Mäklare in Örebro

8 reviewed mäklare in Örebro municipality

• Fastighetsbyrån Örebro

2,756 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån! Vi har kontor i centrala Örebro och i Fjugesta och kan våra områden i detalj.
    Mats H
    Mats H: Mycket professionellt intryck vid första besöket. Bra upplägg på försäljningen där vi kunde släppa allt och koncentrera oss på att hitta nytt boende.
  • Driver du mäklarfirma i Örebro?

• Mäklarhuset Örebro

2,614 opinions
    Varmt välkomna till Mäklarhuset!
    Linda T
    Linda T: Peter är en erfaren mäklare som fick oss att känna oss trygga genom hela säljprocessen. Allt har gått smidigt och känts enkelt. Han har varit tillgänglig och svarat direkt på frågor som dykt upp längs vägen. Rekommenderar Peter till er som funderar på att sälja en bostad!
  • 1,368 opinions
    Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och oss i Örebro! Vi erbjuder mäklarhjälp under hela bostadsaffären och 3D-visningar av lägenheter.
    Joel M
    Joel M: Väldigt smidig försäljning trots komplikationer som uppstod. Mycket nöjd.
  • Bostada Örebro

238 opinions
    Elin A
    Elin A: Dennis är enormt kunnig, sympatiskt och duktig, jag rekommenderar honom till dom som som ska både sälja eller köpa för man blir väl omhändertagen. Lena
  • Christian A
    Christian A: Jag sålde min lägenhet i Örebro och fick väldigt god hjälp av Angelica med detta. Eftersom jag bor på annan ort var det inte helt lätt men med Angelicas lättillgänglighet och snabba service så var det aldrig några oklarheter. Marknaden rosade inte direkt när jag sålde men eftersom Angelica var väldigt driven och fokuserad på att få en affär i hamn så lyckades det tillslut även när jag trodde att det inte skulle ske. Har haft väldigt bra diskussioner under hela den här processen och fått väldigt goda råd och idéer för hur vi skulle gå tillväga. Kan definitivt rekommendera Angelica som mäklare i framtiden!
  • 366 opinions
    Vi har personligt engagemang i varje bostadsaffär och vi kan Örebro utan och innan. Välkommen till HusmanHagberg!
    Åsa H
    Åsa H: Proffsig, kunnig och trevlig. Försäljningen gick mycket smidigt
  • Driver du mäklarfirma i Örebro?

Show page: