Alla kategorier Postorder Kalmar Oskarshamn Bygghemma Sverige AB

Bygghemma Sverige AB

Postmästaregatan 18, 572 30 Oskarshamn — Visa karta

1.3 i betyg av av 55 omdömen
 
bygghemma erbjuder ett brett sortiment av byggvaror levererade direkt hem till din dörr.

Sortimentet består av produkter från kända varumärken som står för hög kvalite och du som

kund kan känna dig trygg när du handlar.

Läs vad 55 kunder tycker om Bygghemma Sverige AB

 • 2019-05-02

  Spontant omdöme
  STEFAN C skrev om Bygghemma Sverige AB
  Beställde 2 träd - silverpäron. Dessa träd är tänkta att planteras på hösten (eller tidig vår) då de ligger helt i vila (har ingen rot-klump eller bladverk) – vilket inte alls nämndes vid beställningen (detta har nu uppdaterats på hemsidan).

  Ville reklamera produkten vilket jag inte fick då vi inte väntat tillräckligt länge på att de skulle sätta rot/knoppa sig. Vattnade rikligt tills hösten kom utan knoppar. Tänkte att eftersom de legat i vila (varit frysta) skulle de behöva mer tid att att rota sig. Inte heller denna säsong kommer några knoppar och vi nekas forfarande reklamation, med information om att det kan ta 1-2 år innan de etablerar sig - inget som angavs på hemsidan då vi beställde. Så först väntade vi alltså för kort tid med vår reklamation och nu plötsligt för länge - men ändå inte, om jag nu ska vänta 1-2 år ?!

  Har du tur och allt fungerar så har de bra priser, men får du något som helst problem är du körd... Läs mer
  gillar detta
 • CHARLOTTA D

  2019-04-30

  Spontant omdöme
  CHARLOTTA D skrev om Bygghemma Sverige AB
  En varning till er som tänker beställa varor från Bygghemma: Var medveten om att deras leveranstider är mycket begränsade och att företaget inte har någon som helst flexibilitet att lösa problem för kunden. I Bygghemmas information står att de levererar mellan 8-17, men det visar sig att i vissa områden (tex Älvsjö, Stockholm) levererar de bara 10-14 på vardagar. Om man som jag inte kan ta emot varorna, eller har någon som kan ta emot dem åt mig, finns ingen flexibilietet utan den enda lösningen kundtjänst kan erbjuda är att häva köpet, mot att man betalar returkostnad på 700 kronor. Ska tilläggas att det är lönlöst att prata med kundtjänst, eftersom de inte har några befogenheter att tänka utanför boxen och lösa problemet genom att tex lämna av varorna utan kvittens, ändra leveranstider eller låta någon annan köra ut på rimligare tider. Jag kommer aldrig köpa något från Bygghemma igen. Läs mer
  gillar detta
 • MIKAEL H

  2019-04-12

  Spontant omdöme
  MIKAEL H skrev om Bygghemma Sverige AB
  This company is on the border to what is legal!

  If you have damaged goods, this company is explicitly making it hard for the customers to reclaim damaged goods.

  An example: I got delivered a damaged oven / micro-oven and after contacting customer support sending them a video of the oven and type number (what a hassle...), they only proposed unrealistic options on how to get it fixed.

  They proposed to send out a technician during Maundy Thrusday and the only other alternative was 15 days after during the last of April (which is also a day a special day in Sweden). I told them that I wasn't available during Maundy Thursday and then the alternative was to wait almost a month before a technician get sent out.

  In the end it means that I have no way of cooking for a month and they are willing to bring the case to justice, which I will of course proceed since I know that they are making it explicitly hard for the consumers to make claims.

  My recommendation is to buy your stuff elsewhere, you will put yourself in a big risk since it's virtually impossibly to make claims on damaged goods. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-03-07

  Spontant omdöme
  Bengt-Erik D skrev om Bygghemma Sverige AB
  Varning ett mycket oseriöst företag

  201809 Köpte tre fönsterpartier till ett uterum för ca 32000 tusen ett av fönstren var skadat i hörnet jag ville ha det utbytt.

  Mailade ett antal gånger fick autosvar med ärende nr men de gjorde ingenting åt reklamationen.

  Sedan skickade Svea inkasso hot om betalnings föreläggande jag betalade in de partier som var ok ca 27000 tusen

  Sedan försatte de skicka krav räntor inkassoavgifter men inget svar
  på reklamationen jag bestrider kravet varje gång.

  Sedan kom ett svar att de inte hittade reklamationen trots att jag har ett antal autosvar från Bygghemma skickade in den på nytt för ca en månad sen men sedan händer fortfarande inget.

  Sedan kommer ett brev från Svea inkasso att de säger upp kontot med omedelbar betalning o hotar med inkasso och de sänker troligen sänker de min kreditvärdighet till noll på alla kredittjänster.

  201903 Står fortfarande med ett trasigt parti inget svar från Bygghemma förutom att de tycker att man betala en trasig vara mer än fullt pris inkasso bolaget har debiterat ca 900:- i avgifter som de tycker jag ska betala. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-02-25

  Spontant omdöme
  Cecilia Swanström skrev om Bygghemma Sverige AB
  Jag vill starkt avråda alla att handla på bygghemma.se då de har mycket otydliga leverans och returvillkor. Att de dessutom lägger över allt ansvar på mig som kund att jag inte kan vara hemma mellan 10-14 eller åka över en timme över Stockholm för att hämta en vara som enligt deras allmänna information kring leverans ska gå att få hem mellan 8-17. När jag då vill returnera varan (en trådback) som kostar 698 kr så får jag veta av en person på kundservice att det ska kosta 95 kr men nästa som jag pratar med menar på fullt allvar att det ska kosta 795!!! kr. Vilket enligt deras mycket bristfälliga information på hemsidan tar för varor som kräver pall. När jag ifrågasätter detta och undrar hur de gör sin bedömning så får jag ett knapphändigt svar att de den här gången kan sänka det till 395 kr.

