Seriös och närvarande. Känns som att han vill köparens och säljarens bästa.
Fastighetsbyrån Örebro
Vi vill hjälpa dig till en smidig och förmånlig bostadsaffär! Fastighetsbyrån har funnits i 40 år i Örebro vilket betyder att vi hunnit samla på oss kunskap och erfarenhet av bostadsmarknaden i området. Vårt område sträcker sig även västerut till vårt andra kontor i Fjugesta, Lekeberg. Örebro är en stad med mycket historia,...
2484 omdömen om Fastighetsbyrån Örebro
Sedan starten hos Reco 2013
Han presenterade sig väl, och förklarade hur allt runt försäljningen går till. Han lyssnade på våra önskemål. När vi sökte honom var han snabb att ringa tillbaka. Han var snabb och effektiv i sitt jobb. Gav oss goda råd på vägen.
Jag och Hanna blev bra bemötta av mäklaren Julia 👍 Julias tillmötesgående efter den fruktansvärda olyckan på Risbergska där min fru blev svårt skadad gjorde att försäljningen hamnade mer på mig och där var Julia väldigt förstående och lyhörd på vad vi som säljare önskade 👌 Det som inte ger 5 stjärnor är att bostaden blev värderad lite för högt (kanske inte Julias fel) Och att vi inte riktigt fick utgångspriset (kanske inte heller Julias fel) /Andreas Olander
Tack snälla för du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det värmer!
Varmt och sakligt bemötande. Trygg känsla i hela processen från start till avslut.
Skön kille som var noggrann och gjorde allt smidigt och snabbt!
Caroline var trevlig, och jag blev väl bemött av henne både på visningen och senare vid Fastighetsbyrån! Jag skulle rekommendera henne som mäklare!
Vi fick ett mycket bra bemötande. Vi hade inte direkt några förväntningar i början för vi hade inte bestämt oss då för hur vi skulle göra med husköp/försäljning. Sammanfattningsvis har allt varit bra. Jesper var snabb på att återkoppla om vi hade frågor och att det låg lika mycket i hans intresse som vårat att få till en snabb affär när alla hade bestämt sig
Aktiv, trevlig och lösningsfokuserad.
Tack för att du tog dig tid att svara och jag är mycket glad att du känner att du har fått en positiv upplevelse i samband med köpet av er nya bostad.
Samarbetet med Caroline har varit tryggt, proffsigt och enkelt i samband med försäljningen av min lägenhet. Tydlig och snabb kommunikation och med ett stort leende. Tack! /Maria
Tack för förtroende att få hjälpa dig att sälja din fina lägenhet. Det har varit ett nöje.
Tre ord beskriver Josef: Intresserad, trygg och lugn.
Josef är lyhörd, ödmjuk, serviceinriktad, förtroendeingivande, lugn, snabb, närvarande, trevlig, glad , sympatisk, engagerad och lättillgänglig. Vi har hittills inte hittat något negativt när det gäller honom vare sig som person eller yrkesman.
Jesper är lugn trygg saklig ärlig pedagogisk kunnig klok rolig och väldigt trevlig. Han fick mig att riktigt känna att jag var i goda händer genom hela processen.
När Julia ringde, så ringde hon alltid exet, som då ringde till mig. Flera timmar senare ringde hon till mig.
Tack för ditt omdöme, tråkigt att du kände att du inte fick snabbare återkoppling.
Som köpande part var Julia både lyhörd, flitig och förtroendeingivande.
Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Värmer att höra att ni var nöjda!
Min uppfattning vad beträffar Julia är enbart positiv. Hennes bemöttande var otroligt bra Kunnig och lättsam och alltid lätt att komma i kontakt med. Hon fick mig att känna mig respekterad och trygg. En riktig pärla. Vad beträffar Reco kan jag inte säga såmycket eftersom detta är första gången som jag hör talas om dem, men syftett med insammlingen är bra och fint.
Tack snälla Inger för fint omdöme. Det har varit en ära att få hjälpa dig i din bostadsaffär, och det känns fint att du kände dig respekterad och trygg! :)
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Emanuel har varit mycket engagerad och visat ett genuint intresse för våra behov och de utmaningar som uppstod under processen. Hans lyhördhet och kundfokus gjorde att vi kände oss trygga genom hela försäljningen. Dessutom var han alltid lätt att få tag på och gav snabb och tydlig återkoppling på våra frågor. Utöver sin professionalism är Emanuel även lättsam och social, vilket skapade en avslappnad och behaglig upplevelse. Vi rekommenderar honom varmt till alla som söker en trygg,...
Stort stort tack för denna fina recension Magnus. Det värmer något enormt ska du veta, uppskattas! Tack för att du gav mig möjligheten och ser fram emot fortsatt samarbete framåt. Allt gott/ Emanuel
Mötte våra önskemål och agerade professionellt. Under budgivningen var han väldigt kommunikativ och agerade snabbt.
