Enbart positivt. Tillgänglig och lösningafokuserad.
Fastighetsbyrån Örebro
Att byta bostad är en av livets största affärer. Därför är det viktigt att ha en mäklare vid sin sida som kombinerar lokal expertis med personligt engagemang och ett genuint intresse för varje kunds situation. På Fastighetsbyrån Örebro hjälper vi människor att hitta rätt köpare, hitta rätt bostad och fatta trygga beslut genom...
2820 omdömen om Fastighetsbyrån Örebro
Sedan starten hos Reco 2013
Tack för din reco samt ett trevligt samarbete och lyckad försäljning!
Professionell, kommunikativ och duktig mäklare som är lyhörd och vet hur man bemöter olika människor. Har en tydlig strategi med en mix av traditionella och moderna metoder.
Förtroendegivande, lugn och trygg mäklare. Ångrar inte en sekund att vi valde att ge Joel möjligheten att sälja vårt hus. Skulle varmt rekommendera honom!
David gav ett bra och förtroende givande intryck. Att få huset sålt så fort som möjligt och det lyckades han med. Vid försäljningen förklarade David sakligt hur allt går till.
Jag är väldigt nöjda med hela upplevelsen. Joel var alltid trevlig, professionell och lätt att få tag på. Kommunikation gick smidigt och jag fick snabbt svar på mina frågor. Hela köpprocessen kändes enkel och välorganiserad tack vare hans engagemang. Jag kan varmt rekommendera Joel som mäklare!
Vilken service och bemötande i topp klass! Denna mäklare är oersättlig. Mvh nöjd kund från sanatorieskogen 12
Tack för ditt fina omdöme och trevliga samarbete. Glad för din skull och stort lycka till framåt!
Kerstin visade stort engagemang från början till slut av vår försäljning. Hon var alltid trevlig att ha att göra med. Höll oss underrättade under hela processen och var i princip alltid nåbar. Om hon någon gång inte kunde svara i telefonen så återkom hon alltid snabbt därefter. Vi trivdes mycket bra med henne som mäklare.
Lyhörd mäklare som lyssnar på kundens önskemål. Goda färdigheter att skapa en säljande text där objektets värden lyfts fram. Flexibel och lätt att få kontakt med. Saklig och håller sig till essensen i samtalens syfte. Om det också funnits erfarenheter av byggnadsteknik, materialval, byggnadsvård och konstruktion gällande äldre byggnader hade Felicia fått 5/5. Hon löser genom att lyssna på kunden!
Felicia är trevlig, tillmötesgående och lätt att samarbeta med.
Hon är toppen hon meddelade oss om det var något som hade hänt
Trevlig och hjälpsam mäklare som guidat oss genom en snabb och smidig försäljning.
Bra kommunikation. Svarar på eller tar reda på frågorna man har.
Trevlig och hjälpsam genom hela processen. Svarade på våra frågor och gjorde allt smidigt. Vi är nöjda!
Mitt första intryck var att det här blir bra.Jonas var lätt att prata med lätt att förstå och väldigt artig.Mina förväntningar var att vi gemensamt skulle komma fram till ett bra upplägg och det tycker jag vi gjorde.Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med Jonas hur han har jobbat och hållit mig uppdaterad från början till slutet.
Vi ville ha en värdering av huset för omläggning av lån och Emanuel kom och tog god tid på sig samt förklarade hur värderingen görs. Han var mycket trevlig och personlig i mötet och kändes väldigt professionell. Toppen helt enkelt! /Helén
Bra Trevlig Kan sitt uppdrag Kan varmt rekommendera honom och Fastighetsbyrån
Mycket trevlig och förstående. Väldigt nöjd med bemötande. Såg till att det blev en snabb och smidig köpes affär och är mycket nöjd över valet av mäklare!
Hej Vi tycker att försäljningen har gått bra. Vi har känt oss trygga med Jonas som mäklare. Han är service inriktad och angagerad. Inga problem att få tag på honom när vi har behövt och återkopplar om han inte kan nås. Han har gjort ett bra jobb tycker vi. MVH Clas och Liisa
Jonas var väldigt trevlig, tillmötesgående och professionell. Affären gick väldigt smidigt
Sålde på 2v. Hade inte mycket kontakt men nöjd.
Hjälpsam och erfaren mäklare😄
Kerstin var professionell i allt, vänlig och glad och med lång erfarenhet av yrket.
Vi upplever Felicias bemötande och uppträdande som både trevligt och proffesionellt. Hon har på ett bra sätt informerat och drivit försäljningen till full belåtenhet från vår sida. Vi rekommenderar starkt Felicia som en duktig, kompetent mäklare. Med vänliga hälsningar Inger o Sigvard Jakobsson
Trevligt bemötande, snabb återkoppling! Väldigt nöjda med Felicia😊
Felicia var väldigt proffsig och trevlig på alla sätt. En stor hjälp för oss.
Trevlig, hjälpsam, Lättillgänglig och seriös i kontakten
Tack snälla Åsa för omdömet! Hoppas du trivs bra i stugan.