  Om du vill chansa och handla på bygghemma så skulle jag ta kontakt med deras kundservice och be skriftligt få veta allt som det går att få kring leverans, tider och kostnader. Tyvärr så kan det ibland gå dagar innan du får svar. Var bara medveten om att på bygghemma.se så gäller absolut inte devisen "kunden har alltid rätt" utan här är det "företaget har alltid rätt" så de kommer att lägga över allt ansvar plus all betalning på dig så fort det uppstår ett problem. Läs mer
  CHARLOTTA D gillar detta
 • Michaela S

  2019-01-17

  Spontant omdöme
  Michaela S skrev om Bygghemma Sverige AB
  Under all kritik. Hopplös kundservice och stora problem med felleveranser. En 1:a känns som ett alldeles för högt betyg för detta oseriösa företag. Läs mer
  gillar detta
 • Matilda G

  2018-11-29

  Spontant omdöme
  Matilda G skrev om Bygghemma Sverige AB
  Företaget gör tydligen business på att ignorera mejl om önskad makulering, och skickar likväl ordern utan att låtsas om mina TRE mejl om att jag vill avbryta köpet, då jag hittat samma produkt 100kr billigare på annat håll.
  Kan tänka mig att returen bekostas av köparen också, så att man inte ska orka bråka.

  Suck, vad trött jag blir. ALDRIG mer. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-11-29

  Spontant omdöme
  Van T skrev om Bygghemma Sverige AB
  En riktig besvikelse på Bygghemma.se och usel kund service. Ska ni köpa från de så får ni gå in i butiken istället. De är inte riktig med när det gäller E-handel. Beställde en 11 m jul ljusslinga till balkongen som kom 4 dagar senare och väl förpakat (so far so good). När jag öppnar paketet så ser jag att de har skickat fel färg på lamporna (orange istället för varm vit).Jag bestämmer mig ändå att skita i färgen och montera de för jag orkade inte med stul retur. Efter 1,5 timme arbete med hänga upp slingan på krokar ute i kylan så upptäcker jag att slingan är trasig. Den lyser i 20-25 sek för att sen flimmra och till slut slocknar helt. Då kontaktar jag deras kundservice som reser en reklamations ärendet i fallet. De skickade några frågor och ber mig ta bild på felet. Bild på en slinga som inte lyser ! Det har gått 3 dagar och ännu inte återkommit med nån beslut. Ringer de igen idag och vill ha retur på hela köpet då jag är riktigt frustrerad på hela situationen och har rätt för 14 dagar återköp enligt lagen. Jag blev nekad det med anledning att det ska gå genom reklamations processen. Tyvärr så verkar kundservice vara total inkompetenta med kundtillfredsställelse och jag vill inte bli mer frustrerad med honom eftersom han är begränsad av vad han kunde göra, så jag ber om email kontakt av hans chef och det vill han inte heller lämna ifrån sig. Hade jag köpt det från deras butik som finns i stan så hade detta kanske inte hänt, för då skulle jag bara lämna tillbax det. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-08-02

  Spontant omdöme
  Daniel E skrev om Bygghemma Sverige AB
  Beställde mycket från Bygghemma för ca 1.5år sedan och var mycket nöjd.
  Tyvärr var det inte samma upplevelse denna gången, beställde en vattenslang och lite tillbehör, allt skulle finnas i lagret enligt sidan.
  Först dröjde det 3 veckor innan det dök upp ett paket och det visade sig vara helt fel produkt mot vad jag hade beställt, dessutom var det bara en delleverans. Kontaktade Bygghemma och de beklagade och skapade ett ärende.. Fick sedan tillslut veta att en av produkterna utgått ur sortimentet!
  Efter ytterligare en vecka dök äntligen vattenslangen upp, inga av de övriga produkterna fanns inte med.
  Vad har hänt med detta företag, läser man flera övriga recensioner så verkar det vara genomgående dålig service???? Läs mer
  gillar detta
 • 2018-07-24

  Spontant omdöme
  Roshan S skrev om Bygghemma Sverige AB
  De har inte eget lager, men det stod på webbsidan vid beställning att varan var på lager. Sedan fick jag vet att leverantören hade brand på fabriken för 2 månader innan min beställning och kunde inte garantera leveransen! När varor kom fram efter 2 månader, så saknades ett utav varor (dynor till hammock) fast det stod i leveransinformation att de ska vara med. Nu har jag hammock monterat och de kan inte leverera dynor. Riktigt uselt behandling av ordern och leverans. Kommer troligen inte använda bygghemma igen. Läs mer
  Roshan S gillar detta
 • 2018-07-07

  Spontant omdöme
  Eleonor L skrev om Bygghemma Sverige AB
  Beställde en duschvägg den 26 mars. Den har Bygghemma och transportören DHL ej lyckats att leverera. Den kommer tydligen bort någonstans och inget vet något. När man ringer till Bygghemmas kundtjänst får man ha tur om man inte blir bortkopplad till någon annan eftersom ingen vill svara eller vet något eller är inte ert bord.
  Till slut hämtar jag duschväggen själv hos leverantören Macro Design i Laholm.

  I korthet har detta hänt:

  Duschdörr 1 - Beställd 26 mars, förskottsbetald 27 mars. Leverans försvinner hos DHL.

  Duschdörr 2 - Bygghemma gör ett nytt försök med ersättningsorder. Även denna försvinner på DHL.

  Duschdörr 3 - Ny ersättningsvara, jag kör själv och hämtar denna hos leverantören Macro Design i Laholm den 9 maj.

