KlinQ!

KlinQ!

klinq.bokadirekt.se
  • Badge2025
5.0

Välkommen till KlinQ! Vi är en skönhetssalong i Göteborg som sätter din trygghet och dina resultat i första rummet. Vi erbjuder en rad olika skönhetsbehandlingar, med särskilt fokus på avancerad laserbehandling med diodlasern Primelase HR. Denna laser är känd som en av världens mest kraftfulla och skonsamma diodlaser, vilket...

63 omdömen om KlinQ!

Sedan starten hos Reco 2024

Khulood M

Bra Bemötande , känns bra o tryggt med dem. Rekommenderar starkt ⭐🌟🌟🌟🌟

Alishba A

Jätte bra, trevlig och kunnig personal! Bra bemötande man känner sig välkommen och de tar i hänsyn ifall man har någon specifik frågeställning. Rekommenderar verkligen!

Selma M
Skrev om KlinQ!

Benin är väldigt professionell, duktig och supertrevlig. Jag känner att jag är i trygga händer med henne. Rekommenderar henne starkt!!

Noor I
Skrev om KlinQ!

Supernöjd! Hon var jättetrevlig, lyssnade och var väldigt noggrann. Man kände sig trygg från start till slut.

Halaa A
Skrev om KlinQ!

Jag har testat många kliniker tidigare, men jag blev verkligen chockad över resultatet redan efter första behandlingen här! ✨ Jag såg en tydlig skillnad direkt, och jag kan verkligen rekommendera den här laserkliniken starkt – det är inte bara tomma ord och personalen där hon är så trevligt!❤️

Olivera Z

Jag gjorde migränpiercingen och är väldigt nöjd, all beröm till tjejen som gjorde den åt mig🤩

Noor Hussein Hameed H

Professionella och trevliga personal, jag trodde inte jag skulle se skillnad från första laserbehandling. Rekommenderar starkt

Rawan A
Skrev om KlinQ!

Jättetrevligt bemötande och märkte skillnad direkt!

Noor H
Skrev om KlinQ!

Så trevlig personal och professionell, märker resultat från första behandlingen helt sjukt, kommer alltid gå dit och rekommenderar starkt!

Linda .
Skrev om KlinQ!

Fantastiska resultat redan från första gången och jätte trevlig personal

Donya V
Skrev om KlinQ!

Jätteprofesionelll utövare! Så nöjd med Benin på KlinQ, redan sett resultat efter första gången😍

Alaa E
Skrev om KlinQ!

Grym behandling! !! Grym maskin!

Zeinab J
Skrev om KlinQ!

Fantastiska resultat redan från första gången och super trevlig kundbemötande, helt klart bäst i hela Göteborg!

Nina P
Skrev om KlinQ!

Jätte trevlig tjej är jätte nöjd

Sabrin B
Skrev om KlinQ!

Så otroligt nöjd, rekommenderar starkt

Fatima K
Skrev om KlinQ!

Underbart. Man känner sig alltid trygg och välkommen men magiska resultat.

Sidra M
Skrev om KlinQ!

Jag är mycket nöjd med bemötandet från Benin. Hon är väldigt professionell och skicklig i sitt arbete. Jag ser redan nu tydliga resultat och ser fram emot att fortsätta mina behandlingar hos henne.

Demirr A
Skrev om KlinQ!

Jag är så tacksam för den fantastiska servicen jag fick på kliniken! De tog emot mig i sista sekunden, vilket jag verkligen uppskattar, och hela upplevelsen var otroligt proffsig från början till slut. Jag gjorde mina läppar där och är mer än nöjd med resultatet – naturligt, fint och precis som jag önskade. Personalen var varm, lyhörd och fick mig att känna mig trygg direkt. Rekommenderar starkt till alla som vill ha ett personligt bemötande och riktigt bra resultat!

Zahra F

Trevlig bemötande, duktig personal

Alma S
Skrev om KlinQ!

Riktigt trevligt bemötande. Allt går fort och smidigt! Rekommenderar starkt!

Manal A

Bästa behandlingen ♥️ Trevlig bemötande

Rejin S
Skrev om KlinQ!

Mycket bra, trevligt personal som lyssna på mina behov och hjälper.

Tugba C
Skrev om KlinQ!

Alltid lika nöjd och rekommenderar starkt

Merissa B

Jätte trevlig är hon och får en att känna sig så bekväm. Resultat märker man och ser man på bara första laserbehandlingen helt otroligt😍

Lara .
Skrev om KlinQ!

