Bostada Örebro

Bostada Örebro

bostada.se
  • BadgeSevenYears
4.8

Välkommen till Bostads Fastighetsmäklare! Går du i tankar om att sälja din bostad? Då finns vi här för att förverkliga dina önskemål. Oavsett om det gäller försäljning av villa, fritidshus eller bostadsrätt, i Örebro, kan någon av våra mäklare hjälpa dig. Samtliga av våra mäklare har arbetat flera år i mäklarbranschen och...

238 omdömen om Bostada Örebro

Sedan starten hos Reco 2023

Elin A
Sandviken

Dennis är enormt kunnig, sympatiskt och duktig, jag rekommenderar honom till dom som som ska både sälja eller köpa för man blir väl omhändertagen. Lena

Noah K
Karlberg

Bra mäklare, professionell och hjälpsam.

Kerstin P
Karlberg

Redan vid första telefonkontakten gav Dennis ett bra intryck. Under hela processen har jag fått ett respektfullt och trevligt bemötande samt god hjälp med underteckning av kontraktet. Dennis är kompetent och engagerad och jag kommer att rekommendera honom.

Kemal U
Centralt

Erfarnet kan sitt jobb professionellt ställer upp

Fredrik M
Gällersta

Min upplevelse att köpa hus genom Yvonne har varit mycket god. Snabb respons, och duktig på att hitta ett läge där både säljare och köpare kunde mötas.

Svar från Yvonne Kreü

Tack Fredrik för de fina orden!

Petra J
Gällersta

Yvonne är en kunnig och engagerad mäklare som ställer upp när det blir problem

Svar från Yvonne Kreü

Tack för de fina orden och omdömet! Ja, det var lite problematiskt ett tag men det blev bra till slut och jag är så glad för er skull.

Elisabeth L
Sold a house with Andreas Pontén a part of Bostada Örebro
Hallsberg

Engagerad, sympatisk och lugn. Kände ingen stress varken att försäljningen skulle gå så snabbt som möjligt till vilket pris som helst eller vid mötet med mig. Förklara alla stegen vid försäljning på ett bra sätt. Över förväntan bra. /Elisabeth

Sara H
Sandviken

Superbra mäklare. Andra affären jag gör med honom. Har litat på hans ord och det har lett till smidiga snabba affärer. Kommer garanterat att rekommendera honom till fler som ska sälja.

Johnny L
Centrum

Jag är nöjd med Dennis insats i samband med min lägenhetsförsäljning. Han är lyhörd och lätt att resonera med. Jag kan rekommendera Dennis till andra som behöver en smidig och duktig mäklare.

Eveline K
Centrum

Lättillgänglig, snabb återkoppling. Bra bemötande.

Stefan E
Valåsen

Redan från första kontakten har Dennis visat ett genuint engagemang och en stark lyhördhet för våra behov och önskemål. Dennis har hela tiden varit serviceinriktad, tillgänglig och noggrann, vilket har skapat en stor trygghet genom hela processen. Hans professionella bemötande och förmåga att kommunicera tydligt har gjort att vi alltid känt oss välinformerade och väl omhändertagna. Vi kan varmt rekommendera Dennis till andra som söker en kunnig, engagerad och pålitlig mäklare.

Lisa M
Valåsen

Trevlig och duktig mäklare. Gav svar på frågor och hörde av sig snabbt. Blev en snabb hus köp utan krångel.

Leo H
Aggerud

Väldigt trevlig och kunnig mäklare med bra koll samt smidig att ha och göra med.

Montana B
Skogaholm

Lyhörd, trevlig och snabb mäklare som gjorde vårt köp smidig och lättsam. Rekommenderar starkt!

Svar från Yvonne Kreü

Tack Montana för dina fina ord! Ja ni har verkligen fått ett objekt som sticker ut och med stor potential och ni är de perfekta köparna för detta.