Vi fick väldigt bra kontakt från första besöket. Förväntningarna vi hade, blev vi nöjda med. Felicia var väldigt noga så att vi skulle bli nöjda. Med försäljningen.
Felicia var tydlig, förstod vad vi önskade oss och jobbade snabbt, så vi fick till en visning vilket resulterade i affär. Trygg och bra affär
Emanuel har behandlat oss som köpare korrekt
Självklart gör jag det, hoppas ni kommer trivas i ert nya hem!
Väldigt tillmötesgående med önskemål och lyssnade på våra behov. Bra kommunikation.
Jag upplevde Jonas som trevlig, tillgänglig och tillmötesgående. Affären gick fort och alla verkar ha blivit nöjda.
Pålitlig. Väldigt trevlig och god kunskap. Man får förtroende direkt.
Tack för din Reco & för ett fint samarbete! Vi ses på tillträdet
Trevligt bemötande bra information fungerade jättebra
Tack för att du ger ett omdöme, känns fint att ni tycker att det har fungerat jättebra!
Trevligt bemötande och hjälpsam. Svarade på alla mina frågor och om hon inte visste svaren direkt tog hon reda på dem.
Tack Catharina för trevlig dialog och grattis till din fina lägenhet.
Bra bemötande, inledningsvis uppfattade vi inte att förväntningarna levdes upp till, då kopplat till fotografering i första hand. Därefter lades fastigheten upp på Hemnet, och vi upplever att vi fått det stöd och hjälp vi efterfrågat.
Trevligt, lugnt och serviceinriktat bemötande! Bra med snabb återkoppling, vilket gjorde affären smidig.
Lugn och kunnig. Snabb återkoppling. Har fungerat väldigt bra. Bra genomgång av kontrakt.
Jag är nöjd. Snabb på att svara så lätt att ha en kommunikation med. Jag kände mig trygg under min försäljning
Trevligt, professionellt bemötande.
Vi blev otroligt proffesionellt bemötta. Tex så upplevde vi att Josef inte nöjde sig med sms/mejl konversation utan vid första kontakten ringde oss vilket vi upplevde väldigt personligt och proffesionellt. Josef är väldigt lyhörd så att både vi som säljare, köpare blev väldigt nöjda. Vi hade en förhoppning om en smidig och relativt snabb försäljning och även där överpresterade Josef, affären var otroligt snabb och smidig långt över förväntan.
Förtroendeingivande Professional Kunnig Ödmjuk
Josef var ett bra val för oss. Han är lyhörd, förberedd och kunnig – en förtroendeingivande och artig person som var mycket lätt att kommunicera med under hela processen.
David var lugn och sansad genom hela processen och skötte allt på ett jätte bra sätt trots stundtals bristfällig kommunikation från min sida. Han bemötte mig på ett proffesionellt sätt och var mycket trevlig vilket gjorde att det var lätt att prata med honom om mina synpunkter, som han tog in och lyssnade på. Jag är mycket nöjd med det hela. Jag rekommenderar honom.
Bra bemötande men kändes som lite ny på jobbet . Trevlig korrekt och noggrann .
Mycket trevlig kunnig mäklar,toppen kille, Mvh Anders Hallgren
Rekommenderar Jesper varmt. Strukturerad, kunnig, tillgänglig, trevligt och genuint bemötande.
Han skötte sitt uppdrag på ett mycket bra sätt. Tydlig och lyssnande! Inga oklarheter
Bra bemötande. Kunnig och hjälpsam. Har verkligen stöttat mig både i köp och försäljning.
He was pleasant to work with and also knowledgeable and assisting us.
Tack för all hjälp. Jesper är trevlig och kunnig. Svarar snabbt och ger snabba besked. han levde upp till alla förväntningar.
Jesper har både varit trevlig och kunnig. Inte för påtryckande men ändå på ett trevligt sätt pratat för sin vara. När han inte kan svara direkt i telefon så ringer han upp så fort han kan. Han är precis som en duktig mäklare ska vara enligt mig. Per Sjöholm Askersund
Proffsig, tillmötesgående och trevlig! Vi rekommenderar varmt Joel som mäklare, detta var andra gången vi anlitande honom och vi har varit väldigt nöjda båda gångerna.
Hon har varit väldigt förstående och hjälpsam Vi tycker att alla kontakter oss emellan har varit till belåtenhet mycket trevligt
Tack snälla för fint omdöme. Varit en ära att få ha ett samarbete med er.
Trevlig kunnig hjälpsam och svarar när man har frågor
Trevlig mäklare som gav information under försäljningen
Vi tycker David varit en bra och engagerande mäklare
Kunnig på objektet. Svarade på frågor jag hade. Trevligt och lätt att få kontakt med.
Bra bemötande och snabb återkoppling. Kunnig.