Ett proffsigt och bra bemötande. Fick den hjälp vi önskade . Kunnig personal.
Access Rehab - Falun
Välkommen till Access Rehab Falun! Har du problem med muskler, leder eller någon idrottsskada som du besväras av? Då ska du vända dig till Access Rehab Falun. Vi hjälper våra patienter med individanpassade lösningar och diagnostiserar, behandlar samt rehabiliterar ta bort kommatecken både akuta och långvariga problem. Vår...
571 omdömen om Access Rehab - Falun
Sedan starten hos Reco 2023
Bra bemötande av sjukgymnasten Åsa. Kalt och opersonligt väntrum inte en människa i sikte, trodde jag gått fel första gången en man som verkade jobba där gick till slut förbi men hejade inte ens. De senaste ggr har det varit en trevligare man som gått förbi väntrummet och hejat så det har känns bättre .
Alltid professionell och bra hjälp. Fantastisk personal som bjuder på bra kvalitet och suveränt bemötande.
Tack Anna för din fina rekommendation! Väldigt roligt att höra att du tycker att vi håller hög kvalitet och ger bra bemötande.
Den va jätte bra och de var trevliga
Mycket vänligt bemött. Bra information på hemsidan.
Strålande. Fick hjälp med övningar och bra riktning framåt i träningen
bra råd, bra diskussion. ser fram mot fortsatt problemlösning, då problemet kvarstår.
Ett bra personligt bemötande som är genomgående i hela behandling' s processen, Mao. Bra och förtroende givande behandling. Mvh Reidar
Blev vänligt och proffesionellt bemött. Tog sig tid och man kände sig inte stressad fast tiden var en akuttid.
Det var jättebra allt han förklarade om min rygg
Personalen är kunnig och tillmötesgående. Detta besök fick jag rådgivning och träningstips för behandling av min högra höft.
Jag väblev väldigt väl bemött av proffisionell fysioterapeut som förklarade tydligt och kunde ta hand om mig och mina bekymmer på ett jättefint sätt
Tack Elenor för din feedback! Väldigt roligt att höra att du var så nöjd med ditt besök hos oss.
Jag är till 100% nöjd med all omtanke.
Den var långt över förväntan, Blev jätte bra bemött och rörelserna gör jag tre gånger om dagen. Stort tack Åsa
Hej Kennet och stort tack för ditt fina omdöme! Väldigt kul att höra att du blev så nöjd med Åsa. Allt Gott från oss!
Mycket kunnig och pedagogisk sjukgymnast! Kände mig väl omhändertagen, hoppfull och inspirerad.
Trevlig, kunnig personal. Xxxxxxxxxxxxxxxx
Har alltid blivit bra bemött. Mycket bra! Bra tips och anpassade övningar.
Hade stor hjälp av Jonas vid akuta ryggproblem. Trevligt och professionellt bemötande. Stort tack!
Professionellt och personligt mottagande.
Rakt å ärligt och mycket bra bemötande.
Tyvärr saknades rutin och kunskap för att hjälpa mig.. Eftersom jag har lång erfarenhet av kiropraktorer/naprapater så upplevde jag att han inte riktigt visste vad han gjorde i brist på kunsksp och erfarenhet. Mycket prat, inget resultat.
Hej Ronny och tack för din feedback, den betyder mycket för oss! Väldigt tråkigt att höra att vi inte levde upp till dina förväntningar. Hoppas att du hittar någon annan terapeut som passar dina behov bättre. Allt Gott från oss!
Blev trevligt bemött och hjälp med vad det kunde vara för smärtor jag hade i foten. Råd vad jag kunde göra.
Jag tycker att personalen är helt fantastiska! Tillmötesgående, inlyssnande och kunniga!
Jag har varit de 2 gånger med olika skador och fått professionell hjälp varje gång och blivit bättre.
Jättebra. Jag har träffat både Åsa och Johan och båda är superbra. De vill verkligen ens bästa och tar ett helhetsgrepp på hälsan hos mig som kund vilket borde vara en självklarhet, men som jag inte upplevt särskilt ofta inom primär- eller specialistvården. Så känner mig väldigt nöjd och tacksam och ser framemot att få fortsätta stärka min fysiska hälsa tillsammans med dem.
Hej och stort tack för ditt fina omdöme Karin! Härligt att du upplever att både Åsa och Johan är superbra :-) Varmt välkommen tillbaka!
Bra bemötande. Johan är inlyssnande och kunnig. Jag hade en bra känsla när jag gick därifrån. Fick bra hjälp.
Fick stort förtroende och kände att jag fick bra förutsättningar för att nå tillbaka så jag blir stark o kan göra det mesta som behövs i livet. Kände även att kemin mellan mig och sjukgymnasten fungerar perfekt. Efter ett besök här känner jag mig positiv och full av energi. Förstår även att det tar tid och jag ska känna mig nöjd med det jag presterar just nu.
Hej Tina och stort tack för ditt omdöme! Fantastiskt roligt att du upplever att du kan bli stark igen med hjälp av vår terapeut. Allt Gott från oss!
Trevligt bemötande. Företaget levde mer än väl upp de förväntningar jag hade?
Mycket bra och proffessionelt bemötande av såväl läkare som övrig personal. Toppbetyg mao!
Fint bemötande och omhändertagande. Bryr sig och gör ett superviktigt och bra jobb
Jag tyckte att det funka bra och jag är nöjd med de jag har kommit till i min skada
Bra bemötane, kunnig personal. Engagerade i mina problem
Hade nog högre förväntningar, blev besviken.
Hej Sandra, Tråkigt att höra att vi inte levde upp till dina förväntningar. Det skulle vara intressant för oss att veta mer kring vad du anser saknades vid ditt besök. Om du vill är du välkommen att höra av dig till elenore@accessrehab.se
Bra bemötande, förtroendeingivande och tydliga råd
Jag har fått övningar anpassade efter vad jag behöver och coachning i hur man gör dom på rätt sätt. Känner att jag blivit lyssnad på och förstådd.
Jag är nöjd. Fick hjälp med det jag ville. Trevlig bemötande.
Trevligt och professionellt bemötande!
Super trevlig personal, jag tog en massage behandling och det var bland det bästa jag varit med om!
Snabb och bra leverans.lätt att beställa.
Bra bemötande och bra hjälp av sjukgymnasten.
Fick en tid för besök snabbt. Trevligt bemötande samt en väldigt bra undersökning av mitt problem. Nöjd!
Väldigt bra Enkelt träningsprogram Bra bemötande och hjälp
Alltid ett bra bemötande, enkelt att boka via hemsida. Bra yrkeskunskaper, de kan sitt område. I Falun känns som man en i familjen när man väntar i väntrummet, alla, både personal och patienter hejar och pratar med varandra.
Hej och tack för ditt fina omdöme! Jättkul att höra att du känner dig som en i familjen hos oss :-)
Mycket bra omhändertagande med tips och råd.
Har gått hos Åsa och hon är toppen. Väldigt kunnig och alltid med ett leende på läpparna. Fått väldigt bra hjälp där. Rekommenderar Åsa på Access Rehab.
Hej Natalie och tack för din fina rekommendation till vår sjukgymnast Åsa!
Proffsig personal vänligt bemötande lyssnar på vad man har för problem
Trevligt bemötande. Proffsigt.
Sökte för jag ville träffa en ortoped för en bedömning o hjälp..Blev bra bemött o omhändertagen o fått råd om hur jag ska fortsätta med träning osv.
Inlyssnande, kunnig, ingav förtroende, duktiga på sin grej!!
Mycket väl bemött. Saklig och tydlig information. Ingen påträngande behandling.