Trevlig som person, är självständig och vågar ta emot uppdraget fria händer till 100%. Är kreativ 🥰
Olivia
Olivia en del av WAU Sigurdsgatan
11 omdömen om Olivia
Lyssnar på vad jag vill och det blev ett jättebra resultat!
Olivia får till de mest perfekta färgnyanserna!! Helt klart bäst och alltid så härligt att hänga några timmar i stolen.
Bästa frisören i Västerås. Väldigt kunnig och gör alltid sitt bästa för kunden. Rekommenderar varmt!
Stort stort tack för dina värmande ord Marianne. Din feedback och din rekommendation betyder mycket för oss. ❤️ Varmt välkommen tillbaka.
Gad och trevlig och superproffsig Alltid supernöjd när jag går därifrån.
Vad roligt att höra, Chatarina! Stort tack för din recension. Den betyder mycket. Varmt välkommen tillbaka igen.
Olivia är otroligt duktig på att se vad som passar just dig med färg och klippning, våga ge henne det förtroendet
Men tack för fina ord, det värmer 😍 välkommen tillbaka 🩷
Olivia är genomproffsig, inlyssnande och förstår vad jag som kund vill ha. Är alltid så nöjd med färg, bryn och klippning av håret. Att vi sen också har trevligt under tiden är en bonus!
Men tack för fin feedback! Det värmer! Du är så välkommen tillbaka 🩷
Olivia är jättetrevlig som frisör och är kunnig. Med få ord av mina tankar om klippningen så kommer en hel idé av tolkning av vad jag vill ha samtidigt vad som kan passa mitt hår. Jag blir alltid nöjd efter ett besök! Tack återigen!
Men tack för fina ord och vad roligt att du är så nöjd! 😍 varmt välkommen tillbaka!
Har klippt mig hos olivia länge och blir alltid nöjd med resultatet
Men vad kul att höra att du är så nöjd! Varmt välkommen tillbaka 🩷
Alltid lika väl bemött och jag är alltid nöjd
Stort tack Daniela, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.