Therese M
Sörbyängen

Vi är mycket nöjda med Andreas som mäklare. Andreas gav oss ett jättetrevligt bemötande och var kunnig och professionell. Han var alltid tillgänglig och gav oss snabbt svar när vi hörde av oss via sms eller telefonsamtal. Vi ger Andreas ett toppenbetyg och kan varmt rekommendera honom. MVH Julia, Therese och Urban Mouchard

Karin L
Södra Ladugårdsängen

Bra, trevlig, kunnig och saklig 😊

Malin J
Södra Ladugårdsängen

Andreas har bemött oss på ett mycket bra satt och varit tydlig i förutsättningar och samarbetat mycket med oss för att genomföra alla moment i försäljningen. Alla frågor som funnits har besvarats på ett professionellt sätt och hela processen har skötts mycket professionellt.

Jan A
Bohult

Ett mycket trevligt och enkelt bemötande. Våra förväntningar var högt ställda och vi tycker att han uppfyllde dessa. Har varit saklig och kunnig i sitt uppdrag.

Birgitta B
Karlberg

Dennis var suverän han har verkligen valt rätt yrke . Det var lätt att förstå allt och smidigt att göra affär . Även när han hjälpte oss med att skriva på huset gick det smärtfritt , ungdomarna förstod också allt . Mvh Birgitta med familj

Abed B
Wrote about Dennis Svensson a part of Bostada Örebro

Jag hade en mycket negativ upplevelse av Dennis. Efter att ha lagt det högsta budet och fått besked om att jag var ensam kvar, bokades en tid för kontraktsskrivning. Flera dagar senare – dagen innan påskrivning – fick jag veta att nya bud inkommit, trots att jag tidigare fått uppfattningen att processen var avslutad. När jag senare vann även den andra omgången av budgivningen kände jag att processen inte gått rätt till. Det faktum att man tog emot nya bud flera dagar efter att jag fått besked om att budgivningen var avslutat,...

Offensive content
Choose a reason:
Svar från Dennis Svensson

Hej, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, även om jag beklagar att din upplevelse blev negativ. Jag vill dock klargöra några viktiga punkter. Som registrerad fastighetsmäklare är jag enligt svensk lag skyldig att framföra samtliga bud till säljaren, fram till dess att ett köpekontrakt är undertecknat. Detta är inte en fråga om tycke eller stil – det är ett lagkrav. I det här fallet inkom nya bud efter att vår avtalade kontraktstid bokats in, vilket jag naturligtvis behövde informera säljaren om. Säljaren valde...

Johanna F
Sandviken

Blivit väldigt bra bemött! Så har verkligen varit över förväntan!

Mariana V
Karlberg

Har ej fått någon återkoppling när jag haft frågor. Han glömde att svara. Han och köparen hade besökt lägenheten utan min vetskap och köparen hade lånat toaletten och skitit ned den så fruktansvärt utan att gjort ren den.Lägenheten var flyttstädad,dessutom glömde mäklaren att låsa dörren.Allting är ett virrvarr.När ska köparen betala mm Många obesvarade frågor

Svar från Dennis Svensson

Hej Mariana! Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Jag tar till mig av att du upplever att jag inte återkopplat tillfredsställande till dig, det glöms lätt bort när en bostad har så pass många säljare som i detta fall! Jag hoppas övriga inblandade upplever bättre återkoppling! Däremot ska jag begrunda djupt över förbättring gällande detaljen kring den olåsta ytterdörren! Klart man ska kunna förvänta sig att mäklaren låser dörren efter sig på en visning😅 , vi hade tur att inget försvann ur lägenheten! När köparen...

Bo Ingemar T
Adolfsberg

Personlig och professionell i sitt uppdrag. Rak och tydlig i sin kommunikation. Helt enkelt toppenbra.

Svar från Yvonne Kreü

Tack för det fina omdömet! Så roligt att kunna hjälpa er att hitta nytt boende där ni så gärna ville bo. Nu tar det lång tid för er att komma till nya lägenheten:)

Caroline Ö
Adolfsberg

Så nöjd med Yvonne! Hon är oerhört skicklig, pålitlig och engagerad.

