Städningen väldigt bra men ständigt krångel med fakturorna som nästan aldrig kommer i tid.Fått ringa flera gånger att jag inte fått fakturan.
Villoeco AB
Välkommen till Villoeco AB! Letar du efter ett städföretag som erbjuder professionell städning och fönsterputs. Då har du kommit rätt. Vi kan hjälpa dig som bor i stockholms län och södra delen av Uppsala med allt från hemstäd, flyttstäd, visningsstäd, kontorsstäd, butiksstäd, trappstädning, skolstädning och mycket mer. Vi...
151 omdömen om Villoeco AB
Sedan starten hos Reco 2020
Jag är helnöjd. Ni gör ett bra jobb.
Proffsiga, kunniga, tillgängliga och pålitliga!
Jätte bra service o trevlig personal som lyssnar om man har problem..Vi kan inte få det bättre !!!!!!
Tjänsten städhjälp med 4 timmar var 14:dag. Vi har blivit mycket väl bemötta av kunniga städare, våra förväntningar har uppfyllts sedan två år tillbaka. Vi rekommenderar Villoeco AB till nya kunder.
Mycket bra bemötande. Vi fick rekommendation avv en granne och är mycket nöjda med städningen som Villoeco utför.
Dom gjorde ett kanonjobb på mitt ställe när detta gällde avflyttning från mitt sommarställe i Sigtuna
Mycket gott bemötande av ägare och av de som kommer hem till oss. Köpte regelbunden städning och har hittills varit mycket nöjd. Har rekommenderat företaget till andra.
Jag är nöjd med städservicen och att man kan ändra lite med dagar och utförande om man behöver. Vi har veckostädning och allt funkar bra. Bra kommunikation om något dyker upp.
Alltid tillgängliga och bra utförda tjänster, kan rekommenderas varmt.
Bra bemötande, lätta att ha och göra med. Vi är supernöjda med städning 2 ggr/månad Nöjd kund, glad över eco produkter som dom använder.
Mycket bra och proffsig fönsterputsning.
Första kontakten med Villoeco var i samband med en flyttstädning. Eftersom vi var nöjda med hur företaget utförde det uppdraget (och hela kontakten med företaget) valde vi en tid senare att anlita dom även för regelbunden hemstäd. Villoeco har visat sig vara väldigt lätta att ha kontakt med. De städar fint, har trevlig personal och dyker upp när de ska. De har också varit flexibla vid önskemål om extra mellanliggande städtid eller om vi oplanerat behövt justera en planerad städning. Antingen har det kommit annan personal...
Alltid lika fint hos mormor efter besök av er. Proffsigt bemötande och mycket flexibla vid ändringar av tider.
Tydliga, noggranna och trevliga. Dom gjorde ett utmärkt jobb på den planerade tid och till ett bra pris. Har inget att invända på insatsen och kan därför varmt rekommendera dom.
Bra bemötande av företaget.förväntningarna var att det skulle bli städat. Mycket bra städat och bra bemötande.
Noggrann städning och alltid trevligt bemötande!
Jag brukar vara nöjd, men senaste besök var tveksamt, det var en vikarie.
Jag har höga förväntningar när det gäller kvaliten på städning, Villoeco uppfyller det med råge!
En mycket bra flyttstäd. Vi hade inget att klaga på.
Utmärkt service och genomförande. Vänligt bemötande och bra pris
Vi har haft Villoeco hemma hos oss i snart 3 år med städning varannan vecka och alltid varit nöjda. God kommunikation och flexibla när så behövts. Kan varmt rekommendera dom.
Tillförlitligt och trevligt bemötande! Bra städning med ekoprodukter! Rekommenderas!
Bra ledning. Städarna har jag inte så bra relation till tyvärr så bemötandet är inget speciellt. Hade höga förväntningar då jag även anlitat Villoeco till privat städning. Städningen på anläggningen håller inte lika hög nivå som hemma men det är en annan miljö här. Upplevelsen är bra.
