Win-Win Ekonomi
En del av Win Win Ekonomi -
www.winwin-ekonomi.se
Välkommen till Win Win Ekonomi. Vi är en redovisningsbyrå som hjälper dig med allt inom redovisning och löneadministration, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet – dina affärer. Som medelstor byrå kombinerar vi den stora byråns kompetens med den lilla byråns personliga och lokala engagemang. Vi lägger stor vikt vid att hålla en hög servicenivå. Vi gör allt från bokföring och fakturering till bokslut, årsredovisning, deklarationer och rådgivning. Du kan själv välja om du vill anlita oss för allt, eller göra några moment själv. Vi har konsulter med lång erfarenhet av att hjälpa bolag i olika branscher. Vårt kontor vid Globen hjälper företag runt om i hela landet.
• Hög personlig service
• Lokalt kontor i Johanneshov, nära Globen
Utmärkelser
Läs vad 115 kunder tycker om Win-Win Ekonomi 2
skrev om Win-Win Ekonomi
Hög servicenivå och snabba svar.
Bidrar till en bra lagkänsla även om vi köper deras tjänster. -
skrev om Win-Win Ekonomi
Märks att ni har varit överbelastade och att responstiden gått upp på ärenden.
skrev om Win-Win Ekonomi
Min kontaktperson på WinWin har imponerar på många sätt och fortsätter att överraska. Snabb, serviceminded och ofta steget före.
skrev om Win-Win Ekonomi
Tillmötesgående och proffsigt hela tiden.
Vi har bokföring, lönespecar, deklarationer, skatter och rapporter.
Det som hindrar en femma i betyg är bara att det är flera appar att hålla reda på för oss själva. Vi hoppas att det kommer en app som täcker alla rapporteringsbehov. -
skrev om Win-Win Ekonomi
Strålande service, får hjälp med allt utom fakturering. allt fungerar perfekt.
skrev om Win-Win Ekonomi
Vi har anlitat Win Win i flera år åt våra bolag för bokslut och årsredovisningar. Väldigt kompetenta och hjälpsamma i alla lägen! Rekommenderas starkt.
skrev om Win-Win Ekonomi
Very competent and reliable staff!
Always ready to answer questions and help out with the most common to the toughest questions.
Highly recommend it! -
wiwin är
- Professionella
- Enkla ett jobba med
- Digitala
- Lysnande
- Snabbfotade -
skrev om Win-Win Ekonomi
Vi har varit helnöjda från dag 1. Mycket kunnig och trevlig personal. Alltid bra och snabb service.
Vi har valt Win Win som vår lönekonsult. -
skrev om Win-Win Ekonomi
Fantastiskt bemötande på precis rätt nivå - ödmjukt och pedagogiskt för oss som är nya som företagare.
skrev om Win-Win Ekonomi
Kompetenta med bra support.
Hjälper gärna till med frågor som även ligger utanför uppdraget. -
skrev om Win-Win Ekonomi
Faktiskt service och mycket bra samarbete.
skrev om Win-Win Ekonomi
Trevlig personal som återkopplar effektivt. De hjälper oss med all daglig administration, deklaration och bokslut. Rekommenderar varmt
skrev om Win-Win Ekonomi
Vi har haft samarbete med Win-Win i nästan 3 år nu. Då var vårt företag nystartat och vi fick hjälp med att bygga upp processer för momsrapportering och bokföring från grunden.
Vi är långt ifrån de bästa kunder att ha då vi ständigt nedprioriterar bokföring, det är rakt av den tråkigaste uppgiften som vi har på företaget men Jenny Brolin på Win-Win har alltid varit trevlig, tålmodig och tillmötesgående.
Under vårt samarbete har vi fått lösa även mindre vanliga uppgifter så som momsrapportering via MOSS och hantering av pengaflöden i utländska valutor. Win-Win har visat sig vara kompetenta inom dessa områden. När vi fick behov av att anlita en revisor har Win-Win byggt upp ett smidigt och effektivt samarbete som vi är nöjda över. -
skrev om Win-Win Ekonomi
Jag är väldigt nöjd med Win Win. Vi blir väldigt nöjda med bemötandet och leveransen av tjänster
skrev om Win-Win Ekonomi
Anlitar Win Win för hjälp med bokslut och årsredovisning samt support på bokföring under året. Joakim svarar alltid trevligt och snabbt på frågor som jag har. Jag uppskattar att jag alltid känner mig prioriterad som kund trots att jag är en väldigt enkel småföretagare. Rekommenderas varmt.
skrev om Win-Win Ekonomi
Funkar jättebra för att förenkla småföretagarens vardag, samt trevlig, personlig service.
* Bra och effektivt
* Höga förväntningar som uppfylldes
* -
skrev om Win-Win Ekonomi
Snabb och bra tjänst! Hjälper effektivt till med frågor och förekommer även med tips. Allt som jag behöver för att administrera företaget!
skrev om Win-Win Ekonomi
Proffsiga , uppdaterade! Motsvarar alla förväntningar.
skrev om Win-Win Ekonomi
Win win är lyhörda, duktiga och snabba.
skrev om Win-Win Ekonomi
WinWin har varit vårt val för bokslut, bokföring och löner i tre år nu.
Alltid proffsigt och roligt på samma gång!
Rekommenderas varmt.
