Akalla Tandläkarpraktik
Söker du en modern tandläkare som förstår din tandläkarrädsla? Då har du kommit rätt! Vi på Akalla Tandläkarpraktik vet precis hur läskigt och jobbigt många tycker att ett tandläkarbesök är, men vi vet också att det inte är något att vara rädd för. Vi är experter på att ta hand om dig som tycker tandläkarstolen är lite obehaglig och ser till att du känner dig trygg.
Med bred kompetens och lång erfarenhet av allmäntandvård, estetisk tandvård och bettrekonstruktion tar vi emot både nya och återkommande patienter. I personalstyrkan har vi både tandläkare, specialisttandläkare och tandsköterskor. Vi är anslutna till Försäkringskassan och vår lokal är lätt att ta sig till.
Välkommen!
Välkommen!
Utmärkelser
Läs vad 238 kunder tycker om Akalla Tandläkarpraktik 2
2020-12-12Insamlad av företaget
Lagning av tänderna. Jättebra bemötande och hjälp.
2020-12-11Insamlad av företaget
Helt ok, har fått behandling 2 gånger och är ganska nöjd. Och jag har rekommenderat för folk som jag känner att dem få behandling hos er.
2020-12-11Insamlad av företaget
De är jätte duktiga! Tack. Jag nöjd med allt! Trevlig och snällt personalen.
2020-12-09Insamlad av företaget
Bemötande och behandlig var nyxket bra. Allt var utmärkt
2020-12-09Insamlad av företaget
The hygien level is up yo standards.
Very understanding staff.
The service was great.
They are very efficient and very helpful.
The prices are much fair.skrev om Akalla Tandläkarpraktik -
2020-12-09Insamlad av företaget
Har haft flera behandlingar hos dom det senaste året och har alltid möts med professionellt och vänligt bemötande!
2020-12-09Insamlad av företaget
Tagit bort flera tänder och fick löständer. Bemötandet var avspänt och trevligt. Fick hela vägen utförlig och profetionel information.
2020-12-09Insamlad av företaget
Det var min syster som tipsade Emanuel till mig och jag var super nöjd när jag besökte kliniken och träffade honom för första gången. Han är mycket duktig, trevlig och schysst och jag rekommenderar honom varmt!
2020-12-09Insamlad av företaget
Fint bemötande, proffsig behandling och helt ok kostnad.
2020-12-09Insamlad av företaget
Snälla skaffa rätt telefonnummer till era patienter och sluta skicka sms till mig. Har bett om det här upprepade gånger så det är dags för er att fixa problemet!
2020-12-09Insamlad av företaget
Suuuuper på allt! Bemötande, behandling, betalning... Rätt jobbat!
2020-12-07Insamlad av företaget
Har besökt denna tandläkarklinik varje år i stort sett hela mitt liv. Vägrar byta tandläkare fastän jag sedan många år tillbaka flyttat till ett område som ligger över en timme bort från kliniken!
Här kan man känna sig trygg och väl omhändertagen :) Rekommenderar starkt!!skrev om Akalla Tandläkarpraktik -
2020-12-07Insamlad av företaget
Det finns inga ord som beskriver hur glad jag är. Emanuel är en av bästa tandläkarna jag har besökt på två år. Behandling som jag fått tandlossning (parodontit), tandimplantat
2020-12-07Insamlad av företaget
Utmärkt tandläkare och bemötande! Super nöjd med mina behandlingar!
2020-12-06Insamlad av företaget
De är respekt full och snäll mot patienten.
2020-12-05Insamlad av företaget
Hej!
Över 25 år jag hos samma tandläkare för att han är jätte duktig. Han själv bemöta hans patienter med stort leendeskrev om Akalla Tandläkarpraktik -
2020-12-04Insamlad av företaget
Bästa bemötande och professionslism
2020-12-04Insamlad av företaget
Måste säga ni är en liten praktik men med en enorm kompetens! Samt ni ligger i lilla Akalla och inte på Strandvägen i Stockholm.