Tydlig kommunikation, flexibilitet som standard och alltid prestation över förväntningarna!
Jätte fint och noga ! Väldigt duktiga tjejer
Pålitliga och gör ett bra jobb. Alltid på tid och huset känns så rent efteråt
Vi är så nöjda. De utför jobbet proffsig och vi är så tacksamma.
Jag har använt företaget sedan det statades. Hitintills bara lovord.
Dom är grymma & städar bra & lätt fakturerings process
Vår städerska Lina gör ett fantastiskt arbete hos oss och vi är så nöjda med henne och vi kan verkligen rekommendera Villeco
På väldigt kort varsel fick jag boka en städning och de gjorde ett fantastiskt jobb och var supertrevliga. Kunde inte vara mer nöjd!
Vi är ett 80-plus par som bor i en 30-talsvilla i Fålhagen i Uppsala.Vår son hittade Villoeco och ordnade en städerska till oss . Hon kommer en eftermiddag (4 tim) 2ggr i månaden. Vi är mycket - mycket nöjda med resultatet. Personen är dessutom alltid på gott humör. Det hela kan inte bli bättre!
Bra bemötande. Dock är 6 timmar alldeles för länge att städa 48 kvadratmeter.
Trevligt möte med arbetsledare och städare som båda är behagliga personer. Städning utfördes enligt önskemål. Mycket nöjd.
Är super nöjda 👍🏻Blev rekommenderad av grannarna, tog en extra storstädning med fönster puts 😀
Bra utförd byggstäd, jättenöjd!
Mycket trevligt bemötande, trevliga "tjejer" som kommit och städat. Har varit lite olika personer som kommit, skulle gärna vilja ha samma varje gång, hoppas det går att lösa. I övrigt jättenöjd både med bemötandet och utförandet av städningen.
Jag är väldigt nöjd med Villaecco. De har mitt fulla förtroende
Städningen 1 dag/veckan och alltid lika nöjda!
I det stora hela är städningen bra men det missas en hel del och det görs för ofta. Tex ramen runt speglar, smuts på väggen vid diskmaskinen mm.
Alltid trevliga och uppriktiga.Alla utlovade uppgifter som blev lovade uppfyldes till fullo.och med en mycket trevlig Personal. Uppdraget bestod av städning av bostad var 14 dag och fönsterputsning 2 gånger PR år Vår o höst.
Alltid snabba och lyhörda vid kontakt, pålitlig och noggrann städning varje gång. Rekommenderar varmt!
Vänligt bemötande. Noggran städning.Bra på alla sätt.Har hemstädning var 14e dag.
Villoeco AB som är ett städbolag är punktliga, har trevlig kunnig personal och använder ekologiska produkter, vilket vi uppskattar. Villoeco AB sköter fakturering på ett utmärkt sätt, med tydlig redovisning av timmar och RUT-avdrag.
Villoeco levererar alltid enligt överenskommelse. Många gånger blir det alltid någonting extra som utförs. Den städerska vi har är alltid väldigt glad och tillmötesgående. Vi har rekommenderat Villoeco till flera vänner och grannar.
Har anlitat Villoeco för både flyttstäd och fönsterputs vid ett flertal tillfällen och är jättenöjd! Alltid bra resultat och de ställer alltid upp. Kan varmt rekommenderas!
Vi har bara haft Villoeco en gång. Jag blev mycket bra bemött och städningen var bra
Vi är supernöjda. Har Evelina som städar hos oss. Hon är alltid punktlig och noggrann. Såå trevligt att komma hem till ett väldoftande och skinande hem. Om vi behövt byta dag/ tid så har Rima (ägare) alltid varit flexibel och tillmötesgående. Rekommenderar varmt!
Har blivit väl bemött av företaget och är mycket nöjd med personal och utfört arbete i mitt hem. Kan varmt rekommendera dem. Har köpt regelbunden städning.