Linda var ett fantastiskt stöd för mig när jag under våren gick igenom en arvstvist. Snabb och mycket hjälpsam återkoppling. Är evigt tacksam och nöjd. /Emelie Andersson
Von Knorring Juridik AB
6 omdömen om Von Knorring Juridik AB
Linda är en klippa i granit. Hon inger mycket trygghet i sitt arbete och har full koll på allt i processen. Jag har lång erfarenhet av henne till företagsjuridik, familjerelaterade ärenden. Tack!
Vi fick snabb och gedigen hjälp och förståelse för hur viktigt det är att få med allt och inte bara ta en mall på internet, när Linda upprättade framtidsfullmakt till oss. Det var lätt och smidigt fast vi befinner oss i Gävle och Linda i Skåne.
Tack Lena för det fina omdömet. Många förstår tyvärr inte vikten av att gå till en kunnig jurist när det kommer till framtidsfullmakter och/eller testamente, gåvobrev eller äktenskapsförord m.m. jag är glad att jag inte bara kunde hjälpa er att upprätta en framtidsfullmakt, utan även bringa kunskap i många hur, vad och varför gällande dess utformning och innehåll även då det fysiska avståndet var långt. Det finns en sådan flexibilitet med det digitala idag, som vi ska nyttja. Välkommen åter!
Vi hade en utmaning med att den kommun vi bor i vägrade lämna ut offentliga dokument. Det var en sådan situation då man kände sig lite hjälplös mot en stor offentlig aktör. Linda hjälpte oss på bästa sätt och såg till så att vi fick ut dokument. Utöver detta gav hon oss insikt i exakt vilka åtgärder vi kunde ta på ett proffsigt och vägledande sätt. Superbra överlag!
Tack Jens för det fina omdömet. Det betyder mycket för en nystartad verksamhet även om jag har arbetat många år som jurist. Jag har en utbildning riktad mot kommuner och myndigheter som jag får börja sälja in. Det är så otroligt viktigt för vårt demokratiska samhälle att myndigheter och stat har en transparens, både mot enskilda och medier. Tack Käflingeposten för ert viktiga arbete med att granska makten.
Juristen Lindas (Linda Von Knorring) expertis var ytterst värdefull i en långdragen och väldigt knepig vårdnadstvist, där hennes stöd och kompetens gav en ovärderlig hjälp. Jag var uppgiven flertalet gånger under processen men Lindas juridiska kunnande, och hennes enorma stöd hjälpte mig igenom något jag aldrig hade klarat av annars. Tack vare Linda och hennes vägledning uppnåddes ett framgångsrikt resultat som i detta fallet var för barnets bästa. Jag rekommenderar starkt Linda om det föreligger ett behov för rättshjälp...
Tack Rasmus för det fina omdömet. Jag önskar jag hade kunnat gjort ännu mer. Vi kämpar på och hoppas att byråkratin viker hädan för barnets bästa.
Vi har fått ovärderlig hjälp av Linda (Von Knorring) i samband med våra överklaganden i ett bygglovsärende. Hon är mycket kunnig, professionell och har ett bemötande som inger förtroende. Linda förklarar processen på ett tydligt sätt och ger råd som verkligen hjälper oss att förstå vad som händer och vad vi kan förvänta oss.
Tack för det otroligt fina omdömet. Nu håller vi tummarna för Mark- och miljödomstolen. Välkomna åter.