  Nu börjar det roliga. Jag får en faktura att betala för denna ersättningsvara. Bestrider denna då jag betalat ursprungsordern den 27 mars.
  Helt omöjligt av Bygghemmas kundtjänst att kreditera sina ersättningsordrar internt i sitt system. De hävdar att jag fått pengarna tillbaka vilket jag inte fått samt att jag nu ska betala igen.

  De kan heller ej uppvisa något bevis på återbetalning/avi eller kommunikation kring detta. Ska man behöva anlita en advokat för detta?

  Man kan ju undra varför inte Bygghemma har några krav på DHL som slarvat bort två leveranser av duschväggen, den kostar i alla fall nästan 3700 kr. Men det är väl ett annat konto. Bättre att ägna sig åt kundvård och kräva dem på extra pengar!

  Mitt råd – Handla ej av detta företag! Läs mer
  gillar detta
 • Veronica W

  2018-06-25

  Spontant omdöme
  Veronica W skrev om Bygghemma Sverige AB
  Fruktansvärt fålig hantering för leverens.

  Vi köpte ett helt badrum. Ingrn support för leveranser. Allt ordnades separat i olika utskick. Mardröm med 13 olika leveranstider från olika transportföretag. Ingen kunde hjälpa till. Omöjligt att boka uppbärning var det också. Så de förväntar sig att man själv bär upp hela badkar etc...

  Gjorde hela köpet i butin på birgerjarlsgatan.

  Skulle ALDRIG köpa så stora köp av många varit hos dem igen. Läs mer
  gillar detta
 • Jan B

  2018-06-21

  Spontant omdöme
  Jan B skrev om Bygghemma Sverige AB
  Första gången en kundtjänst kastat luren i örat på mig.

  Bakgrund: I maj -18 beställde jag och förskottsbetalade drygt 35.000:- för diverse utemöbler. Den 7 juni får jag ett meddelande från Bygghemma att det skeppats. Den 19 juni har de inte levererats varför jag spårar försändelsen via DHL där det framgår att varorna inte inkommit till dom. Jag kontaktar Bygghemma som börjar jobba på ärendet eftersom det är viktigt att jag får detta till midsommar pga av gäster m.m. De lovar att en avisering kommer att komma från DHL och att varorna finns hos dem på depån. Detta kommer att följas upp morgonen efter. Inget händer varpå jag kontaktar DHL som hänvisar till Bygghemma. Bygghemmas kontaktperson meddelar mig att jag kommer att bli aviserad av DHL "igen" (har aldrig blivit aviserad till dags dato). När jag då insisterar på att jag vill ha ett klart besked eftersom jag annars avbeställer och köper detta på stan blir kundtjänstmedarbetaren irriterad, meddelar mig att jag inte kan avbeställa och att jag själv borde åka ut till depån för att hämta sakerna trots att jag betalat för leverans. Dessa händelser leder till att hon kastar luren i örat på mig. Det har aldrig hänt mig förr, i alla fall. Jag går därpå in på Bygghemmas hemsida och avbokar beställningen. Jag kommer aldrig heller att handla från Bygghemma igen då det är uppenbart att man inte har vad som krävs för att driva detta. Direkt oförskämt! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-18

  Spontant omdöme
  Hans T skrev om Bygghemma Sverige AB
  UNDVIK DET HÄR FÖRETAGET!
  Beställde prylar 3/6 och väntar fortfarande på dom. Fakturan var det enda som dom var snabba med.
  Kundservicen har ingen koll på var prylarna är eller när dom kommer att levereras. När kundtjänsten säger "jag ska kolla med lagret och sen ringer jag upp dig" börjar man förstå vilken nivå dom håller. Och nej, ingen har ringt ännu. Läs mer
  gillar detta
 • Shahla A

  2018-05-29

  Spontant omdöme
  Shahla A skrev om Bygghemma Sverige AB
  Jag köpte Marockanskt Kakel Miq från Golvköp.se som visar sig vara Bygghemma. Jag fick snabb och bra leverans och kaklen var vackra därför gav jag dem högsta betyget när förfrågan kom. Tyvärr går det inte ändra den recentionen därför skriver jag här.
  Nu när kaklen är på plats visar det sig att de är värdelösa. Vi har haft hantverkare som har jobbat professionellt och enligt konstens alla regler. Ändå tar kaklen all smuts till sig, blir fläckiga och fula så snart man går där. Inte visste vi att man ska flyga över dessa kakel för att hålla dem fräcsh och fin. Vår alldeles nyrenoverade badrum ser därförofräsch ut hela tiden vilket är mycket frusterande. Och som vanligt, när man har handlat och betalat, bryr sig inte de när man reklamerar. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-05-22

  Spontant omdöme
  Bo L skrev om Bygghemma Sverige AB
  Bosse Levander VARNING!!! Handla aldrig På Bygghemma. Detta är ett mycket oseriöst företag som inte vårdar sina kunder. Beställde produkt i januari som de lev fel. Detta är forfarande inte levererat. VARNING HANDLA INTE AV BYGG HEMMA Läs mer
  gillar detta
 • 2018-05-16

  Spontant omdöme
  Rolf L skrev om Bygghemma Sverige AB
  Har beställt en duschvägg som visade sig vara felaktig. Försöker reklamera denna och detta skulle man uppenbarligen inte gjort. Jag har nu skickat ett 20 tal bilder och ringt och mailat åtskilliga ganger men dom förstår fortfarande inte vad felet är. Uppenbart inkompetenta människor som jobbar med kundtjänst och reklamationer som inte kan förstå de varor dom säljer eller de problem som kunder kan råka ut för. JAG KOMMER ALDRIG ATT HANDLA PÅ DENNA FIRMA IGEN OCH JAG HOPPAS ATT JAG INTE ÄR ENSAM. Läs mer
  gillar detta
 • Fanny H

