Mycket inlyssnande, förstod vad jag menade. Pratade lagom. Vänlig.
158 omdömen om Anna Ö
Alltid lika nöjd. Anna är lyhörd, varm och personlig i sitt bemötande. Jag uppskattar också hennes förmåga att göra en härlig blowout som håller hela dagen på mitt annars ganska bångstyriga hår. Kan varmt rekommendera Anna!
Trevlig, glad och kunnig. Känner mig välkomnad och nöjd med min frisyr när jag går därifrån.
Trevlig frisör som prickade rätt på en gång
Jätte duktig, och lugn och trevlig
Stort tack Elin, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Anna Ö var jätte trevlig och snäll. Hon var varsam och lyssnade på det man ville ha.
Tusen tack för din feedback Tanushri, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Anna Ö är otroligt duktig och lyhörd i sin yrkesprofession, därtill en mycket pigg och trevlig tjej. Ett besök hos Anna piggar alltid upp och man går därifrån helnöjd. Kan verkligen rekommendera!
Tusen tack Eva! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.
Blev otroligt nöjd med färgen och behandlingen
Tusen tack för din feedback Ingrid, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Anna var trevlig och verkade kunna sin sak. Jag ville ha färgade bryn och att de skull vara mörk. Lite dålig färg tycker jag. Kunde varit lite mörkare. Annars bra bemötande
Stort tack Lena, vi uppskattar att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Vi tar till oss av den och du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Mkt omhändertagande, noggrann och bra förslag som passar min frisyr. Mkt nöjd.
Tack för din feedback Annika, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.