Beauty by Berana

beautybyberana.se
  • Badge2025
4.9
Boka tid Ring 076-846 57 13 Dela

Beauty by Berana är din lokala skönhetssalong i Djurås! Jag som driver salongen är legitimerad specialistsjuksjöterska och har certifikat för att utföra injektionsbehandlingar som botox och fillers. Hos oss kan du även boka behandlingar som lashlift och browlift. Vi lägger stor vikt vid att alla kunder ska känna sig trygga...

11 omdömen om Beauty by Berana

K Emmie E L
Skrev om Beauty by Berana

Jag kan varmt rekommendera Anna! Otroligt duktig, kunnig och professionell! Framför allt väldigt trygg i sitt utövande. Hon tog sig verkligen tid att förklara allt, var noggrann med att måla upp förväntat resultat och såg hela tiden till att det skulle bli så bra som möjligt utifrån mig och mina förutsättningar. Bemötandet var personligt och personcentrerat, i en harmonisk miljö, vilket gjorde att jag kände mig helt trygg genom hela behandlingen. Jag är supernöjd med både fillers och botoxen. Jag kommer definitivt tillbaka. 🤩⭐️

Svar från Beauty by Berana

Tack 😍 Fin tjej och det blev ett otroligt fint resultat. Du är så välkommen tillbaks. Mvh Anna Beauty by berana

Pia M
Skrev om Beauty by Berana

Hur nöjd som helst, gjorde lashlift, kommer att återkomma. Väldigt bra utfört och inte en tendens till att vara obehagligt eller svida i ögonen, vilket hänt hos andra behandlare. Kan starkt rekommendera en behandling, professionellt och trevligt bemötande. /Pia

Svar från Beauty by Berana

Tack för ditt besök och sååå kul att du är nöjd över resultatet. Gott Nytt År och varmt välkommen tillbaks. Anna Beauty by berana

Madeleine L
Skrev om Beauty by Berana

Duktig, lyhörd och månar om ett bra resultat.

Tack så mycket 😁 Gott nytt år Mvh Anna Beauty by berana

Felicia S
Skrev om Beauty by Berana

Super nöjd, trevlig och bra på sitt jobb

Svar från Beauty by Berana

Tack Felicia! Det är alltid roligt när kunden blir nöjd 😁 Gott nytt år 🎄 Mvh Anna Beauty by berana

Peter S
Skrev om Beauty by Berana

Trevligt ställe och nöjd med färgningen

Svar från Beauty by Berana

Så fint att du är nöjd med resultatet 😁 Gott Nytt År och välkommen åter. Mvh Anna Beauty By Berana

Linn S
Skrev om Beauty by Berana

Gjorde fillers i läpparna för första gången. Är väldigt nöjd över resultatet. Toppenbra bemötande då jag var väldigt nervös.

Svar från Beauty by Berana

Hej Linn Tack för att du valde att komma till mig, det gick väldigt bra och nu blir du julfint lagomt till julafton. Välkommen åter 🎄 Mvh Anna Beauty by berana

Linda E
Skrev om Beauty by Berana

Trevligt och personligt bemötande och man känner sig sedd och hörd.

Tack så mycket Linda. Välkommen åter och Gott Nytt År 🎄

Cecilia K
Skrev om Beauty by Berana

professionell och kunnig, är jätte nöjd! Bra återkoppling

Svar från Beauty by Berana

Tack för att du lämnade omdöme och väldigt kul att du är nöjd. Vi ses igen om.några dagar 😁 Anna Beauty by berana

Sofie E
Skrev om Beauty by Berana

Trygg och harmonisk miljö. Väl bemött och väl omhändertagen. Mycket nöjd med min upplevelse och resultatet.

Hej Sofie Tack för ditt fina svar och välkommen åter! Mvh Anna Beauty By Berana

Britt-Marie B
Skrev om Beauty by Berana

Fick ett väldigt professionellt bemötande när jag besökte det nyöppnade företaget Beauty by Berana. Jag gjorde lashlift för första gången som helt och hållet uppfyllde mina förväntningar.. Jag kan varmt rekommendera detta företag. Behandlingen gjordes i en trevlig och lugn hemmiljö. Jag kommer att återkomma för andra behandlingar.

Svar från Beauty by Berana

Hej Så fint att du är nöjd! Det känns lite extra bra att ta hand om sig nu när höstmörkret drar in. Välkommen åter 🌼 Mvh Anna Beauty By Berana

Lina H
Skrev om Beauty by Berana

Proffsigt och väl bemött precis som mina förväntningar. Rekommenderas varmt. Lashlift, såå nöjd!

Svar från Beauty by Berana

Så roligt att du är nöjd! Det är skönt att känna sig lite extra fin nu när hösten snart kommer. Jag önskar dig varmt välkommen åter. Mvh Anna Beauty By Berana