  2018-05-12

  Spontant omdöme
  Fanny H skrev om Bygghemma Sverige AB
  Varning! Beställde Elfa garderobsdörrar i januari och fick orderbekräftelse med leveransdatum i mars. När leveransen dök upp 3 veckor senare än utlovat (!) fanns bara hälften av dörrarna med. Bygghemma har stängt ärendet 2 gånger med hänvisning att jag kvitterat leveransen. Efter min egen kontakt med leverantören Elfa medger Bygghemma efter 5-6 veckor att jag, baserat på leveransens vikt, inte kan ha fått hela beställningen. Det visar sig att dörrarna vi beställt inte går att tillverka och att både Bygghemma och Elfa glömt kontakta oss med den informationen. Bygghemma lovade att återkomma dagen därpå så att vi kunde komplettera beställningen med nya dörrar. Har nu gått 2 veckor sedan det samtalet och ingen från Bygghemma har hört av sig trots att jag mejlat och påmint flera gånger. Blir helt matt hur uselt och okunnig bemötande jag fått i deras kundtjänst! Läs mer
  gillar detta
 • Bobo B

  2018-05-08

  Spontant omdöme
  Bobo B skrev om Bygghemma Sverige AB
  Uselt bemötande och skrämmande dåliga vilkor. Handla EJ hos bygghemma, andra byggvaruhus har lång bytesrätt men inte här.
  Varning Läs mer
  gillar detta
 • 2018-03-26

  Spontant omdöme
  Ghali D skrev om Bygghemma Sverige AB
  Beställde 4 lampor, har fått alla till olika ombud, olika datum och värsta returvillkoren jag har varit med om. Man känner sig som en brottsling med alla bilder som ska skickas hit och dit. Uselt! Läs mer
  gillar detta
 • Fredrik B

  2018-03-14

  Spontant omdöme
  Fredrik B skrev om Bygghemma Sverige AB
  Vi har byggt ett hus i Skellefteå.
  Till detta hus har vi köpt ett större antal produkter från bygghemma. Vi har tyvärr haft riktigt många problem bl.a. fått ett annat badkar än vad vi beställt. Skjutdörrar som inte kom som de skulle.
  Lågvattenmärket blev när den teak ytterdörr vi beställt visade sig vara en målad brun dörr när den tillslut kom 5 månader efter beställning. När vi då ville häva köpet hänvisar kundtjänst till allmänna reklamationsnämnden. Kundservice??

  Fredrik Brännström
  Skellefteå Läs mer
  Ghali D gillar detta
 • 2017-12-27

  Spontant omdöme
  Palle N skrev om Bygghemma Sverige AB
  Fick ett paket som skulle till en helt annan kund (det kunde jag se på följesedeln). Att ha kontakt med Bygghemma var Kafka-artat, där de ägnade all sin kraft åt att lägga ansvaret för deras felleverans på mig. De läste inte vad jag skrev till dem, utan återkom med goddag-yxskaft-svar. Om man alls fick något svar. De skickade fel returavier flera gånger, som fick mig att åka till Schenker i oförrättat ärende. Under tiden fick jag förvara ett paket stort som en byrå hemma i bostaden. Detta pågick i flera veckor, tills jag tröttnade och sade att om de inte inom 36 timmar löser problemet kommer jag att kasta paketet. De löste (föga förvånande) inte problemet, vilket gjorde att jag efter tidsfristens utgång meddelande att jag gjort som jag skrev. Då fick jag ett väldigt oförskämt mejl tillbaka om att jag minsann inte kunde göra vad jag ville med paketet.

  Men uppenbarligen anser de att de kan behandla en kund precis hur som helst, trots att det helt uppenbart är de som har begått ett fel. Helt oacceptabelt! Läs mer
  Ghali D gillar detta
 • 2017-12-22

  Spontant omdöme
  Maria Z skrev om Bygghemma Sverige AB
  Det är bra telefonservice när du ska beställa men för oss blev det fel adress i beställningen vilket inte gick att ändra. Vi fick därför beställa extra transporter vilket gjorde det vi beställde mycket dyrare. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-12-22

  Spontant omdöme
  Adde E skrev om Bygghemma Sverige AB
  De har kampanj på Höganäs kakel på 20%. Men då lägger de på en fraktavgift på 295kr så om man köper för ca 1500-5000kr så blir det dyrare än innan kampanjen då frakten var gratis. Mycket ful marknadsföring. Läs mer
  Ghali D gillar detta
 • 2017-12-15

  Spontant omdöme
  Josef L skrev om Bygghemma Sverige AB
  Uselt, lämnade en omdöme 2017-10-03, detta gäller samma order som jag lämnat tillbaka sedan dess då allt jag hade beställt var fel storlek och skadad, jag har fortfarande inte fått pengarna tillbaka för det jag lämnat tillbaka det har gått 5 månader sedan jag beställde allt och över 2,5 månader sedan jag lämna tillbaka allt men de skyller på att Svea ekonomi har missuppfattat allt och när man ringer svea ekonomi så påstår dom att bygghemma inte har skapat en kreditering på mina fakturor därför får jag inte pengarna tillbaka, när jag ringer och säger det till bygghemma så påstår dom att svea ekonomi inte förstår något, de skyller på varandra medans jag inte får något tillbaka. Läs mer
  Ghali D gillar detta
 • Susanna K

  2017-11-16

  Spontant omdöme
  Susanna K skrev om Bygghemma Sverige AB
  Varning. Dörr tog 2 månader att komma. Sen var den skadad. Den nya dörren glömdes bort. Tog två månader till att få den. Sen måste man sitta hemma en hel arbetsdag och vänta på en leverans som de inte vet när den kommer. Dörren gick heller inte att avbeställa. Växter har kommit fram döda. Läs mer
  Ghali D gillar detta
 • Morgan R

