Emanuel Mirza

Emanuel Mirza

Emanuel Mirza är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro

Emanuel Mirza har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Emanuel Mirza har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 152 omdömen med ett betyg på 4.9. Emanuel Mirza har haft 21 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

152 omdömen om Emanuel Mirza

Sedan starten hos Reco 2022
Yngve Matthias S
Ölmbrotorp

Allt fungerade väldigt bra! Ärlig och smidig försäljning.

Daliz K
Lundby

Otroligt hängiven. Jobbar lösningsorienterat trots krävande hinder. Kände enorm tillit till Emanuel, killen hade lizom stenkoll på allt innan, under och efter försäljningen. Stenkoll på all dokumentation och otroligt duktig på avdrag mm efter försäljningen.

Svar från Emanuel Mirza

Tack för din fina kommentar Daliz, det uppskattas! Har varit riktigt kul att förmedla din bostad. Hoppas våra vägar korsas för framtida affärer!

Sofia Ulrika E
Adolfsberg

Emanuel har på ett betryggande, engagerande och kunnigt sätt hjälpt till med vår bostadsaffär och varit tillgänglig för att svara på frågor som uppkommit längs vägen. Kan varmt rekommendera Emanuel som mäklare.

Svar från Emanuel Mirza

Vad roligt att höra att ni är nöjda med mitt arbete, det värmer :)! Vill även säga att det varit riktigt roligt att arbeta med er samt förmedla er fantastiska fastighet.

MAGNUS Å
Lundby

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Emanuel har varit mycket engagerad och visat ett genuint intresse för våra behov och de utmaningar som uppstod under processen. Hans lyhördhet och kundfokus gjorde att vi kände oss trygga genom hela försäljningen. Dessutom var han alltid lätt att få tag på och gav snabb och tydlig återkoppling på våra frågor. Utöver sin professionalism är Emanuel även lättsam och social, vilket skapade en avslappnad och behaglig upplevelse. Vi rekommenderar honom varmt till alla som söker en trygg,...

Svar från Emanuel Mirza

Stort stort tack för denna fina recension Magnus. Det värmer något enormt ska du veta, uppskattas! Tack för att du gav mig möjligheten och ser fram emot fortsatt samarbete framåt. Allt gott/ Emanuel

Annika Elisabeth G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emanuel Mirza en del av Fastighetsbyrån Örebro
Centralt Öster

Emanuel har behandlat oss som köpare korrekt

Svar från Emanuel Mirza

Självklart gör jag det, hoppas ni kommer trivas i ert nya hem!

Marita R
Skrev om Emanuel Mirza en del av Fastighetsbyrån Örebro

Kan verkligen rekommendera Emanuel! han är väldigt trevlig, kunnig och saklig

Svar från Emanuel Mirza

Tack för ditt fina omdöme Marita, lycka till framåt!

Maria H
Köpte sitt hus med hjälp av Emanuel Mirza en del av Fastighetsbyrån Örebro
Lundby

Trevlig, tydlig och nogrann. Kan varmt rekommenderas.

Tack för ditt fina omödme Maria, det uppskattas :D

Souheil S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emanuel Mirza en del av Fastighetsbyrån Örebro
Centralt Öster

Ärlig, rak på sak, kompetent och trevlig.

Svar från Emanuel Mirza

Tack för ditt omdöme Souheil, har varit kul att hjälpa dig med att både köpa samt sälja bostad, vi hörs av framåt!

Oona Esteri Wilhelmiina P

Otroligt trevlig och professionell mäklare!

Svar från Emanuel Mirza

Tack för du tog dig tiden att skriva ett omdöme, önskar dig en fortsatt fin vecka!

Sükrü K
Skrev om Emanuel Mirza en del av Fastighetsbyrån Örebro

Emanuel gör ett gott intryck och ett väldigt bra jobb. Han är lyssnande till kundens önskemål och behov. Jag rekommenderar starkt att anlita just Emanuel då du behöver hjälp av en mäklare!

Svar från Emanuel Mirza

Tack för detta fina omdöme, det uppskattas verkligen! Finns det något mer jag kan hjälpa dig med är det bara att du hör av dig :)!