Alla kategorier Städhjälp Stockholms län Stockholm Enskede-Årsta-Vantör Örby Anne Blom Städservice AB

Anne Blom Städservice AB

Västberga Allé 36A, 126 30 Hägersten — Visa karta

3.8 i betyg av 9 rekommendationer
Anne Blom Städ & Service har nu hunnit fylla 20 år, vilket har gett oss chansen att ansamla en gedigen erfarenhet av att utföra alla sorters städtjänster.

Vår miljöpolicy grundar sig på det gamla citatet "Vi ärver inte Jorden av våra föräldrar,
vi lånar den av våra barn". Vi arbetar enligt pH-skalan och använder i så lång utsträckning det går miljövänliga rengöringsmedel, t.ex. linoljesåpa tillverkad på traditionellt vis från Grunne.

Vi sätter en ära i att se våra kunders behov - och en utmaning i att lösa alla uppdrag till 100% belåtenhet.
Stängt just nu
Mån-Fre: 06:00-16:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 9 kunder tycker om Anne Blom Städservice AB

 • Gunilla D
  Gunilla D skrev om Anne Blom Städservice AB
  Vänlig person i bokningen, sen kom två personer i sällskap med en lärling och trots att jag hade ärligt upplyst om lägenhets skick kommenterades det att "det kan bli svårt att hinna". Jag påpekade dock hur det låg till och hur offerten såg ut. Sen hade de lämnat bl.a spis och toalett mycket smutsiga. Jag skickade klagomål med bild. De återkom inte med ursäkt utan bara en tid då de hade för avsikt att komma tillbaka. Verkade ointresserade av att man blir nöjd som kund, och extra besvär att de måste återkomma. Kommer inte anlita dem igen.
  gillar detta
 • Lara
  Lara skrev om Anne Blom Städservice AB
  Eftersom det står en hel del gott om företaget valde jag att anlita dem. Det kommer jag aldrig att göra igen: Det som faktiskt blev bra var badrummet men övriga lägenheten städades undermåligt; kaklet i köket var inte avtorkat alls, listerna för golv och dörrfoder glömdes bort att torkas av, golven våttorkades aldrig, fönster och glasdörrar var immiga (troligtvis fel medel som använts) trots putsning. Mattan i hallen var fortfarande smutsig. Allt detta trots detaljerad överenskommelse.

  De kom tillbaka och rättade till lister och kökskakel men stor besvikelse över deras kundbemötande. Dessutom är det inte mitt jobb att agera kontrollant -det som är överenskommet skall utföras helt enkelt. De kunde dagen efter städningen inte heller berätta exakt vad som gjorts i lägenheten!? Skyllde på dåligt minne.

  Ytterligare ett minus är att de debiterar för upplärning av egen personal (trots att anställda under utbildning tar längre tid på sig).

  Välj en annan firma för er städning.
  gillar detta
 • Agnetha H
  Agnetha H skrev om Anne Blom Städservice AB
  Tack för en sådan fin hjälp med min pappas bortgång!

  Var så skönt att få hjälp med både ivägkörning av alla dessa kartonger som skulle slängas och även städningen.

  Jag kan varmt rekommendera denna städfirma när någon hamnar i en jobbigt situation som jag just varit i.
  gillar detta
 • Anitha G
  Anitha G skrev om Anne Blom Städservice AB
  Vi har anlitat Anne Blom under flera år och allt har fungerat mycket bra. Skriver sällan sådana här inlägg men tyckte att jag skulle lyfta fram Anne Blom då vi under alla dessa år inte haft en enda tanke på att klaga på service eller kvalite.
  Keep up the good work!
  gillar detta
 • Britt E
  Britt E skrev om Anne Blom Städservice AB
  Jag vill verkligen tacka Anne Blom städservice för en så snabb hjälp jag fick.
  Behövde göra en panikflyttstädning förra veckan och fick hjälp på dagen!
  Ni är räddare i nöden!

  Tack
  Britt
  gillar detta
 • Jörgen S
  Jörgen S skrev om Anne Blom Städservice AB
  Kan varmt rekommendera Anne Blom. Ett personligt företag med mycket seriös personal. Har alltid gjort ett bra jobb hemma hos oss!
  gillar detta
 • Ingela B
  Ingela B skrev om Anne Blom Städservice AB
  Ställde upp med kort varsel och utförde ett strålande jobb!! Mycket nöjd!!
  gillar detta
 • Linn Ö
  Linn Ö skrev om Anne Blom Städservice AB
  Städningen var det inget fel på. Rent blev det men deras sätt att behandla kunder är inte lika rent spel.

  De ringde sent dagen innan vår bokade flyttstädning och hävdade att de behövde ytterligare ett par timmar för att städa ur vår tvåa.

  Detta trots att jag vid bokningstillfället gett utförliga uppgifter om så väl fönsterstorlek som badrummets utförande och övriga materialval.

  Det är inte särskilt snyggt att ringa kvällen innan och kräva mer betalt. Vi hade ingen möjlighet att anlita någon annan och kunde inte göra det själva då flyttbilen väntade.

  När vi sedan får höra att detta skett andra ökar vårt missnöje. De är inte billigast och det finns andra som städar minst lika rent. Använd pengarna till något roligare.
  Lara gillar detta
 • Andreas B
  Andreas B skrev om Anne Blom Städservice AB
  Har använt bolaget för kontorsstäd under en längre peroid och är väldigt nöjd. Dom gjorde en flyttstädning åt mig för inte så länge sedan och köparen blev positivt överaskad över hur rent det var. Kan varmast rekommendera Anne Blom städservice.
  Håkan N, Emma K, Emma K gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Västberga Allé 36A, 126 30 Hägersten
Kategorier