Mycket bra. Trevlig och pratsam personal.rekomenderas
Vasa ventilation MHJ AB
Vasa Ventilation är ett företag som förvandlar inomhusmiljöer till friskare och mer behagliga platser att vara på. Vi rensar och rengör alla typer av ventilationssystem, allt ifrån köksfläktar till avancerade FTX-system. Våra kunder är huvudsakligen privatpersoner, men vi hjälper även bostadsrättsföreningar och företag vid behov....
280 omdömen om Vasa ventilation MHJ AB
Sedan starten hos Reco 2024
Trevlig personal och proffsigt utfört jobb
Kom på avtalad tid, trevligt bemötande och väl utfört arbete!
Fick imkanalen rengjord , men det ingår inte att slangen mellan fläkt anslutning rengörs. Va inne ca 40 min. Inte värt det priset bättre kolla med lokala sotaren så får man allt rengjort ink fläkten för ca 1800:-
Jag tycker killen som kom hade ett bra och professionellt bemötande. Var mån om att det skulle bli så bra det kunde bli. Uppstod ett smärre problem som vi gemensamt kom fram till en bra lösning på. Så på det stora hela är jag nöjd.
Trevliga att ha kontakt med på telefon. Arbetet tillfredsställande. Tillmötesgående.
En trevlig person kom och gjorde det han skulle på kort tid
Han kom i tid och utförde jobbet bra! I samtal vid bokning skulle vi få före/efterbilder vilket vi inte fick.
Inga konstigheter. Smidigt och proffsigt!
Trevliga Professionella och noggranna Visste verkligen vad dom gjorde!
På plats på rätt tid, snäll, han tog tid för att vara säkert att allt skräp var borta, han pratade om blanketten isf det skulle hända något brän i huset...
Killen ( Alexander?) jobbade snabbt. Trevligt bemötande
Trevligt och kunnigt bemötande
Trevligt bemötande hela vägen från kontakt till utförande. Information om kostnad för frånluftsventil hade varit önskvärt innan montering. I övrigt mycket nöjd.
Great job!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rensning av fläktsystem Han hade tid över så han erbjöd även ventilationen i huset när han ändå var här. vilket jag uppskattade väldigt mycket och det behövdes
Trevlig och lättsamt bemötande, snabb och säkert utfört jobb. Rengöring av imkanal och ventilation.
Jag hoppas att det blev rent det visar sej!
Effektiva och trevligt bemötande!
Bra bemötande. Professionellt utförande arbete.
Kom inom utsatt tid, förklarade vad som skulle göras. Trevligt bemötande samt professionellt utfört arbete, hade också tips för egna åtgärder. Väldigt nöjd över besöket
Dom har tömt dam i toaleter och handfat utan att spola, och tur är väl det så man sliper rensa vatten lås. Skruv bort slarvad till köks fläkten så tätnings kåpan ej sitter mot taket utan 15 cm ner. Pricis vad man vill ha att göra när.man kommer hem från sjukhuset efter en vecka. Nä han som utförde jobbet ska max ha halva pengen och halva pengen till mig tack. Mvh mattias d Stor-olles väg 31
Trevlig kille. Bra bemötande. Om arbetet är bra utfört kannas inte bedömma. Fläkten fungerar som innan.
Trevlig kille som kom. Det som drar ner betyget är att han ej hade stege med sig (hade glömt, helt ok, men ändå) och att jag fick gå runt och kontrollera att paxfläktarna var ordentligt återinstallerade. Ett ventilationsgaller hade ramlat ur väggen på utsidan, så det kan vara bra att kontrollera efter rengöringen så inga skadedjur letar sig in. Men trevlig och snabb! Har inte fått före- och efterbilder än.
Väldigt trevligt bemötande och jobbet blev bra utfört. Vi är supernöjda!
Trevlig och hjälpsam personal.
Trevlig servicekille 👍 snabbt och bra
Vasa ventilation var här och gjorde rent i imkanalen, väl utfört jobb. // Sören
Mycket bra info, inlyssnande, perfekt bemötande. Professionellt arbete, snabbt, effektivt och ett bra resultat. Städat, återställt och snyggt efteråt. Motsvarade mina förväntningar med råge.Jag kan med glädje rekommendera Vasa Ventilation MHJ. AB/ mvh Tore Lennartsson
Kom på utsatt tid. Mycket bra bemötande. Noggrant genomfört atbete. Är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Vasa Ventilation.
Jag är jätte nöjd …. Det var bra gjort
De har bara gjort halva jobbet och svarar inte på mail som jag skickat till dem
Proffsigt utfört arbete, mycket bra bemötande både vid bokning och av tekniker på plats!
En mycket trevlig person som såg till att få med allt som kunde rengöras.
Stabilt bemötande från första samtalet.
Förklarade vad och hur det skulle göras . Väl bemötande.
Det dök upp på utsatt tid och gjorde jobbet snabbt och effektivt.
Mycket trevliga och professionella
Trevlig personal och bra bemötande
Engagerad noggrann och trevlig personal ! Tack Vasa ventilation !
Alexander fick ringa mig då jag var försenad och han stod och väntade. Ändå var han inte sur utan trevlig och hade ett professionellt bemötande! Snabb och smidig insats. Jag är mycket nöjd!
Trevligt, effektivt och professionellt bemötande och genomförande. Visade/dokumenterade resultatet på ett bra sätt!!
Trevligt bemötande, bra information om arbetet, noggrann! Hela ventilationssystemet genomgånget, visade för o efterbilder samt resultat av utsuget i ”säcken”! Mycket nöjd med både arbete och trevlig tekniker!
Trevlig kille som utförde sitt arbete bra!
Snabbt och effektivt 👍. Mycket nöjd Trevligt bemötande
Effektivt arbete och trevlig tekniker!
Bra och trevligt bemmött.Arbetet bra genomfört på den bokade tiden.Tjänsterna som gjordes var imkanaler,frånluftskanaler,mekanisk motor.
Bra jobb av en trevlig person.
Bra och trevligt bokning och utförande.
Bara bra, kom i tid och gjorde ett bra jobb