Snabbt? Smidigt det ända som vore bra om man fick instruktioner med😀
Xactcuts AB
Xactcuts säljer färdigskuren till Sveriges lägsta priser och har även prisgaranti på våra produkter. Hittar man en likvärdig produkt till ett lägre pris så matchar vi det. Nu har vi aldrig hamnat i ett läge där vår garanti har använts och det kommer vi att fortsätta att sträva efter. Vi erbjuder tre typer av solfilmer som täcker...
10 omdömen om Xactcuts AB
Snabb och bra kommunikation. Fint utskuret. Bra med monteringskitt
Tack för en fin recension och härligt att det blev ett bra slutresultat vilket är det viktigaste. Varmt välkommen åter !
tyvärr var filmen till bakrutan 8mm för lång,montören försökte skära bort överskottet, men då blev det veck. men jag skippar bakrutan, dom andra rutorna perfekta. L.Molin
En del av våra leverantörer av mjukvara lägger till 1-3 mm på sina filer för att vara 100% säkra på att det ska täcka rutan. Man resonerar att det är lättare att finskära någon milimeter än att behöva kassera en film eller en hel sats för att filmerna är för små. Tack för en bra recension. Jag kontaktar dig så löser vi antingen en ny film till bakrutan eller kompensation på annat vis.
Mycket trevlig person som svarade snabbt på mejl och besvarade mina frågor. Bra solfilm som passade perfekt till min Volvo Xc60.
Stort tack, om vi kan så svarar vi oavsett tid på dygnet :) Skönt att det blev ett bra resultat på Volvon. Tack för en fin recension
Säkert bra film om man kan sätta den själv, jag fick inte till det så det sluta med att jag fick knövla ihop allt så åkte det i soptunnan tyvärr.
Det var väldigt tråkigt att höra. Jag rekommenderar att ha med en vän som kanske har gjort en montering tidigare om man känner sig osäker. Hoppas att du inte är helt avskräckt, påt igen bara. Tack för att du tog dig tid att göra en recension.
Snabb leverans och grym service! Mycket bättre är soyafilm!
Stort tack för förtroendet ! Varmt välkommen åter
Det var första gången någonsin jag monterade solfilm och det gick bättre än förväntat. Det stod inget om att man behövde värma bort fingrarna på filmen men jag gjorde det ändå med värmepistol när jag inte fick bort dom på annat sätt. Lyckades dock få veck mitt på filmen som inte gick bort trots att jag började om flera gånger. Får anse att det var handhavande fel då den andra rutan blev bättre. Alla verktyg. spraymedel och sprayflaska följde med vilket var ett stort plus när man inte har egna grejer. Filmen var ett par...
Stort tack för en riktigt välskriven recension ! Varmt välkommen åter
+Färdigskuren solfilm med bra kvalite. Bra pris Snabb leverans Färgen är svart ut utifrån men inga problem att se ut från bilen - svårt att montera utan att få bubblor Fick modifiera de två bakre rutorna pga inga hål för larm
Tack för en rak recension med fokus på rätt punkter. Tråkigt att det var lite differenser. Det låter ändå som att det blev ett ok slutresultat. Varmt välkommen åter
Båda filmerna jag fick som var färdig skurna efter min bil passade absolut inte bra. Ena filmen var större än den andra och det märktes tydligt när jag montera filmen på rutan. Behövde skära bort en del extra film i kanterna som inte hade någon stans att ta vägen för ens kunna ta ner rutan utan allt skulle slitas bort.
Hej. Det var otroligt tråkigt att höra, synd att du inte hörde av dig till oss så att vi kunde få chansen att fixa till det. Det är inte ovanligt att färdigskuren solfilm ibland har en overlap på 2-3mm på vissa bilrutor. Detta då leverantören av våra filer vill kunna garantera att filmen inte kommer att lämna några glipor. Man resonerar som så att det är enklare att skära bort marginellt överflöd än att ha en film som inte kommer att kunna täcka helt. Detta händer ibland och man kommer då att få skära bort några millimeter...
jag tycker att det fungerar mycket bra
Vad kul att få ett kvitto på att vi har gjort det vi ska, stort tack och välkommen åter.