Ecoventilation

Ecoventilation

ecoventilation.se
3.8

Ecoventilation är ett svenskt serviceföretag som specialiserar sig på professionell ventilations- och avloppsservice för både privatpersoner och företag i hela Sverige. Med flera års erfarenhet och certifierade tekniker erbjuder Ecoventilation högkvalitativa lösningar inom ventilationsrengöring, FTX-service, rensning av imkanaler...

12 omdömen om Ecoventilation

Sedan starten hos Reco 2026

Christina J
Skrev om Ecoventilation

Trevlig serviceman som gjorde bra jobb

Marie K
Skrev om Ecoventilation

Trevlig service kille som kom hit och han hjälpte mig även med att få tyst på min fläkt. Det gjorde han utöver det uppdraget vi bestämt.

Peter A
Skrev om Ecoventilation

Trevlig kille som rensade köksventilationen. Inga konstigheter.

Sven-erik A
Skrev om Ecoventilation

Själva mötet med representant var bra, men nu undrar jag om och vem som kontaktas för genomgång av huset? Vi , ni,

Jan Christer J
Skrev om Ecoventilation

Mycket bra bemötande från offert till fakturering! Proffsig person som utförde rensning av ventilation anläggningen! Proffsigt kontroll och rengöring av ventilationssystem

Linda A
Skrev om Ecoventilation

Beställt uppdrag utfördes på bästa sätt

Anna Margareta P
Skrev om Ecoventilation

Killen som kom och spolade hade inte rätt grejor med sig så vi fick bistå med kopplingar till kranarna. Efter spolingen har det blivit betydligt sämre flöde i ett par vaskar hos oss. Tyvärr sa vi ja till ett abonnemang som vi nu känner inte är värt pengarna för fem öre.

Håkan E

Trevlig personal

Lars D
Skrev om Ecoventilation

Trevligt bemötande och bra lösning på mitt problem!

Ole B
Skrev om Ecoventilation

Tecknade abonnemang som kommer att ge 2 besök/koll/rensning per år (om jag fattat det rätt…) Lät bra, men vid eftertanke; luftkanalerna i huset rekommenderas att ses över vart 4:e år, varför då så täta besök?? Dock mkt nöjd med teknikern som var här, trevlig o gav ett proffsigt intryck.

Carina S
Skrev om Ecoventilation

Trevliga och tillmötesgående !

Magnus L
Skrev om Ecoventilation

Tyvärr är detta ett blufföretag som säljer tjänster som inte behövs. Till exempel hävdar de att man ska rengöra ventilationskanalerna en gång i halvåret. Detta är inte sant utan rekommenderas vart 3-6 år. De är dessutom betydligt dyrare än andra lokala och seriösa ventilatonsfirmor. Detta är ett företag som tyvärr likt många andra som försöker tillskansa sig pengar på ohederligt sätt!