Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

• BadgeElevenYears
1 680

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Trollhättan! Är Trollhättan i Västergötland platsen för ditt drömboende? Här på Svensk fastighetsförmedling har vi mäklare koll på hela kedjan när det gäller bostadsaffären. Förutom villor och bostadsrätter förmedlar vi även kommersiella fastigheter, fritidshus och storhus. Vi finns...

1680 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Sedan starten hos Reco 2016

Ivar S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emir Cosovic en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Trollhättan

Emir visar mycket god förmåga att lyssna in mig som kund. Mycket bra och professionell personkontakt. Pedagogiskt och trevligt förlopp genom hela försäljningen. Hade uppskattat lite mer hemmabackat på mötena. Mvh

Cristopher Robin K
Köpte sitt hus med hjälp av Emir Cosovic en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Sjuntorp

Inget att klaga på vad jag kan komma på.

Martina P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Sandflo en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Centralt

Sofia har haft ett professionellt och trevligt bemötande genom hela processen. Hennes erfarenhet och kompetens har gjort att jag känt mig trygg som säljare. Jag uppskattar särskilt hennes förmåga att kombinera professionalism med ett personligt bemötande. Det märks att hon är engagerad och arbetar för att uppnå ett så bra resultat som möjligt för sina kunder.

Amruddin S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Söder en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Trollhättan

Bra bemötande och svarar alltid samt återkopplar så snabbt.

Monika N
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Marcelius Samnegård en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Sjuntorp

Marcus är en riktigt duktig mäklare. Han har stort engagemang i sitt arbete och duktig på att återkoppla t ex hur det har gått med visningarna. Under hela försäljningsprocessen har jag känt mig trygg. Jag kan varmt rekommendera Marcus.

Claes G
Köpte sitt hus med hjälp av Jennie Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
Västerlanda

Mycket bra bemött när vi kom till kontoret och hittills i processen. Förväntningarna vi hade var väll att det skulle vara lika lätt och smidigt som hos era konkurrenter och det har det absolut varit. Vi upplever att vi får svar på de frågor vi har och i allmänhet blir bemötta professionellt med en familjär känsla. Tummen upp för Jennie!

Birgitta Eleonora A
Sålde sitt hus med hjälp av Emir Cosovic en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Trollhättan

Allt har varit mycket mycket bra. Mvh Sonen Ulf Andersson.

Sofia B
Hälltorp

Bra återkoppling efter utförda uppgifter. Tar till sig säljarens åsikter och försöker tillgodose dessa men kan även diskutera fram alternativa lösningar som skulle kunna passa bättre. Lyhörd.

Emelda G
Trollhättan

Emir var mycket professionell, hjälpsam och trevlig genom hela köpprocessen. Han svarade snabbt på mina frågor och gjorde allt smidigt och enkelt. Jag är mycket nöjd med bemötandet och kan varmt rekommendera honom. Tack för all hjälp!

Housam A

William W
Trollhättan

Supernöjd! Trots en lite speciell och ovanlig situation gjorde Emir ett fantastiskt jobb. Han anpassade sig efter omständigheterna på bästa tänkbara sätt. Rekommenderas varmt!

Ellen W
Stavre

Trevlig och kände mig super trygg med Emir som min mäklare

Ida S
Trollhättan

Lugn och professionell mäklare som har gjort ett bra jobb med att få vårt hus sålt.

Tony E
Nygård

Han vet vad han sysslar med . Väldigt kunnig mäklare.

Annika E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jennie Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet

Kunnig, hjälpsam, svarar snabbt

Jonas J
Sålde sitt hus med hjälp av Jennie Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
Göta

Jennie har varit lätt att ha å göra med varit tålmodig å förstående. Som mäklare är hon väldigt duktig å jag kan inte vara annat än nöjd med hennes arbete å tiden hon lagt ner på vår försäljning.

Marcus E
Karlstorp

Trevlig och engagerad. Hjälpsam och kunnig.

Felix E
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Marcelius Samnegård en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Halvorstorp

Pålitlig och tydlig. Väldigt nöjd med Marcus!

Christina S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Lecander en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Trollhättan

Josefine är engagerad, kunnig och hjälpsam. Jag är mycket nöjd.

Sara K
Köpte sitt hus med hjälp av Josefine Lecander en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Trollhättan

Vi kände Josefine sedan tidigare då hon sålt vår nuvarande bostad och vi kände redan tidigare ett stort förtroende för henne. Hon var mycket proffsig under hela processen då vi köpte vår nya bostad - allt från visning, under budgivning och hela vägen fram till kontraktskrivning. Vi känner oss mycket trygga med Josefine - hon har ett stort kunnande, hon är proffsig och inger stort förtroende och lugn. Vi vill varmt rekommendera Josefine som mäklare både vid egen försäljning och i letande och köp av ny bostad.

Martin D
Tingvalla

Josefine varit påläst och förtroendegivande och har gjort att det känns som att det har varit ett rätt beslut att köpa lägenheten

Anneli L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Lecander en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Trollhättan

Josefine är en alldeles utmärkt mäklare. Trevlig ingav stort förtroende och jag kommer helt säkert kontakta henne igen om fler fastighetsaffärer skulle bli aktuellt.

