Benskiöld & Co

www.begravningbco.se
  • BadgeFourYears
  • BestInSweden2025
4.9

Välkommen till Benskiöld & Co! Benskiöld & Co är din personliga begravningsbyrå som erbjuder er bästa möjliga hjälp och service. Vi värdesätter det personliga mötet och vägleder er med allt före, under och efter begravningen. Vi har många års erfarenhet inom branschen och är ett tryggt val. Tillsammans skapar vi ett ljust...

367 omdömen om Benskiöld & Co

Sedan starten hos Reco 2022

Marcus B
Skrev om Benskiöld & Co

Mycket professionella och samtidigt personliga och inkännande. De krånglar inte med formaliteter utan gör det som behövs göras, och är lätta att få kontakt med när man behöver råd eller information. Man känner inte heller pressen att välja de dyrare alternativen utan det känns som att de även bryr sig om att försöka hålla nere kostnaden för kunden.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Marcus, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det värmer att läsa at du känner att du fick den hjälp du behövde. Ännu ett tack för att vi fick förtroendet att hjälpa dig.

Kristina S
Skrev om Benskiöld & Co

Trevligt bemötande från första besöket till begravningsdagen. Proffsigt, empatiskt och varmt utfört.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Kristina, Tack för dina fina ord och för att vi fick förtroendet att hjälpa till med ert avsked.

Sanne J
Skrev om Benskiöld & Co

blev väldigt fint bemött,har ju haft kontakt med dem vid en tidigare begravning det va en fin minnes stund.kan varmt rekomendera dem till andra

Svar från Benskiöld & Co

Hej Sanne, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för dina värmande ord. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa dig.

Stefan L
Skrev om Benskiöld & Co

Allt fungerade mycket bra.Trevlig och professionell personal.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Stefan, Så fint att läsa att du är nöjd med vårt arbete. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för att vi fick förtroendet att hjälpa er med ert avsked.

Linn S
Skrev om Benskiöld & Co

Respektfulla, omsorgsfulla och professionella! Gjorde hanteringen, begravningen och vårt sista farväl av vår pappa precis som vi önskade det! Tack!

Monica P
Skrev om Benskiöld & Co

Benskiöld & Co arrangerade begravningen av en nära anhörig till mig. De var trevliga och professionella och allt blev till belåtenhet.

Elizabeth Jane Sheila W

En mycket kompetent och trevlig begravningsbyrå. Organiserade och finns med de anhöriga under hela processen, något som man verkligen behöver när hela livet kollapsat. En byrå jag med glädje rekommenderar.

Ellinor S
Skrev om Benskiöld & Co

Trevligt och proffsigt bemötande. Löste våra frågor snabbt och enkelt. Mina förväntningar va att kontakten med dem skulle vara enkel och de va den. Min upplevelse va positiv. Vi fick bra hjälp med en borgerlig begravning.

Lars-Göran N
Skrev om Benskiöld & Co

Mycket väl bemött. Benskiöld levde upp till förväntningarna på ett mycket proffesionellt sätt. Samarbetet har fungerat perfekt med fin förberedelse inför, under och efter begravningen. Ett stort tack till Urban Rooth som var min kontaktperson. Även ett stort tack till övriga på begravningsbyrån med hjälp med frågor och svar då min kontaktperson var upptagen. Jag är mycket nöjd med begravningsbyrån och kommer rekommendera Benskiöld till mina vänner och bekanta. Tack för all hjälp. Lars-Göran Nilsson

Ingrid S
Skrev om Benskiöld & Co

Mycket trevligt bemötande och utmärkt genomförande

Catharina A
Skrev om Benskiöld & Co

Hej! Så fantastiskt bra bemötande av alla som jobbar där. Urban är den som tagit hand om mig efter att pappa gick bort. Alltid vänlig och lugn. Alltid förberedd och hjälpsam. MVH Catarina Arnhed

Helen Kristina V
Skrev om Benskiöld & Co

Det var en varm och fin upplevelse i en väldigt sorlig situation. Men med ett varm mottagande och i en lugn miljö blev det lite lättare. Uppskattar också att man lyssnade på oss och att vår man/pappa fick precis en sådan begravnings som han ville ha. Det var en fin upplevelse för oss anhöriga.

Patrik G
Skrev om Benskiöld & Co

Varmt mottagande. Erfarna och proffsiga. Stöttande, inkännande. Bra uppföljning.

