Olivia

Olivia

Olivia är en varm och engagerad frisör som har drömt om yrket sedan hon var sex år gammal. Efter sina två första barn vågade hon följa sin dröm. Idag är hon utbildad frisör med gesällbrev och arbetar med det hon älskar mest.
Olivia brinner för mötet med människor och för att skapa med färg och form. Hon är noggrann i sitt arbete och tydlig i sin kommunikation, så att varje kund ska känna sig trygg och väl omhändertagen. Hennes mål är att lyfta fram varje person i stolen och få kunden att känna sig fin, både på utsidan och insidan.

20 omdömen om Olivia

Sedan starten hos Reco 2026
Annika W

Jag är alltid nöjd med håret när jag går därifrån. Vi har oxå väldigt kul när jag är där.

Karl E
Skrev om Olivia en del av WAU Sigurdsgatan

Alltid lika fin i håret efter jag varit hos Olivia! Och samma goda bemötande som vanligt<3

Jenny B

Alltid supernöjd efter att ha blivit klippt av Olivia! Jag har gått hos henne i sex år, och fått jättebra hjälp när håret i perioder har reagerat på livets toppar och dalar. Det känns som om Olivia genuint bryr sig om hela mig, inte bara hur håret mår och ser ut. Proffsig och omtänksam. Tack!

Svar från Olivia

Tack snälla för dina värmande ord Jenny! Din recension går rakt in i hjärtat. 🫶🏼 Varmt varmt välkommen tillbaka igen.

Cathrin G

Olivia gör alltid ett toppenjobb!!👍🏻👍🏻 Alltid nöjd 👏🏻👏🏻

Svar från Olivia

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse Cathrin. Det gläder oss att du är nöjd! 🫶🏼 Vi hoppas få välkomna dig tillbaka igen.

Alexandra L

Fantastisk frisör som skapar magi ☀️

Svar från Olivia

TACK Alexandra! 🫶🏼 Ditt omdöme värmer. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Sofia S

Olivia är så proffsig, så färgsäker! Jag är alltid supernöjd efter ett frisörbesök hos henne!

Svar från Olivia

Stort stort tack för dina värmande ord Sofia. Din feedback betyder massor! Varmt välkommen tillbaka.

Johanna F

Alltid lika nöjd efter besökt Olivia! 💐 Tack så mycket ses i juni! 🫶

Svar från Olivia

Fint att höra 🫶🏼 Stort tack Johanna för att du återkopplar om ditt besök till oss, det uppskattar vi massor. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen i juni.

Emma T
Skrev om Olivia en del av WAU Sigurdsgatan

Olivia är fantastiskt duktig 👏

Svar från Olivia

Tack snälla Emma! Vi blir så tacksamma för din feedback. Varmt välkommen tillbaka igen.

Ornela B

Bästa Olivia! Alltid så trevlig och proffsig! Är alltid sååå nöjd när jag blir klippt av henne! Bäste frissan i stan! 🥰

Svar från Olivia

Din feedback värmer, stort stort tack Ornela! 🥰 Hjärtligt välkommen tillbaka.

Virpi S

Trevlig som person, är självständig och vågar ta emot uppdraget fria händer till 100%. Är kreativ 🥰

Svar från Olivia

Tack snälla Virpi för dina fina ord och för förtroendet! Det betyder massor! Varmt välkommen tillbaka.