Ventilationskoll

www.ventilationskoll.se
  • BadgeTwoYears
  • BestInSweden2025
4.1

Ventilationskoll (tidigare; Ventilation Norr) är din pålitliga partner i strävan efter ett friskare inomhusklimat. Vi är rikstäckande med passion för ren luft, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att rena ditt hem eller företags ventilationssystem. Vi förstår vikten av en sund miljö och arbetar omsorgsfullt för att eliminera...

826 omdömen om Ventilationskoll

Sedan starten hos Reco 2023

Emil O
Skrev om Ventilationskoll

Mycket duktig tekniker som hade bra koll på sitt arbete och vad som behövde utföras.

Ulf S
Skrev om Ventilationskoll

Personalen var trevlig och ringde och meddelade att de var försenade, vilket var mycket uppskattat. När de sedan kom så gjorde de ett jättebra jobb och städade upp efter sig. Genomgående proffsigt och väl genomfört jobb helt enkelt. Jag kommer anlita dom även nästa gång.

Carl P
Skrev om Ventilationskoll

- Korrekt, trevlig och noga yngling skötte rengöringen - Tipsade om förbättringar

Peter R
Skrev om Ventilationskoll

Snabb service, och trevlig bemötande

Paul O
Skrev om Ventilationskoll

Snabb och bra service. Kunnig och trevlig personal.

Lars K
Skrev om Ventilationskoll

Trevliga och seriösa som gör ett bra jobb

Irene W
Skrev om Ventilationskoll

Vi beställde rengöring av köksfläkt och av utsug i två badrum. Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet som utfördes av en mycket trevlig hantverkare.

Lisbeth A
Skrev om Ventilationskoll

Jättetrevlig man som arbetade effektivt och metodiskt! Kunde absolut inte varit bättre! Är jättenöjd!

Ingrid W
Skrev om Ventilationskoll

Trevligt bemötande Hade lite högre förväntningar Rengöring imkanal där jag trodde att även fläkten skulle ingå

Svar från Ventilationskoll

Hej Ingrid Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt utförda arbete. Vi rengör endast imkanalen ända upp till taket, fläkten rengör vi inte. Ha en fin dag. Mvh Ventilationskoll

Eva S
Skrev om Ventilationskoll

Hej! Gjorde sitt jobb. Hade lite problem att sätta ihop ett avlopp men löste detta nästa dag. Trevlig person👍

Tea M
Skrev om Ventilationskoll

Full rensning av IM kanal och frånluft. Professionell och trevlig var han, Robban som var hos oss utförde sitt arbete mycket bra!

Giovanni M
Skrev om Ventilationskoll

Alt var bra. Men dålig återkoppling hur jobbet gick.

Tomas R

Utmärkt och profesionellt utförd

Gerd M
Skrev om Ventilationskoll

Vi är nöjda med det arbete Ventilationskoll utförde, både bemötande och arbete. Man kan dock inte veta exakt hur arbetet är utfört för vi känner inte till allt det tekniska runt omkring

Karl-Erik M
Skrev om Ventilationskoll

Trevligt bemötande och väl utfört jobb

Mirja G
Skrev om Ventilationskoll

Jättefin och snabb service ! Kommer att rekommendera till andra.

Viola N
Skrev om Ventilationskoll

Hade inga speciella förväntningar! Har aldrig tidigare behövt göra en sådan här koll. När en fläkt blivit dålig brukar jag köpa en ny. O den här fläkten är gammal, orginalfläkt, mellan 40-50 år. O fungerar inte bra. Vi har bara bott i huset 1 år o inte hunnit byta fläkt än. Killen kunde konstatera att den bara gick på halv kapacitet. Han dammsög fläkten o föreslog att vi nog borde köpa en ny. Vilket vi redan hade insett utan ”ventilationskoll”.

Svar från Ventilationskoll

Hej Viola Det är inte fläkten vi rengör utan kanalen ovanför spisfläkten och ända upp till taket. Det är i den kanalen det samlas damm och matfett som är brand farligt och som MSB och Brandskyddsföreningen rekommenderar att få det rengjort vart annat år. Att byta fläkten är upp till er. Mvh Ventilationskoll

Annika T
Skrev om Ventilationskoll

Trevlig och kompetent tekniker. Inte full pott pga att ni skickat 2 identiska fakturor

Laura G
Skrev om Ventilationskoll

Bra men det blev ett litet jobb

Lars F
Skrev om Ventilationskoll

Killen som dök upp var ganska stressad och gjorde inget bra intryck. Han missade en ventil på ventilationsanläggningen.

