Joel Hämälä

Joel Hämälä

Joel Hämälä är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro

Joel Hämälä har varit registrerad mäklare sedan 2010-02. Joel Hämälä har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 90 omdömen med ett betyg på 4.7. Joel Hämälä har haft 10 försäljningar sen 2023-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2023-03 - 2023-08

90 omdömen om Joel Hämälä

Sedan starten hos Reco 2023
Mattias K
Marieberg

Köpte en bostad som han sålde och allt va väldigt smidigt och alltid ett toppen bemötande.

Emma A
Odensbacken

Trevligt bemötande samt håller en god kommunikation med dig som köpare under processen och återkopplar snabbt vid frågor och funderingar!

Morgan P
Sålde sitt hus med hjälp av Joel Hämälä en del av Fastighetsbyrån Örebro
Glanshammar

Joel är väldigt trevlig och serviceinriktad. Svarar på frågor oavsett veckodag. Han var väl över våra förväntningar på en mäklare. Han fick oss att känna oss prioriterade. Vi har haft att göra med flera mäklare och Joel är den absolut bästa vi har haft att göra med.

Mohammad H
Vivalla

Ansvarsfull, trevlig ,hjälpsam ,ärlig

Ingegerd Maria F
Sålde sitt hus med hjälp av Joel Hämälä en del av Fastighetsbyrån Örebro

Lätt att ha att göra med, trevlig, hjälpsam, smidig affär Joel vann vid jämförelse med annan mäklare

Lena Marie J
Stora Mellösa

Tycker att han är engagerad och förtroendeingivande. Lättsam och snabb på att återkoppla. Undrar om han aldrig är ledig...

Stellan Erik Jonas Nikolaj M
Sålde en tomt med hjälp av Joel Hämälä en del av Fastighetsbyrån Örebro
Ekeby-almby

JAG HAR HAFT KONTAKT MED JOEL SEDAN HT21 OCH HANS PROFESIONELLA BEMÖTANDE OCH KUNNANDE VAR GRUNDEN TILL ATT JAG VALDE HONOM NÄR DET BLEV SKARPT LÄGE. DETTA KOPPLAT MED STARK SOCIAL KOMPETENS. HAN LEVDE MER ÄN VÄL UPP TILL FÖRVÄNTNINGARNA OCH VI SER FRAM EMOT ATT GÖRA MÅNGA FLER AFFÄRER MED HONOM ÖVER DE KOMMANDE ÅREN

Svar från Joel Hämälä

Jonas - varmt tack för att du tar dig tid att recensera vårt samarbete och kul att ni är nöjda. Även tack för förtroendet att sälja tomten, det har varit ett nöje att jobba tillsammans med er. Ser fram emot fortsatt samarbete. Allt gott,

Marita B
Öster

Ett både snabbt, enkelt och trevligt bemötande som överträffade mina förväntningar. Kan absolut rekommendera Joel som mäklare!

Elisabet S
Centralt Kumla

Allt har fungerat precis som man tycker att det ska. Inga problem. Allt är bra.

Henrik J
Ormesta

Köpte nyproduktion där vi var uppsökande av radhuset. Mäklaren behövde inte vara speciellt aktiv men har skött sig bra. Haft svar på de frågor vi haft.