Emanuel Mirza var proffsig, engagerad och mycket kunnig. Hela processen var smidig och stressfri. Han var alltid tillgänglig för att besvara mina frågor och ge råd när det behövdes. Om du letar efter en mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder och levererar resultat, då är Emanuel definitivt det bästa valet!
Emanuel Mirza
Emanuel Mirza är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro
.Emanuel Mirza har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Emanuel Mirza har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.9. Emanuel Mirza har haft 15 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
61 omdömen om Emanuel Mirza
Kan verkligen rekommendera Emanuel Mirza, han skötte försäljningen av vårat hus proffesionellt .
Det bästa bemötande jag fått ifrån en mäklare, var en exceptionell kommunikation och han var väldigt hjälpsam. Kommer definitivt gå igenom Emanuel i framtiden. 5 i betyg är för lågt enligt min mening! Rekommenderar starkt!!
Han är väldigt duktig mäklare på alla sätt.
Blev bra bemött men var lite väl på att vi skulle höja vårat bud. Hade inte så mycket förväntningar på mäklaren. Trevlig och professionell mäklare.
Professionell och bra i sitt bemötande.
Trevlig, lyhörd, flexibel. Vi fick inte utgångspriset men marknaden i år är oerhört svår pga av inflation, höga räntor, höga elpriser. Större utbud än efterfrågan. Det viktiga var att sälja och det gjorde vi.
Trevlig lösningsorienterad, snabb och prestigelös.
Hej Björn! Tack så mycket för ditt omdöme, det uppskattas verkligen! Grattis ännu en gång till den nya fastigheten ni köpt. Hoppas ni kommer trivas i ert nya hem i Ormesta när det väll bär av! :)
Excellent service, would throughly recommend to others and would only use this company overall for all my requirements. Much better than the UK also as Swedish service is much more knowledgeable and professional.
Hello Lee, Thank you so much for this nice review, it is greatly appreciated! Looking forward to future cooperation!
Väldigt behjälplig vid värdering av bostad. Snabb respons och input, proffsigt intryck och vänligt bemötande.
Hej Cazim! Tack för omdömet, det uppskattas verkligen! Ser fram emot framtida samarbete :)