Mats S

Bra emottagande trevlig personal och begravningen med allt funkade till 100%

Kerstin H
Skrev om Benskiöld & Co

Helt fantastiskt bemötande och lyhördhet för våra önskemål. Bara positivt när vi ringde ock ändrade en del saker. Kyrkan var så vackert förberedd inför Jörgens begravning ock dagen blev helt ock hållet hans med musik ock underbar kistdekoration. Hela familjen är överens om att det fanns både sorg ock glädje i kyrkan. Ljusstaken,som stod på kistan, ock den fina minnesboken är kära minnen. Med vänlig hälsning Kerstin m familj

Rune T
Skrev om Benskiöld & Co

Bra bemötande på alla sätt. Vi var nöjda med allt. Kunde inte varit bättre.

Catrine Marie-Louise N
Skrev om Benskiöld & Co

Kompetent och kunnig personal som lyssnade på mina önskemål. Planeringen gick smidigt och genomförandet var väldigt bra! Nina (personal) var mycket tillmötesgående och gjorde ett fantastiskt jobb och begravningen blev precis så som jag ville ha den. Jag rekommenderar verkligen Benskiöld & Co! Tack för ett bra samarbete och genomförande!

Ann-Helene L
Skrev om Benskiöld & Co

Kan varmt rekommendera denna byrå

Andreas L

Otroligt professionellt bemötande.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Andreas, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för att vi fick förtroendet att hjälpa er med ert avsked.

Nils Urban S
Skrev om Benskiöld & Co

Ett mycket trevligt mottagande och väl genomförd begravningsakt. Allt som går att klaga på är väl i mina ögon lite bättre information om vad man behöver tänka på och inte. När man har förlorat en nära anhörig, så går huvudkontoret i slowmotion. Förutom den lilla petitessen, så rekommenderar jag den här begravningsbyrån varmt.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Nils, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Så fint att läsa att du var nöjd med vårt mottagande och med ert avsked, vi tar även till oss din upplevelse om bristande information.

Mats E
Skrev om Benskiöld & Co

Allt fungerade helt perfekt. Man får ett personligt bemötande i en svår situation. Jag kan varmt rekommendera Benskiöld.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Mats, Så fint att läsa dina värmande ord som betyder så mycket för oss. Stort tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er med ert avsked.

Ann-Marie K

Trevligt bemötande..duktiga..🙂

Svar från Benskiöld & Co

Hej Ann-Marie Tack för dina fina ord som betyder så mycket för oss. Ännu ett tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er med ert avsked.

Robert M
Skrev om Benskiöld & Co

Bra service! Trevlig personal!

Svar från Benskiöld & Co

Hej Robert, Härligt att läsa att du kände dig nöjd med vårt arbete. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa till med ert avsked.

Anna-Greta B
Skrev om Benskiöld & Co

Bara bra! Skötte al l t på ett smidigt och tillmötesgående sätt.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Anna-Greta Så fint att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det värmer att läsa att du kände dig nöjd med vårt arbete.

Lars A
Skrev om Benskiöld & Co

Bra hjälp i en sorglig situationen

Lena L
Skrev om Benskiöld & Co

De tog hand om min mans begravning. Fantastiskt mottagande. Det betyder så mycket när man är ledsen och sårbar. Jag är så nöjd med allt de gjort. Nu ser jag tillbaka på begravningen som ett mycket fint minne. Ninas sång var helt magisk. Urban tog hand om allt på ett otroligt fint sätt. Allra högsta betyg!

Svar från Benskiöld & Co

Hej Lena, Hjärtligt tack för dina fina ord. Det värmer verkligen att läsa att du känner dig nöjd med vårt arbete och med ert avsked. Det var en ära för mig att få sjunga för er. Kramar till dig och din familj.

Torbjörn J
Skrev om Benskiöld & Co

Besöken i "kontoret" har alltid känts välkomnande och varma med alldeles lagom balans mellan vardagliga, "naturliga" mänskliga möten, kanske med ett skatt emellanåt, och "stundens allvar". Från dem jag haft kontakt med har jag mötts av yrkeskunnande och "fingerkänslighet", inte minst i samband med begravningen i kyrkan. Jag har bara positiva omdömen att ge (åtminstone tills fakturan kommer:-) )

Svar från Benskiöld & Co

Hej Torbjörn Varmt och hjärtligt tack för ditt omdöme. Det har varit så fint att få planera en vacker begravning för er älskade Siv tillsammans med dig och din fina familj. Många varma tankar till er alla.

