Bambu Golv och Terrass AB
Vi säljer Bambuprodukter såsom Bambugolv, Terrass, Uterumsgolv, Fasadpaneler, Bambu paneler och mycket mer annat. Vi kan hjälpa till och med golvläggning enligt önskemål.
Kom förbi vår Showroom på Prästkragens väg 15, 132 45 Saltsjö-Boo eller beställ materialprover helt gratis.
Vår huvudlager ligger i Litauen som gör att leveransen blir enkelt och snabbt även till andra EU länder.
Har ni ett hållbart projekt där ni vill använda miljövänliga produkter så finns vi här för er. Vi har alla nödvändiga certifikat, samt våra produkter är bedömda i SundaHus miljödata med klass B.
Utmärkelser
12 omdömen om Bambu Golv och Terrass AB
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Bambu Golv och Terrass AB
Bra information om de olika alternativen. Personalen kunnig om golven. Bra service överhuvudtaget! Jätte nöjd med mitt nya golv.
skrev om Bambu Golv och Terrass AB
Vänliga och hjälpsamma medarbetare som löste de få problem som uppstod i samband med leveransen.
Golvet kom hit på tid, utomordentligt väl förpackat.
Det färdiga resultatet, ett mycket ljust bambugolv i en av våra glasverandor, överträffade våra förväntningar med råge. -
skrev om Bambu Golv och Terrass AB
Bra service, och bra varor, nöjda.
skrev om Bambu Golv och Terrass AB
Trevligt bemötande. Bra svar på följdfrågor.
skrev om Bambu Golv och Terrass AB
Tomas gör ett Professionell utfört arbete och har ett mycket bra service av Nathalie. Varmt rekommenderar Bambu Golv.
skrev om Bambu Golv och Terrass AB
Väldigt trevligt bemötande och underbar personlig service.
Jag kommer fota och lägga upp när våra bänkskivor är klara och uppmanar alla att inte avverka skog utan titta på alternativa material. Tror att Bambu är en möjlig framtid. -
skrev om Bambu Golv och Terrass AB
Vi blev bra bemötta. Dehjälpte oss att lasta bilen. De kom med tips på hur man kan göra olika saker. Vi har rekommenderat de till vänner somockså handlat
skrev om Bambu Golv och Terrass AB
Mycket bra bemötande. Duktiga och kunniga kring produkten. Vi har köpt bambugolv till vårt uterum och terrass och är mycket nöjda med resultatet.
skrev om Bambu Golv och Terrass AB
sakligt, professionellt, inga dumma säljarstrategier
skrev om Bambu Golv och Terrass AB
Bra kontakt, noggrant utförd och trevligt bemötande.
skrev om Bambu Golv och Terrass AB
Hjälpsamma med att hitta det golv som jag behövde:)
skrev om Bambu Golv och Terrass AB
Väl bemötande. Snygga och slitstarka golv.