Fick rotbehandling
Gick snabbt och smärtfrittskrev om Akalla Tandläkarpraktik -
Hej
Jag har varit hos Akalla tandläkaren innan julen 2020 och läkaren var helt dåligt
Jag hade ont i mina tänder hela julen .
Jag betalade två gånger för att bli av med smärta .skrev om Akalla Tandläkarpraktik -
2020-12-02Insamlad av företaget
Väldigt bra och proffesionellt arbete
2020-12-02Insamlad av företaget
Tycker att det är bekvämare att gå hos privat tandläkare då jag är rädd för att besöka tandläkare. Där är det lungt och trivsamt.
2020-11-29Insamlad av företaget
Vänliga duktiga, kunniga personal,.
Jag lagade mina tänder o putsade de.skrev om Akalla Tandläkarpraktik -
2020-11-29Insamlad av företaget
Rotfyllning, åtgärdade en gammal lagning och tog bort tandsten. Allting gjordes proffsigt.
2020-11-29Insamlad av företaget
Professional clinic with high advanced knowledge
2020-11-29Insamlad av företaget
Genomgång och behandling av tänder som varit bortglömda länge. Lagning och rengöring. Bra bemötande. Skönt att få tänderna rena och lagade.
2020-11-28Insamlad av företaget
Trevligt bemötande! Bra i sin profession!
2020-11-27Insamlad av företaget
Jätte bra vi uppskattar allt ni gör åt de behövande och erat insatser ute i värld ,barn cancervården är en viktig och nödvändig stor tack ,
2020-11-27Insamlad av företaget
En tand drogs ut, brygga sattes in. Det har gått bra och jag är nöjd med resultatet. Personalen var mycket vänliga. Jag kommer att fortsätta hos dem som patient.
2020-11-27Insamlad av företaget
Jag har aldrig varit nöjd som jag har varit hos er
Läkare var super duktigskrev om Akalla Tandläkarpraktik -
Jättetrevlig personal
Tandläkaren va jätteduktig
Rekommenderar den varmtskrev om Akalla Tandläkarpraktik -
2020-11-27Insamlad av företaget
Personalen är proffsiga. Man får mycket bra råd & tips om tandhälsan.
Bra bemötande
Det ganska snabbt att boka tidskrev om Akalla Tandläkarpraktik -
2020-11-25Insamlad av företaget
Det var jättekul. Hoppas att ni har det bra
2020-11-25Insamlad av företaget
Trevliga, kunniga och proffsiga personal med trygg och högkvalitet tandvård.
2019-12-27Insamlad av företaget
Kommer aldrig sätta min fot där igen.
2019-12-17Insamlad av företaget
Bästa kliniken med professionella medarbetare kan varmt rekommendera som nöjd patient
2019-12-16Insamlad av företaget
Bland de bästa klinikerna och bästa personalen jag har varit hos!
2019-12-13Insamlad av företaget
Jag är nöjd med företaget genom att ha bra bemötande och service
2019-12-13Insamlad av företaget
God bemötande. Personalen är professionella.
2019-12-13Insamlad av företaget
Mycket bra bemötande och fick en snabb tid direkt. Kände mig väl omhändertagen!
2019-12-11Insamlad av företaget
I went for a simple check up. The staff is very polite and friendly. I had a good experience and I received both great service and great advice.
2019-12-11Insamlad av företaget
Bra upplevelse!!
Rent överallt, bästa bemötande med bra läkare och personalskrev om Akalla Tandläkarpraktik -
2019-12-10Insamlad av företaget
Jag gjorde min årliga tandundersökning med påföljande behandling. Jag blev bemött på ett bra och personligt sätt av företaget. Min förväntningar var höga, och företaget levde upp till förväntningarna.
Som alla tidigare gånger var min upplevelse mycket positiv vad gäller bemötande, behandling, och konstruktiva råd om skötsel av tänderna.skrev om Akalla Tandläkarpraktik -
2019-12-09Insamlad av företaget
Alltid trevligt och bra bemött. Gått där många år.
2019-12-09Insamlad av företaget
Jag var mycket nöjd med hjälpen jag fick.
skrev om Akalla Tandläkarpraktik