Wimch Värmlands Bekväma Bilvårdscenter

www.wimch.se
  • Badge2025
4.4
Boka tid Ring 076-313 45 33 Dela

Wimch – Bilvård med kvalitet och omtanke! På Wimch i Karlstad brinner vi för att ge din bil känslan av att vara ny igen. Vi erbjuder allt från tvätt, rekond och keramiska lackskydd till rostskydd, ozonbehandling och företagslösningar. Hos oss står service, kvalitet och miljöhänsyn i fokus – vi använder skonsamma och bionedbrytbara...

26 omdömen om Wimch Värmlands Bekväma Bilvårdscenter

Hans E
Skrev om Wimch Värmlands Bekväma Bilvårdscenter

Trevligt bemötande och bra utfört arbete hade helrekond på bilen

Fredrik B
Skrev om Wimch AB

Enkel och snabb kontakt samt inbokning

Bvt A
Skrev om Wimch AB

Bra service av ett bra företag

Objektsupport A

Snabb och personlig service. ett mycket bra resultat. Lämnade min nya bil på polering och lackförsegling. blev ett minst sagt skinande resultat . kan varmt rekommenderas.

Nela A
Skrev om Wimch AB

Bemötandet är väldigt bra! jag uppskattar och vill stödja alla anställda genom att låta WIMCH hantera NTABs fordon, Vi låter WIMCH sköta intervall service och övrigt underhåll. // Lars VD

Sebastian O
Skrev om Wimch AB

Trevliga grabbar med bra service!

Peter C
Skrev om Wimch AB

Jag kollade runt efter en rekond (utvändig och invändig) för min bil och fastnade för den positiva stämningen och det positiva bemötandet som rådde på Wimch. Det var lätt att få svar på frågor och det var lätt att få hjälp att boka tid. Resultatet var minst lika positivt. Min bil blev snudd på som ny (de små lackskador som är kvar hade inte ens originalfabriken kunnat fixa). Invändigt blev bilen som ny och utvändigt fick den en otroligt djup lyster i lacken och den har varit ett nöje att köra i alla väder. I solsken ser...

Lennart G
Skrev om Wimch AB

Bilen blev som ny. Både utvändigt och invändigt. Jättebra jobbat. Rekommenderar detta företag

Adam
Skrev om Wimch AB

Vi använder oss av Wimch för rekonditionering av våra försäljningsbilar. Resultatet är på topp och servicen likaså. Rekommenderas starkt! 🌟 / Klarälvens bil AB

Tusen tack för omdömet! Ni är bäst på Klarälven😃

Jon S
Skrev om Wimch AB

Lämnade in för byte av bromsbelägg och service. Superbra mottagande och gick väldigt smidigt med allt. Är supernöjd med resultatet och kan verkligen rekommendera Wimch!

Svar från Wimch AB

Tack för dina fina ord, vi ser framemot att ha dig hos oss igen snart igen 😃

Lena Christina I T

Rekommenderar verkligen Wimch Service och tvätt Bilen har inte varit så fin sen den var ny

Svar från Wimch AB

Gud vad roligt att höra! Välkommen åter💜

Ann Louise V

God service,trevlig personal en fantastiskt ren och välputsad bil.Jag kommer absolut att återvända⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Du är välkommen tillbaka! Tack för dina fina ord. Mvh Wimch-Gänget

Eva J
Skrev om Wimch AB

Jag lämnade in bilen för en invändig och utvändig tvätt ! Jag blev mer än nöjd! De skjutsade hem mig och även kom med bilen när den blev färdig! De erbjöd även att hämta och lämna bilen! De är väldigt trevliga som jobbar där! Bilen blev som ny🤩! Till och med rengjorde de motorutrymmet!

Svar från Wimch AB

Så härligt att höra att du blev så nöjd! 🙌 Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi uppskattar verkligen ditt förtroende. Att både bilen och servicen levde upp till dina förväntningar betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka nästa gång bilen behöver lite extra omtanke 🚘✨

Valeria K
Skrev om Wimch AB

Lämnade min bil för minirekond . Jag är supernöjd med bilen. Trevlig personal som var hjälpsamma med att köra mig till bussterminalen efter att jag lämnat in bilen, samt lämnat den på samma ställe efter att den var klar. Rekommenderar starkt!!

