Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Vulko i Lund AB

Vulko i Lund AB

3.0

Välkommen till Däckteam. Ditt lokala däckproffs! Byt luften i dina däck mot nitrogen så sparar du bränsle, däck och på miljön.

2 omdömen om Vulko i Lund AB

Tommy W
Skrev om Vulko i Lund AB

VARNING, VARNING. Lämna inte din bil på detta ställe. Jag lämnade en 4v gammal bil med 2 stora jack/repor i kofångaren bak som jag såg när jag kom hem, vid kontakt till dem så blånekar dem och kallar mig en lögnare vid första kontakt o hävdar att jag borde använda deras däckhotell så detta inte uppstår, jag hade de nya däcken i bagaget och tog med mig de andra hem, de har alltså lastat in/ut 8 däck men har absolut inte skadat min bil. Det finns många däckfirmor att vända sig till, vänd dig absolut inte till denna klåparfirma...

Reco tipsar!
Speedy Bilservice Malmö
4.8/5 i betyg av 2395 omdömen 4.8 av 2395 omdömen
Badge2025

Mycket bra bemötande. Som vanligt, gör dom alltid ett bra jobb. Jag är mycket nöjd. Jag fick nya bromsskivor och klossar fram på bilen.

Agneta G
Skrev om Vulko i Lund AB

Alltid trevliga och hjälpsamma. Snabba i arbete. Finns det tid över finns det också alltid tid för trevliga kommentarer och leenden. Ett toppenställe. Jag känner hundra procent förtroende för Vulko i Lund.