  2017-10-04

  Spontant omdöme
  Morgan R skrev om Bygghemma Sverige AB
  Ett litet paket låg som hemleverans... Jag ville inte kasta bort kanske en hel dag eller åka 6 mil enkel resa för att hämta utan frågade om man inte kunde lämna det på något av de utlämningsställen som finns i vår stad.. Svaret blev "Nej den står som hemleverans så då kan vi inte ändra det" Jag har haft problem med leveranser från Bygghemma tidigare men lyckats trixa så jag fått varorna rätt ändå. Inte med hjälp av Byggghemma dock. Sluthandlat för min del och varningar spridda på sociala media blir sista insatsen mot det företaget. Läs mer
  Ghali D gillar detta
 • Josef L

  2017-10-03

  Spontant omdöme
  Josef L skrev om Bygghemma Sverige AB
  Jag gjorde en beställning hos bygghemma butiken i kungens kurva, otroligt trevlig personal men tyvärr så är det världens sämsta orderhanteringen så fort det går vidare, varor skickas med riktigt dåliga transport firmor, när man ringer och säger vad som gått snett så lovar dom att en ansvarig från så kallad Second Line ska ringa och de har 24 timmar på sig att göra det, efter 11 samtal senare vid 11 olika dagar till bygghemma och frågat varför de inte ringt så har de fortfarande inte ringt 42 dagar har gått. första och sista gången jag köper något där. Läs mer
  Ghali D gillar detta
 • 2017-07-10

  Spontant omdöme
  Claes L skrev om Bygghemma Sverige AB
  Har beställt ett flertal gånger ifrån Bygghemma med något varierande resultat, men har generellt sett tyckt att det gått OK fram till mitt senaste försök. Beställde en produkt som har leveranslöftet "Lagervara - levereras normalt inom 3-5 vardagar". Dagen efter får jag en leveransbekräftelse om att varan preliminärt ska skickas om en månad. Efter kontakt med kundtjänst får jag svar att de dessvärre haft fel på sitt lagersaldo och leveransen inte kommer komma på en månad. I skrivande stund står leveranslöftet - levereras normalt inom 3-5 vardagar” kvar på produkten på deras hemsida.

  Det här är med andra ord en näthandel som medvetet för sina kunder bakom ljuset kring sin leveransförmåga och det är i mina ögon underkänt. Läs mer
  gillar detta
 • Angelica L

  2017-07-06

  Spontant omdöme
  Angelica L skrev om Bygghemma Sverige AB
  Saknade varor och skadade varor kan såklart hända alla, men det är ju hur detta hanteras som är avgörande. Måste tyvärr meddela att detta är den mest okunniga och virriga kundtjänst vi någonsin haft kontakt med.
  Efter upprepade mail och telefonsamtal kan de fortfarande inte reda ut vårt ärende. Olika personer ger olika besked och lovar olika saker men inget av det som utlovats av någon på kundtjänst har stämt.
  Att införa någon form av hanteringssystem, CRM system eller liknande så de kan utläsa vad tidigare kollega sagt eller gjort i ärendet vore en god ide, för just nu råder total förvirring och skapar kaos i de enklaste ärenden. Att de sen heller inte lyssnar eller noterar vad kunden sakligt förklarar utan måste fråga samma sak flera gånger gör ju heller inte saken bättre.
  Rekomenderar INGEN att ha att göra med detta bolag. Om allt går enligt plan med beställning kan man säkert bli nöjd, men om ni behöver minsta hjälp av kundservice så är det helt kört! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-06-16

  Spontant omdöme
  Yves L skrev om Bygghemma Sverige AB
  Bygghemma är det krångligaste webshopen jag varit med om. Att återlämna en produkt måste vara iklass med typ Ginza - man måste fota prylen som ska tillbaka och sedan måste man vänta typ 2 veckor innan man får en fraktsedel på mejlen och nu har jag väntat ytterligare 3 veckor på återbetalningen - pengarna har inte dykt upp ännu! Lär av Zalando.se hur distribution/återköp i en webshop ska fungera! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-06-14

  Spontant omdöme
  Anders T skrev om Bygghemma Sverige AB
  Bygghemma är inte ett ställe för mig.
  Kanske beror det på en ny ägare för 6månader sedan och att lönsamheten är så låg
  men kundtjänst har som policy att INTE ge kunden rätt, och det känns ju inte bra.

  Att man dessutom inte utbildar kundtjänst till att vara trevliga gör inte saken bättre.

  Websajten föreslår VVS varor som inte passar ihop och sedan går det inte att byta.
  Det kan bli ganska dyrt när man handlar blandare och dusch för 1000 tals kronor.

  Nu önskar jag att jag läst på mer och sett deras dåliga recensioner på senare tid. Det har verkligen rasat ner i botten och min gissning är att de inte kommer att finnas så länge till. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-06-09

  Spontant omdöme
  Anette N skrev om Bygghemma Sverige AB
  De verkar inte kloka på det här företaget. Vi beställde 2 varor och kortbetalade. Leveransbesked och allt kommer. Så kommer ett konstigt mail att produkterna har utgått och att kortdebiteringen ska återbetalas. Ingen som helst ursäkt för besväret och att pengarna låsts på kortet. Samtidigt kommer ett paket ändå! Paketet visar sig innehålla endast 1 av de 2 varor vi skulle ha. Några dagar senare ringer en säljare i vild panik och säger att vi har inte betalat den varan vi har fått. (Felet är deras, inte vårt). Vi får en faktura i stället. Ingen ursäkt den här gången. Man anser sig kunna krångla hur mycket som helst.

  En annan sak som är anmärkningsvärd: man säger att man har fraktfritt. I stället kallar man den avgift man tar ut för expeditionsavgift, vilket ju i praktiken är samma sak. Man luras rätt och slätt.