Svar från Wimch AB

Tusen tack för din fina återkoppling! 🌟 Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd både med resultatet och med servicen runt omkring. Vi ser fram emot att få ta hand om din bil igen nästa gång 🚘

Filip W
Skrev om Wimch AB

Wimch AB erbjuder keramisk lackskyddsbehandling av hög kvalitet. Bemötandet är professionellt och trevligt, och personalen är kunnig samt tar sig tid att förklara processen på ett tydligt sätt. Resultatet blir en bil med fantastisk glans och ett långvarigt skydd av lacken. Företaget lever verkligen upp till förväntningarna och levererar både service och kvalitet på toppnivå. Jag rekommenderar varmt Wimch AB till alla som vill ge sin bil ett professionellt skydd och ett riktigt lyft i utseendet.

Svar från Wimch AB

Stort tack för din fantastiska recension! 🙏✨ Vi är glada att du uppskattade både resultatet och vårt bemötande. Att kunna leverera hög kvalitet och samtidigt ge tydlig information är viktigt för oss – och det värmer att höra att du är nöjd med både glansen och skyddet. Varmt välkommen tillbaka när bilen behöver nästa lyft 🚘💎!

Bibbi A
Skrev om Wimch AB

Vi lämnade in vår husbil utan att ha några förhoppningar då den var helt glanslöst, men Wimch AB gjorde det vi trodde var omöjligt, vi fick en helt "ny" bil. Grabbarna var mycket serviceinriktade och duktiga, vi kommer att fortsätta att lämna in husbilen där.

Svar från Wimch AB

Vad roligt att höra! 😄 Tack för att ni delar er upplevelse – det värmer att veta att husbilen fick nytt liv och att ni uppskattade vårt bemötande. Vi ser fram emot att få ta hand om den igen nästa gång 🚐✨!

Joel A
Skrev om Wimch AB

Extremt nöjd med servicen! Väldigt noggranna och professionella – bilen ser som ny ut. Rekommenderas starkt!

Svar från Wimch AB

Tack för din fantastiska feedback! 🌟 Vi är glada att höra att du är så nöjd med både service och resultat. Varmt välkommen tillbaka när bilen behöver lite extra omtanke 🚘✨!

Håkan J
Skrev om Wimch AB

Mycket trevligt bemötande och en professionell behandling av min husbil. Wimch har rostskyddat och lackskyddat bilen, kan varmt rekommendera denna firma.

Svar från Wimch AB

Tack för din fina återkoppling! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och behandlingen av husbilen. Varmt välkommen tillbaka nästa gång bilen behöver skydd eller lite extra kärlek 🚐✨!

Carina A
Skrev om Wimch AB

Jag vill varmt rekommendera de trevliga killarna på Wimch. Allt från ett otroligt bra bemötande, snyggt och smidigt utfört arbete till att jag blev supernöjd och jätteglad. Min bil känns som ny! Tack!

Svar från Wimch AB

Tack för din fina rekommendation! 🌟 Vi blir verkligen glada över att höra att du är supernöjd och att bilen känns som ny. Varmt välkommen tillbaka nästa gång bilen behöver lite extra omtanke 🚘✨!

Lars O
Skrev om Wimch AB

Jag har haft det stora nöjet att utnyttja Wimch’s tjänster vid två tillfällen, med helrekond in- och utvändigt med polering och lackskydd. Jag är en bilentusiast och pedantisk med mina fordon, och Wimch har överträffat mig varje gång. Förutom deras otroligt trevliga bemötande, alltid lika glada och serviceinriktade, så har resultatet på bilen varit helt fantastiskt. Jag kan inget annat än att ge dom de bästa rekommendationer. Och orsaken att jag ger dom 5 poleringstrissor i betyg är att man inte kunde ge dom 14!!!

Svar från Wimch AB

Vilken härlig recension! 😄 Tack för att du delar din entusiasm – det värmer verkligen att höra att både bemötandet och resultatet på bilen överträffat dina höga förväntningar. Vi tar till oss den 5-poleringstrissor-betyget med stolthet – och lovar att sikta på 14 nästa gång! 🚘✨

Emil B
Skrev om Wimch AB

Fantastiskt kundbemötande hos Wimch! Lämnade in en riktig skithög (är småbarnsförälder som varken har tid eller lust att tvätta och städa själv), och fick tillbaka en bil som var blankare och finare än när jag köpte den! Trevlig personal och väldigt måna om att jag som kund skulle känna mig nöjd.

Svar från Wimch AB

Så härligt att höra! 😄 Tack för att du delar din upplevelse – vi blir verkligen glada av att höra att bilen fick nytt liv och att bemötandet gjorde dig nöjd. Småbarnslivet är fullt tillräckligt, så vi är glada att vi kunde ta hand om resten 🚘✨.