Svar från Ventilationskoll

Hej Lars F Var vänlig kontakta våran kundtjänst så ska vi se vad som hänt där. Mvh Ventilationskoll

Berit N
Skrev om Ventilationskoll

Hej! En stressig upplevelse . Fick vänts länge innan han kom. Han gjorde sitt jobb bra, men ha var stressad.

Ann G
Skrev om Ventilationskoll

Punktlig och seriöst bemötande. Gick igenom vad resultatet visat. Kan varmt rekommenderas.

Audrius L
Skrev om Ventilationskoll

Trevligt och professionellt bemötande men vi hade en liten twist ang utförande av beställning.

Malin J
Skrev om Ventilationskoll

Trevlig person som utförde jobbet, men kom en hel timme tidigare än vi bestämt. Gjorde inga mätningar innan han började rengöra, vilket företaget utlovade. Jag fick påminna om mätningen efter rengöring. Utförde rengöringen på ett bra sätt och allmänt trevlig, men kändes lite oproffsigt. Kunde inte heller svara på riktvärden eller om justeringar behövde göras. Jag uppfattade att företaget utlovade mer än det som utfördes.

Svar från Ventilationskoll

Hej Malin J Luftflödesmätning görs alltid efter själva rengöringen, inte innan och stämmer inte värdet i kanalerna så korrigerar han så du har rätt värden. Kontakta gärna kundtjänst om ni har fler frågor. Mvh Ventilationskoll

Måna W
Skrev om Ventilationskoll

Det jag upplevde var bra - mannen var trevlig och förklarade vad han gjorde och allt fungerar som det ska…

Mervi R
Skrev om Ventilationskoll

Trevlig kille som kom på avtalad tid. Arbetade i det tysta och gjorde det han skulle. Har dock fortfarande långsam avrinning i köket.

Anders N
Skrev om Ventilationskoll

Fick vinden isolerad. Började med snickare och då kom nästa gäng som skulle isolera varvid det blev väldigt mycket spring i huset(??) De som skulle lägga isoleringen skulle komma åter nästa dag, 3 timmar försenade och ingen ringde. När de kom hade de inte nog med material. Återkom dagen därpå (rätt tid) och gjorde det de skulle. Från kontoret sades det att det inte skulle damma. Hela huset grått…. De som kom sist var trevliga MEN behövde låna presenning (för det regnade på maskinen ute) jordfelsbrytare och dammsugare!!...

Anna E
Skrev om Ventilationskoll

Trevligt bemötande, engagerade i att göra ett bra jobb. Vi fick mkt bra hjälp med imkanal och avloppsrör

Irene A
Skrev om Ventilationskoll

En mycket bra upplevelse.Jag brukar aldrig beställa ett jobb via telefon, men en bra och trevlig säljare som gav mig all information när jag bokade jobbet och ändrade mig på det. Priset på jobbet var bra och teknikern var snabb och trevlig och informerade oss vad vi skulle tänka på i framtiden. Jag kan varmt rekommendera Ventilationskoll.

Svar från Ventilationskoll

Hej Irene Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt utförda arbete. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och trygghet i tjänsten. Mvh Ventilationskoll

Carl H

🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑😅🤑🤑🤑🤑🤗🤑🤑🤑🤑🤑

Therese P
Skrev om Ventilationskoll

Tillmötesgående och flexibla vid bokning. Utförare 30 min sen till uppdraget utan att höra av sig.

Carl H
Skrev om Ventilationskoll

Så bra! Vi har bara bott i huset i ett halvår ungefär men de konstaterade att det aldrig gjorts ventilationsrengöring sedan huset byggdes för 13 år sen. Fick se före och efterbilder och kan bara konstatera att det var väl värt pengarna! Så trevlig service både i telefon av Frida och av Liban I huset. Topp!

Svar från Ventilationskoll

Hej Carl H Tack för ditt trevliga omdöme, vi är glada att höra att du är nöjd med vårt utförda arbete. Vi strävar alltid efter att både kontoret och teknikerna gör sitt bästa. Mvh Ventilationskoll

Lars J
Skrev om Ventilationskoll

Trevlig och engagerad kille som kom.

Margareta B
Skrev om Ventilationskoll

Bra bemötande. Jag kan inte se eller känna att något är bättre eller sämre än det var innan kollen var gjord.

