Västsvenska Flyttbyrån AB

• BadgeEightYears
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
4.9

Välkommen till Västsvenska Flyttbyrån AB! Vi är flyttföretaget som är beläget i Västra Frölund men hjälper dig med flytt i hela Västra Götaland. Med etablerad rutin och stort hjärta har vi kompetenta medarbetare på plats, redo att ta hand om din flytt. Vi hjälper dig med allt från flytthjälp, flyttstäd och magasinering till...

899 omdömen om Västsvenska Flyttbyrån AB

Sedan starten hos Reco 2019

Oskar B
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Ifrån första telefon kontakten med Västsvenska Flytt tills man återtog tomma flyttlådorna efter flytten av vårt bohag, var det bara positiva människor och bemötande vi hade att göra med. De håller vad man lovar och är lyhörda för alla frågor vi hade. Vi kan rekommendera Västsvenska Flytt på det bästa.

Lisa B
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Bra, enkel kommunikation och nöjd med tjänsten!

Inger H
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Synd att de inte kunde lämna fast pris. De Missade att lämna kvar en del gardiner jag märkt ut. Skönt att de kunde ta hand om allting och slänga och ge bort så vi slapp åka runt. Men det blev väldigt dyrt. Sedan missade de att lämna nyckeln enligt anvisningar- men en medarbetare såg till att den kom på rätt ställe efter påstötning. Hade kunnat varit smidigare så det blir inget överbetyg, men jag upplevde alla som tjänstvilliga och seriösa.

Eva H
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Mycket professionella och trevliga. Bra och tydlig kommunikation. De gjorde ett toppenbra arbete med vår stora flytt.

Ingeborg J
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Super nöjd med flytthjälpen. Duktiga och trevliga killar som hjälpte oss.

Jonas M

Superbra, bra kommunikation, prisvärda

Danijela K
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Fantastiskt trevlig personal som gjorde kanon jobb! Allt gick hur bra och snabbt som helst! VI ÄR MYCKET NÖJDA ! Varmt rekommenderas!!

Hilde Jennie A
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Vi var supernöjda med flyttfirman. De jobbade snabbt, effektivt, var lyhörda och mycket trevliga. De utförde även jobbet till det bästa priset vi hittade.

Fredrik K
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Snabb respons. Trevligt bemötande. Aktsamma och uppmärksamma.

Ann-sofie Maria J
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Väldigt smidig flytt mellan två orter! Hela flyttgodset hanterades på ett bra sätt, hög servicenivå och lösningar på problem som jag trodde var omöjliga att fixa. Dessutom trevligt bemötande och glatt humör - toppen! Bästa flyttfirma jag haft!

Kristina B
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Trevligt och personligt bemötande, lätt och smidigt att komma överens om hur flytten skulle gå till. Flyttkillarna jobbade effektivt, omtänksamt och var lätta att kommunicera med. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Västsvenska Flyttbyrån.

Liang-Hao S
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Jag anlitade den här flyttfirman i onsdags och är otroligt nöjd! Det kom två unga killar som inte bara var supertrevliga, utan också extremt flitiga. Mitt i alltihop gick hissen i det nya huset sönder, men det stoppade dem inte – de fortsatte att bära allt uppför trapporna utan att tveka. Som tur var handlade det bara om tredje våningen, annars hade de nog varit helt slutkörda! 😂 Trots det hårda arbetet bar de in precis allt med ett leende. Jag glömde tyvärr fråga vad de hette, men jag hoppas att företaget ger dem den uppskattning...

Charlotte R
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Bästa flyttfirman! Fantastisk service och vänligt bemötande i hela processen från offert till genomförande och fakturering. Proffsiga och effektiva med en stor portion personlig omtanke om mig som flyttade. Är oerhört nöjd och rekommenderar varmt att boka Västsvenska Flyttbyrån AB.

Ann J
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Kan varmt rekommendera denna flyttfirma, snabba, trevliga ordningsamma, lyhörda.