Susanna H
Skrev om Wimch AB

Jag har haft med dem att göra i flera olika ärenden och blivit väldigt nöjd varje gång. Trevligt positivt bemötande, inget krångel och väldigt bra resultat.

Svar från Wimch AB

Tack för din fina återkoppling! 🙌 Det gläder oss att höra att du alltid varit nöjd med både bemötande och resultat. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång bilen behöver lite omtanke 🚘✨.

Rebecca L
Skrev om Wimch AB

Jag beställde keramiskt lackskydd och invändig rekond. det var halvbra gjort och då är jag snäll. Ägaren ringde och bad om att få mer betalt då bilen var "för smutsig". Värt att notera var att jag redan på morgonen erbjudit dom att tvätta av den innan men det var inga problem. SÅ jag betalade extra. De hade dessutom missat att notera att jag sagt att jag skulle lämna in bilen vid tio och ringde flera gånger på morgonen. Utvändigt hade de missat bakom backspeglarna och inuti var det dåligt städad. Jag hade dessutom en längre,...

Svar från Wimch AB

Tack för att du delade din erfarenhet. 🙏 Det är tydligt att det blev en mycket frustrerande situation för dig, och vi förstår helt varför du är besviken. Att tjänsten inte levererade enligt dina förväntningar, att instruktioner ignorerades, och att kommunikationen kring både skador och extra kostnad hanterades på ett sätt som fick dig att känna dig ifrågasatt, är inte acceptabelt. Din återkoppling är viktig eftersom den visar på brister både i bemötande och kvalitet, och det är precis sådant som ett företag behöver ta på...

Thomas L
Skrev om Wimch AB

Jag har lärt mig läxan och använt sk halva priset experter hos Wimchig i Karlstad. Man kan bli Wimshig för mindre 🥴. Jobbet de utförde var bedrövligt. Glömde bort en tjänst som skulle ha utförts. Uppenbart fusk som att bilen var inte helt rengjord på nedre sidorna på båda sidor. Fullt med flygrost och asfalt kvar. När jag påtalade problemet blev de nonchalanta och otrevliga och påstod att jag ljög. Blev själv riktigt förbannad och ifrågasatte vilken otroligt dålig kundservice de hade. Riktiga amatörer. Nej aldrig mer att jag lämnar min bil till såna rookies. Rekommenderas absolut inte

Svar från Wimch AB

Tack för att du delar din ärliga upplevelse. 🙏 Vi beklagar verkligen att du känt dig både missnöjd med arbetet och illa bemött – så ska det absolut inte vara. Att en tjänst glöms bort och att resultatet inte lever upp till förväntningarna är allvarligt nog, men vi förstår särskilt din frustration över känslan av att inte bli lyssnad på. Vi tar din feedback på största allvar och ser över hur vi kan förbättra både kvalitetssäkring och kundbemötande, så att ingen ska behöva uppleva det du beskriver. Tack för att du tog dig tid att berätta – det ger oss en chans att göra bättre ifrån oss framöver.

Lars F
Skrev om Wimch AB

Bara positiv upplevelse av Wimch Karlstad. Lackbehandlade och rekonditionerade vår bil. Toppresultat till riktigt bra pris !

Svar från Wimch AB

Tack för din fina feedback! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd med både lackbehandlingen och rekonden, och att priset kändes rättvist. Varmt välkommen tillbaka nästa gång bilen behöver lite extra kärlek 🚘✨!

Astrid Marita Lise-Lotte L

Jag bokade ett paketerbjudande med utvändig tvätt, städ inuti bilen plus motortvätt för 999 kr (ord 1995) i början av juni. När jag hämtat bilen och kollade om motorn var tvättad så var den inte det. Ringde dom dagen därpå och fick en ny tid 2 veckor framåt och då skulle jag bjudas på utvändig tvätt som kompensation för att motortvätten glömts bort. Åker till den bokade tiden jag fått och lämnar nyckeln till en kille som säger: ”jag är strax klar med det jag gör nu och tar din bil direkt efter. Bilen är klar om ca 1,5...

Svar från Wimch AB

Tack för att du delar din upplevelse, även om vi självklart är ledsna att läsa att du inte alls blev nöjd. 🙏 Vi ber verkligen om ursäkt för missen med motortvätten och för att kommunikationen kring tidsplanen inte fungerade som den skulle. Vi förstår helt att det blev frustrerande och att bemötandet inte levde upp till dina förväntningar – det ska inte kännas som att du blir ifrågasatt eller bortprioriterad. Vi tar till oss av din feedback och ser över våra rutiner så att liknande situationer inte upprepas. Tack för att...