Mäklarhuset Örebro

A part of Mäklarhuset www.maklarhuset.se
  • BadgeThirteenYears
2 822
Call 019-670 62 00 Share

Med fokus på trygghet och ekonomi lotsar vi på Mäklarhuset dig genom hela bostadsaffären. Vårt kontaktnät här i Örebro är brett och starkt, och till för dig! Vi har även många års erfarenhet av bostadsmarknaden här i området och vi kan Örebro. För oss är varje uppdrag unikt och oavsett om du ska köpa eller sälja får du en...

2822 omdömen om Mäklarhuset Örebro

Sedan starten hos Reco 2014

Susanne J
Sörbyängen

Trevligt och professionellt bemötande. Stort engagemang genom hela affären!

Svar från Sofia Persson

Tack snälla Susanne för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Och tack för ett fint samarbete, igen! Varma hälsningar, Sofia

Ingela S
Sold a house with Sofia Persson a part of Mäklarhuset Örebro
Nora / Stensnäs

Det kändes verkligen tryggt att anlita Sofia. Hon lotsade oss erfaret genom alla stegen i säljresan. Jag uppskattade även hennes nyfikenhet – hon ville verkligen lära sig allt från hur huset var byggt och vad buskarna och träden hette. Att hon var tillgänglig när vi ringde eller mejlade – oavsett om det var vardag och eller helg var också väldigt värdefullt. Så varmt tack Sofia! Kram Ingela i Nora

Svar från Sofia Persson

Hej Ingela! Du är för go som verkligen tar dig tid att lämna ett omdöme och skriva några rader. Det är oerhört värdefullt, så stort tack! Det har varit ett nöje att få samarbeta med er i försäljningen av ert fantastiska hus. Jag önskar dig all lycka och framgång med allt du tar dig för framöver i livet :) Varma hälsningar, Sofia

Carl Robin L
Wrote about Sofia Persson a part of Mäklarhuset Örebro

Otroligt bra mäklare, mycket kunnig och proffsig! Anträffbar och intresserad. Ger tydligt all information gällande en försäljning. Engagerar sig mycket i intressenter och i en som säljare. Man känner att man är i trygga händer när man har Sofia som mäklare! Rekommenderar starkt!

Svar från Sofia Persson

Hej Robin! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, jag uppskattar det verkligen! Det har varit/är väldigt trevligt att jobba med er som kunder. Härlig energi och bra kommunikation rakt igenom. Jag tror, och hoppas, att er nästa bostad lite mer norrut blir alldeles utmärkt för er! Mvh Sofia

Hanna Stina Evelina E
Bought a house with Sofia Persson a part of Mäklarhuset Örebro
Nora / Stensnäs

Sofia är jättetrevlig och professionell. God kommunikation genom hela processen. Kände oss väldigt trygga med att köpa en bostad genom Sofia som mäklare. Rekommenderar varmt!

Marcus G
Sold a house with Sofia Persson a part of Mäklarhuset Örebro
Nora / Stensnäs

Jag har bara gott att säga om Sofia – extremt professionell och trevlig från första kontakt till kontraktskrivning. Hon har dessutom ett utpräglat analytiskt och strategiskt tänk. Vi var helt trygga genom hela säljprocessen. Rekommenderar henne å det varmaste! Marcus i Nora

Svar från Sofia Persson

Tusen tack för dina ord Marcus - och tack för ett mycket trevligt samarbete! Vi får se om jag kan ordna fram en klockren bostad till dig här i Örebro framöver också, vore extra roligt! Mvh Sofia

Michael A
Ekeby-Almby

"Vi är otroligt nöjda och glada att vi valde Johan Carlsson (Mäklarhuset)! Hela försäljningen gick smidigt, snabbt och professionellt från start till mål. Johan visade stor marknadskännedom och gjorde att vi kände oss helt trygga genom hela processen. Att sälja bostad kan vara stressigt, men med Johans engagemang kändes det enkelt. Vi hade inte kunnat önska oss en bättre mäklare och ger våra varmaste rekommendationer!"

