Vasa ventilation MHJ AB

Vasa ventilation MHJ AB

www.vasaventilation.se
  • BadgeTwoYears
4.4

Vasa Ventilation är ett företag som förvandlar inomhusmiljöer till friskare och mer behagliga platser att vara på. Vi rensar och rengör alla typer av ventilationssystem, allt ifrån köksfläktar till avancerade FTX-system. Våra kunder är huvudsakligen privatpersoner, men vi hjälper även bostadsrättsföreningar och företag vid behov....

228 omdömen om Vasa ventilation MHJ AB

Sedan starten hos Reco 2024

Carola T
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Mycket trevlig personal som utförde arbetet.

Jakob B
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Trevlig personal. Smidigt utfört.

Ulf F
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Trevlig kille som utförde jobbet. Vi hoppas på att fett och smuts är borta men det kan vi ju inte själva se och märka någon skillnad.

André B
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Jobbet blev genomfört utan bekymmer och enligt tidsuppfattningen vi fick på förhand.

Jonny L
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Helt nöjd med allt från telefonkontakt till besök samt utförande.

Roine K
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Han var 15 min sen men hörde av sig om det innan. Så inget problem. Trevligt bemötande. Visade foto före och efter. Det var välbehövligt med rensning.

Veronica D
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Välbehövlig rengöring av ventilation systemet, snabba och kunniga. Roligt med före och efter bilder.

Kerstin P
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Proffsigt genomfört. Bra med bild före och efter rensning av imkanal.

Caroline J
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Trevligt bemötande och inga konstigheter. Jag är nöjd.

Lisa J
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Väldigt proffsig personal som servade vår ventilation. Fick även se bilder på före och efter vilket uppskattades.

Tobias K
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

En grej som var bra att få gjord men tveksam om det behövdes. Dom spelar lite på att göra en osäkerhet att det kan vara en brandrisk.

Britt T
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Proffsigt bemötande tydliga instruktioner om hur det går till Visade före och efterbilder Blev verklig fart på utsugen i badrum tvättstuga Mycket nöjd

Karin J
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Dom fick jobbet gjort! Blev helt rent efter rensning av gammal imkanal som behövdes. Bra bemötande.

Barbro B
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Det var väldigt bra utfört arbete.

Joakim L
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Fick hjälp med rensning av imkanal. Hade ej med stege för att kunna komma åt utvändigt. Kanal blev ej filmad som utlovad. När det frågades om film så var kanalen tydligen ej filmningsbar. Avfettningen som skulle göras fick man påminna om och var bara lite avtorkning med trasa på fläkten. När sedan fakturan kom tillkom även fakturaavgift trots att det var uppgjort om ett fast pris. Personalen verkade ej kunnig, visste ej vad ett FTX system var för något.. Ingen service som jag skulle rekommendera.

Kjell W
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Väl utfört arbete, trevlig utförare men mycket dyrt.

Lena H
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Helt ok Trevlig ung kille som verkade veta vad han skulle göra 😎

Wilhelm M
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Bra men det var FÖRSTAgågen dom var hos oss

Pontus B
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

De var trevliga. Förklarade lite vad de gjorde men på grund av att spiskåpan var satt bakom list så var det omöjligt att ta foto av jobbet. Så det är bara att hoppas att det är renare nu.

Bogg P
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Jag blev bra bemött av de trevliga killarna. Jag fick det arbete jag beställt utfört, rengöring av imkanal.

Kjell W
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Snyggt resultat. Bilder på ventilationstrummorna före och efter utfört jobb en bra service.

Gun Viola Elisabeth S
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Killarna gjorde verkligen ett bra jobb .Trevliga var de också. Topp betyg. Mvh. Gun.

Åsa Ö
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Väldigt trevlig och proffsig personal! Inställda på att göra ett bra jobb.

Erik B
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Trevliga och duktiga killar som kunde sitt jobb och utförde det på ett proffsigt sätt.

Inger S
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Bemötandet var bra. Killarna tog i hand. Gick snabbt och jag gick på minna om rengöring av ventil i övre badrummet. Inte så tydliga bilder på före o efter. Fick troligen inte se alla. Ingen stege. Vi fick hämta i samfällighetens förråd. Inte anmärkt det i förväg. Rengöring av fläkten gick på ett kick. Killarna glömde en skumgummipuff i källarvåningen. Fick en tydlig genomgång av intyget. Dessutom har ni skickat faktura på 4024kr. Överskommit 3995kr inkl moms o rot

Bo W
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Två duktiga hantverkare, en erfaren och en under upplärning. Genomgång före och efter åtgärder.

