Ventilation i Gävle

4 rekommenderade ventilationsfirmor i Gävle kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Ventilationskoll

Verifierat företag
    876 omdömen
    Andrea F
    Andrea F: Professionell service med jätte bra kundservice. Snabb och effektiv rengöring av ventilationen på plats.
  • Driver du ventilationsfirma i Gävle?

• Vasa ventilation MHJ AB

Verifierat företag
    320 omdömen
    Magnus S
    Magnus S: Hade kontakt med Daniel på företaget som var lätt att prata med inte "påflugen". Själva besöket var på utsatt tid, trevlig tekniker.. Kanske kunde tvättat händerna vid nedmontering/ montering av ventiler då det blev svarta fingeravtryck i taket, gick dock bra att torka bort. Sedan uppfattade jag det som att kanalerna skulle filmas före och efter, jag kan ha missuppfattat det. Teknikern tog iaf bilder på telefonen med armen instucken i ventröret som vi kikade på tillsammans. Sammantaget är jag nöjd trevliga kontakter och skönt att få det rensat ink certifikat på utförd kanal till köksfläkt.
  • Nils W
    Nils W: Haft ett besök där ventilation rengjordes, arbetet var professionellt och utförligt gjort. Trevlig kunnig personal och bemötande, kommer att utnyttja deras tjänster fortsättningsvis.
  • Driver du ventilationsfirma i Gävle?

• Daniel P
    Daniel P: Ruggigt bra företag:) Väldigt proffsig personal och väldigt skicka montörer.