Då min mor avled så var jag inte säker på vad jag behövde göra för att planera hennes begravning då jag bor i USA. Kontaktade Fredrika & Co och mötte både Fredrika och Eric på Teams. När jag kom till Jönköping så var allt klart och jag behövde inte oroa mig för något. Begravningen och Minnesstunden var fin. Tack för allt.
Begravningsbyrån Fredrika & Co
Vi på Begravningsbyrån Fredrika & Co, strävar efter att göra varje begravning till en minnesvärd stund och till ett vackert minne. Vi vill finnas där för dig och erbjuda vårt engagemang, ge dig rådgivning för att hjälpa dig att skapa en begravning som speglar dina önskemål. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, och...
33 omdömen om Begravningsbyrån Fredrika & Co
Sedan starten hos Reco 2022
Jag är jättenöjd med hur allt sköttes. Väldigt varma och omtänksamma och de gjorde begravningen till en fin stund för oss sörjande.
Professionellt rakt igenom. Enkelt att komma i kontakt, inkännande bemötande. Allt blev som vi hade tänkt oss. En enkel och fin begravning med just den hjälp som vi behövde varken mer eller minder. Stort tack!
Ett Stort Tack tillbaka till er för visat förtroende. Önskar er allt gott. Med vänlig hälsning Fredrika
Vi blev bemötta på bästa sätt. Vi hade inga förväntningar, det var en ny situation för oss. Sammanfattningsvis tyckte vi att allt fungerade bra och vi kan varmt rekommendera er.
Tack Kjell för förtroendet ni visat oss att vi fick möta er. Vi önskar er allt gott Varm hälsning från Fredrika
Man kände sig trygg och förtroendefull. Informationen tydlig och lugn. Ingen stress utan man hann tänka efter hurman ville ha det. I efterhand ändrade vi på eb del och dey var inga problem. Fint engagemang. Rekommenderar vidare.
Hej Siw och stort tack för att vi har fått möta er. Tack för förtroendet och för dina värmande ord. Var rädd om dig och hälsa de dina. //Fredrika
Av tidigare kontakter visste vi att det fungerar
Stort varmt och innerligt tack till er alla i familjen! Önskar er det bästa.
Proffsigt utförande och ett fint bemötande. Bra på att höra av sig.
Hej Erna, och tack själv för fina samtal med dig och de dina. Det kändes fint att få möta er och tack för förtroendet ni gav oss. Häls era barn så gott.
Har haft en mycket bra kontakt under hela förloppet både via telefon o mail Stödet vid begravningsakten kändes väldigt tryggt
Varmt innerligt tack Håkan och tack för att vi har fått träffa er! Allt gott!
Professionella, kundinriktade och obyråkratiska.
Stort varmt tack, Anders. Hälsa familjen. // Fredrika
Det kändes så tryggt att med hjälp av Fredrika & co planera och genomföra en begravning. Vi blev bemötta med värme och empati men också professionellt. Fredrika var väldigt lyhörd för vår vilja och lotsade oss fram till bra beslut som resulterade i en vacker begravning. Rekommenderas varmt!
Stort varmt tack Anna-Karin för att vi har fått träffa er och för förtroendet att vi har fått hjälpa er. Tack för orden som du skriver och som sparas i mitt hjärta. Varm hälsning till er alla i familjen. // Fredrika
Professionella och omhändertagande.
Tack Mats för förtroendet att vi har fått möta er. // Fredrika & Éric
Mycket trevligt bemötande. Fredrika hade koll på allt och lotsade oss igenom hela processen med begravningen så att vi kände oss trygga i att allt skulle bli så bra som möjligt. Kunnig, empatisk och lugn. Vi var väldigt nöjda!
Tack Christina för mötet med er, samtal och tack för dina uppmuntrande ord. Ta hand om er. //Fredrika
De var var omtänksamma och trevliga mot oss anhöriga och de var mycket respektfulla gentemot min mamma som gått bort. Fick fin stöttning när det gällde planeringen inför begravningen men också sedan i kyrkan. Mötet med dem var på nåt sätt lättsamt i allt det eländiga, vilket uppskattades mycket.
Vi tackar för förtroendet att vi har fått möta er. Tack för det du skriver, vilket betyder mycket för mig. Allt gott till er. // Fredrika
Ett stort tack Fredrika, fantastiskt bemötande och omsorg i vår svåra stund. Fick otroligt fin hjälp och stöd med allt runt min systers begravning. Kan och kommer varmt rekommendra er till andra❤️
Hej Karolina och alla andra i familjen, Ni gjorde det så fint tillsammans. i det svåra blev det ändå ljust. Tack för att jag har fått träffa er och tack för fina samtal. Vi önskar er alla det bästa i kommande dagar. Var rädda om er. //Fredrika & Annie
Trevlig, kunnig och professionellt bemötande. Kunde tillgodose alla önskningar som fanns inför pappas begravning. Kan varmt rekommendera Fredrika och Co begravningsbyrån.
Hej Madelene, Tack för förtroendet att vi har fått träffa er och tack för fina samtal som vi har fått ha med er mor. Vi önskar er allt gott. // Fredrika & Éric
Det är väldigt trevlig personal hörde av sig ofta å frågade hur man mår och om man undrade något mycket bra begravningsbyrå
Hej Daniel, Tack för dina värmande ord och tack för förtroendet att vi har fått mötas. Allt gott till er. // Fredrika
Väldigt väl bemött av företaget - Fredrika Moreau Personen som skulle begravas hade skrivit ner allt i ”Vita arkivet” - företaget levde upp till förväntningarna. Väldigt nöjd med begravningen i kapellet och telefonuppföljning av Fredrika.
