4Y Flytt & Städ Sverige AB

4Y Flytt & Städ Sverige AB

Ring 0102-14 63 53 www.4yflytt.se
4.3

4Y Flytt & Städ Sverige AB är din pålitliga partner för smidiga flytt- och städtjänster. Vi erbjuder professionell flytthjälp för både privatpersoner och företag, med fokus på att göra din flyttprocess enkel och stressfri. Vårt dedikerade team hanterar allt från packning och transport till upp- och nedmontering av möbler. Dessutom...

21 omdömen om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Birgitta F
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Bra bemötande. Proffsigt utförande. Bra pris.

Svar från 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Jag är glad att höra att allt fungerade perfekt och att du är nöjd med hjälpen du fick både vid flytten och städningen. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och det gläder mig att vi kunde ge dig den service du behövde. Om det finns något annat vi kan hjälpa dig med i framtiden, tveka inte att höra av dig. Ha en fantastisk dag!

NDD Flytt & Städ AB
3.9/5 i betyg av 570 omdömen 3.9 av 570 omdömen
Badge2022

Trodde inte att de (en) skulle stirra sig blinda på packlistan. Väldigt svårt att veta hur mycket det blir till slut. Meddelade alla stora

Solveig S Solveig S
Thomas N
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Toppenkillar och snabba. det blev jättebratill slut.

Kristina H

Trevliga snabba och noggranna

Move-It Flytt & Transport AB
4.8/5 i betyg av 69 omdömen 4.8 av 69 omdömen
BadgeTwoYears

Jag har anlitat Move-It flera gånger och det har alltid varit jättebra. Trevligt bemötande och allt har fungerat perfekt. Både packning och

Christina P Christina P
Tommy S
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Snabba, effektiva och trevliga flyttkillar. Allt flyttgods var intakt

Viktor L
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Ringde i akut behov av flytthjälp. Hade redan ringt flera andra men inte kunnat få hjälp. 2 killar kom och lyfte upp allt i lägenheten snabbt och väldigt försiktigt. Är otroligt nöjd över bemötandet över telefon och killarna som kom och hjälpte mig. Nästa gång vet jag vilka jag ringer först. Rekommenderas varm!

CaMa Service Flytt & Städ Stockholm
4.7/5 i betyg av 1129 omdömen 4.7 av 1129 omdömen
Badge2023

Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon

Bakri K
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

De har inte hjälpt med att kasta extra möbler. dem har glömt många saker att bära. de fattades några saker som vi tror att de har lastat på bilar från gamla boende vet inte vart sakerna har försvunit. möbler de kunde bära eller lasta de på ett bättre sätt det fanns några skador. De kom i rätt tid. De var snabba . det därföt jag gav bara två punkter

Mbinky C
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Jag är väldigt besviken, eftersom de 3 personer som gjorde flyttning hade mycket brottom och de hade inte flyttat alla inredningar och möbler som de skulle flytta. Jag var på nya legenheten och de sa till mig att de skulle hämta en tv bänk som de hade glömt ( det var jag som meddelade till de att de hade glömd den) och de verkade ha mycket brottom och hämtade den. Det fanns flera paketer och vissa inredningar som var redan pakerade och de hade inte flyttat klart allt. Jag kan säga att de flyttade 60% av allt som de borde...

Svar från 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Med respekt vill jag påpeka att din kommentar innehåller felaktigheter. Även om du som har undersökat lägenheten och du har skrivit under på rapport den 31e juli. Du uttryckte tidigare att du var nöjd med personalens insats och skrev till och med under på rapporten efter flytten. När du senare märkte att det fanns några kartonger kvar i vardagsrummet, kontaktade du kontoret för att informera dem om detta. Personalen svarade direkt genom att skicka någon för att åtgärda situationen, och du blev nöjd med resultatet av deras...

