We were happy of our order. Thank you very much
Candy Planet Sverige
Välkommen till Candy Planet – din destination för exklusivt importgodis och unika drycker! Vi handplockar de mest eftertraktade smakerna från hela världen, från viralt TikTok-godis till limiterade utgåvor av Monster och Mountain Dew. Vi älskar att vara först med det senaste och erbjuder produkter som annars är svåra att få...
78 omdömen om Candy Planet Sverige
Sedan starten hos Reco 2026
Ett spel som jag verkligen spelar dagligen!
Roligt med importläsk,ok pris
Älskar denna sida , lätt att beställa
Mycket snacks och bra hemsida.
Mycket att välja på men ganska dyrt
Fick tyvärr inte alla produkter jag beställde. Kontaktade kundservice sen vet jag inte vart resten av beställningen tog vägen
allt var bra utom att jag aldrig förstod att leveransen skulle komma till Tollered dit ingen kollektivtrafik går och inte Ingared där jag bor -kanske var det schenkers fel, kanske candy planet's, jag fick aldrig välja?. Som tur var hade min kompis tillgång till bil så jag kunde hämta ut leveransen
Gjorde en beställning på en torsdag kväll och inte förens på måndagen efter helgen så fick jag en notis om att en leverans hade bokats
Snabb leverans. Bra jobbat. Produkterna höll vad dom lovade
Smidigt att handla lite svårt att hitta rätt i sökfunktionen då den var gömd i menyn.
Kul produkter. Vissa fanns dock på ICA märkte jag sedan. :-) Ok leveranstid.
The website has some nice products that are not easily available elsewhere. Prices are okay. However, my order took almost 2 weeks to be delivered, which is a long time, considering it is within Sweden. 1 item from my order was unavailable so the company deducted the cost from my Klarna invoice. However, for another item, they sent me a totally different product by the same brand. It took many emails & a long delay to customer service to finally get a refund for this item. I do not recommend this company at all (unless you like waiting) & do not intend to purchase from them again.
The delivery was fast and the products were excellent.
Hyfsat snabb leverans, bra packat och fick det jag beställde. Kanske inte önskade kort men spänning vid öppnandet iallafall 😊
Bra urval samt mycket roligt och annorlunda sortiment, men ligger lite i överkant prismässigt.
Den tåg mycket tid för att komma
Bra snabb leverans, kul saker att köpa . Spännande
Synd att det inte stod någonstans att drickan går ut i mitten på maj. Köpte den i mitten på april…
Jag fick min leverans idag. Har beställt Toxic waste slushy till sonen. Jag fick med utgångsdatum november-25.
Snabb leverans, bra innehåll i paketet
Jag fick mina saker i tid, men de är otrevliga på sina sociala medier och kan inte svara på frågor
Leveransen skulle ta 2-4 arbetsdagar men det tog nästan 2 veckor
Jätte bra sida att beställa godis.
Jag älskar verkligen denna sidan, för att de tar in ovanliga saker och skickar sakerna väl packade. Tycker om att jag kan beställa alla nya monster energi smakerna här, speciellt när jag har ett beroende av monster.
Smidig beställning, energidrickan va bra paketerad i bubbelplast
Grymt sortiment och snabb leverans
Mycket bra varor och ett skäligt pris!
Hej Jan! Vad kul att höra, tack! 🙌 Vi försöker verkligen hålla både kvaliteten och priserna på en nivå vi själva hade varit nöjda med. Varmt välkommen åter! Mvh Emil Candy Planet
Kan inte sätta något betyg eftersom min beställning inte har kommit, beställde den 30/3 o nu är det 8/4. Så väntar o väntar …köpte en TikTok låda
Hej Catharina! Förstår dig – det känns alltid segt att vänta 😕 Påsken med flera röda dagar har tyvärr påverkat leveranstiderna lite. Skriv till oss så kollar vi upp din order direkt! Mvh Emil Candy Planet
Fejk labubu fick man iallafall
Hej Julia, Det där ska såklart inte hända 😕 Skriv till oss så kikar vi på det direkt och ser till att du blir nöjd! Mvh Emil Candy Planet
Fått mina saker jag beställt lite skadad förpackning men annars bra.
Hej Adam, Tack! 🙌 Tråkigt med förpackningen, men bra att resten var som det ska. Hör av dig om något känns fel! Mvh Emil Candy Planet
Candyplanet har nog det bästa online monster energy sortimentet i Sverige enligt mig
Hej Felix, Kul att höra att du gillar vårt sortiment av Monster, en av våra främsta mål är att vara störst på just Monster! Varmt välkommen åter! Mvh Emil Candy Planet
Godiset var gammalt, fick hem varorna efter utgångsdatumet hade passerat. Dessutom stämde leveranstiden inte överens. Fick paketet flera dagar efter vad som stog på .