Elina K
Sold an apartment with Magnus Olofsson a part of Mäklarhuset Örebro
Mosås

Trevlig och kunnig! Lättsam och inlyssnande. Vi är nöjda!

Ove A
Ekeby-Almby

Johan är mycket trevlig och hjälpsam i samband med vår husaffär det var en bästa kompiskänsla direkt. Tack så mycket Ove o Lena

Maria A
Bought a house with Sofia Persson a part of Mäklarhuset Örebro
Ölmbrotorp

Jag har ingenting att klaga på. Väldigt bra från första stund. Glad och väldigt possitiv energi runt Sofia. Kom med lite tankar kring ett annat hus jag tittat på i ett annat område som jag lyssnade in. Väldigt inlyssnande på vad jag hade för önskemål när jag skulle lägga bud och förmedla till säljarna. Åh ringde väldigt snabbt upp efter att jag ringt och hon var upptagen. Väldigt vänligt bemött. Vid mötet igår lika bra. Gillade verkligen henne!!

Svar från Sofia Persson

Hej Maria! Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, jag uppskattar det enormt! Det är fantastiskt när det blir så fina möten, och härlig energi, i kommunikationen mellan kund och mäklare - och även mellan köpare & säljare. Jag tror att det här kommer att bli så bra för er!

Hanna K
Bought a house with Malin Browall a part of Mäklarhuset Örebro
Västra Oxhagen

Jag är väldigt nöjd med mäklaren och det bemötande jag har fått under hela processen. Hon har varit lyhörd, hjälpsam och verkligen lyssnat på mina önskemål och frågor. Jag har känt mig trygg och väl omhändertagen genom hela köpet. Hon har alltid varit tillgänglig när jag behövt hjälp och gjort processen smidig och enkel.

Martin L
Sörby

Fred har genom hela processen varit väldigt trevlig, haft en tydlig och bra kommunikation samt förmedlat rimliga förväntningar kring försäljningen. Alltid tillgänglig och väldigt professionell. Kanonkille!

Elene U
Sold a house with Ida Källmyr a part of Mäklarhuset Örebro
Adolfsberg

Ida är lyhörd, har en tydlig kommunikation både verbalt och skriftligt. Beskrev mitt hus på bästa sätt vilket resulterade i försäljning inom 1 mån. Han har lagt ner tid och engagemang för att uppnå resultat. Vi har haft kontinuerligt kommunikation och jag har blivit uppdaterat på önskat sätt.Hon är både superproffsig, varm och lättsam att jobba med. Jag och min dotter har haft hjälp av Mäklarhuset tidigare och vi bägge rekommenderar företaget och Ida till 100 % Tack för ett grymt bra jobb?

Svar från Ida Källmyr

Tack för förtroendet och ett mycket trevligt samarbete!

Tomas K
Bought an apartment with Fred Rehn Janowicz a part of Mäklarhuset Örebro
Sörby

Lugn, korrekt, faktabaserad och engagerad.

Per B
Sold a cottage with Peter Sjölinder a part of Mäklarhuset Örebro
Vassa

Han är otroligt bra på bemötande och kunnig , professionell i allt han gör , lyssnar in på både säljares och köpare har en bra utstrålning

Svar från Peter Sjölinder

Tack snälla Per! Ömsesidigt! Kul att det blev bra för er! Nu kan ni resa och må bra🤗

Maria G
Sold a cottage with Peter Sjölinder a part of Mäklarhuset Örebro
Vassa

Bra bemötande , professionell Vi kände oss delaktiga och trygga med Peter .

Emil P
Bought an apartment with Magnus Olofsson a part of Mäklarhuset Örebro
Mosås

Lugn och pedagogisk. Uppskattade han civila sätt att vara

Sandra G
Hidinge-Lanna

Så trevlig och höll kontakten under hela processen 👍🏼 så bra mäklare.

Johan B
Hidinge-Lanna

Trevlig, kunnig och väldigt lätt att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Peter som mäklare.

Julia C
Bought an accommodation with Johan Carlsson a part of Mäklarhuset Örebro
Närkes kil

En väldigt trevlig människa som dessutom är duktig och kunnig på sitt jobb. Både jag och min man har varit väldigt nöjda.