Jonas E
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Kanon bra 👍 Det gick smidigt som helst. Trevlig var de också.

Anders L
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Lätta och bra att jobba med både vid upphandling och faktiskt arbete. Hjälpte oss med flytt av tunga gastuber. Kan varmt rekommendera deras tjänster.

Josefin V
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Bra bemötande och engagemang, skulle boka igen!

Anders E
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Snabba och effektiva. Bra planering för sakernai bilen. Allt fick plats tack vare lite flyttkartongstetrisi slutet, men det gick in. Väl spenderade pengar för min del.

Håkan E
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Trevlig och enkel kontakt. Bra kvalitet och service. Rekommenderas.

Bogdan A
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Jag är otroligt nöjd med både flytten och städningen! Allt sköttes smidigt, effektivt och med stor noggrannhet. Personalen var trevlig, punktlig och väldigt professionell genom hela processen. Flytten gick snabbt och utan några problem, och städningen bra. Det märks verkligen att de bryr sig om kvalitet och kundnöjdhet. Jag kan varmt rekommendera detta företag och kommer definitivt anlita dem igen!

Per-Olof S
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Snabb återkoppling, trevliga flyttgubbar! Tack för bra hjälp.

Niklas H
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Kontakten fungerade smidigt. Vi träffade aldrig personalen, men allt fungerade bra. Vi förväntade oss att städningen skulle bli ordentligt utförd enligt överenskommelse, vilket den blev. Vi köpte städhjälp och är nöjda med resultatet. Ett bra jobb trots att vi aldrig träffade personalen.

Biffen J
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Helt fantastiska det som sades håll till 100 % väldigt enkelt smärtfritt rent utsagt fantastiskt bra skulle jag ta dem igen lätt!

Romi L
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Själva flytten gick toppenbra, dock kom städarna en dag för sent och det blev stressigt på tillträdesdagen.

Hanna A
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Helt ok städning men golven var inte helt rena och vissa ytor inte avtorkade.

Svar från Västsvenska Flyttbyrån AB

Hej, Tack för omdömet. Väldigt tråkigt att höra detta. Tyvärr är det första gången vi får höra detta av dig. Vi har städgaranti och hade kunnat åtgärdat det du var missnöjd med kostnadsfritt om du bara hade tagit kontakt och informerat Mvh Västsvenska Flyttbyrån

Lovisa B
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Ett mycket positivt bemötande när jag beställde flytten och de två flyttkillarna gjorde ett fantastiskt bra jobb, med många kartonger först fyra våningar ner och tre våningar upp. Vi är jättenöjda.

Amanda L
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Perfekt flyttstäd, mycket bra löpande information under dagen.

Kevin L
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Flyttkillarna var jättrevliga och dom fick ner alla flyttboxar och möbler jättesnabbt ner från lägenheten och in i flyttbilen, sen så åkte vi till lägenheten och det gick återigen väldigt snabbt och smidigt att visa dom lägenheten och sen för dom att få upp möblerna och flyttboxarna till den nya lägenheten. Dom placerade till och med möblerna så att det såg snyggt ut när jag kom hem från jobbet. Alla saker var ordentligt och fint packat i lådorna så det var ganska enkelt att hitta vad jag behövde när jag hade kommit hem...

FREDRIK O
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Västsvenska flytt hjälpte oss på en av de snöigaste dagarna göteborg har sett på många år , men deras bemötande var fantastiskt. Vi hade en lite krånglig flytt med stora möbler och men dem löste allt super och inget skadades eller gick sönder Riktigt proffsiga

Isabel M
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Trevlig personal, smidig flytt även under relativt dåliga förhållanden. Snökaos och måååånga trappor upp utan hiss.

Marie Å
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Pålitliga, service-minded, och jättetrevliga! Kan varmt rekommenderas!

Caroline E
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Enastående från början till slut. Smidigt med kontakt och tillgänglighet. Städningen gjorde vi via flyttbyrån och det blev riktigt bra. Kan rekommendera starkt!

