Ventilationskoll

• BadgeThreeYears
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
4.1

Ventilationskoll (tidigare; Ventilation Norr) är din pålitliga partner i strävan efter ett friskare inomhusklimat. Vi är rikstäckande med passion för ren luft, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att rena ditt hem eller företags ventilationssystem. Vi förstår vikten av en sund miljö och arbetar omsorgsfullt för att eliminera...

927 omdömen om Ventilationskoll

Sedan starten hos Reco 2023

Kim P
Skrev om Ventilationskoll

Helt okej, sjukt högt pris för vad jobbet är i min mening

Ulla J
Skrev om Ventilationskoll

Snabbt, bra information, rent och snyggt

Maud J
Skrev om Ventilationskoll

Utmärkt bemötande, ville att det skulle bli ordentligt gjort och det blev det. Fläkten rengjordes

Domeij A
Skrev om Ventilationskoll

Bra med uppringning/påminnelse när det är dags för ny kontroll. Ingen "merförsäljning", snarare tvärtom, Bara det nödvändigaste föreslogs. Mycket trevlig tekniker.

Elsy E
Skrev om Ventilationskoll

Han rengjorde Imkanalen i köket det gick bra

Adnan L

Mycket bra service Trevliga personal

Elias L
Skrev om Ventilationskoll

Väldigt trevlig tekniker. Smidigt och bra service.

Sabah L
Skrev om Ventilationskoll

Bra service och noggrant arbeta .Jag är otroligt nöjd med er arbeta ,har rekommenderat er för mina grannar ,bekantar och vänner .Jag vill tacka er än en gång .

Ann-catrin L
Skrev om Ventilationskoll

Bra service, tyckte det var dyrt för den korta stund det tog men annars bra 👍

Lisa F
Skrev om Ventilationskoll

Hej, Ventilationskoll var 10 min sena men ringde innan och meddelade det. När de sedan kom var de mycket effektiva och hittade tidigare felinsatta ventiler - inluft det skulle vara frånluft…Rensade köksventilen från taket och badrumsventilerna inifrån. Det gick snabbt, effektivt och de var super trevliga. Den yngre medarbetaren - kanske lärling - gjorde jobbet perfekt! Vi är mycket nöjda🤗👍

Evy O
Skrev om Ventilationskoll

Mycket noggrant utfört o trevlig.

Elisabet F
Skrev om Ventilationskoll

Tycker att dom verkade veta vad dom gjorde

Christer S
Skrev om Ventilationskoll

Bra utfört arbete,, trevlig personal som även gav tips på hur man skall sköta om anläggningen

Helena S
Skrev om Ventilationskoll

Mycket proffsigt jobb. Teknikern berättade vad han gjorde och varför ganska deraljerat. Trevligt bemötande också.

Bengt F
Skrev om Ventilationskoll

Mycket trevlig åtgärdare.bra genomfört arbete.

Dan K
Skrev om Ventilationskoll

Trevlig och vänlig bemötande samt kunnig.

Bo L
Skrev om Ventilationskoll

Mycket trevlig och kunnig personal (Sebastian och Patrik). Vi fick också bra tips i samband med arbetet.

Kent B
Skrev om Ventilationskoll

Bra bemötande noga med kontrollen så allt var perfekt Mvh Mikael Burström Skellefteå

Anita L

Mycket bra bemötande,trevlig,duktig. Arja Larsson Ötå

Eva L
Skrev om Ventilationskoll

Bra bemötande, kom enligt överenskommelse. Gick bra.

Eva E
Skrev om Ventilationskoll

Vi är väldigt nöjd. Vi köpte imkanal + frånluft+ tilluft.

Stefan H
Skrev om Ventilationskoll

Trevlig, kunnig och hjälpsam karl.