Christer L
Skrev om Benskiöld & Co

Vi blev mycket väl bemötta och omhändertagna i denna för oss mycket svåra och jobbiga stund. Allt sköttes mycket professionellt med varm hand av vår kontaktperson Nina som lyssnade på oss och våra önskemål samt kom med goda råd och tips så att begravningen blev det vackra och fina avsked som vi önskade oss. Vi rekommenderar varmt Benskiöld & Co.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Christer, Hjärtligt och varmt tack för dina fina ord. Det värmer att läsa att du känner dig nöjd med med vårt arbete och att ni fick det avsked som ni önskade. Många varma tankar till dig och din fina familj.

Kerstin G
Skrev om Benskiöld & Co

Vi blev positivt bemötta från första kontakten! Trevliga och naturliga personer som arbetar med det som är det jobbigaste jag som anhörig kan göra! MVH Kerstin Göransson

Svar från Benskiöld & Co

Hej Kerstin, Så fint att läsa att du känner dig nöjd med vårt bemötande och arbete, dina ord och din upplevelse av oss betyder så mycket.

Anna D
Skrev om Benskiöld & Co

Vi hade Urban som kontaktperson och han är fantastisk. Lugn, saklig och varm! Han fixade allt på bästa sätt, vi är sååå nöjda.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Anna, Så fint att läsa att ni kände er nöjda med Urbans arbete och bemötande. Hjärtligt tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er med ert avsked.

Barbro C
Skrev om Benskiöld & Co

Mycket bra bemötande,kände oss väldigt trygga i allt ! Vi har inget att klaga på ! Urnbegravning för första gången och vi är så nöjda ! Tack för den fina sången Nina! Som Sebastian säger ni är bäst !Familjen o vänner tyckte det var fin begravning! Tackar! ❤️🌹Barbro Carlsson

Svar från Benskiöld & Co

Hjärtligt tack finaste Barbro för dina värmande ord. Vi vill tacka för att vi fick äran och förtroendet att hjälpa er med ert avsked.

Karin B
Skrev om Benskiöld & Co

Positivt och inkännande bemötande.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Karin, Hjärtligt tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Dina ord betyder mycket för oss.

Philip E
Skrev om Benskiöld & Co

Jättefin ceremoni. Väl organiserat och genomfört helt efter önskemål.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Philip Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det värmer att läsa att du känner dig nöjd med vårt arbete och ert avsked.

Åsa H
Skrev om Benskiöld & Co

Effektivt och med vänligt och hänsynsfullt bemötande.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Åsa, Tack för dina fina ord och för att vi fick förtroendet att hjälpa till med ert avsked.

Peter T
Skrev om Benskiöld & Co

Snabb och professionell hjälp efter vår fars bortgång, med begravning och praktiska detaljer. Mycket vänligt bemötande. Rekommenderas!

Svar från Benskiöld & Co

Hej Peter, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Din upplevelse och dina fina ord betyder så mycket för oss.

Bo-Christer S
Skrev om Benskiöld & Co

Det kändes så tryggt med Göran.Han var med från början när de hämtade mamma efter att hon gått bort.Stöttade oss under begravnings samtalet.sen hörde han av sig flera gånger fram till begravningen och månade om att begravningen blev ett fint farväl.Och det blev det.Han ringde även veckan efter och hörde så att allt var bra.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Bo-Christer Så fint att läsa att du är nöjd med Göran och hans bemötande och omsorg. Din upplevelse och dina fina ord betyder mycket.

Eva L
Skrev om Benskiöld & Co

Stöttande och hjälpsamma hela vägen ❤️

Svar från Benskiöld & Co

Hej Eva, Hjärtligt tack för dina fina ord.

Yngve H
Skrev om Benskiöld & Co

Ni kommer att få svar från min bror Maths Håland som är den som har haft mest kontakt med Begravningsbyrån Renskiöld. Mvh Yngve Håland

Jenny W
Skrev om Benskiöld & Co

Välbemötta med respekt, lugn och en fin begravning.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Jenny Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Dina fina ord betyder mycket för oss.

Kerstin F
Skrev om Benskiöld & Co

Väldigt nöjd från första kontakten och jag är helnöjd med hela arrangemanget.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Kerstin, Så härligt att läsa att du känner dig nöjd med vårt arbete och bemötande. Varmt tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er.