Hedvig H
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Trevliga grabbar. Däremot var ju min imkanal superkort och tämligen oflottig, så grabbarna gjorde rent fläkten också. Och faktum är att jag trodde det var det som skulle ske, för imkanal visste jag knappt vad det var.

Gösta A
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Trevliga, kom hem hit på överenskommen tid. Informerade och utförde arbetet utmärkt.

Christel Ö
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Trevligt bemötande. visade kunnande när det visade sig att det var asbets i ventilationen.0

Bo D
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Bra service, kontakt innan ankomst!

Kenth S
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Bra! Öppen dialog med trevligt bemötande. Behövt ytterligare info kring själva ventilationen.

Olov H
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Vi är väldigt nöjda,. Proffsigt bemötande. Personalen är tillmötesgående, för att hjälpa oss, med de frågor och funderingar vi har. Mvh Olov och Lena.

Marit B
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Trevliga, sociala killar som kom i tid och rensade imkanalen snabbt och proffsigt.

Mats T
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Bra personal som beskrev hur det skulle gå till och fick bra svar på frågor/funderingar som man ställde.

Ivan N
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Fantastiskt på alla sätt och vis. Trevligt bemötande, proffsigt utfört arbete och smidigt. Rekommenderas starkt.

Robert O
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

För en kostnad av 4000 kr !EFTER ROT! där man i stort sett bara gått runt med en dammsugare i några ventiler så var det ju hiskeligt dyrt mot vad vi upplevt i effekt av städningen. Tog max 1.5h för killarna som var här, man gjorde inte rent några inflöden eller avfettade fläkt paketet som drar runt vårt mekaniska system vilket andra firmor gjort tidigare, man bytte inte heller filtret som andra firmor gjort. Nej, tyvärr underkänt för den kostnaden!

Nadja L
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Bra organiserat, rakt tel. kontakt. Otroligt flexibelt: arbete på vinden, på taket och i köket. Snabbt och effektivt.

Daniel S
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Fick olika priser av säljaren och teknikern Dessutom hade säljaren bokat in fel dag .sånt gör mig riktigt irriterad. Kommer inte att anlita dem igen

Svar från Vasa ventilation MHJ AB

Hej Daniel, Tack för din feedback. Vi ber verkligen om ursäkt för missen med tiden. Personen du hade pratat med hade av misstag lagt in bokningen på fel dag i kalendern, så då blev det ju självklart en besvikelse när dom inte dök upp på den bestämda tiden utan dök upp dagen efter istället. Den missen får vi helt ta på oss. Sedan blev det ju också lite trist när jobbet som hade blivit inbokat inte gick att utföra pga omständigheterna på plats. Så då erbjöds några av våra andra tjänster för att se om några av dom eventuellt...

Ingalill H
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Ngt osäk på uppgiften. Kanske ny i arbetet men utförde sitt uppdrag till belåtenhet ( tror jag i alla fall) glad o trevlig att prata med.

Lena H
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Hej Allt fungerade väldigt bra. Ni arbetade effektivt och var dessutom glada Lena

Ann-Marie J
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Trevligt bemötande och bra utfört!

Maria H
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Kom i tid, trevliga. Beskrev tydligt vad dom skulle göra och varför man gör de. Noga med att visa bilder hur det såg ut före och efter utfört arbete.

Eva G
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Bra och trevliga killar som verkade göra ett grundligt och noggrant jobb!

Jenny Ingrid Elisabeth K
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Gjort ett bra jobb , trevligt bemötande :)

Nils Erik A
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Vad som utlovades vid beställningen verkställdes vid utförandet. Rätt tid på ankomsten och trevligt bemötande.

Marcus O
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

De var hem till mig för att göra rent imkanalen i köket. Två grabbar som gjorde det väldigt snabbt o smidigt.

Ulrika A
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Hav ett professionellt intryck och förklarade hur ventilation och kontroll fungerade och vad det innebar. Trevliga killar.

Petri M
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Trevliga grabbar som va hit, och allt gick snabbt och smidigt 👍

Matts B
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Trevliga killar som utförde ett bra arbete!

Lars H
Skrev om Vasa ventilation MHJ AB

Kom på avtalad tid. Trevlig personal. Utförde ett bra arbete och städade upp det damm som kom på golvet. Blev ett fel på fakturabeloppet men det rätta de till omgående efter jag kontaktat dem. Nöjd med deras service!😊