Jag är så himla nöjd. Det här är verkligen en av de bästa laser salongerna jag har varit på jag kan inte förklara eller uttrycka mig över hur grymma dem har varit med mig. bara efter två gånger så såg jag en sån stor förändring på mina armar och resterande delar av min kropp där jag hade hår Processen går så himla snabbt och hon har så mycket tålamod och det är något jag uppskattar som kund så skönt att kunna gå och lasra sig en gång sen vara helt hårfri

Sandra M
Skrev om KlinQ!

Fantastiskt! Så duktig och förtroendegivande.

Meryem G
Skrev om KlinQ!

Superbra resultat av laserbehandling. Såg resultat redan efter första behandling. Trevlig och väl bemötande av Benin.

Thouraya Bent Ali O

Utmärkt service och professionalism. Kommer tillbaka.

Marie-Louise E

Professionellt och trevligt bemötande. Kund sedan länge och mycket nöjd.

Nazanin .

Är så nöjd med min upplevelse hos Benin. Trevlig och professionell ♥️

Sara .
Skrev om KlinQ!

Highly recommended klinik Personal är jätte trevliga och professionella Jag kände stor skillnad efter min första laser session

Vanessa .

Jätte bra bemöt, kändes verkligen att man var i trygga händer

Meliss Y
Skrev om KlinQ!

Asså BÄSTA kliniken !! har kört soprano innan som ska vara bäst. Säger bara den maskinen som finns på KlinQ den är bäst 10/10 skulle aldrig gå till nån annan utöver det så är dem bäst och snabbast på pierca!

Felicia A

Gjorde laser och är suuuuper nöjd.

Andra T
Skrev om KlinQ!

Alltid lika nöjd.Benin är best !

Amine Y
Skrev om KlinQ!

Super nöjd med behandlingen, trevligt bemötande. Benin är så trevlig❤️ bara massa gott om kliniken.

Valentina L

Fantastisk personal, bra priser, lätt att hitta dit! Super nöjd!!

Sofie M
Skrev om KlinQ!

Har varit hos Benin flera gånger, både för laser och piercing. Är jättenöjd varje gång! Hon är noggrann och kunnig.

Rukayah H

Bästa Benin så nöjd och bra bemötande ❤️

Sulaf B
Skrev om KlinQ!

Jag är kunde hos Klinik Q och jag är väldigt trivs

Eleonora L

Bästa Benin som får en att känna sig bekväm även i obekväma situationer. Resultatet ska vi inte ens prata om! Jag har varit på så många kliniker utan resultat. Men på klinW fick jag resultat redan efter första behandlingen. Magiskt !!!

Raghad A
Skrev om KlinQ!

Jag blev väldigt bra bemött av personalen på KlinQ! Tjejen var trevlig, professionell och fick mig att känna mig trygg direkt. Mina förväntningar var höga och de lyckades verkligen leva upp till dem – resultatet blev jättebra och jag är supernöjd! Jag gjorde en behandling och märkte tydlig förbättring redan efter första gången. Kan verkligen rekommendera KlinQ!

Esmaa H
Skrev om KlinQ!

Väldigt trevlig klinik med proffsigt bemötande och fräscha lokaler. Kände mig trygg och väl omhändertagen. Rekommenderar varmt!

Sokaina Y

Fint bemötande av personal. Resultaten når upp till förväntningarna. Mycket fina resultat redan vid första laserbehandlingen. Bra priser relaterat till de resultaten man får. Rekommenderar KlinQ starkt!

Moa B
Skrev om KlinQ!

Jätte bra. Upplevelse! Trevlig personal med bra bemötande. Jätte bra resultat!

Nour E
Skrev om KlinQ!

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Kliinq 🌟 Personalen är väldigt professionell, kunnig och får en att känna sig trygg från första stund. Jag gjorde laserbehandlingar och märkte tydliga resultat redan efter några gånger. Behandlingen var både effektiv och skonsam, och lokalen är fräsch och inbjudande. Kan varmt rekommendera denna klinik till alla som funderar på laserbehandling – bästa beslutet jag tagit! Tack för fantastisk service och bemötande! 🙌✨

Media J
Skrev om KlinQ!

Supertrevlig tjej som gör behandlingen samt är behandlingen mycket effektiv. Rekommenderar verkligen!

Vickan R
Skrev om KlinQ!

Jag blev väl bemött alla gånger, både av Benin och hennes syster. Resultatet har varit väldigt bra varje gång 😊

Zahraa H
Skrev om KlinQ!

Alltid lika trevligt och vara hos klinq, så trevliga personal. Är så himla nöjd med resultaten också rekommenderar så starkt!

Ahlam A
Skrev om KlinQ!

Otroligt professionell personal, så nöjd med alla mina bokningar. Definitivt bästa salongen i hela Göteborg. + priset är otroligt bra och värt alla behandlingar. Bästa Klinq!