Conny P
Skrev om Benskiöld & Co

Mycket professionellt bemötande som gav trygghet kring begravning och det som skall arrangeras i samband med densamma

Svar från Benskiöld & Co

Hej Conny, Så fint att du kände dig trygg med vårt bemötande och arbete i samband med ert avsked. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er.

Jesper H
Skrev om Benskiöld & Co

En väldigt bra upplevelse, smidigt och enkelt . Även hjälp utöver deras egna ärenden. Håkan har gjort ett jättefint jobb.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Jesper, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det värmer att läsa att du känner dig nöjd med Håkan och hans arbete. Stort tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er med ert avsked.

Gunnel H
Skrev om Benskiöld & Co

Är mycket nöjd med omhändertagandet. Förtroendeingivande och trevlig personal. Företaget tog hand om allt. Behövde inte själv tänka på vad som ska göras. Ordnade allt med kyrkan, minnesstunden, tidningsannons mm.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Gunnel, Så fint att läsa att du känner dig nöjd med vårt bemötande och vårt arbete. Dina fina ord betyder så mycket för oss. Stort tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er med ert avsked.

Lars H
Skrev om Benskiöld & Co

Mycket artigt och respektfullt Överträffade med råge våra förväntningar Begravningen av vår bror/farbror blev ett fint minne att bevara för framtiden

Svar från Benskiöld & Co

Hej Lars, Stort tack för dina vänliga ord och för att vi fick förtroendet att hjälpa er med ert avsked.

Therese L
Skrev om Benskiöld & Co

Fantastiskt fina i sitt bemötande i en svår stund. Tydliga med sitt erbjudande och bra på att återkoppla. Gör sitt uppdrag med värdighet och omtanke.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Therese Så fint att läsa att du känner dig nöjd med vårt arbete och bemötande. Dina ord betyder så mycket för oss.

Klara G
Skrev om Benskiöld & Co

Trevligt bemötande, professionelt utfört, omtänksamt och personligt engagerad. Mvh Klara Gereny

Svar från Benskiöld & Co

Hej Klara Varmt tack för dina fina ord och för att vi fick förtroendet att hjälpa er med ert avsked.

Marita K
Skrev om Benskiöld & Co

Vi är mycket nöjda med deras bemötande och professionella sätt vid vår mammas begravning. Håkan lotsade oss på ett sätt som kändes tryggt och personligt.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Marita Så fint att läsa att ni känner er nöjda med vårt arbete och bemötande. Er upplevelse och och era fina ord betyder så mycket för oss.

Nicole A
Skrev om Benskiöld & Co

Oerhört tacksam för all hjälp av er alla på Benskiöld o Co i samband med min sambos bortgång. Ni är väldigt proffsiga och mänskliga och gjorde allt för att tillmötesgå våra önskemål. Både gällande frågor av personliga och känsliga karaktärer samt tips gällande hur vi går vidare rent praktiskt. Kunde inte önskat mer.

Svar från Benskiöld & Co

Hej Nicole Stort tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er med ert avsked. Det värmer verkligen att läsa att ni känner er nöjda med vårt arbete och bemötande. Era fina ord betyder så mycket för oss.

Elise W
Skrev om Benskiöld & Co

Trevlig första kontakt. Väldigt fina och omtänksamma människor. Smidig planering inför begravningen gott stöd och ledning när det behövdes. Jättenöjd med hur begravningen blev. Hade en bra kontakt med byrån hela vägen samt toppen med uppföljning efter begravningen. Tack Urban!

Svar från Benskiöld & Co

Hej Elsie, Varmt tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Så fint att läsa att du känner dig nöjd med Urban och hans arbete och bemötande. Stort tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er med ert avsked.

Madeleine V
Skrev om Benskiöld & Co

Är väldigt nöjda med begravningsrådgivaren Nina som visat engagemang, omtanke och stor respekt för den avlidnes och familjens önskemål (vilket bl.a. omfattar att hon inte försökte sälja på oss en massa tjänster vi inte önskade). Vi hade egentligen tänkt anlita en annan lokal begravningsbyrå först men då de inte levde upp till de egenskaper som listas ovan…valde vi Nina och Benskiöld & Co istället - vilket vi inte ångrat!

Svar från Benskiöld & Co

Hej Madeleine, Hjärtligt och varmt tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er med ert avsked. Det var en ära för mig att tillsammans med er få planera och arrangera ett ljust och vackert avsked. Mina varmaste tankar till dig och din familj. Vänliga hälsningar Nina