AAA Vasa Flytt AB
Efter många år har vi förenat Vasa Flytt AB med GPL Store.
Nu kan vi stolt erbjuda våra kunder kompletta lösningar vad det gäller flytt, transport och magasinering.
Vår strävan är att kunna leverera våra kunder flexibla och kostnadseffektiva lösningar med miljön i fokus.
Flytt
Vi utför alla typer av bohags- och kontorsflyttar.
Oavsett om det gäller flytt inom samma fastighet eller till en annan stad.
Vi utför tunga lyft såsom pianon och maskiner.
Vi hjälper även till med röjningar och transporter till återvinningscentralen.
Magasinering
Med en ledande position inom magasinering i västra Sverige kan vi garantera att dina tillhörigheter tas väl om hand.
Hos oss får du smarta och kostnadseffektiva magasineringslösningar, och självklart har våra lokaler hög säkerhetsnivå och är uppvärmda.
Våra förråd är lämpliga för förvaring:
- när ni är mellan bostäder
- under renoveringar och ombyggnationer
- läser/arbetar utomlands eller på en annan ort.
- bara behöver extra plats hemma.
- säsongsaker som tex: utemöbler, däck, segel och båtdynor
- arkiv
- uteserveringar
Varmt välkommen att kontakta oss!
Flytt
Vi utför alla typer av bohags- och kontorsflyttar.
Oavsett om det gäller flytt inom samma fastighet eller till en annan stad.
Vi utför tunga lyft såsom pianon och maskiner.
Vi hjälper även till med röjningar och transporter till återvinningscentralen.
Magasinering
Våra förråd är lämpliga för förvaring:
- när ni är mellan bostäder
- under renoveringar och ombyggnationer
- läser/arbetar utomlands eller på en annan ort.
- bara behöver extra plats hemma.
- säsongsaker som tex: utemöbler, däck, segel och båtdynor
- arkiv
- uteserveringar
Varmt välkommen att kontakta oss!
Utmärkelser
137 omdömen om AAA Vasa Flytt AB
Sedan starten hos Reco 2017
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Så himla fint bemötande, proffsigt exekuterat och effektivt! 🙏🏻👌🏻 tusen tusen tack!
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Väldigt snabba svar vid kontakt via email.
Kom till platsen vid avtalad tid.
Flyttade inte långt men det gick ändå snabbare än väntat. Proffsiga och bra service.
Billigt i förhållande till tjänsten som man får.
Rekommenderas. -
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Fick tips från en vän att använda vasa flytt. När Max och en annan man kommer in i lägenheten så hälsar de kort på mig och säger en kommentar om att det är mycket saker att flytta. Männen verkade besvärade och irriterad och inte lätta att samtala med. Om jag frågade något så var det korta och besvärande svar.
Under flytten pratade Max och den andra mannan ett annat språk vilket inte är något problem egentligen men under dessa omständigheter blev det ytterligare en faktor som upplevades negativt för mig som kund.
Flytten genomfördes inom avsatt tid även om de pratade om att det skull ta länger tid då att allt inte var packat i lådor. Upplevelse för mig som kund var att ett icke så gott bemötande och kommer nog inte välja denna flyttfirma igen.Hej Stina. Beklagar att vi talar ett annat sprak hoppas det inte kränkte dig för mycket. Flytten utfördes under avtalt tid trots det bristfälliga packningen och förberedelse. Det ledde inte till högre kostnad eller bristen på kvalité over det utförda arbete. Förstår inte igentligen vad ni är missnöjda med. Vi finns där för att utföra ett arbet och inte för att samtalla och underhålla.
AAA Vasa Flytt AB -
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Bra kommunikation, tydlig prisbild och utförande helt enligt förväntan. Tar gärna hjälp av Vasa flytt även nästa gång.
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Proffsigt! Trevligt och professionellt bemötande av ägaren Max som svarade på alla mina frågor angående min mammas flytt som var lite krånglig.
Alla våra förväntningar uppfylldes. Stort tack till dom 2 killarna som gjorde allt jobb så snabbt och smidigt. Kan verkligen rekommendera Vasa Flytt till alla.⭐️ -
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Vår flytt genomförde på ett mycket effektivt och professionellt sätt. Kom på utsatt tid och den uppskattade tiden var helt rätt. Mycket prisvärt! Kan inte annat än att ge mycket beröm och starka rekommendationer!!
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Trevliga, serviceminded och fick väldigt snabbt hjälp med att flytta möbler. Rekommenderas varmt.
skrev om AAA Vasa Flytt AB
De 2 killarna som kom för flytt kom innan planerad tid, ringde för kontakt, gjorde deras jobb utan problem, hjälpte till med råd. Var snälla och trevliga. Betyg: 10! Jag rekommenderar till alla som behöver flytt.
Proffsigt!
Snabbt och tillmötesgående!
Bara positivt!
……… -
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Max och Grabbarna gjorde ett kanonjobb med vår flytt från Göteborg till Stockholm. Allt funkade smidigt från bokning, packning, lastning till leverans.
Kan varmt rekommendera Max och Grabbarna på AAA Vasa Flytt AB! -
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Utmärkt genomförd flytt! Snabb lastning och avlastning, professionellt bemötande genom hela processen.
Inte en enda liten skada någonstans, man visade stor hänsyn och flexibilitet.
Jag kan varmt rekommendera Vasa Flytt! -
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Efter tips från en vän tog jag kontakt med Vasa flytt, en kontakt som jag inte ångrar ! Vasa har på alla sätt, bemötande, genomförande och slutförande utfört sitt uppdrag på ett enastående sätt. Kan varmt rekommendera detta bolag för denna typ av uppdrag (Flytt samt flyttstädning)
Mvh Roine Nygren -
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Pianoflytt från A till B punkt!
