Jag bokade ett paketerbjudande med utvändig tvätt, städ inuti bilen plus motortvätt för 999 kr (ord 1995) i början av juni. När jag hämtat bilen och kollade om motorn var tvättad så var den inte det.
Ringde dom dagen därpå och fick en ny tid 2 veckor framåt och då skulle jag bjudas på utvändig tvätt som kompensation för att motortvätten glömts bort.
Åker till den bokade tiden jag fått och lämnar nyckeln till en kille som säger: ”jag är strax klar med det jag gör nu och tar din bil direkt efter. Bilen är klar om ca 1,5... timme” Jag dyker upp enligt avtalat 1,5 timme efter jag lämnat bilen och möts av en kille som inte har koll på motorn tvättats. Han frågar kollegorna men det visar sig att de inte ens börjat med bilen 🤦♀️
En av ägarna meddelar mig då att bilen inte är färdig, nej den är ju inte ens påbörjad svarar jsg. ”Vad vill du att jag ska göra? Ser du inte att vi håller på med 2 andra bilar här. Bilar tar tid” möts jag av från delägaren. Really? Är det mitt problem att företaget bokar in fler kunder på samma tid (eller vad det nu beror på)? Jag upplevde verkligen att delägaren stod och käbblade med mig och hade ingen förståelse för att när jag nu fick reda på att jag skulle vänta ytterligare 1,5 timme på Örsholmens industriområde blev lite upprörd. Eftersom killen som tog emot bilen sa att han skulle börja med den direkt typ….. Nä, wimch får verkligen inget högt betyg av mig 👎 slarvigt och oseriöst 👎