Annika Rosenberg fd. Hellström

Annika Rosenberg fd. Hellström

Annika Rosenberg fd. Hellström är mäklare på Bostadsagenten

Annika Rosenberg fd. Hellström har varit registrerad mäklare sedan 2009-02. Annika Rosenberg fd. Hellström har varit aktiv på Reco.se sedan 2009-12 och har fått 408 omdömen med ett betyg på 4.8. Annika Rosenberg fd. Hellström har haft 10 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
För att jag alltid gör mitt yttersta för att du ska bli så nöjd som möjligt. Jag gör allt jag kan för att överträffa mina kunders förväntningar. Som delägare är jag extra mån om att säkerställa en hög kvalitet och detta avspeglas här bland mina omdömen på Reco.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är tävlingsmänniska, envis, glad och utåtriktad. Jag får ofta höra att jag lätt inger förtroende samt är professionell och personlig utan att bli för privat.

Vad gör du helst på fritiden?
Reser! Såväl till solen och städer som till skidbackarna. Annars lagar och äter jag mat, tränar på gym, dricker goda viner och umgås med familj och vänner.

2022-09 - 2023-08

408 omdömen om Annika Rosenberg fd. Hellström

Sedan starten hos Reco 2009
Abel P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Annika Rosenberg fd. Hellström en del av Bostadsagenten
Lugnet

I can 100% recommend Annika, thank you for your help selling our apartment!

Lennart W
Skrev om Annika Rosenberg fd. Hellström en del av Bostadsagenten

Som köpare av bostadsrättslägenhet i Malmö kan jag bara lovorda Annika Rosenberg fd. Hellström har jag bara positiva saker att framhålla. Hon har från första kontakten varit mycket trevlig och verkligen bjudit på sig själv. hon är mycket kunnig och professionell i sitt framförande. På ett enkelt och lättfattligt sätt har hon förklarat invecklade frågeställningar. Mina förväntningar om henne var kanske inte ens hälften av det hon levererade. Vad jag också respekterar Annika för är att hon inte överdrivit saker och ting utan...

Astrid Helene Annika P
Sålde sitt hus med hjälp av Annika Rosenberg fd. Hellström en del av Bostadsagenten

Annika är lugn, förtroendeingivande, tålmodig och stressade inte på mig och ville ta första bästa bud, vilket jag upplevde med min första mäklare. Det är lätt att vara en bra mäklare i goda tider men kräver en helt annan typ av mäklare i tuffa tider, den mäklaren är Annika!

Sara G
Dalaplan / Mobilia / Heleneholm

Som säljare av en bostad för första gången kände jag mig trygg i processen, väl bemött och behandlad med transparens av Annika.

Pece V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annika Rosenberg fd. Hellström en del av Bostadsagenten
Södertorp

Rekommenderar Annika som mäklare

Ljuba V
Södertorp

Rekommenderar Annika som mäklare

Märta Johanna W
Centralt

Ska du sälja en bostad - sälj med Annika! Det är tredje gången vi säljer en bostad via henne. Bättre mäklare går inte att hitta i Skåne! Hon har guidat oss genom säljprocessen med stor kompetens och trygghet. Hon är punktlig, lyhörd och är fenomenalt bra på att återkoppla. Hon anlitar dessutom regionens bästa fotografer och stylister. Jag har träffat många mäklare och hon är den, i särklass, bästa jag har haft att göra med! Rekommendera varmt!

Ekaterina B
Håkanstorp

Annika är en mycket trevlig och lyhörd mäklare, proffsig hela vägen, från värdering, till försäljning. Rekommenderar varmt.

Hama J
Håkanstorp

Annika var väldigt trevligt och transparent kring hela processen, just det man vill ha vid fastighetsaffärer. Hon tryckte in på för mycket och såg till att jag fick den informationen jag efterfrågade och behövde.

Khalill A
Sålde sin stuga med hjälp av Annika Rosenberg fd. Hellström en del av Bostadsagenten
Almåsa fritidsby

Tack för snabb och smidig försäljning. Rekommenderar Annika till 100%