Rickard / Zip-Up Svenska AB -
skrev om Win-Win Ekonomi
Har Julia Sunnerman som min kontaktperson. Hon ör proffsig, supertrevlig och kan svara pp alla mina frågor.
skrev om Win-Win Ekonomi
Driver ett aktiebolag sedan drygt 3 år. Initialt skötte jag bokföring själv. Sedan 2 år har bolaget anlitat Win Win. Det har inneburit ökade vinster på kort och lång sikt genom råd och strategiska mål som sats upp med hjälp utav Win Win. Min kontaktperson Julia är tillgänglig snabb och förklarar de utmaningar och val som behöver göras för att nå de mål som bolaget satt upp att uppnå.Det främsta argumentet för fortsätta med Win Win är tillgängligheten till kontaktpersonen, deras förmåga att möta mig som kund på den nivå jag befinner mig kunskapsmässigt inom ekonomi, vilken är låg. Har lärt mig mycket av dem och kan fokusera helt på att utveckla bolaget och öka produktion i bolaget med framgång. Min uppfattning är att de är seriöst kompetenta och tar sig an sina kunder även då jag är ett så litet bolag jämfört med betydligt större bolag. Kan absolut rekommendera detta bolag.
skrev om Win-Win Ekonomi
Ett stöd från start till mål med mycket kompetent personal.
skrev om Win-Win Ekonomi
Mycket proffesionellt utfört arbete och trevligt bemötande.
skrev om Win-Win Ekonomi
Alltid ett trevligt och professionellt bemötande. Snabb återkoppling och löser fort eventuella problem.
skrev om Win-Win Ekonomi
Vi är grymt nöjda med att ha valt er som leverantör.
Trevliga, kunniga och hjälpsamma. Christina är kanon!! -
skrev om Win-Win Ekonomi
Vi är jättenöjda med Win Win's tjänster. De är alltid på tårna och hjälpsamma när det behövs :-)
skrev om Win-Win Ekonomi
Super bra! Vi är jätte nöjda med samtal ha tjänster. Speciellt Christina är en klippa.
skrev om Win-Win Ekonomi
Bästa redovisningsbyrån någonsin! Fick problem med en faktura på en söndagskväll (dessutom) och fick omgående svar av Julia som hjälpte mig att lösa problemet! Rekommenderas starkt! Toknöjd kund sedan 2017!
skrev om Win-Win Ekonomi
En av dom bästa redovisnings byråerna i Stockholm.
Alltid trevliga och kunniga.
Ställer alltid upp. -
skrev om Win-Win Ekonomi
Professionellt bemötande och fantastiskt kunnig personal, rekommenderas varmt.
skrev om Win-Win Ekonomi
"Jag är seniorrådgivare och har ingen omfattande omsättning (omkring 200.000 vanligen). Förra året blev min redovisningskonsult sjuk och jag behövde med kort varsel få en ny kontakt. Win Win Ekonomi var mycket hjälpsam, serviceorienterad och tog hand om mitt bokslut på ett professionellt sätt med angiven tidplan. Jag är mycket nöjd med kontakten." /Kenneth A via Lisa Westin Persson
skrev om Win-Win Ekonomi
Kunniga, pålitliga, rimliga. Rekommenderas!!
skrev om Win-Win Ekonomi
Professionellt bolag med bred kunskap och bra bemötande. Rekommenderas starkt!
skrev om Win-Win Ekonomi
Jag har upplevt Win Win som ett seriöst företag tar hand om uppdraget bra, Kompetent personal och trevligt bemötande!
skrev om Win-Win Ekonomi
Redovisningstjänster och lönehantering av högsta klass.
skrev om Win-Win Ekonomi
Jag tycker de är jätte bra och kunniga på sitt jobb.
Jag har träffat de några gånger och alltid blivit väl bemött. -
skrev om Win-Win Ekonomi
Redovisning och lönehantering. Blir alltid bra bemött och lyssnad på. Ett utmärkt bollplank och ett bra sätt att få sina frågor besvarade på. Rekommenderar dem verkligen.
skrev om Win-Win Ekonomi
Mycket bra och snabba återkoppling på alla möjliga sorters frågor.
Alltid positivt och relevant bemötande. -
skrev om Win-Win Ekonomi
Ekonomi- och redovisning. Winwin är alltid snabba och tillmötesgående. Deras bemötande är professionellt och trevligt. De levererar och vi är glada för vårt samarbete med de.
skrev om Win-Win Ekonomi
WinWin Ekonomi sköter mitt företags ekonomi med bravur!
De är alltid glada och trevliga och det känns tryggt att lämna över det ansvaret till dem.
Jag kan varmt rekommendera dem till alla företagare som vill fokusera på sin kärnverksamhet än hålla på med bokföring.
På så sätt kan man få mer kunder och öka omsättningen och därigenom vinsten. -
Bokföring/redovisning
Mycket servicemindet perosnal. -
skrev om Win-Win Ekonomi
En bra samarbetspartner som känns som en egen ekonomiavdelning.
skrev om Win-Win Ekonomi
Blir alltid bra bemött och uppskattar deras snabba återkoppling:)
skrev om Win-Win Ekonomi
Tycker att de står för en effektiv och väl fungerande service.
skrev om Win-Win Ekonomi
Vi köper löpande bokföring av Win Win och deras bemötande är utmärkt på alla sätt och vis. Jag förväntade mig en "vanlig" redovisningsbyrå men fick så mycket mer. Allt från kanonexptertis till personlig service med korta ledtider.
Sammanfattningsvis Sveriges bästa redovisningsbyrå :) -
skrev om Win-Win Ekonomi
Trevlig och snabb service när vi ställer frågor om löner.
Punktlighet i lovade leveranser. -
skrev om Win-Win Ekonomi
Win Win Ekonomi sköter all vår löpande bokföring, löner, leverantörsfakturor, utlägg, betalningar etc.
De har hög kompetens, är extremt service minded och alltid snabba med alla återkopplingar.
De arbetar med moderna verktyg i alla flöden, vilket innebär att allt sker automatiserat och digitalt.
De har överträffat våra förväntningar och jag kan verkligen ge dem mina varmaste rekommendationer!