Svar från Yvonne Kreü

Tack för de fina orden:) Jag det gick bra med försäljning och även för din köpare. Så glad för er skull att ni kan gå vidare med era nya bostäder.

Monica L
Adolfsberg

Jag är väldigt nöjd med Yvonne som hjälpte mig med min försäljning. Kan verkligen rekommendera henne.

Svar från Yvonne Kreü

Tack Monica för ditt fina omdöme! Det gick bra med din försäljning av din fina bostadsrätt och du fick bra köpare. Nu får du se fram emot och komma till din nya bostad.

Monica L
Adolfsberg

Väldigt bra och professionell, rekommenderas!

Svar från Yvonne Kreü

Tack Monica för det fina omdömet! Hoppas allt kommer att gå i lås med din försäljning nu så du snart kommer till ditt drömhus:)

Kathleen W
Karlberg

Vår mäklare(DennisSvensson) har genom hela processen varit mycket professionell, lyhörd och tillgänglig. Försäljningen gällde ett dödsbo, vilket medförde både praktiska och känslomässiga utmaningar, men han hanterade detta med stor respekt, tydlighet och omtanke. Han höll en rak och öppen kommunikation med samtliga inblandade parter och såg till att varje steg gick smidigt och korrekt till. Tack vare hans engagemang och kompetens kunde vi känna oss trygga genom hela affären. Vi är mycket tacksamma för hans insats och rekommenderar honom varmt.

Christina H
Högåsen

Dennis har bemött mig så bra, han är lyhörd, tillmötesgående & är så kunnig. Tack för all hjälp 😇

Jenny E
Långängen

Tydlig, trevlig och förtroendeingivande!

Qian N
Karls-Åby

En mäklare som älskar sitt jobb och var tillgänglig iprincip helatiden. Kändes tryggt att sälja bostad via honom.

Barbro K
Glanshammar

Ett trevligt och glatt bemötande. Förklarade bra på ett enkelt sätt det vi inte förstod eller visste. Var rak och tydlig och bra på att uppdatera oss om händelseförloppet.

Svar från Yvonne Kreü

Tack Barbro och roligt att ni känt er nöjda med mitt arbete och hur jag utförde det!

Arne Torbjörn J
Aggerud

Dennis är lugn, saklig, trevlig och kunnig. Jobbar hårt för att få resultat. Rekommenderas.

Barbro I
Glanshammar

Hängiven och noggrann mäklare med erfarenhet.

Svar från Yvonne Kreü

Tack Barbro för ditt fina omdöme! Jag vill alltid att köpare ska känna sig så trygga de kan och visar gärna bostaden en gång extra så det inte ska finnas några frågetecken. Ni kommer att få ett fint boende och jag hoppas ni ska trivas.

Per T
Hjortkvarn

Allt fungerade mkt bra. God information samt ett mkt vänligt och sakligt bemötande.

Svar från Yvonne Kreü

Tack för ditt fina omdöme! Ni kommer att få ett vackert gammalt hus/gård från mitten 1800-talet med fint läge som är svårt att få tag i idag. Nu får ni snart tillträde och kan göra det till ert hus och hoppas ni får många fina år där.

Yrsa N
Ormesta

Snabb i kommunikationen, tydlig och tillmötesgående.

Christina S
Garphyttan

Mycket kunnig, trevlig, och proffsig. En mäklare som jag verkligen rekommenderar

Christina H
Aggerud

Dennis är jätte tillmötesgående, trevlig & uppdaterad. Jag rekommenderar honom varmt.

Marie B
Södra Lindhult

Trevlig , förtroende ingivande och kunnig och trygg

Ewa L
Rosendal

Dennis ha varit så hjälpsam på alla sätt till en snabb och enkel affär. Jag är helt nöjd. från början till slut med försäljningen av Rosendal 21a.

Lars E
Örebro

Utmärkt bemötande, levde upp till förväntningarna.

Svar från Yvonne Kreü

Tack Lars för ditt fina omdöme! Ja det gick bra att sälja din lägenhet även om det är en trög marknad nu men det är en fin lägenhet med fint läge. Du fick också så fina köpare.