Flyttgubbarna
4.1/5 i betyg av 416 omdömen 4.1 av 416 omdömen
BadgeTwoYears

Reagerade direkt på att killarna som utförde min flytt hanterade våra möbler väldigt oförsiktigt. Sängmadrassen släpades på marken, möblerna

Erik N

Flytt av lägenhet på 2 rum och kök inom

Conny L
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

trevliga killar o snabba o noga dom kan jag rekommendera

Flytt & Städ Sverige AB
4.2/5 i betyg av 403 omdömen 4.2 av 403 omdömen
BadgeTwoYears

Fantastiskt fin service , trevligt bemötande och proffsig

Marita E
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Dom var proffsiga,synd att dom inte förstod så mycket svenska,prata sitt språk inför mej inte ok

Muhib F
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Snabba proffsiga och trevliga rekommenderar varmt och kommer säkert att anlita de igen vid framtida flytt. Tack så mycket för 4Y Flytt.

Mex Flyttfirma AB
4.8/5 i betyg av 2563 omdömen 4.8 av 2563 omdömen
BadgeSevenYears

Är verkligen nöjd, Tack för hjälpen. Mvh Benny

ROSE B
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

KIllar som GÖR jobbet! Snabbt, effektivt och utförde jobbet galant. SÅ NÖJD!!

Ann T
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Mycket positiv till den flytthjälp jag fick. Kom på utsatt tid, varsam och försiktig behandling av möbler etc. Körde två vändor utan tillägg på priset. Det pris som angavs i offerten var det totalpris som det blev. Fick låna flyttkartonger av företaget också. Mycket bra utförd flytthjälp!

Uppsala Stadsbud
4.8/5 i betyg av 930 omdömen 4.8 av 930 omdömen
BadgeFiveYears

Med beröm godkänt! Mycket mera kan man väl inte säga, smidigt enkelt - värt varende krona!

Karl-Anders H
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Mycket bra inget skadadat,jobbar effektivt. Kan rekommendera denna flyttfirma.

Michael H
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Kom i tid, gick snabbt, allt vart inplastat och helt när det kom fram, toppen

Hygienteknikerna i Stockholm AB
4.6/5 i betyg av 414 omdömen 4.6 av 414 omdömen
BadgeFiveYears

Sökte på nätet efter hjlälp och namnet "Hygienteknikerna" fick mig att se vad de kunde erbjuda. Efter ett telefonsamtal med dem bokade jag e

Hanna A
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Inga problem och väldigt snabba, nöjd.

Sonja L
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Trevliga och snabba killar som snabbt fixade min flytt. Inga problem som helst.

Flyttfirma Arbetspartner AB
4.9/5 i betyg av 146 omdömen 4.9 av 146 omdömen
BadgeEightYears

Fantastisk hjälp dessutom trevlig personal både vid flytt och städ.

Terry L
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

De lurade mig på pengar. Gav ett fast pris som blev 3 ggr dyrare trots tydlig överenskommelse.

Svar från 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Jag beklagar om det har uppstått något missförstånd angående din flytt. Låt mig förklara situationen för att förtydliga vår ståndpunkt. Vi förstår att du hade en överenskommelse med oss för att flytta en 60kvm lägenhet. Vid ankomsten till din bostad upptäckte vårt team att det var mer än 150kvm som behövde flyttas, vilket var en betydande avvikelse från den ursprungliga överenskommelsen. Trots denna oplanerade förändring och den ökade arbetsbördan, gjorde vi vårt bästa för att hjälpa dig med flytten. Vi ordnade ytterligare...

Peter N
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Mycket bra företag som är hjälpsamma och snabba. Jag kan rekommendera dom både när det gäller flytt och städ. /Peter

Service Lösningar Stockholm
4.7/5 i betyg av 1077 omdömen 4.7 av 1077 omdömen
BadgeTenYears

Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.

Lars Kristian P Lars Kristian P
Julia V
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Bra service, trevligt bemötande, kan rekommendera.

Susanna D
Skrev om 4Y Flytt & Städ Sverige AB

Allt fungerade perfekt! Hade hjälp med både flytt och städ. Är väldigt nöjd med all hjälp.

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
4.7/5 i betyg av 1726 omdömen 4.7 av 1726 omdömen
BadgeNineYears

Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Vol