Victoria O
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Beställningen är inte riktigt klar ännu men hittills mycket nöjd. Trevliga personer. Bra bemötande var viktigt för oss eftersom det är en person som bor i lägenheten som ska saneras. Det tycker jag vi fått

Carin L
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Väldigt effektiva och trevligt bemötande. Skulle gärna rekommendera till andra om er tjänst. Kanonbra jobb. Tackar för mig. Mvh Carin Ljungdahl

Johan J
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Allting gick precis som det skulle, inga konstigheter.

Agneta C
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Noggranna och tydliga med avtal, möjliga tillägg stjänster, och kontrakt. Tillgängliga för frågor, och snabba att återkoppla med svar. Varsamma med möbler och bohag. Flexibla. Jag är mycket nöjd med hela processen och kommer att använda dom igen!

Emelie T
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Jacob och hans flyttgubbar var hur trevliga som helst! Jättebra service, och de var väldigt duktiga och försiktiga. Dock kan jag tycka flyttkillarna kunde ha lite mer fart på bena, och det slutade med att vi hjälpte till så det kunde gå snabbare. Annars är vi väldigt nöjda med helhetslösningen. Städning är godkänd, men det blev lite stressigt med den sista lägenheten, vi bytte mellan 3 lägenheter, och det blev rent men inte skinande som jag hade hoppats. De får ändå 10/10 för hela servicen och all extrahjälp vi fick med flyttlådorna.

Nina H
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Jobbade säkert, noggrant och snabbt.

Maria H
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Supertrevlig personal både från kontoret samt killarna som bar! Kommer definitivt använda dom igen! Ger dom sex ⭐️ av fem möjliga, så bra är dom! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ingrid A
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Detta är andra gången vi anlitar Västsvenska flyttbyrån. Vi har alltid fått ett proffsigt bemötande och killarna som hämtade våra saker är jättetrevliga och mycket duktiga. Vi har ett stort förtroende för detta företag.

Jan K
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Håller tid och gö'r ett bra jobb.

Emmi L
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Hjälpsamma och proffsiga. Stort tack!

Wojciech Piotr R
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Professionella och passionerade. Allt gick smidigt och precis enligt överenskommelse. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera dem.

Anders J
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Trevlig och flexibel personal på den här flyttfirman

Ola F
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Jag fick hjälp med en flytt från Gnesta till Piteå. Två personer anlände med en mycket stor lastbil, och jag har nästan bara positiva saker att säga om flytten. De var snabba, kunniga, trevliga och mycket hjälpsamma under hela processen. Flyttdagen blev dock försenad och de anlände flera timmar senare än överenskommet, vilket är anledningen till att betyget blir fyra istället för fem. Förseningen innebar att de inte hann lasta av alla möbler dagen därpå som planerat, utan istället fick slutföra avlastningen morgonen efter....

Theresia D
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Fantastiskt duktiga och trevliga!

Sofie G
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Kanonbra, proffsig och trygg kontakt från första mail till flytt. Vi kommer absolut höra av oss igen när vi har behov av era tjänster.

Marie H
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Vi är mycket nöjda! Personalen var otroligt trevliga och utförde jobbet på ett fantastiskt sätt. Allt flöt på, snabbt och smidigt. De var mycket professionella och hantera våra saker varsamt.

Sofia B
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

Mycket nöjd med städning och fönsterputs. Bra kommunikation och bra pris. Rekommenderas.

Björn E
Skrev om Västsvenska Flyttbyrån AB

De killar som flyttade mitt bohag från Lindome till Olskroken var mycket trevliga. De var professionella och lösningsorienterade i sitt bemötande. Dessutom snabba och korrekta i allt de de gjorde. Jag kan inte annat än rekommendera Västsvenska Flyttbyrån. De överträffade alla förväntningar och jag kommer med trygghet och glädje anlita dem igen när jag behöver.