Svar från Ventilationskoll

Hej Margareta Tack för din recension och för att vi fick utföra arbetet hos dig! Vi uppskattar verkligen din ärlighet. I många fall märks förbättringen först över tid, och det viktiga är att systemet nu är rent och fungerar tryggt enligt rekommendationerna. Om du har några frågor eller upplever något framöver så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss – vi finns här för dig! Ventilationskoll

Lisen J
Skrev om Ventilationskoll

Bra service, bra arbete. Hade ingen aning om hur mycket smuts och damm som samlats i vår ventilation.

Jan N
Skrev om Ventilationskoll

Bra men ni är dyrare än tandläkaren

Maude H
Skrev om Ventilationskoll

Mycket trevligt bemötande och bra utfört arbete.

Gösta K
Skrev om Ventilationskoll

Ett snabbt och bra jobb. Trevligt bemötande.😋

Anneli B
Skrev om Ventilationskoll

Bra service otroligt trevlig person kunnig person.

Kenneth H
Skrev om Ventilationskoll

Vi fick besök av en kunnig och riktigt trevlig person. Han gav ett mycket bra intryck och kunde svara på alla våra frågor.

Iso G
Skrev om Ventilationskoll

Teknikern kom ca 2 timmar sent. Var väldigt trött och hungrigt vid utförandet. Det gick inte att utföra hela jobbet heller. Im kanalen blev inte rensad. Var tvungen att rensa från taket då vi inte kunde komma åt det via köksvägen. Men då saknades nödvändigt utrustning. Med tanke på att han var så pass trött en fredag kväll så var det väl lika bra att inte klättra på taket. Lägg därtill att han hade minst 2 timmars hemresa. Hoppas att han kom hem helskinnad. Tror det blev lite dåligt planerad.....

Kittiphong K
Skrev om Ventilationskoll

Det var väll gjort av honom, rekommenderar varmt.

Kerstin H
Skrev om Ventilationskoll

Hej! Efter dom hade gjort rent takpannorna så ser vi att de fortfarande finns mossa kvar . Jag har skrivit till er men ej fått nåt svar om ni kommer o åtgärdar det. Ringt men inget svar så undrar om ni kommer eller inte. Fakturan ska betalas den 17/10 . Vore bra med ett svar Mvh Kerstin Holmgren Kittåkersväg 3 Borlänge

Kalle B
Skrev om Ventilationskoll

Jobbet skulle ta ca 1,5 timme. Kostanden på ca 2900kr kändes hög men acceptabel för 1,5 timmes jobb. I själva verket tog det endast ca 45 minuter. Då kändes priset extremt dyrt. Teknikern var trevlig men kunde städat upp bättre efter sig. Säljaren pratade om att rören filmades men det gjordes bara lite snabbt med första röret och inte efter rengöringen.

Svar från Ventilationskoll

Hej Kalle Vi avsätter alltid 1.5 timme men ibland så går det fortare beroende på hur många rör du har och hur smutsiga dom är. Vi filmar inte rören utan han tar förebilder för att visa dig hur smutsiga dom är. Kontakta gärna kundtjänst så tittar vi närmare på ditt jobb. Mvh Ventilationskoll

Ingemar M
Skrev om Ventilationskoll

Det krävdes mycket support och det byggde på att jag var hemma hela tiden och hjälpte till med verktyg, stegar och så vidare.

Rolf N
Skrev om Ventilationskoll

Arbetet utfört enligt överenskommelse, bra dialog med personal som utförde arbetet.

Leonardo C
Skrev om Ventilationskoll

Glad och trevlig tekniker kom på utsatt tid. Han genomförde jobbet att rensa ventilationssystemet, kunnigt, effektivt, snabbt och prydligt. Inget stök eller damm/smuts från rensningen lämnades efter sig. Tummen upp!!

Hans A
Skrev om Ventilationskoll

Lite strul runt bokning och kommunikation, men trevlig och noggrann tekniker.

Therese A

Petter J
Skrev om Ventilationskoll

Bokat tid och när den som var här skulle den försöka boka om tiden. Väldigt rörig och förvirrad person som inte gick att få nån bra kontakt med, lyssnade inte på vad man sa. Sprang runt i huset som en förvirrad person. Fick oseriöst bemötande och nonchalant beteende hos den som utförde jobbet. Sedan försökte den som var här ge mig ett annat pris än vad sagts? Oproffsigt rakt igenom tyvärr...

Svar från Ventilationskoll

Hej Petter Tack för din feedback! Hör av dig till kundtjänst så ska vi se vad som hände hemma hos dig. Mvh Ventilationskoll