Rak och tydlig. Lätt att kommunicera med. Snabb återkoppling.
Tack för omdömet & ett smidigt samarbete. Grattis till försäljning och stort lycka till framåt!
Mäklaren var förtroendeingivande och försäljningen genomfördes snabbt och smidigt.
Både köpt och sålt via Jonas och är nöjd :)
Upplever Jonas som en engagerad Mäklare som vill kundens bästa med tät kontakt under hela affärens pågående . Kan verkligen rekomendera honom till andra husköpare .
Jonas gjorde ett klanderfritt jobb med försäljningen av vår bostad från start till mål. Allt kändes professionellt och förtroendeingivande från det första mötet. Kan inte vara annat än helnöjd!
Vi är mycket nöjda med mäklarens hantering av försäljningen av vår bostad på Viktor Dahléns väg 97. Redan från första kontakten blev vi bemötta på ett professionellt, vänligt och respektfullt sätt. Mäklaren var väl förberedd, lyhörd för våra önskemål, tog sig tid att besvara våra frågor och såg till att vi kände oss trygga och välinformerade genom hela processen. Våra förväntningar var att få stöd av en engagerad och kunnig mäklare som skulle guida oss genom hela försäljningen, hålla oss uppdaterade och arbeta för bästa...
Hon var bra! Gav tydlig info, frågade om vi hade funderingar och guidade oss fint genom processen.
Hej Från första gången fick jag ett stort förtroende för Jonas Jonas har under hela tiden varit hjälpsam kunnig, snabbt kunna fix de saker som uppståt Har byrån samma kvalitet på alla sina mäklare skall dom var stolta MVH/ Kjell Åke
Felicia har skött sitt uppdrag mycket bra. Trevlig och tillmötesgående.
Bra och tydlig mäklare som gjorde vår försäljning smidig och snabb. Vi är mycket nöjda.
Kan absolut sitt jobb med alla regler o lagar som finns o hade bra och informativa svar på våra frågor.
Att kunna möta kunden i hennes livssituation, ge henne-mig- den tid jag behövde för att fatta olika beslut i säljprocessen, ser jag som en av Carolines starka sidor. Korrekt och proffsig i säljrollen tar man för given, men det kan uppfyllas i olika hög gard... (Se betyget ovan)
Tack för att du tog dig tid att svara och tack ett fint samarbete. Jag passar på att önska en trevlig sommar.
På ett ödmjukt och proffesionellt sätt har Jonas väglett mig i min ambition att få min lägenhet såld så snabbt och bra som möjligt!
Vänlig, professionell och kunnig!
Mycket professionell och engagerad mäklare som gjorde hela processen smidig och trygg. Snabb återkoppling, tydlig kommunikation och ett trevligt bemötande. Kan varmt rekommenderas!
I’m a first time buyer. And with the help of Jonas as my broker it’s makes the transaction way smoother than i thought, he is easy to talk with, attentive with the details and responsive. Highly recommend.
Vi är väldigt nöjda med David som mäklare. Han har varit engagerad, professionell och tydlig i all kommunikation. David var lyhörd, kunnig och gav bra råd hela vägen.
Anders är väldigt proffsig i sitt sätt att bemöta mig som kund, trevlig , lyssnar och är förstående när jag har frågor osv. Mina förväntningar var att träffa en mäklare som var trevlig, förklarande, bra bemötande…. Anders har alla dessa egenskaper och ger ett stor förtroende. När vi träffades vid adressen så fick vi ett bra bemötande redan vid ankomst. Själva mötet gick alldeles utmärkt,Anders gick igenom allt på ett väldigt bra sätt. Jag ger Anders ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/Tommy Wallin.
Vilken rolig läsning, Tommy! Tack för en trevlig visning samt kontraktsskrivning ute i huset. Hoppas hela familjen ska trivas när det väl är dags att ta över i juli. Stort grattis till ett fantastiskt köp!
Utmärkt bemötande. Mycket nöjd.
Lugn och trevlig, snabb på att svara och var professionell! Hjälpte oss mycket för att vi var nya i bostadsmarknaden och svarade på våra frågor så att vi kunde kända oss lugna och nöjda!
Så här långt har allt fungerat Men svårt att göra en bedömning då slutdatumet i november
En engagerad mäklare som var lätt att hålla kontakten med under hela processen.
Tack för det fina omdömet Anette och tack för ett smidigt samarbete. Stort grattis till försäljningen!
Blev bra bemött från första gången på telefon. Trevlig och tillgänglig. Vi upplevde att försäljningen var enkel och smidig. Riktigt nöjda!
Vad glad jag blir att höra att ni känner er nöjda. Tack för ett mycket trevligt samarbete tillsammans med er. Trevlig sommar och vi ses på tillträdet.
Jonas har under försäljningen av min bostad uppvisat god professionalism och lyhördhet. Jonas slutförde uppdraget med god bravur och jag skulle rekommendera honom starkt inför framtida uppdrag.