Hej! Om du råkat få hem varor där datumet är passerat, vänligen kontakta oss så krediterar vi gtivetvis de på fakturan! Ha i åtanke att leveranstiden kan vara fördröjd nu under påsk då det varit många röda dagar men kontakta gärna oss om du har frågor! Mvh Emil Candy Planet
Fick det jag beställde inom en rimlig tid
Hej Elin, Kul att du är nöjd med oss och våra leveranstider! Varmt välkommen åter! Mvh Emil Candy Planet
Allt gick jättebra och snabb. Jag rekommenderar 100%
Hej Carolina, Verkligen kul att höra att du är nöjd med oss, vi rekommenderar dig som kund! :) Mvh Emil Candy Planet
Det var perfekt för en present.
Hej Doina, Kul att du är nöjd med oss, hoppas presenten uppskattas! Mvh Emil Candy Planet
Bra. Produkten var ⭐️⭐️ bara..
Hej Maxime, Tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter! Mvh Emil Candy Planet
Fel i beställningen men fick ändå betala för hela!
Hej Fredrik, Om du anser att något är fel i beställningen så kontakta oss så löser vi självklart det! Mvh Emil Candy Planet
Smidigt att betala och snabb leverans på typ 4-5 dagar. Inga konstigheter den här gången och kommer säkert beställa mer i framtiden.
Hej Jonathan! Tack för ditt otroliga omdöme och varmt välkommen åter! Mvh Emil Candy Planet
Gott och mycket olika saker att titta på
Hej Nelly, Kul att du gillar våra produkter, varmt välkommen åter! Mvh Emil Candy Planet
Allt gick smidigt att beställa och leveransen kom hyfsat fort. Det enda negativa är väl att priserna är svindyra, visst jag förstår att import är mer kostsamt men omkring 4 gånger pris i butikerna för visserligen vanligare sorter är lite för dyrt för min del
Hej Peter, Tack för ditt otroliga omdöme! Som du skriver så är import-produkter dyrare än "vanliga" produkter i butik då det kostar med frakt + tull + moms bland annat. Varmt välkommen åter! Mvh Emil Candy Planet
Försenade leveranser, och jag brukar o få det jag vill snabbare hos andra hemsidor! Såsom candymail från UK!
Hej Mohamad, Räkna med längre leveranstider nu under påsken då det varit många röda dagar. Kontakta oss om du har fler frågor om din leverans! Mvh Emil Candy Planet
Har inte fått mina varor som jag beställde i början av februari, har skrivit till dom, fick svaret att dom skulle kolla på mitt ärend och återkoppla till mig, men har inte hört ett ljud från dom än. såååå DÅLIGT.
Hej Elin, Denna frakten är bokad och skickad från oss men något verkar hänt på vägen så att leveransen inte kunnat levereras. Kontakta oss igen så löser vi självklart ny leverans / kreditering av fakturan. Mvh Emil Candy Planet
Bra sortiment och snabb service.
Hej Tony, Tack för ditt otroliga omdöme, kul att du gillar våra produkter och uppskattar leveranstiden! Mvh Emil Candy Planet
Riktigt fina saker som de levererade
Hej Lotta! Kul att du gillar vårt sortiment, varmt välkommen åter! Mvh Emil Candy Planet
Bra utbud av godsaker till ett bra pris
Hej Niklas, Kul att du gillar vårt sortiment och uposkattar våra priser! Varmt välkommen åter! Mvh Emil Candy Planet
Bra godis och läsk lite dyrt dock
Hej Rose Marie! Kul att du gillar våra produkter, import-produkter är tyvärr dyrare än "vanliga" produkter då det medför dyr frakt + tull + moms även om vi försöker hålla ner priserna så mycket som möjligt. Mvh Emil Candy Planet
Bra utbud med produkter men ganska dyrt..
Hej Roland, Kul att du gillar våra produkter, import-produkter är tyvärr dyrare då de medför dyr frakt + tull + moms även om vi försöker hålla nera priserna så mycket som möjligt. Mvh Emil Candy Planet
Snabb leverans, och är nöjd med varorna.
Hej Malin, Kul att du uppskattar våra leveranstider och produkter! Varmt välkommen åter! Mvh Emil Candy Planet
Läsken var ganska dåligt packad så den hade skakats om så mycket så den var helt avslagen
Hej Eva, Aj, det där gör ont att höra 😅 Vi tar med oss det kring packningen direkt. Hör gärna av dig så ser vi till att lösa det här för dig! Mvh Emil Candy Planet