Reinhard Rune Evald O B
Trollhättan

Bra jobbat! Visning på förmiddagen och kontraktsskrivning och kontantisats på eftermiddagen

Lina G
Skoftebyn

Ärlig och transparent – ger realistiska värderingar och lovar inte mer än vad som är rimligt för att vinna ett uppdrag. God kommunikatör – håller säljare och köpare informerade genom hela processen och svarar snabbt på frågor.

Joacim L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Marcelius Samnegård en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Grevsågen

Duktig, feedback, kom med förslag, engagerad

Matilda E
Sålde sitt hus med hjälp av Josefine Lecander en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Trollhättan

Josefine var engagerad genom hela processen och har varit lyhörd, stöttande och drivande för att allt skulle gå så smidigt som möjligt utifrån våra önskemål. Kan varmt rekommendera Josefine som mäklare!

Anne S
Upphärad

Professionell mäklare och trevlig. Vi fick bra service om köpet av huset från början till slut.

Mikael S
Upphärad

Professionell Mäklare med trevligt bemötande, bra visning av bostaden, och vi fick all information vi behövde om bostaden.

Lennart O
Strömslund

Proffsigt bemötande Snabba svar på frågor av olika slag Bra o saklig information Bra kontaktnät därmed snabb försäljning av lägenheten

Aneliza P
Trollhättan

Josefin hjälpte oss med allt vi behövde, svarade på alla frågor och verkligen engagerade sig för att det skulle gå bra till oss. Vi tackar henne så mycket att vi fick köpa det huset vi ville så mycket!

Carl S
Centralt

Väldigt hjälpsam och mycket trevlig. Svarar nästan alla timmar på dygnet. Kan starkt rekommendera!!

Luiz G
Trollhättan

Det var en fantastisk upplevelse. Jag blev mycket väl bemött och alla mina frågor besvarades. Rekommenderas varmt. Stort tack!

Thomas L
Trollhättan

Professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Annelie T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emir Cosovic en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Centralt

En mycket trevlig och kunnig mäklare som trots sin semester var närvarande och hörde av sig till oss. Vårt bostadsköp gick enkelt och snabbt och vi känner oss nöjda med allt runtomkring och vårt köp av bostadsrätten!!!

Christian S
Trollhättan

Bra stöd och hjälp genom hela köp och säljaffären

Leif H
Trollhättan

En underbar trevlig smidig som med ett gott upplägg löste allt på noll tid

Sofie D
Trollhättan

Trevligt bemötande, tydlig med info. Ser till både säljare och köpares önskan och behov. Allt gick snabbt och enligt önskan.

Karin B
Sålde sitt hus med hjälp av Carl-Johan André en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Torsred

Professionell och engagerad mäklare som gjorde hela bostadsaffären smidig och trygg.

Joakim B
Torsred

Trollhättans bästa Mäklare.....

Hanin T
Hälltorp

Väldigt professionell och lyhörd! Rekommenderar Emir C. starkt till alla!

Merim S
Hälltorp

Vi upplevde Emir som väldigt professionell, hjälpsam och tillmötesgående men också personlig. Som förstagångsköpare så fick vi svar på alla våra frågor och kände oss trygga med vårt köp. Vi skulle rekommendera Emir till alla, både säljare och köpare!

Louise K
Sjuntorp

Under vår kontakt har jag upplevt Josefine som är både snäll, rak och mycket hjälpsam. Kommunikation har alltid varit tydlig och enkel, och jag har känt mig trygg genom hela processen. Det märks att det finns ett genuint engagemang och en vilja att göra det bästa för alla parter. Jag uppskattar särskilt förmågan att vara ärlig och tydlig, samtidigt som bemötandet alltid är vänligt och respektfullt. Det gör stor skillnad, särskilt i en så viktig process som bostadsaffärer. Jag kan varmt rekommendera vidare

Leni J
Trollhättan

Bra bemötande och bra information vid visningen. Samt bra genomförande av kontraktskrivningen vid köpet.

Lillemor J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jennie Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
Nygård

Jättefint bemötande, personligt och kunnig som gjorde att vi kände oss bekväma.Mycket nöjda.

Rose-marie O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Valentina Cangeri en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Skogshöjden

Upplevt positivt och gott bemötande Engagerad och kunnig. Alltid tillgänglig och kommit med goda råd.

Daniel A
Västerlanda

Engagerad, kunnig och hjälpsam. Tacksam för rådgiving vid försäljningen för att minska onödiga kostnader.

Katarina H
Västerlanda

Lätt att få kontakt med. Konkret och trevlig.

Johanna B
Västerlanda

Positiv och lyhörd. Höll oss väl underrättade under hela processen.

Amila S
Trollhättan

Det har varit en väldigt bra samarbete mellan oss vi har kommit överens om alla saker och beslut tillsammans Hon har lyssnat på våra önskemål och varit jätte nöjd med hela processen me henne Hoppas i framtiden att vi ska samarbeta igen det ska ja absolut göra

Elvisa B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Valentina Cangeri en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Karlstorp

Hon hade svar på alla mina frågor och var tillgängligt alltid. Högt engagemang, stark drivkraft, hög servicenivå, lyhörd, påtaglig, ärlig och professionell, hon har allt som en framgångsrik mäklare behöver.