Villoeco AB

Villoeco AB

www.villoecostad.se
  • BadgeSixYears
4.8

Välkommen till Villoeco AB! Letar du efter ett städföretag som erbjuder professionell städning och fönsterputs. Då har du kommit rätt. Vi kan hjälpa dig som bor i stockholms län och södra delen av Uppsala med allt från hemstäd, flyttstäd, visningsstäd, kontorsstäd, butiksstäd, trappstädning, skolstädning och mycket mer. Vi...

213 omdömen om Villoeco AB

Sedan starten hos Reco 2020

Parsoa T
Skrev om Villoeco AB

Snabbt, enkelt, smidigt! Trevlig personal!

Sainy G
Skrev om Villoeco AB

Jätte duktiga, o noga, synd att man ej kunde prata med han som var här, annars trevlig. Bokar gärna fler gånger. Mvh Sainy.

Lena H
Skrev om Villoeco AB

Mycket förstående, vänligt och prisvärt . För att inte nämna vilket fantastiskt utfört arbete! Jag är supernöjd!

Ann M
Skrev om Villoeco AB

Professionellt utförd fönsterputsning i vår villa. Kan varmt rekommenderas!

Åke A
Skrev om Villoeco AB

Det kändes bra jag har varit solo snart två år, så jag hoppades det skulle bli finare i kök och badrum bl.annat, hon han ej med vardagsrummet så den får hon ta nästa gång. Det är städning jag får och jag är mycket nöjd

Elin E
Skrev om Villoeco AB

Superbra upplevelse. Trevligt och bra kundbemötande och utförande av tjänst 👍🏻

Karin W
Skrev om Villoeco AB

Noggranna och mycket trevliga. Mina varma rekommendationer.

Mattias A
Skrev om Villoeco AB

Jag är väldigt nöjd med städningen!

Linda H
Skrev om Villoeco AB

Proffsigt utförande och trevligt bemötande. Inget är omöjligt när man ber om hjälp.

Imse S
Skrev om Villoeco AB

De var bra och jag känner mig nöjd!

Anki B
Skrev om Villoeco AB

Underbart att komma hem efter städningen. Luktar gott, alltid snyggt och rent. Gullig personal

Rolf S
Skrev om Villoeco AB

Har bara haft 1 städning och den är vi nöjda med.

Tomas P
Skrev om Villoeco AB

Bra jobbat på rätt tid till utsatt pris

Viktorija K
Skrev om Villoeco AB

Tydlig och snabb komunikation. Arbete utfört med hög kvalitet. Håller det dem lovar. Vi är super nöjda!

Julia B
Skrev om Villoeco AB

Toppen insats! Våra fönster blev skinande rena!

Maud H
Skrev om Villoeco AB

Kan inget säga än då dom bara varit här en gång för provstädning

Anders B
Skrev om Villoeco AB

Trevliga. Ibland viss språkförbistring med ny personal. Hörsamma för önskemål. Jobbet blir gjort på ett effektivt sätt.

Staffan B
Skrev om Villoeco AB

De dyker alltid upp precis i tid och när de är klara så infinner sig den där härliga känslan av ett hem man bara vill vara i då det är så rent och doftar härligt

Aase C
Skrev om Villoeco AB

Det var bra från Starten, men nu känns det inte lika bra. Det är damsugningen under möblerna, soffan och sängen som är problemet. Insidan av mina skåp vill jag inte ha hjälp med. MVH.

Birgit E
Skrev om Villoeco AB

Toppen! Allt fungerade mycket bra.

Pernilla O

Pålitlig och effektiv städning

Nicole S
Skrev om Villoeco AB

Vi är alltid lika nöjda när Villoeco varit hos oss! Ni gör ett toppen jobb!

Tom S
Skrev om Villoeco AB

Högkvalitativ städning och bra kundservice. Vi är jättenöjda.

William S
Skrev om Villoeco AB

Alltid proffsiga och noggranna. .