Vendela L
Sold an apartment with Victoria Kalkan fd. Forell-Groth a part of Mäklarhuset Örebro
Centralt/Eklunda/Sörby

Jag är jättenöjd! Victoria är väldigt trevlig, engagerad och lätt att ha att göra med. Jag har fått snabb och tydlig hjälp när jag undrat över något och känt mig trygg genom hela processen. Allt har gått väldigt smidigt och jag är jättenöjd med bemötandet och hjälpen jag fått. Rekommenderar verkligen!

Anelija K
Almby

Vi är verkligen jättenöjda med Fred Rehn! Från första mötet har hela processen känts trygg och tydlig. Fred Rehn har varit engagerad, lyhörd och alltid lätt att få tag på. Vi har känt oss väl omhändertagna hela vägen och uppskattat den fina återkopplingen och det personliga bemötandet. Vi är väldigt tacksamma för all hjälp och kan varmt rekommendera Fred Rehn Janowicz!

Lena D
Paradisbygget

Han känns trygg att göra en affär med. Pålitlig, trevlig, punktlig, svarar han inte i telefonen så ringer han fort tillbaka. Perfekt mäklare som vi rekommenderar starkt. MVH/ Leif och Lena Damberg

Carina E
Almby

Jag tycker Fred var mycket trevlig gav oss bra information höll oss uppdaterade.👍🏽🤗

Ulf E

Mycket trevlig. Mycket engagerad. Informerade oss hela tiden

Ingemar N
Bought an apartment with Malin Browall a part of Mäklarhuset Örebro
Centralt / Väster

Bra personligt bemötande. Jag har bara mött en annan mäklare i mitt liv, så jag hade inga förväntningar. Proffsig, kunde svara på mina frågor. Trevlig person.

Chris Adam H
Rinkaby-Solberga

Otroligt fin upplevelse av mitt första husköp. 11/10 toasts! 🫡🔥

Sasan S
Ringstorp/Pettersberg

Mycket trevlig och kunnig. Kan verkligen marknaden.

Jonas T
Centralt / Eklunda / Sörby

En mäklare som vill ens bästa och känner av vad som blir bäst. Mycket trevlig och lätt att få tag på svarar alltid inom kort

Svar från Sofia Persson

Tack snälla Jonas för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag uppskattar det enormt! Så trevligt att få vara med och hjälpa er att sälja lägenheten. Spännande att se vart drömhuset kommer att dyka upp! :)

Elsa Ö
Bought an apartment with Sofia Persson a part of Mäklarhuset Örebro
Centralt / Eklunda / Sörby

Sofia var riktigt trevlig att ha och göra med som mäklare! Kommunikativ och tydlig, 10/10!

Svar från Sofia Persson

Hej! Tack snälla Elsa för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det är oerhört värdefullt. Jag måste säga likadant; 10/10 i rak och tydlig kommunikation från start. Så roligt att ni fastnade för just den här bostaden. Och häftigt att kunna "krypa" fram- och tillbaka till träningen framöver... ;) Önskar er all lycka till med inflyttning osv lite längre fram!

Lis L
Ringstorp/Pettersberg

Tillgänglig, lyhörd, man känner sig trygg rakt igenom köp och säljprocessen.

Peter R
Sörbyängen

Jag kan utan minsta tvekan rekommendera att anlita Victoria som mäklare för kommande lägenhetsförsäljning. Victoria har många riktigt goda egenskaper för att passa i denna roll. Utan inbördes ordning vill jag nämna följande: Stor erfarenhet av yrkesrollen. Tydlig och lätt att förstå. Alltid tillgänglig. Jättebra på att återkoppla i pågående försäljningsprocess. God lyssnare och dynamisk kring förslag och idéer. Positiv, glad och mycket trevlig. / Nöjd och glad kund, Peter

Jan E
Sold a accommodation with Andreas Olofsson a part of Mäklarhuset Örebro
Kumla

Engagerad mäklare för sin objekt

Susanna S
Tunbohässle

Mycket trevlig och kunnig mäklare som alltid är lugn och tydlig.

