Emanuel Mirza är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro

Emanuel Mirza har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Emanuel Mirza har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 4.9. Emanuel Mirza har haft 7 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

29 omdömen om Emanuel Mirza

Sedan starten hos Reco 2022
  • 2023-03-29 Spontant omdöme
    Mycket trevligt, proffessionellt bemötande.
    Kan varmt rekommendera honom.
    Tack för det fina omdömet Magnus, det uppskattas!

Varma hälsningar / Emanuel
  • 2023-03-21 Spontant omdöme
    Väldig kunnig och professionellt
    Jätte trevlig
    Och säkert mest viktigt svarade på alla mina funderingar tydligt
    Fick mycket bra förklaringar om dagens marknad och framtiden
    Hej Senad!
    Tack för det trevliga mötet och omdömet du tog dig tiden att skriva! Uppskattas något enormt!
    Hoppas allt löste sig, tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp ytterligare frågor :)!

Ta hand om er / Emanuel
  • sålde sitt hus med hjälp av Emanuel Mirza en del av Fastighetsbyrån Örebro
    • Stora Mellösa
    2023-03-15 Verifierad kund
    Superbra bemötande, alltid trevlig och han tog sig tid att svara på frågor och förklara saker.
    Tack för omdömet Sara, det uppskattas!
    Får även passa på att tacka för förtroendet av att förmedla din fastighet!
    Lycka nu till med allting och du vet att jag alltid finns till hands för frågor eller dylikt!

Allt gott / Emanuel
  • 2023-03-07 Spontant omdöme
    Emanuel bemötande var proffsigt från start. Planerade ihop platsbesök mm.
    Trodde det skulle bli en snabb titt "runt knuten", men så var inte fallet, lyssnade och noterade nogrant efter rundvanring i huset. Sen presentation av er utförande tjänst och statistik mm.
    Min sammanfattning är att det var en riktigt trevlig upplevelse.
    Hej Stephan!
    Stort tack för detta fina omdöme, uppskattas något enormt!
    Glädjer mig att du gillade upplägget, behöver du ytterligare hjälp eller har frågor, tveka inte att höra av dig!
    På återseende / Emanuel
  • 2023-03-04 Spontant omdöme
    Professionell hantering vid värdering av mittfritidshus och framförallt ett mycket trevligt bemötande.
    Hej Fredrik!
    Stort tack för det fina omdömmet och det trevliga mötet. Lycka till med allt framöver så får vi höras av vid nästa tillfälle :)
  • 2023-02-23 Spontant omdöme
    Mycket bra möte som gav svar kring våra behov och frågor. Dessutom en bra genomgång hur vi kan få hjälp i processen när och om vi tänker sälja. Emanuel är påläst och kunnig samt mycket trevlig.
    Stort tack för det fina omdömet, det uppskattas!
    Ser fram emot vidare kontakt med er, lycka till med allt. Glöm inte att jag endast är ett samtal bort om det dyker upp några frågor eller funderingar :)
  • 2023-02-18 Spontant omdöme
    Jag är supernöjd! Snabb respons och proffsigt agerande i samband med värdering av två fastigheter för ett arvskifte. För framtida försäljning så har vi en given samarbetspartner. TACK!
    Hej och tackar hjärtligt för detta fina omdöme.
    Lycka till med detta och jag ser fram emot ett samarbete framöver med er! :)

Ta hand om er,
    Allt gott / Emanuel
  • 2022-12-22 Spontant omdöme
    Trevligt och professionellt bemötande och mycket snabbt och effektivt hanterande av vår värdering av bostaden. Vi är mycket nöjda.
    Hej Jenny :)
    Kul att höra, hoppas ni haft en fantastisk Jul och god fortsättning på er!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Emanuel Mirza en del av Fastighetsbyrån Örebro
    • Centralt Öster
    2022-12-08 Verifierad kund
    På punkt 1 bemötandet var väldigt bra och trevligt
    På andra punkten nådde vi väl upp till de man kan förvänta sig.
    Sammanfattning s vis så blev affären bra med tanke på läget
    när det gäller försäljning av bostadsrätt er plus att min egen
    ekonomi var körd i botten vid försäljning s tillfället med dem
    hänsyn mäklaren och jag hade att förhålla sig till i dessa ekonomiska tider...
    Hej så länge!!!
    Hej!
    Kul att du överlag blev nöjd med affären under dessa oroliga tider. Jag önskar dig allt gott framåt, vid minsta fundering eller tanke är jag bara ett samtal bort.
    God Jul och Gott Nytt år!! :)!
  • 2022-12-08 Spontant omdöme
    Löste värdering åt oss på snabbt och professionellt sätt,
    Och hade ett trevligt avslappnat bemötande, om vi ska sälja så är han vår mäklare!
    Tack för det fina omdömet Daniel, ser fram emot det! :)
    God Jul och Gott Nytt år!! :)!