  Undvik det här företaget. Läs mer
  gillar detta
 • Adin S

  2017-06-05

  Spontant omdöme
  Adin S skrev om Bygghemma Sverige AB
  Tro inte på de leveranstider de anger på hemsidan. När de inte kan uppfylla det de skriver på hemsidan så tar de inget som helst ansvar - leveranstider som inte håller är inget man behöver under ett byggprojekt. Läs mer
  gillar detta
 • Diana M

  2017-05-15

  Spontant omdöme
  Diana M skrev om Bygghemma Sverige AB
  Fruktansvärt osmidig retur som kostade oss 399kr. Det gick absolut inte att återlämna till butik heller. Riktigt dåligt. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-05-11

  Spontant omdöme
  dag skrev om Bygghemma Sverige AB
  Jag vill verkligen varna för Bygghemma. Beställt och fått levererat en Husqvarna robotgräsklippare. I leveransen saknas ett installationskit som vi beställt och betalt för.
  Kriminellt dåligt bemötande i den så kallade kundtjänsten. Lång väntetid innan någon svarar. Fullständigt ointresserade av att hjälpa till. Kan inte svara på när vi kan få det utskickat.
  Så nu står vi med en oanvändbar gräsklippare och funderar på om vi i stället skall köpa ett installationskit själva och försöka få Bygghemma att svara för kostnaden. Med tanke på vad vi lärt oss av deras kundbemötande verkar det ganska meningslöst att försöka. Läs mer
  gillar detta
 • Malin P

  2017-04-26

  Spontant omdöme
  Malin P skrev om Bygghemma Sverige AB
  Fick fel leverans och deras reklamationstid och intresse är urusel! Så tråkig bemötande! Läs mer
  gillar detta
 • Nicolina B

  2017-03-03

  Spontant omdöme
  Nicolina B skrev om Bygghemma Sverige AB
  Företag som behandlar sina kunder på ett extremt dåligt sätt!

  Vi hade beställt en toalettstol (som vi inte ens packat upp) som vi senare insåg (mitt i ett bygge, vilket händer när man börjar förstå mått osv.) var för stor för vårt badrum. Ringer Bygghemma som ber mig skicka bildbevis på att jag inte öppnat varan. Konstigt tänker jag, men låt gå. Detta för att tjejen ska kolla med lagret (?) om det är OK med en retur ett par dagar (!) för sent. 14 dagars returrätt har jag som aktiv konsument aldrig varit med om att man inte kunnat tumma på, OM varan är oanvänd, och dessutom som i dettta fall har obruten förpackning - därför tror jag vid det här laget att det inte kommer vara några problem.

  Ett par dagar senare har jag fortfarande inte fått svar på mitt mail, så jag ringer. Kommer till en tjej vid namn Renée som har den absolut SÄMSTA tonen jag någonsin hört en människa inom servicebranschen ha. Är dessa människor ens medvetna att de jobbar med service?
  Ber om att få prata med hennes chef (eftersom att flickan själv uppenbarligen inte kan föra en vuxen konversation) men hon säger att hon vägrar skicka mig vidare. "Du får hitta henne själv, Charlotte heter hon." Ber om ett efternamn, men får "Alla vet vem hon är här." som svar, som nån typ av referens till att.. ja, vad?

  Detta slutar med att hon slänger på luren i örat på mig.

  Ringde tillbaka och frågade om jag kanske kunde få byta varan som kompromiss, men det får jag ett (om möjligt) ännu otrevligare svar än tidigare att nån sån tjänst sysslar de inte med.

  Kommer aldrig mer beställa från er, och kommer se till att ingen av de jag känner gör det heller.

  Nicolina Läs mer
  gillar detta
 • Jonas C

  2016-12-21

  Spontant omdöme
  Jonas C skrev om Bygghemma Sverige AB
  Levererade en vara som inte stämde med artikelbeskrivningen på sajten. Medgav att så var fallet när jag kontaktade dem men i slutänden (vid returen) drog de ändå av 15% på återbetalningen. När jag ville ha en förklaring så hänvisade de till sina finstilta villkor och att de "måste" ta ut en handläggningsavgift för alla ärenden. Att de redan hade gått med på returen på grund av att beskrivningen av varan inte stämde spelade för detta tydligen ingen roll. Till slut gav jag upp, det gick inte att diskutera med Bygghemma.

  Returen var superkrånglig med fotokrav på alla kolli (det var en duschkabin) och inlämning på terminal en bra bit bort.

  Slutsatsen blir att om man beställer något på Bygghemma som har en felaktig beskrivning på grund av att Bygghemmas leverantörer har gjort fel så kostar det ändå 15% av varuvärdet (i mitt fall cirka 1000 kr) och du som kund får stå för allt trassel. Urdåligt! Jag kommer aldrig mer att handla på Bygghemma, det är säkert. Läs mer
  gillar detta
 • Patricia v

  2016-12-07

  Spontant omdöme
  Patricia v skrev om Bygghemma Sverige AB
  Kommer aldrig beställa något mer från Bygghemma. Beställde 1 dörr, 3 fönster och ett par duschdörrar. Levereras av 5 olika leverantörer som kommer på 5 olika dagar. Måste alltså ta 5 semesterdagar då leveranstiden är mellan 10-14.
  Ingenting på lager och enligt deras villkor är det då en beställning efter kundens särskilda önskemål som innebär att distansavtalen inte gäller. Vansinnigt dyrt att skicka varor i retur så ingen idé att skicka varorna tillbaka. Uselt företag som inte ens kan stava ordet service. Läs mer
  gillar detta
 • Fredrik C

  2016-08-31

  Spontant omdöme
  Fredrik C skrev om Bygghemma Sverige AB
  Vilket jävla katastrofföretag. De svarar ju för fan inte på kundtjänst överhuvudtaget Läs mer
  gillar detta
 • 2016-05-03

  Spontant omdöme
  Knut Erik Jonatan S skrev om Bygghemma Sverige AB
  Köp aldrig något från bygghemma.se
  Värdelös service, alldeles för mycket som strular, långa väntetider med mer.
  Gjorde en order på 40 000 och ingenting har fungerat. Varorna skulle levereras 1 juni men skickades direkt.
  Får inga svar på kundservice mailen och via telefon tar för lång tid för att man ska ha tid me det. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-04-13

  Spontant omdöme
  Sonnie H skrev om Bygghemma Sverige AB
  Detta e-handels företag kommer jag aldrig någonsin att köpa någonting ifrån mer.