Ida R
Skrev om Villoeco AB

Underbart att få komma hem till ett rent och fräscht hem. Vi är alltid lika nöjda.

Karin E
Skrev om Villoeco AB

Snälla o hjälpsamma ,flexibla o det blir ordentligt städat.

Inger B
Skrev om Villoeco AB

På det bästa sättet. De levde upp till mina förväntningar. Städning av min lägenhet en gång per månad. Städningen har blivit gjord till min fulla belåtenhet,

Gunnel O
Skrev om Villoeco AB

Mycket bra personal. Trevligt bemötande från ledningen. Vi har städning av en fantastisk person. Vi kände inte till Villoeco förrän en granne rekommenderade dem . Vi är så nöjda.

Bengt Emil Martin S

Bra kvalité! väldigt enkla och bra att ha kontakt med!

Jennifer G
Skrev om Villoeco AB

Trevligt och snabbt bemötande. Väl genomförd flyttstädning. Kommer gärna tillbaka!

Suzanne W
Skrev om Villoeco AB

Bra bemötning av alla. Inga förväntningar från början blev glatt förvånad hur de skötte sitt uppdrag. Städning och kan rekommendera starkt.

Jeanette B
Skrev om Villoeco AB

Bekymmersfritt och vi är alltid väldigt nöjda efter varje städning. Rekommenderas varmt!

Mona E
Skrev om Villoeco AB

Villoeco är punktliga, professionella och företaget har mycket kompetent samt trevlig personal. Vårt hem skiner efter Villoecos städning och det gör vår vardag och helg till ett rent nöje.

Börje J
Skrev om Villoeco AB

Bra pris och bra resultat.Snabb respons på uppdragsförfrågan.

Csilla S
Skrev om Villoeco AB

Ett pålitligt företag med god känsla för detaljer! De har städat hos oss sedan sommaren 2021 och vi är alltid jättenöjda. Kommunikationen är smidig och tjejerna som städar är noggranna och gör ofta det lilla extra, utöver det man kommit överens om! Vi har dessutom oftast samma tjej som städar, vilket känna tryggt och pålitligt!

Ann Ö
Skrev om Villoeco AB

Har en städerska som jag gillar.Han som putsade fönsterna var duktig. Vi får alltid städning när vi behöver.

Anders V
Skrev om Villoeco AB

Mycket bra och duktiga städare.

Birgit G
Skrev om Villoeco AB

Har anlitat Villoeco för hemstädning under flera år, är så nöjd med de tjejer som varit hos mig. Kommer alltid i tid, rent o snyggt

Katarina B
Skrev om Villoeco AB

Bra bemötande och noggrann städning.

Rigmor W
Skrev om Villoeco AB

Nöjd och belåten med hjälp jag får

Lena F

Är super nöjd, våra städare är i toppklass . Med vänlig hälsning, Lena Faremyr

Clas-henrik I
Skrev om Villoeco AB

Vi har varit kunder i 9 år. Alltid varit mycket nöjda. Bra genomförande och service. Svarar snabbt.

Paulina K
Skrev om Villoeco AB

Trevligt bemötande och villiga att ta hänsyn till önskemål.

Amos H
Skrev om Villoeco AB

Hej. Jag tycker om företaget som arbetar med att främja välmående och hälsa från ett helhetstänk.

Inger B
Skrev om Villoeco AB

Trevlig personal. . Städningen av min lägenhet var till min fulla belåtenhet . 👍

Aase C
Skrev om Villoeco AB

1) bra och duktig personal som kan sit jobb.

Marcus A
Skrev om Villoeco AB

Mycket bra utfört arbete för rimliga priser

Christina H
Skrev om Villoeco AB

Supernöjda !! In varmt rekommenderas!

Staffan B
Skrev om Villoeco AB

Det var rent som tusan när de gick och de höll tiderna perfekt. Value for money!!

Gunilla B
Skrev om Villoeco AB

Riktigt bra,rekommenderas mycket varmt!