Elin V
Tunbohässle

Bara positivt. Vi är så nöjda. Duktig och noggrann och tog sig tid att svara på våra frågor eller tog reda på svaren. Kan verkligen rekommendera Fred.

Fredrik F
Tunbohässle

Jag är väldigt nöjd med Fred. Han har varit noggrann med information och återkoppling. Kommer med största sannolikhet kontakta Fred vid ev. framtida bostadsförsäljning.

Seyit K
Bought an apartment with Sofia Persson a part of Mäklarhuset Örebro
Bettorp

Extremt trevligt och professionellt bemötande. Väldigt lättillgänglig och transparent kring den aktuella bostaden och det allmänna läget.

Svar från Sofia Persson

Hej! Tack för de fina orden Seyit! Kommunikationen var tydlig, trevlig och rak från er sida från start. Då var det inga problem för mig att bemöta det - tack för det! Roligt att du kommer tillbaka till föreningen igen! Jag önskar er all lycka till med den här fina lägenheten framöver. Allt gott!

Ashraf G
Rynningeåsen

Bästa mäklaren enligt mig, alltid trevlig och har gott bemötande. Tydligt och noggrann

Malin M
Lillån

Johan är verkligen duktig. Påläst, saklig, och lyhörd. Exakt så som vi vill ha en mäklare. Vi som köpare kände oss mycket nöjda. Rekommenderar verkligen!

Daniel P
Lillån

Jag är mycket nöjd med mäklarens insats. Professionell, kunnig och engagerad genom hela processen. Försäljningen sköttes på ett smidigt och tryggt sätt, med bra kommunikation och tydlig återkoppling. Jag kan varmt rekommendera mäklaren.

Martin V
Bought an apartment with Fred Rehn Janowicz a part of Mäklarhuset Örebro
Centralt Vasastan

Snabb och bra återkoppling, lösningsorienterad och hjälper köparen i alla lägen.

Jakob H
Centralt Vasastan

Fred gav ett proffesionellt och förtroendeingivande intryck redan vid första mötet. Lugn och trevlig, det gick smidigt att snabbt hitta en väg framåt där han var med oss hela vägen, tillgänglig och alltid inlyssnande till våra många funderingar. Rekommenderar!

Henrik C
Centralt / Norr

Mycket professionell och lyhörd. Sofia skapar förtroende och levererar en väldigt hög nivå.

Svar från Sofia Persson

Tack snälla Henrik för de fina orden. Det har varit oerhört trevligt att jobba med er och er försäljning! :)

Kristina S
Sold a cottage with Johan Carlsson a part of Mäklarhuset Örebro
Segersjö

Han är en duktig mäklare som kan sitt jobb trevlig och närvarande

Moalee H
Bought a cottage with Johan Carlsson a part of Mäklarhuset Örebro
Segersjö

Johan var toppen; tydlig, trevlig och förtroendeingivande. Tack!

Cornelis V
Öster/Skebäck

min hustru har redan bedömd Viktoria mckt positiv jag är helt overens med hennes positiv bedömning !

Benjamin Z
Sörbyängen

Efter att ha sålt lägenheten till oss flera år innan kändes det som ett tryggt val att välja honom för försäljningen av lägenheten. Trevligt och bra kommunikation genom processen med en bra förståelse för marknaden. Vi är väldigt nöjda.

Marianne W
Bought an apartment with Victoria Kalkan fd. Forell-Groth a part of Mäklarhuset Örebro
Öster/Skebäck

En mycket trevlig mäklare med god kunskap och fint bemötande .

Yvonne T
Öster/Skebäck

Fantastisk fin kvinna. Engagerad till max. Uppdaterar hela tiden. Rekommenderar henne som mäklare till 100%.

Zandra F
Slätåsen

Erfaren mäklare med gott bemötande. Fred ser helheten och guidar tryggt och transparent genom hela försäljningen.

Ida Karolina B
Sold an apartment with Malin Browall a part of Mäklarhuset Örebro
Centralt / Öster

Jag är jättenöjd med Malin som mäklare! Hon är mycket trevlig, förstående och kommunikativ, och har varit trygg och professionell genom hela processen. Rekommenderar henne verkligen.