Bilskadecentralen
4.8 i betyg av av
64 omdömen
Varmt välkommen till Bilskadecentralen!
Vi brinner för att hjälpa dig att bli av med retfulla bucklor och andra kosmetiska skador på din bil.
Genom ett bilskadecenter där vi samlat den absolut bästa kompetensen ser vi till att din bil blir reparerad på ett snyggt, korrekt och fackmannamässigt vis.
Vi erbjuder ett stort urval av olika tjänster, både interiört och exteriört. Så som buckelreparationer, polering, lackkonservering, stenskott, invändig städning, sanering och mycket annat!
Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss, och tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag64 omdömen om Bilskadecentralen
skrev om Bilskadecentralen
Professionellt från kontakt till avslutat jobb!
Fick min Mustang lagad efter blivit påkörd. Ser bättre ut nu än innan skadan.
Trevlig personal som informerar om vad som ska göras. Hörde av sig när det blev förseningar p.g.a. sjukdom. Mycket nöjd med utfört jobb och bemötande av personal, kanon! -
skrev om Bilskadecentralen
Super super service, otroligt trevlig och proffsigt
Jag lämnade in min 15 år gamla merca för riktning av en skärm och omlackering av halva bilen. Resultatet blev så bra, at man inte ser als at det har blivit omlackad. Färgen passar perfekt. jag kan varmt kan rekommendera BSC.
Inget at kunna påpeka, super super grymt jobb
Thumbs upp guys -
skrev om Bilskadecentralen
Krockskada mycket brabemöttande dom levde upp till mina förväntningar Sammanfattat allt var perfekt
skrev om Bilskadecentralen
Kanonservice och väl utfört arbete.
skrev om Bilskadecentralen
Vänligt och effektivt bemötande då jag fick min cabbe rengjord och impregnerad!Kan verkligen rekommenderas
Fantastisk service! Supernöjd.
skrev om Bilskadecentralen
Borttagning av bulor. Smidigt och snabbt med allt fån att boka tid till att få lånebil.
Åker dit igen vid behov. -
skrev om Bilskadecentralen
De löste mitt problem och var tydliga i all kommunikation.
Laga skadad backspegel.
Lackskada.
Tvätt in- och utvändigt.
Trevlig och vänlig personal.
De hade missat några små detaljer vid städningen, men det åtgärdades utan problem. -
skrev om Bilskadecentralen
Tjänsten jag köpte var en rep av en buckla i min bildörr
Bemötandet vid tidsvisningen och mötet på verkstaden var mycket bra
Resultatet blev långt över mina förväntningar helt outstanding
Snabb tidsbokning,
bra bemötande
Mycket bra resultat
Återkommer gärna om olyckan skullevara framme igen -
skrev om Bilskadecentralen
BSC lackade om en del av min V70 och tvättade också bilen.
Jag är extremt nöjd både med bemötande och service. Jag blev uppringd flera gånger för att diskutera eventuella ändringar och för att diskutera lösningar.
Färdigt innan utsatt tid.
Högsta betyg,
Mvh
Anna -
skrev om Bilskadecentralen
Mycket kompetent bemötande & utförandet är perfekt
skrev om Bilskadecentralen
Jag blev väl bemött och fick en tid bokad snabbt. Arbetet blev bra utfört och fyller sin funktion.
skrev om Bilskadecentralen
Fick lackera bil efter skadegörelse.
Snabb hantering, trevlig personal samt superbt resultat. -
skrev om Bilskadecentralen
Reconditionering av lacken. Rep av div bucklor.
Bästa möjliga resultat. Fantastisk service och bemötande!!!
Kommer att återkomma med glädje! -
skrev om Bilskadecentralen
Jag vände mig till BSC för att få en liten men störande plåt- och lackskada åtgärdad.
Bemötandet var vänligt, proffsigt och kundorienterat.
Skadan åtgärdades till överenskommet pris och jag är helnöjd med reparatörens arbetsinsats.
Rekommenderar BSC hjärtligt. -
skrev om Bilskadecentralen
Excellent service and quality work
skrev om Bilskadecentralen
Rep av lackskada. Perfekt resultat. Magic.
Bra service vid in och utcheckning. -
skrev om Bilskadecentralen
Jag hade ett par små bulor i min bil som Bilskadecentralen enkelt och smidigt ”trollade” bort i princip fullständigt. Bemötandet var väldigt trevligt, proffsigt och effektivt och hela upplevelsen överträffade helt klart mina förväntningar. Allt dessutom till ett mycket rimligt pris. Jag vill ge Bilskadecentralen mina allra varmaste rekommendationer.
skrev om Bilskadecentralen
Lagat buckla på bagageluckan XC90, riktat och lackerat. Utmärkt bemötande, mycket duktig och proffesionell kille på kundmottagningen. Arbetet blev utfört till min fulla belåtenhet.