  Vi beställde varor, betalade och fick dom levererade allt frid och fröjd. Dessvärre gick några elektronikenheter sönder produkten redan efter 3 ve. Vi kontaktade då på tfn Bygghemma:s kundsupport och reklamerade produkten. efter 47 min väntan i telefonkö kom vi fram och fick beskedet att vi måste skriva ett mejl med vår reklamation. Efter 4 dagar lästes vårat mejl men något svar har fortfarande inte kommit, 3 veckor senare. Vi tog direkt kontakt med tillverkaren av produkten som löse problemet för oss genom att sända nya elektronikenheter dagen efter vi ringt. Så det var inga problem att lösa garantireklamationen. Företaget till produkten kan vi varmt rekommendera EBECO AB. Men för guds skull köp aldrig någonting från "Bygghemma.se"!!!. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-03-14

  Spontant omdöme
  Joen F skrev om Bygghemma Sverige AB
  Jag beställde en duschblandare och duschset av er, och jag fick dubbelt av av allt.. Så jag ringde och sa att ni hade skickat dubbelt av allt.. Och ni skulle skicka hem papperen så jag kunde skicka tillbaka sakerna till er.. Men har det hänt NEJ, så jag kontaktade er igen när jag såg att blandaren inte skulle funka, så att jag beställde en ny den 8/3 så när man kollade när den skulle skickas så var det den 16/3 från grosisten.. Kunde ni inte ha sagt det när jag bestälde denna av er... Kommer aldrig att rekomendera er fy fan... Sen ska jag betala frakten tillbaka er för blandaren som jag skulle avbeställa, för avbeställa kunde då jag inte göra för den hade gått från grosisten... Inte ett tack för att man ringde och talade om att ni skickat dubbelt... Absolut sista gången jag kollade in eran sida............ Så nu äntligen 23/3-16 så fick jag papperen så jag kunde skicka tillbaka allt till er.. Så nu hoppas man på att få tillbaka pengarna innan jul.. Kan absolut inte rekommendera detta skit företag... Läs mer
  gillar detta
 • 2015-12-19

  Spontant omdöme
  Olle skrev om Bygghemma Sverige AB
  Sveriges förmodligen mest oseriösa webbhandlare. Det står i princip alltid att allt finns i lager, men det gör det inte. De verkar inte ens ha ett eget lager utan allt skickas från leverantör. Leveranstiden blev uppemot fyra veckor. Vissa av mina varor kunde inte levereras för de utgått. Fick ingen som helst information om detta. Återbetalningen tog närmare två månader.

  Utöver den hemska leverantiden så har de Sveriges sämsta kundservice. Att få svar på mail kan ta uppemot en vecka.

  Gör dig själv en tjänst och handla aldrig här. Läs mer
  Anette N gillar detta
 • 2015-12-18

  Spontant omdöme
  Jens A skrev om Bygghemma Sverige AB
  Har beställt 3 st klockor från er. Se ordernr: 2637290
  Lovad leverans in 2-3 dagar. Produkten fanns på lagret, annars hade jag inte beställt. Jag beställer för att få lev. i god tid (14/12) innan julafton (julklappar).

  Ingen leverans 4 dagar senare. Gå in och tittar på orderstatus. Står avbeställd!!!
  Ringer till er. 7 st före i kön. Nerkopplad efter 30 min väntan. Ringer igen. Ytterliggare 23 min väntan. Katastrof No 1: att man skall behöva vänta 60 min!!!

  Katastrof 2: Man kan inte lita på er lagerstatus. Ni anger att det finns i lager och tar emot beställningen, men avbeställer sedan när det inte finns i lager!

  Katastrof 3: Ni meddelar inte kunden att ni avbeställer!!!!

  Så här kan man inte driva en webbshop. Andra professionella webbshopar levererar SAMMA dag och man får paketet dagen efter. Läs mer
  gillar detta
 • Mats E

  2013-07-19

  Spontant omdöme
  Mats E skrev om Bygghemma Sverige AB
  Varning! Värsta företaget jag har råkat ut för. 13-05-14 beställde jag en kompostkvarn för 2295. Den fanns då i lager enligt hemsidan och pengar drogs från mitt konto. Fick besked att den skulle levereras 13-05-28. Fick ingen kvarn och mailade 13-06-20 och frågade var den blev av. Krävde en kompensation och de skulle återkomma. Blev kontaktad per telefon av säljare som lovade en kompensation på 795 för allt strul. Den betalades omgående till mitt bankkonto. En ny leveransdatum sattes till 13-07-09. 13-07-04 får jag ett mail där de säger att kvarnen är slut och har utgått för säsongen. Ett belopp på 1500 betalades tillbaka till mitt konto och då blev jag av med min kompensation (795). Mailade tillbaka och frågade hur det kunde gå till så här, begärde kompensation och blev lovad det. Frågade om jag istället kunde få en motsvarande kvarn som fanns på lager. Den kostade 2995 och skulle bli billigare för dem då kompensationen då blev 695. Men det kunde de inte. Fallet avslutades och de svarar inte längre på mina mail.

