Anders Smedebo

Fastighetsbyrån Örebro
4.8
Affärer senaste året

Anders Smedebo är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro

Anders Smedebo har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Anders Smedebo har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 60 omdömen med ett betyg på 4.8. Anders Smedebo har haft 33 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

60 omdömen om Anders Smedebo

Sedan starten hos Reco 2024
Peter G
Hampetorp

Anders har hållit mig informerad om hela försäljningsprocessen från dag ett. Vilket har lett till en bra bostadsaffär där jag som säljare förväntade mig att få vänta till våren 2027. Nu gick vi i mål tidigare, vilket jag uppskattar högt.

Javad Jan F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Smedebo en del av Fastighetsbyrån Örebro
Väster

Jag är väldigt nöjd med min mäklare. Han var professionell, engagerad och trevlig genom hela processen. Han var tydlig i sin kommunikation, svarade snabbt på mina frågor och gjorde sitt bästa för att hjälpa till och hitta en bra lösning. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen som kund och kan absolut rekommendera honom vidare.

Sara W
Adolfsberg / Södra Lindhult

Vi är otroligt nöjda med Anders som mäklare! Han har varit kunnig, hjälpsam och engagerad genom hela processen. Det har alltid varit lätt att kommunicera med honom och vi har uppskattat hans avslappnade sätt, högt i tak och att inget har känts krångligt. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Vi kan varmt rekommendera Anders till andra som söker en professionell och väldigt trevlig mäklare!

Svar från Anders Smedebo

Tack för att du tog dig tiden att recensera mitt arbete och jag kan bara instämma att det var trevligt att jobba tillsammans under den korta tiden som visserligen blev lite längre för er del! Allt gott så ses vi på framtida tillträde.

Elin A
Västra Oxhagen

Enbart positivt. Tillgänglig och lösningafokuserad.

Svar från Anders Smedebo

Tack för din reco samt ett trevligt samarbete och lyckad försäljning!

Marcus P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Smedebo en del av Fastighetsbyrån Örebro
Adolfsberg

Vilken service och bemötande i topp klass! Denna mäklare är oersättlig. Mvh nöjd kund från sanatorieskogen 12

Svar från Anders Smedebo

Tack för ditt fina omdöme och trevliga samarbete. Glad för din skull och stort lycka till framåt!

Åsa S
Almby

Trevlig, hjälpsam, Lättillgänglig och seriös i kontakten

Svar från Anders Smedebo

Tack snälla Åsa för omdömet! Hoppas du trivs bra i stugan.

Bengt L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Smedebo en del av Fastighetsbyrån Örebro

Rak och tydlig. Lätt att kommunicera med. Snabb återkoppling.

Svar från Anders Smedebo

Tack för omdömet & ett smidigt samarbete. Grattis till försäljning och stort lycka till framåt!

Tommy W
Glanshammar

Anders är väldigt proffsig i sitt sätt att bemöta mig som kund, trevlig , lyssnar och är förstående när jag har frågor osv. Mina förväntningar var att träffa en mäklare som var trevlig, förklarande, bra bemötande…. Anders har alla dessa egenskaper och ger ett stor förtroende. När vi träffades vid adressen så fick vi ett bra bemötande redan vid ankomst. Själva mötet gick alldeles utmärkt,Anders gick igenom allt på ett väldigt bra sätt. Jag ger Anders ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/Tommy Wallin.

Svar från Anders Smedebo

Vilken rolig läsning, Tommy! Tack för en trevlig visning samt kontraktsskrivning ute i huset. Hoppas hela familjen ska trivas när det väl är dags att ta över i juli. Stort grattis till ett fantastiskt köp!

Anette L
Glanshammar

En engagerad mäklare som var lätt att hålla kontakten med under hela processen.

Svar från Anders Smedebo

Tack för det fina omdömet Anette och tack för ett smidigt samarbete. Stort grattis till försäljningen!

Sebastian M
Lundby

Proffsig hantering av köpet! Anders är dessutom väldigt trevlig att ha och göra med

Svar från Anders Smedebo

Tack för att du lämnade ett omdöme. Grattis till bostadsköpet så ses vi på tillträdet!