Blblblblblblblblblbaaaaaaaaaaaaaa
138 omdömen om Allinc.no
Vi tackar för ditt höga betyg och hälsar dig varmt välkommen åter till Allinc! Med vänliga hälsningar Mats Kalles VD Allinc
veldig bra
Härligt att höra att du tycker att allt fungerat bra med Allinc. Vi ser fram emot att du reser med oss många gånger framöver! Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Mats Kalles Daglig Leder Allinc
Av Allince syns jeg de var imøtekommende og svarte på mail kjapt. Derimot av hotellet og beskrivelsen av hotell og at det var aneks som vi ble kjørt til når vi kom til hotellet, syns jeg var misvisende. Det var av anmeldere som hadde bestilt det samme hotellet, som vi fikk vite at aneksene lå helt andre steder men da hadde vi allerede bestilt og betalt. Burde komme bedre fram fra beskrivelsen av hotellet. Og bilder av aneksene og hvor de lå. Rommet vi fikk var sparsommelig men beliggenhet var akseptabelt.
Hej, Vad bra att du fått snabb och bra hjälp av kundtjänst på Allinc, det glädjer mig att höra. Nu vet jag inte vilket hotell du hade bokat, men kontakta oss gärna på mail info@allinc.no med referensnummer eller hotellnamn så vi kan se över hotellbeskrivningen för vi strävar självklart alltid efter att ha så korrekt information som möjligt gällande hotellet. Tack för att du tar dig tid att återkoppla. Med vänliga hälsningar Mats Kalles Daglig Leder Allinc
Hyggelige og bra tilbakemeldinger på e-post-henvendelser, men savnet opplevelesen av trygghet fra reisebyrået under oppholdet i tillegg til at samarbeidende transfer-selskap opplevdes usikkert og uprofesjonelt. Men, selve Allinc-kommunikasjonen fungerte ellers bra.
Vad bra att du har haft en bra kommunikation med oss på Allinc. Du har rätt i att vi till skillnad från de stora charterbolagen inte har personal/guider på destinationerna, det är en av anledningarna till att vi kan hålla lägre priser. Men vi finns tillgängliga per telefon och mail 7 dagar i veckan och det finns även ett dygnet runt öppet journummer med engelsktalande personal vid akuta situationer gällande hotellet. Vi hoppas att du väljer att resa med oss även nästa gång du ska på semester. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Mats Kalles Daglig Leder Allinc
Ingen erfaring med Allinc fra før så veldig spent. veldig positivt overrasket. ordnet det de lovet med transfer, undersøkelser av faktiske fasiliteter og det stemte på en prikk. Reisen gikk etter helt prikkfritt.
Kul att du upptäckt Allinc och att du är nöjd, vi hoppas du blir en av våra många återkommande resenärer. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Mats Kalles Daglig Leder Allinc
Bra elsker det og fin reise, ingen trøbbel
Tack för dina fina ord. Vi hoppas att du reser med oss snart igen. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Mats Kalles Daglig Leder Allinc
Knall bra . Ingen ting å klage på , vi hadde en super ferie nede på Kreta .
Härligt att höra att ni är nöjda och att ni hade en bra resa. Vi hoppas att ni reser med oss snart igen. Varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar Mats Kalles Daglig Leder Allinc
Tror jeg fikk det jeg bestilte. Opplevde ingen problem eller overraskelser.
Vad bra att du fick exakt det du förväntade dig, precis som det ska vara. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Mats Kalles VD Allinc
Alt hva Ok. Bare at flyet fra Istanbul til Gardermoen ble nesten 2 timer forsinkelse. Etter vi kom i fly måtte vi sitte å vente lenge i fly før vi ble bedt om å bytte fly, å bli kjørt i buss i 15 min..
Bra att resan var bra! Beklagar att ni råkade ut för en flygförsening, det låter som något tekniskt fel på planet eftersom ni behövde byta flygplan. Vill du veta vad som orsakade det hela måste jag hänvisa dig till flygbolaget. Jag förstår självklart att det var besvärande och frustrerande för er men säkerheten går ju alltid först. Vi hoppas att ni väljer att boka era kommande resor med oss på Allinc. Varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar Mats Kalles VD Allinc
Reisen gjekk som ein drøm frå A til Å. Fekk til og med reise på første klasse på hjemreisen👌
Tack för ditt fina betyg! Varmt välkommen åter nästa gång du ska boka en resa! Med vänliga hälsnignar Mats Kalles VD Allinc