Tomas E
Skrev om Ventilationskoll

Rengöring av ventilation. OK bemötande. Teknikerna verkade inte särskilt erfarna men gjorde OK jobb. Försökte sälja på oss nya ventiler (till underligt höga priser) fastän det inte alls var något fel på de gamla ventilerna annat än att de var lite dammiga.

Ruth E
Skrev om Ventilationskoll

Snabbt och bra utfört rengöringen. Även ett trevligt bemötande.

Karin L
Skrev om Ventilationskoll

Jo, vi förväntade oss samma procedur som nån vinter .... för länge sen. Nu blev det ju inte riktigt så, inte en massa dammskräp ute på gården....utan allt dammsögs rent från våra ventiler, under trevligt samtalande med ventilatören (!). Mer än så kan vi väl inte förvänta oss. Tackar, Ljungvägen

Leif F
Skrev om Ventilationskoll

Jobbet utfördes utan anmärkningar.

Ingeborg N
Skrev om Ventilationskoll

Bra bemötande av den som bokade och den som utförde tjänsten. Tiderna följdes exemplariskt. Kommer att boka denna tjänst fler gånger.

Christer L
Skrev om Ventilationskoll

Han kom i tid och trevlig,allt var enligt förväntningarna och bra information om rengöringen av kanalerna

Lennarth I
Skrev om Ventilationskoll

Hade blivit en femma men det gick tyvärr inte att ta bort kåpan så att fläkt röret kunde rensas

Inger G
Skrev om Ventilationskoll

Trevlig o kunnig man. Konstanterade att vi ej behöver ventilationskoll så ofta. Mätte upp vilken hastighet som var tillräcklig för fläkten. Bra att veta under vintern så det ej suger in onödigt mycke kalluft. Vi har haft onödigt hög hastighet på fläkten. Gav tips t.ex att det är bra att öka fläkten när man duschar.

Helene J
Skrev om Ventilationskoll

Genomförde rengöring av ventilationskanaler. Bra bemötande av tekniker. Väl utfört arbete där teknikern informerade om vad som skulle utföras och tilläggserbjudande.

Pia A
Skrev om Ventilationskoll

Tycker själva jobbet utfördes bra, fick dock vägleda de unga grabbarna en hel del. Känslan var att dom inte riktigt visste vad överenskommelsen var. Väldigt trevliga grabbar. De skulle utföra rensning av imkanal samt toaletter och tvättstuga samt en inmätning utav luftflöde.

Britta E
Skrev om Ventilationskoll

Smidigt med tidsbokning och tidsändring när jag behövde göra det. Trevlig och hjälpsam tekniker på plats.

Svar från Ventilationskoll

Hej Britta, Tack för ditt omdöme. Trevligt att höra att du är nöjd med vårat jobb, även när det gäller att boka om tiden. Det glädjer mig att höra. Vi jobbar hårt för att våra kunder ska ha ett smidigt sammarbeta med oss.

Åke O
Skrev om Ventilationskoll

Bra bemötande och utfört arbete med rengöring av ventilationskanaler.

Tomi L
Skrev om Ventilationskoll

Inga problem allt bra. Blev dock skeptisk till att man verkligen tog ner köksfläkt. O rengjorde den vägen.

Lars Ö
Skrev om Ventilationskoll

Vi blev väldigt fint bemötta och fick också hjälp med att rengöra kanalen från köksfläkten som går ut på väggen, separat. Ventilationen i huset övrigt "damm- sugades" på kort tid och under proffsig, och renlig hantering. Vi , jag och min man, är mycket nöjda med resultatet. Jag tycker att det luktar mera gott och fräscht i huset sedan ni rengjorde ventilationen. Vi kan rekommendera andra att anlita er för en ventilationskoll. Mvh Elna o. Lars Öhberg i Kassjö.

Joyce C
Skrev om Ventilationskoll

Både kundtjänst och skorstensfejaren var mycket lyhörd och trevliga. Skulle definitivt använda deras tjänster igen.

