Vänligt.Familjärt.Hade inga förväntningar.Ville bara att min man skulle få en fin begravning och det fick han.Kändes stressigt först.Sedan blev det bättre.Hade flera kontakter med begravningsbyrån och de var väldigt vänliga och tillmötesgående.
Bogevikens Begravningsbyrå AB
Trygghet och omtanke när livet förändras Bogevikens Begravningsbyrå är ett familjeäget företag på norra Gotland med hjärtat i Slite. Vi som möter er – Erika och Monika– drivs av en gemensam övertygelse: att varje människa och varje avsked är unikt. Med mångårig erfarenhet och en stark lokal förankring erbjuder vi ett personligt...
10 omdömen om Bogevikens Begravningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2026
Fint bemötande och proffsig hjälp före under och efter min farbrors begravning.
Det var en stabil och trygg hantering av begravningen och allt var omhändertaget. Värdigt på alla sätt.
Med lyhördhet och värme guidades vi fram till ett fint avslut för en älskad pappa och make. Dessutom ett personligt engagemang för att fixa ett sista minutenboende för hitresta när det bokade inte fungerade. Stort tack!🙏
Jag har fullt förtroende och kan varmt rekommendera dem. Dock inte för den bodelningsman de rekommenderade till mig.
Med mycket personligt och äkta medkänsla blev jag bemött, från första kontakten. Det betyder så mycket att mötas av sådan genuin värme när man själv känner det som att ens hjärta frusit till blåis och aldrig kommer att tinas upp igen.
Trevligt bemötande i en väldigt tungt tid.
Varma och omtänksamma tjejer som såg kunden.
De har varit super duktiga och hjälpsamma
Hög kompetens, bra möte vid planering av begravningen,allt igenom utmärkt.