Linda B

267 omdömen om Linda B

Sedan starten hos Reco 2026
Yvonne T
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Linda är trevlig o noggrann. Lyssnar och tillgodoser mina behov. Fortsätter gärna hos henne

Matilda S

Sjukt duktig! Alltid lika nöjd när man går därifrån! 👏🏻

Sara B
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Linda is cheerful and skilled, and she takes the time to listen to client input. I’m always happy with the results.

Ulrika B
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Som ny i stan ville jag hitta en frisör att lita på. Linda visade sig förstå exakt vad jag var ute efter både vg färg och klippning. Hon var otroligt noggrann och dessutom väldigt trevlig! Rekommenderar henne 100%

Alva B
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Alltid nöjd hos Linda, rekommenderar!

Svar från Linda B

Tusen tack Alva! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen ☀️

Anneli B
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Väldigt duktigt frisör, vet precis vad man vill ha som kund. Glad.

Svar från Linda B

Stort tack Anneli, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Majvi W
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Alltid trevlig och lyhörd. Man blir glad nr man kommer in i salongen, när man möter så trevlig som Linda.

Svar från Linda B

Tack vad glad man blir! Du är så välkommen tillbaka när det är dags igen 😍

Eva N
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Linda är proffsig och lyhörd! Lite lagom prat och klippningen blev en angenäm stund. Tack Linda!

Svar från Linda B

Tack för fina ord Eva 😍 Trevligt att få ha tagit hand om dig! Välkommen tillbaka!

Eva D
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Alltid glad och trevlig samt att jag också alltid blir väldigt nöjd med resultatet.

Svar från Linda B

Men tack vad roligt att höra att du är nöjd 😍 välkommen tillbaka !

Linda F
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Gått hos Linda i många år nu. Alltid lika nöjd! Hon är otroligt kunnig med en fantastisk servicekänsla! Bäst är fyra bokstäver som beskriver henne bra. 😊

Svar från Linda B

Men tack vad fina ord, det värmer så😍 Du är så välkommen alltid!