Jimmy O
Lundby

Professionellt, trevligt och lättsamt bemötande. Jag är mycket nöjd med Yvonne som mäklare, både vid försäljning av min bostadsrätt och även vid mitt köp.

Svar från Yvonne Kreü

Tack Jimmy för det fina omdömet! Ja det gick ju bra både med din försäljning och köp. Snart får du tillgång till din nya och fina bostad.

Semir R
Lundby

å vilket sätt blev du bemött av mäklaren? Mäklaren bemötte oss på ett väldigt professionellt och trevligt sätt. Vi kände oss väl omhändertagna och fick snabbt förtroende för mäklarens kompetens. Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem? Våra förväntningar var att få en engagerad och kunnig mäklare som kunde guida oss genom hela processen, och mäklaren överträffade verkligen dessa. Allt från kommunikation till hantering av visningar och budgivning sköttes exemplariskt. Sammanfatta gärna din...

Svar från Yvonne Kreü

Tack Semir för ditt fina omdöme! Ja det är inte så lätt att sälja idag men det blev ett avslut och snabbare än jag förväntade mig. Stort Grattis:)

Asta Birgitta K
Sold a cottage with Dennis Svensson a part of Bostada Örebro
Södra Ullvettern

Väldigt gott intryck,alltid snabb att svara på frågor och ett tryggt och vänligt bemötande. Levde helt klart upp till våra förväntningar!

Dan E
Vibäck Lunedet

Mycket bra mäklare! snabb, trevlig, serviceinriktad, förtroendeingivande, proffsigt och smidigt skött.

Vidar C
Rävåsen

Jag förväntade mig en stressad mäklare som skulle vilja gå vidare med andra tider, som har hänt andra gånger. > Det hände inte. + Lät oss vara tills vi frågade om något gällande lägenheten. + Han höll sina tider. + Trevlig trots min tysthet, första gången jag gick in till en lägenhetsvisning och var seriös om erbjudande. Sammanfattning: Jag, min mamma och flickvän mötte mäklaren vid lägenhets entrén. Vi gick in, kollade runt, inget konstigt med det hela. Generella frågor om info gällande tvätt, medlemsansökan...

Jennifer K
Nora

Yvonne har varit lugnet i stormen. Här har ni en mäklare som är trygg, stabil och kunnig!! Vi är så nöjda. Genom vår affär har hon varit oumbärlig och otroligt lätt att ha med att göra! Rekommenderar henne starkt

Svar från Yvonne Kreü

Tack Jennifer för ditt fina omdöme! Ja, det var en spännande försäljning men som ändå gick snabbt och ni fick bra köpare som gjorde att ni kunde gå vidare med ert eget köp och få ert drömhus:)

Christofer G
Holmen

Vi upplevde Yvonne som trygg och kunnig. Hon var både tydlig och snabb på att återkoppla . Vi som köpare upplevde att säljares önskemål tydligt framkom genom mäklaren.

Svar från Yvonne Kreü

Tack Christofer för ditt fina omdöme! Det är viktigt för mig att inge lugn och vara snabb att återkoppla för både säljare och köpare för det är en stor sak att både sälja och köpa sitt boende. Jag får gratulera er igen till det fina hus ni köpt och säljaren är glad att just ni köpte. Nu får ni se fram till tillträdet:)

Åke V

Jättetrevlig och tillmötesgående

Natalia R
Karlberg

Allt jag kan säga är att Dennis Svensson är den bästa mäklaren. Han gjorde mer än jag förväntade. Professionell på hög nivå.

Yngve W
Örebro

Yvonne har hjälpt mig på ett bra sätt genom försäljningen. Svarat på alla frågor, informerat om allt på ett tydligt sätt. Vi känner även att hon bemött de intresserade på ett bra sätt.

Svar från Yvonne Kreü

Tack för ditt fina omdöme! Ja ,det gick bra att sälja ditt fina hus även om det nu är en trög marknad. Du fick också bra köpare som kommer att fortsätta att ta hand om huset som du/ni gjort i många år.