Erfarnet kan sitt jobb professionellt ställer upp
Andreas Pontén
Andreas Pontén är mäklare på Bostada Örebro
.Andreas Pontén har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Andreas Pontén har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Pontén har haft 10 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
44 omdömen om Andreas Pontén
Engagerad, sympatisk och lugn. Kände ingen stress varken att försäljningen skulle gå så snabbt som möjligt till vilket pris som helst eller vid mötet med mig. Förklara alla stegen vid försäljning på ett bra sätt. Över förväntan bra. /Elisabeth
Vi är mycket nöjda med Andreas som mäklare. Andreas gav oss ett jättetrevligt bemötande och var kunnig och professionell. Han var alltid tillgänglig och gav oss snabbt svar när vi hörde av oss via sms eller telefonsamtal. Vi ger Andreas ett toppenbetyg och kan varmt rekommendera honom. MVH Julia, Therese och Urban Mouchard
Bra, trevlig, kunnig och saklig 😊
Andreas har bemött oss på ett mycket bra satt och varit tydlig i förutsättningar och samarbetat mycket med oss för att genomföra alla moment i försäljningen. Alla frågor som funnits har besvarats på ett professionellt sätt och hela processen har skötts mycket professionellt.
Tydlig, trevlig och förtroendeingivande!
Snabb i kommunikationen, tydlig och tillmötesgående.
Trevlig , förtroende ingivande och kunnig och trygg
Mycket trevlig mäklare, kunnig och otroligt hjälpsam, med både frågor som man hade , och en andra visning som jag fick. Pga lite problem med försäljningen, i början, pga en bouppteckningen som inte var inskickad( eller förmedlad till mäklaren) så skulle den ev affären inte kunna bli av på många veckor, med Andreas jobba på, och fick till allt mycket tidigare än förväntat. Hade nästan daglig kontakt med Andreas, under ett par veckor. Så jag blev/blir en lycklig köpare av Loftbodsgatan 16. All eloge till Andreas.
Trevlig, tillgänglig och professionell. Allt man önskar av en mäklare!