Man känner sig väl omhändertagen av Josefine. Man får väldigt bra massage hon är jätteduktig.
Brohammer, Josefine
6 omdömen om Brohammer, Josefine
Josefin är fantastisk på många sätt. Hon masserar bra å löser knutar. I våra samtal har hon förmågan att lyssna å komma med många bra nycklar. Hon förstår mig å mina problem å vi bollar bra tillsammans helt enkelt.
Josefine har en fantastisk förmåga att hitta mina krånglande muskler och ge dem en bra massagebehandling. Jag blir alltid mycket väl bemött och hon kommer ihåg vem jag är. Kan verkligen rekommendera hennes massage!
Josefine är en mycket behaglig person med ett vänligt bemötande. Ganska normala förväntningar eftersom jag gått på behandling i över 35 år för min ryggskada hos olika massörer/nålbehandlare. Känner mig som en ny människa efter behandlingen. Värken och det onda är borta. Borde gå oftare. Josefine är en mycket skicklig massös. Hon hittar mina onda punkter och får ner/bort smärtan. Jag går på massage av ryggen, nacken, armar och ben samt fötterna. Med vänlig hälsning Alf
Jag behövde hjälp med smärta och låsningar i huvud och rygg. Josefine är intresserad, lyhörd och professionell. Jag blev smärtfri efter ett antal behandlingar och jag rekommenderar henne varmt!
Väldigt fint mottagande och intresserad av att lösa dina problem.