Jag är jättenöjd med den totala service jag fått när jag lämnat min bil där. -
skrev om Bilskadecentralen
Grym hantering från första kontakt till de att man hämtade bilen. Bra och kompetent personal med glimten i ögat som gjorde ett tråkigt besök väldigt roligt o trevligt. Jag hoppas jag slipper komma tillbaka, men om jag är tvungen att laga fler bucklor är de BSC som gäller!
skrev om Bilskadecentralen
Solfilm. Bra bemötande. Rekommenderas.
skrev om Bilskadecentralen
Professionalism, bemötande, vänlighet och inte minst super kvalitet på utfört arbete! Tack till alla på BSC i Vellinge !
skrev om Bilskadecentralen
Trevligt bemötande och gott resultat av arbetet
skrev om Bilskadecentralen
Mycket bra resultat - hög kvalitet
skrev om Bilskadecentralen
Jag fick keramisk proffs behandling på bilen och tuna rutorna. Jobbet blev fantastisk utförd, resultat blev bättre än förväntad. Mycket seriöst firma med fantastisk bemötande och dom lyssnar på kunden. Rekommenderar stort.
skrev om Bilskadecentralen
Fick tvättat min bil med utmärkt resultat . Kommer alltid att tvätta bilen här, känner mig trygg med deras kunskap. Betyg 10av10 . Birgitta Wästgelt
skrev om Bilskadecentralen
Jag fick ett mycket trevligt bemötande. Koll av liten skada o ett tydligt kostnadsförslag.
Åtgärdad skada fixades mycket snyggt o t o m till lägre kostnad än vad som offererats.
Totalt ett mycket gott helhetsintryck. -
skrev om Bilskadecentralen
Högsta nivå på både service och kunskap. Rekommenderas!
skrev om Bilskadecentralen
Behandling av repskada i lack samt montering av skydd: Ett proffesionellt bemötande med vänlighet och med tillit.
Solfilmsmontering
Allting fungerade bra för min del -
skrev om Bilskadecentralen
Perfekt. bemötande och. bilen blir ren av lite regn 😀 gillar inte att tvätta ilen så 👍😀👍
skrev om Bilskadecentralen
Top och snab! Billen ser ut som nyt!!
skrev om Bilskadecentralen
Tvätt + vaxning. Allt till belåtenhet.
skrev om Bilskadecentralen
Rep. Av skrapskada på höger framskärm.
Perfekt resultat. -
skrev om Bilskadecentralen
Min 2: a behandling av DITEC på min Cooper.
Väldigt trevligt bemötande. Nyöppnat, så rutiner kommer ju efter hand, trevlig personal -
mycket bra proffsigt
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
skrev om Bilskadecentralen
Reparation av buckla på kofångare, montering av solskydd och utvändig rekond. Utmärkt resultat på allt och jag kommer anlita dem igen !
skrev om Bilskadecentralen
Bra bemötande och mycket bra arbete.
skrev om Bilskadecentralen
Service inriktade, jag är nöjd med arbetet buckla på bilen.
Vänligt och proffesionellt bemötande
skrev om Bilskadecentralen
Väldigt nöjd med både utfört jobb och mottagande 👍🏽
skrev om Bilskadecentralen
Mycket trevligt bemötande av samtliga i personalen. Toppen jobb gjort på bilen. Mycket nöjd och kan verkligen rekommendera BSC.
skrev om Bilskadecentralen
Fick satt solskydd på 3 rutor. Blev väldigt bra bemött och rutorna blev jättebra. Kan varmt rekommendera företaget till mina vänner.
Biltvätt
I helhet mycket nöjd. -
skrev om Bilskadecentralen
Bra upplevelse från början till slut. Arbetet utfördes perfekt.
skrev om Bilskadecentralen
Beställde lackkonservering och glastec. Superbra service och bilen var klar som utlovat. Grabbarna gjorde ett perfekt jobb!
skrev om Bilskadecentralen
Alltid så härliga och kundvänlig. Gör ett bra jobb.
Lagning av stenskott
Otroligt trevlig personal och väldigt serviceminded
Fick tid direkt vid telefonkontakt
Väldigt nöjd med deras arbete, hoppas ju eg inte att jag ska behöva lage fler stenskott, men vet var jag kommer vända mig hädanefter -
skrev om Bilskadecentralen
Trevligt och professionellt bemötande, skickliga i sitt jobb!