Linda B

272 omdömen om Linda B

Sedan starten hos Reco 2026
Elliz D
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Lugn och inkluderande. Tar den tid det tar tills det blir bra. Nöjd klippning!

Ing-Marie N

Jag blev som alltid bra bemött. Jag vet att det blir bra så jag hade inga förväntningar utöver det. Jag tycker Linda är lyhörd för vad jag vill. Jag klipptes och slingade håret. Det blev jättebra Precis som jag ville.

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Ing-Marie. Vi är glada att vi kunde möta dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka igen!

Johan A
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Bra klippning och trevlig service

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Johan, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka!

Hanna L
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Jättetrevlig och duktig, jag är jättenöjd och kommer boka tid hos henne igen😊

Svar från Linda B

Tack för din feedback Hanna, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! ☺️ Varmt välkommen tillbaka.

Carola P
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Linda vet alltid hur jag vill ha mitt hår. Kan varmt rekommendera henne.

Svar från Linda B

Tusen tack för förtroendet Carola och stort tack för din varma rekommendation! Varmt välkommen tillbaka!

Yvonne T
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Linda är trevlig o noggrann. Lyssnar och tillgodoser mina behov. Fortsätter gärna hos henne

Svar från Linda B

Tusen tack Yvonne! Din recension värmer verkligen. Ser fram emot att få välkomna dig tillbaka!

Matilda S

Sjukt duktig! Alltid lika nöjd när man går därifrån! 👏🏻

Svar från Linda B

Tack snälla Matilda för dina fina ord! Så roligt att du alltid känner dig lika nöjd. Det värmer! Hoppas vi ses snart igen!

Sara B
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Linda is cheerful and skilled, and she takes the time to listen to client input. I’m always happy with the results.

Svar från Linda B

Thank you so much Sara for your feedback, we really appreciate it. Warm welcome back again.

Ulrika B
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Som ny i stan ville jag hitta en frisör att lita på. Linda visade sig förstå exakt vad jag var ute efter både vg färg och klippning. Hon var otroligt noggrann och dessutom väldigt trevlig! Rekommenderar henne 100%

Svar från Linda B

Tack för din fina återkoppling och din rekommendation Ulrika! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Alva B
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Alltid nöjd hos Linda, rekommenderar!

Svar från Linda B

Tusen tack Alva! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen ☀️