Det värmer att du delar med dig och för förtroendet att vi fick hjälpa er. Allt gott // Fredrika
Snabbt och professionellt bemötande med personlig omtanke i en svår tid. Att min pappa somnade in precis i början av semestern gjorde att hjälpen vi fick med planeringen var extra värdefull.
Vi fick ett varmt, omtänksamt och proffsigt bemötande. Fredrika & Co gjorde ett bra jobb.
Tack Daniel, för att vi fick förtroendet att möta er. Vi önskar er allt gott och det bästa framöver. // Fredrika & Éric
Så otroligt trevligt bemötande
Tack för fina ord. // Fredrika
Allt bemötande innan, under och efter har varit toppen. Kan varmt rekommendera dom till alla.
Stort tack för förtroende vi fick att möta er. Vi önskar dig och de dina det bästa. // Fredrika
Bra information redan vid första telefonsamtalet. Vänligt bemötande och gick därifrån med alla frågor besvarade. Rekommenderas.
Tack, det betyder mycket för oss att höra. Vi önskar er allt gott. // Fredrika
Ett fantastiskt mottagande och så lätt att göra beslut vid någon närståendes bortgång. Det som kan vara väldigt tungt och jobbigt utfördes på ett lugnt, proffsigt och vänligt sätt. Ett omedelbart fint bemötande och jag kommer rekommendera denna begravningsbyrå om det är någon som frågar vem jag skulle rekommendera. Vi, jag och mina bröder är så nöjda. Det enda vi behövde göra var att beställa blommor och godkänna de uppgifter som skulle skötas runt omkring.
Stort tack för förtroendet att möta er. Tack även för alla trevliga samtal vi fick dela. Skön fortsatt sommar till er alla. // Fredrika
Omtänksamt, lugnt, personligt ! Mycket fin kontakt från Fredrika under veckorna fram till begravning för att fråga om hur vi anhöriga mådde och div saker plus efteråt.
Tack för förtroendet att jag fick möta er och tack för att jag fick vara med och se alla ballonger flyga mot skyn. Det var så vackert. En riktigt skön sommar önskar jag er. // Fredrika
Trevligt bemötande. Engagerad personal. Goda tips och råd. Kan verkligen rekommendera företaget.
Tack för orden som värmer mycket och tack för att vi fick möta er och för förtroendet ni visat oss. Allt gott till er alla och hoppas ni får en fin sommar som ni kan njuta av. // Fredrika
Vi har blivit professionellt bemötta. Representanterna har varit lätta att få kontakt med och hjälpt oss med det vi behövt stöd med. Vi är mycket nöjda med allt i samband med begravningen.
Tack för förtroendet att vi fick möta er i familjen vid Anitas bortgång och begravning. Tack för goda samtal och uppmuntrande ord. Vi önskar er allt gott och en skön sommar. // Fredrika & Éric
Ett varmt och deltagande bemötande under hela processen, kunnig och tillgänglig vid behov. Lyhörd för våra önskemål. På det stora hela var upplevelsen mycket positiv i en sorgesam situation. Kommer att rekommendera andra att välja Fredrika & Co.
Hej Titti och syskon, Det betyder så mycket att höra att ni känner att allt blev som ni önskade och att begravningsdagen blev till ett fint minne för er. Tack för att vi har fått möta er och tack för uppmuntrande ord. Trevlig sommar till er alla. // Fredrika
Mycket bra första intryck som förstärktes under våra löpande kontakter. Det var första gången jag ensam besökte en begravningsbyrå även om jag hade med mig en god vän som stöd. Hade därför ingen direkt erfarenhet av en begravningsbyrå. Har bara gott att säga om Fredrika. Både släkt och vänner som deltog prisade det fina arrangemanget.
Tack Peter för att du gav oss förtroendet. Det känns gott att höra att du mitt i det svåra kunde känna att dagen blev till ett fint farväl av din Monica. Vi önskar dig allt gott med önskan om att du får en fin sommar. // Fredrika
Vi blev bemötta med omsorg o värme,skulle ha hjälp med min makes begravning. Fredrika styrde oss behagligt,inte att det dyraste var det bästa, kom med råd o tips. Fredrika är suverän i sin yrkesroll. Har ringt o frågat hur jag mår. Allt blev så Fantastiskt bra, mina barn m familjer instämmer också
Har blivit fantastiskt fint bemött och alla våra förväntningar på Fredrikas begravningsbyrå har blivit som vi hade tänkt oss. Vi har anlitat denna begravningsbyrå två gånger under två år och har blivit fantastiskt fint bemötta båda gångerna. Det har varit enkelt att diskutera fram hur vi ville att begravningarna skulle bli. Vi har köpt hela tjänsten när det gäller begravningarna. Kan verkligen varmt rekommendera denna begravningsbyrå.
Empatiskt, kunnigt, strukturerat, varmt och personligt Har använt oss av deras hjälp tidigare vid begravning och är så tacksamma för den hjälp vi fått
Fredrika och Co:s bemötande är fantatiskt. Fredrika är en otroligt duktig officiant dessutom. begravningen av vår pappa blev precis som vi ville ha den.
Fredrika gav från första stund en känsla av behagligt lugn och visade stort intresse för just våra önskemål omkring planeringen av min mors begravning. Genomförandet av ceremonin i kapellet var även det mycket fint.