Bo J

"Uppdraget" motsvarade mina förväntningar/ Eric

Hans L
Skrev om Ventilationskoll

Mycket trevliga och kunniga gick smärtfrit men det är en anig dyrt för tiden det tar.

Dan S
Skrev om Ventilationskoll

Fick ett fint bemötande Är nöjd

Torvald T
Skrev om Ventilationskoll

Skönt att få ventilationskanalerna rengjorda. Vi fick se foton av kanalerna före och efter rengöringen. Åtgärden behövdes! Killarna som gjorde jobbet var dessutom otroligt glada och trevliga! Min fru och jag är verkligen nöjda!

Svar från Ventilationskoll

Hej Torvald T, Tack för ditt omdöme. Kul att höra att du och din fru är nöjda. För oss är det viktigt att all personal är glada och trevliga så dom sprider em positiv upplevelse för våra kunder.

Johanna S
Skrev om Ventilationskoll

Herrarna som utförde jobbet var effektiva och trevliga. De förslog att jag bytte ut de väldigt gamla ventilerna till nya till ett pris om 495kr/st. Jag accepterade detta, insåg sedan att detta var ett otroligt ockerpris så det borde jag tackat nej till! När det lämnat huset såg jag att den ena ventilen var alldeles för stor för röret i väggen. Mejlade företaget och fick till svar att jag inte behövde betala för den. En av teknikerna kom förbi och kikade, bad om ursäkt och tog med sig ventilen. Jag sa att jag inte ville...

Stig F
Skrev om Ventilationskoll

Killarna som var hit, de kändes som att de inte visste vad de gjorde. Återmontaget av kryddhyllan till exempel fick ju jag hjälpa dom med. Efter utfört jobb städade de inte, det fick jag göra själv.

Svar från Ventilationskoll

Hej Stig F Tråkigt att höra att du inte kände förtroende för vår tekniker som var hemma hos dig, så ska det inte vara. Teknikerna har utbildning så dom ska utföra alla jobb på rätt sätt och det är obligatoriskt att dom ska städa efter sig. Jag kommer ta detta med de teknikern som var hos dig. Du är välkommen att höra av dig till oss så vi åtminstone kan kompensera dig för städningen. Mvh Kundtjänsten +46101895040

Karl H
Skrev om Ventilationskoll

Patrik som va här va fantastiskt på alla sätt och vis, alla tummar upp till honom

Svar från Ventilationskoll

Hej Karl H, Tack för ditt omdöme. Kul att du var nöjd med vår tekniker Patrik. Om du har några frågor så är du välkommen att höra av dig till vår Kundtjänst.

Annsofie F
Skrev om Ventilationskoll

Väldigt trevliga killar. Gjorde ett bra jobb och informerade mig om vad som behövde bytas. Erbjöd byta mot kostnad.

Bo H
Skrev om Ventilationskoll

Utföraren Patrick Jonsson hjorde ett utmärkt arbete. Patrick utförde sina åtagande med stor noggrannhet och proffisionalism. Mycket kunnig och dessutom mycket trevlig.

Britt-Marie S
Skrev om Ventilationskoll

Snabbt och väldigt rent efter "dammsugningen". Trevlig kille som utförde arbetet. Kan ju tycka att det är lite dyrt för knappa 30 min arbete. Mvh Britt-Marie Strand Åskogen

Lena H
Skrev om Ventilationskoll

Bra bemötande, smidigt genomförande och bra efterarbete.

Svar från Ventilationskoll

Hej Lena H Tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med vårt arbete. Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om det är något vi kan hjälpa till med. MVH Ventilationskoll

Ulf G
Skrev om Ventilationskoll

Bra utfört ooch trevliga killar men alldeles för dyrt för en timmas jobb samt några nya ventilationsdorn

Ahti L
Skrev om Ventilationskoll

Arbetet var mycket bra planerat och det fanns bara förslag från montör vad som behöver göras för att förbättra att huset ska må Tack för bra service