Varbergs Flytt AB

Hantverksgränd 3A, 432 43 Varberg — Visa karta

1.0 i betyg av av 3 omdömen
 

Läs vad 3 kunder tycker om Varbergs Flytt AB

 • 2019-05-08

  Spontant omdöme
  Karin M skrev om Varbergs Flytt AB
  Håller med. Ren katastrof. Hade jag kunnat ge nolla i betyg hade de fått det.
  Bokade flytt fredag kl 9.00. De ringde samma dag och sa att det måste börja med att tömma bilen. De kom 10.30. När klockan var 18 ville de avsluta. De skulle göra färdigt nästa dag. Jag var snäll och sa ok. Kl 14.00 lördag kom de.

  Då fanns ingen parkering nära porten. De ville inte bära den tunga byrån ca 50 meter. De skulle vänta 20 minuter för att se om det blev plats ledig. Efter 2 minuter bara åkte dem. De svarade inte på telefon och sms. Senare ringde de tillbaka. Hade glömt telefonen på lunchserveringen. Jag sa att nu är det ledigt nedanför porten. Men de ville inte komma ändå. De skulle komma 9.30 på söndag morgon istället. Kl 9.00 på söndag morgon ringde de till mig. De hade tagit sovmorgon och drack kaffe i lugn och ro. (Höll på att smälla av. Blev helt paff att han ens sa detta till mig). kl 10.30 söndag kom de.

  3 dagar för att flytta möbler från en 3:a, 3 km i Varberg. Katastrof är bara förnamnet. Många undanflykter och ursäkter. Dessutom glömde de nämna att den extra gubben de skickade på fredag morgon som kompensation för att de var sena, kostade extra! Bilen hann bara åka på söndagen, så önskade de betalning med swish. Men jag önskade spec. på kostnaderna först. Betalade för att slippa kontakt med dem igen!

  Boka ABSOLUT INTE Varbergs Flytt om du vill att flytten skall flyta på smidigt och bra! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Guldhedens Flyttexpress
  4.7 / 5 i betyg — 417 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Min man och jag är enormt nöjda med Guldhedens. Vi har ingenting att klaga på. Perfekt information fr.o.m det första telefonsamtalet. Sna"
  Elisabeth V
 • 2019-04-28

  Spontant omdöme
  Odd Tommy C skrev om Varbergs Flytt AB
  Ren katastrof!
  Beställt flytt i god tid till 09:00, ringde dagen före och då var man glad att bli påmind men vill skjuta på starten till 09:30-10:00, Ok. Ingen kommer 10:00, när man ringer upp, "vi kommer straks". 12:00 fortfarande ingen flytthjälp, ett antal personer står och väntar. Ytterligare ett antal telefonsamtal med olika undanflykter och till sist "det är väl lika bra att vänta tills det slutar regna".
  Hyrde ett släp och fixade flytten själv. Undvik detta flyttföretag, inte seriöst!!! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-02-12

  Spontant omdöme
  Elin Mamma skrev om Varbergs Flytt AB
  ABSOLUT KATASTROF!!!
  De kom 3.5 h sent, kastade mina saker, spottade & svor både inne och ute på min tomt.
  Bråkade sinsemellan hela tiden, höll på att börja slåss mitt framför näsan på mig!
  När flytten var klar till hälften av överenskommet så hade den dubbla tiden gått och jag fick avbryta då jag blev tvungen att ta in en annan firma för att göra klart.
  När jag ska betala får jag heeelt andra siffror än i den SKRIFTLIGA offerten jag fått innan flyttstarten. Massor med extra kostnader och dubbla antalet timmar + att chefen Jim plötsligt hivade fram offertpapper med nya siffror och pålagt datum!!

  Eftersom jag vägrade betala mer än offerten (trots att flytten inte var klar enligt ök) så hotade han mig med att han skulle ta det till tingsrätten. Idag har det gått ett par månader men ännu ingen tingsrätt - men jag kan ju inte påstå att jag känner mig trygg i att denna historia är över & färdig ändå. :(

  Akta er för denna firma!!! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Kvalitetsflytt
  4.7 / 5 i betyg — 996 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Själva flytten gick fantastiskt bra med trevliga killar som hjälpte till både att bära in och ut. All eloge till dem. Tyvärr var killen som"
  Anna Madeleine E
Kategorier