  Så nu står jag här utan kvarn och mer än halva säsongen har gått. Har fått hyra släp ett par ggr för att köra grenar till soptippen.
  Ett jävla sätt att lova kompensation och sen dra tillbaka den. Lova leverans vid flera tillfällen för att sedan makulera ordern. Jag har sparat mailkonversationen och kommer att kontakta ARN. Läs mer
  gillar detta
 • Jakob J

  2012-03-30

  Spontant omdöme
  Jakob J skrev om Bygghemma Sverige AB
  Först och främst vill jag säga att jag tycker att bygghemma.se har en riktigt bra site. Lätt att hitta information och varor som man letar efter. Ett plus i kanten vill jag ge för den utomordentliga tipsfunktionaliteten som de tillhandahåller. Jag skulle ha glömt beställa en elpatron till handdukstorken om det inte vore för den.

  Eftersom sidan fungerar så bra gick jag igång ordentligt och klickade i varor för den nätta summan av 17226kr, vilket jag gladeligen betalade. Jag hade ju hittat exakt det jag ville.

  Efter betalning fick jag en konfirmation att varorna har lämnat och är påväg till mig. Det var den 13:e mars.
  Den 16:e mars kontaktar jag bygghemma.se för att avbeställa ett par duschdörrar som är för stora och beställa ett par mindre. Säljaren är hur trevlig som helst, men förklarar att min beställning gått iväg den 13:e och om en beställning gått iväg så är den omöjlig att stoppa, man måste ta emot dem för att då skicka tillbaka dem. Notera att den inte blivit levererad utan bara att den gått iväg.

  Ok tänker jag en leverans från bygghemma.se är väl som en Terminator när man väl satt igång den är det helt omöjligt att stoppa den från att fullfölja sitt mission. Inget att göra åt saken tänker jag och beställer de mindre dörrarna. Jag ber honom då att skicka en retursedel för de större dörrarna till min tillfälliga address som jag bor i då jag renoverar min nuvarande. Ärende:18324

  Tiden går men inget kommer. Under tiden jag väntar på varorna så visar det sig att min byggare redan har köpt en toalett så den som jag beställd är det bara att skicka tillbaka. Jahapp då får jag ta hand om denna Terminator på samma sätt som den förra. Vänta in och skicka tillbaka. Jag passar på att beställa en retursedel från bygghemma.se. Ärende:18477

  Den 21:a börjar jag ringa runt och fråga vad som har hänt med min leverans. Till svar får jag att den står hos DHL och väntar på mig. Jaha tänker jag och ringer till DHL. Där får jag förklarat för mig att grejerna står där för att de inte fått tag på mig. Men jag ska kontakta deras utkörningsfirma så kan vi sätta ett datum för sakerna. Konstigt att DHL som är en budfirma inte levererar utan förlitar sig på någon annan.
  Jag ringer till firman som DHL har anlitat där de säger att pga sjukdom kan de leverar först på fredag den 23:e.
  Ja det är väl inget att göra åt saken så det går jag med på.

  När sedan leveransen kommer så fattas det två varor. Nu börjar det brista för mig, men jag samlar mig och ringer till bygghemma.se för att meddela att det saknas varor. Till svar får jag att jag ska dubbelkolla....
  Nu är exakt en millimeter från att ta min telefon och slå sönder den till atomer. DUBBELKOLLA?????????!!!!!!!!!!!!!! Jag sansar mig än en gång och dubbelkollar. Nej varorna finns inte nu heller. De godtar det och skickar nya varor. Ärende (18529)

  Den 27:e får jag min retursedel i min brevlåda. Men endast för mina dörrar. Jag ringer till bygghemma.se och de säger att de har skickat båda retursedlarna. Jag försäkrar mig om att de har skickat till min tillfälliga adress och det har dem. Vi skickar en till för säkerhetskull.

  Den 30:e tröttnar jag på att vänta och ringer DHL för att de ska hämta mina dörrar. Pratar med en trevlig kille
  och förklarar att det är två kollin med en duschdörr i vardera. Väger ca 15 kilo styck. När jag sedan går och möter chauffören som ska hämta upp dörrarna, NEJ det är inte DHL den här gången heller, visar det sig att han inte får plats med dem i sin lastbil utan han måst skicka en större. Jaha....??????

  Nu har dörrarna precis blivit hämtade av en större lastbil. Det ska bli sjuuukt spännande om dem kommer tillbaka till bygghemma.se och om jag får tillbaka pengar för dem..... Eller om det strular. Väntar ivrigt på min
  andra retursedel och mina varor som fattades vid första beställningen.

  Edit:

  Nu har jag äntligen fått tillbaka mina pengar 20120426. Vad som bör tilläggas att dörrarna som jag skickade tillbaka försvann spårlöst och det slutade med att jag själv ringde runt och fann, med hjälp av en tjej på HAFA, på en DHL terminal i Stockholm. Jag lyckades även skicka tillbaka toalettstolen efter att retursedeln kommit. Som grädde på moset fick jag en räkning på 1000 kronor för transport av returvaror.

  Än en gång ringde jag bygghemma.se och de insåg att de inte var så snyggt att ge mig den kostnaden då det strulat i en månads tid och krediterade mig. Läs mer
  gillar detta
 • Stina D

  2011-06-17

  Spontant omdöme
  Stina D skrev om Bygghemma Sverige AB
  Kanon bra leverans! Beställde en gräsklippare, den levererades i tid, men fick bra information hela vägen och allt funkar finfint! Läs mer
  gillar detta
 • Johnn W

  2010-11-09

  Spontant omdöme
  Johnn W skrev om Bygghemma Sverige AB
  Är överlag nöjd med vårt köp på Bygghemma. Beställde Elfa inredning och leveransen gick snabbt. Dock så var det några fel i leveransen, små saker men ändå lite irriterande. Bra kontakt med deras kundtjänst men tyvärr så lyckades även det kompletterande utskicket bli fel och en vara fattades ändå efter den andra leveransen (bara ett fyrpack etiketthållare som fattades, men ändå). Summerat: snabb leverans och trevliga att ha att göra med, men tyvärr lite minus i betyg på att de två gånger missade några artiklar. Läs mer
  gillar detta