Snabb återkoppling, bra pris, punktliga & försiktiga under flytten. Men fr.a professionell bemötande där kunden är i fokus. Kommer anlita de även i fortsättning. Varm rekommenderas! -
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Svarar snabbt på mejl. Flyttkillarna kom i tid och jobbade snabbt och disciplinerat. Vår flytt från en trea var klart på knappt tre timmar.
Punktliga.Snabba.Proffsiga.
Rekommenderas verkligen!! -
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Vasa Flytt uppfyllde alla förväntningar, - Gav mig en smidig och snabb flytt.
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Snabba och proffsiga! Allt gick så smidigt!
Kommer rekommendera er till alla! -
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Två otroligt starka killar flyttade hela vårt bohag på några timmar! Allt skyddades på flaket med stag och filtar och de var ett under av effektivitet! Varenda centimeter av lastbilen användes. Självklart behövdes bara en vända. Vi kommer att rekommendera Vasa Flytt till alla vi känner!
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Fantastisk service och arbetet var snabbt och effektivt
skrev om AAA Vasa Flytt AB
riktigt bra flyttgubbar. snabba men försiktiga.
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Flyttningen utfördes både punktligt, snabbt och billigt!
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Blev bemött av två serviceminded och uppriktig personal.
De tog emot mina instruktioner bra och samarbetade med mig under hela flytten.
Efter allt var klart drog de lite för snabbt, eftersom de hann undan min tacksamhet och mina komplimanger :)
Kan verkligen rekommendera. -
skrev om Flytt en del av AAA Vasa Flytt AB
Kanon bra och Grymma kommer att anlitas igen vid nästa flytt, Snabba och prisvärda.
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Mkt trevligt bemötande och duktiga flyttare gjorde vår flytt kanon. Rekommenderas varmt/ Johan
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Proffsigt från början till slut! Snabb återkoppling vid förfrågan om flytt vid byte. Punktliga, Pålitliga och proffsiga flyttarbetare, med glatt humör! Jag rekommenderar, då de utfört två flyttar för mig.
skrev om AAA Vasa Flytt AB
The whole experience from booking to confirmation and finishing the job were excellent. The team was very fast, efficient and fully equipped, the price is very good too. We are very happy with their service and would def using them again for our next moves.
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Proffsigt, snabbt och jättesmidigt! Vasa flytt hjälpte oss med vår flytt och allt gick bättre än vi kunnat hoppas trots annalkande storm och en massa trappor. Rekommenderar varmt.
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Duktiga och försiktiga killar som är proffsiga
Rekommenderar -
skrev om Flytt en del av AAA Vasa Flytt AB
Jag har anlitat Vasa Flytt två gånger. Båda gångerna har det gått snabbt och effektivt utan att det uppstått en enda skada eller ens ett märke på mina saker. De har dessutom varit trevliga och punktliga.
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Anlitade Vasa flytt för både flytt och flyttstäd. Allt gick smidigt och kontakten var enkel med snabba svar både på mail och telefon!
Fantastiskt på alla vis!
Kommer rekommendera er till alla! -
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Grymt effektiva och snabb utförd flytt där de tog varsamt hand om alla saker och möbler. Städningen var prickfri och gick även den snabbt. Rekommenderar verkligen denna flytt/städfirma.
skrev om Magasinering en del av AAA Vasa Flytt AB
Har ingenting att klaga på. Oerhört flexibla när det kom till tidsbokningen då min flytt var lite "knepig" med flera olika destinationer att hämta saker på. När det väl kom till flytten så tog hela kalaset 2 timmar att genomföra samtidigt som jag hade uppskattat det till att ta minst en halvdag. Allting som var magasinerat samt flyttades var oskadat vid leverans.
skrev om Flytt en del av AAA Vasa Flytt AB
Effektiva, snabba, och trevliga! Hela flytten gick på 3.5 timme, och hade säkert tagit hela dagen om man gjort det på det "vanliga" sätter med vänner och ett flak öl. Kommer anlita er igen vid nästa flytt :)
skrev om Magasinering en del av AAA Vasa Flytt AB
A brilliant experience from start to finish.
I contacted AAA Vasa Flytt AB to see if they could assist with moving some items quickly. I was really pleased with the instant customer service (Sunday evening), the collection was quickly booked and stored for us.
When we needed our items delivered over 100km from the original location, AAA Vasa Flytt AB delivered our items, in perfect condition, on time and with a friendly smile too.
I cannot thank you enough AAA Vasa Flytt AB, I highly recommend this company! A reliable, trustworthy, affordable service I will definitely be using again. Thank you for making my life simpler, when it was most needed. -
skrev om AAA Vasa Flytt AB
Mycket nöjd över flytthjälpen. Anlitat dem vid min förra flytt också. Kommer göra det igen ifall jag flyttar
Snabba och super proffsiga! Fick klart flytt av våra största/tyngsta möbler och levererade och placerade till vårt nya hus på endast ett par timmar. Så nöjd och tacksam. Hjälpte även till att bära ner en garderob utan några konstigheter vilket jag verkligen uppskattade. Rekommenderar varmt. /Parina
skrev om Flytt en del av AAA Vasa Flytt AB
We have used Vasa Flytt three times and their services were impeccable. They are carefully, punctual and fast. They are highly recommended from us.
Snabba effektiva och kunniga vid flytt av möbelmang.
Den bästa flyttfirma som jag känner till.
Haft med firman att göra tidigare, flytt av ett piano
från Halmstad. Kanonbra därav skälet stt anlita dem igen. De behövet inte marknadsföra sig.
Det gör de genom arbetet något som sprider sig till vänner och bekanta.
Firman med dess medarbetare kan inte nog berömmas.