Candy Planet Sverige

Candy Planet Sverige

3.7

Välkommen till Candy Planet – din destination för exklusivt importgodis och unika drycker! Vi handplockar de mest eftertraktade smakerna från hela världen, från viralt TikTok-godis till limiterade utgåvor av Monster och Mountain Dew. Vi älskar att vara först med det senaste och erbjuder produkter som annars är svåra att få...

151 omdömen om Candy Planet Sverige

Sedan starten hos Reco 2026

Edwin I
Wrote about Candy Planet Sverige

Hadde kunnat vara bättre, var mest sura klet godisar i tiktok lådan.

Mika K
Wrote about Candy Planet Sverige

Myytte tuotteita joiden toimitus ajat eivät pidä tilattu 6.8 2-4 päivän toimitus ajalla paketti perillä 17.8. pakettien paino ja koko tilattuun tuotemäärän yli puolet pienempi. tulleen paketin painot 2.450 ja 7.4 kg. tilatun tuotteen painot 8.5 ja 12kg. asiakas palveluun laitettu monia sähkö posteja joihin ei vastata. eli toiminta ala arvoista joka suhteen

Oskar R
Wrote about Candy Planet Sverige

Jag gillar denna sidan och har beställt flertalet gånger och kommer garanterat beställa igen! Bra respons på kundservice!! Ses snart igen 💪

Offensive content
Choose a reason:
Ludvig W
Wrote about Candy Planet Sverige

Beställde en del ”import” monster energy. Väldigt bra skick på dom, även snabb frakt. Däremot väldigt dyra, så priset kanske borde diskuteras. Men väldigt goda var dom! Rekommenderar dessa om ni vill ha lite mer ovanliga drycker/snacks.

Nathalie K
Wrote about Candy Planet Sverige

Betalade extra för snabbare frakt, trots detta fick jag vänta längre än beräknat leveranstid. Alla produkter var mer eller mindre i slängda i paketet. Produkterna i sig var bra.

Peter S
Wrote about Candy Planet Sverige

Jag beställde två chipspåsar som kom mindre än en vecka senare till ett ombud i en kartong som var hel och fin, en perfekt beställning och sändning.

Olivia R
Wrote about Candy Planet Sverige

Lite väl dyrt men annars bra .

Jedi J
Wrote about Candy Planet Sverige

Tilasin 2 viikkoa sitten ja Tilaus ei tullut!

Viktor L
Wrote about Candy Planet Sverige

Det var atort utbud på sidan och mär jag var rädd att mitt packet inte skulle komma i tid så skickade dem paketet så snabbt som möjligt. Det enda klagemålet är att produkterna är lite dyra.

Madelene K
Wrote about Candy Planet Sverige

De fanns ingen hemleverans de tycker jag va synd

Mattias B
Wrote about Candy Planet Sverige

Även om utbudet känns lite tunnare (ofta varor slut på lager), kan man ändå hitta nya spännande artiklar

Christoffer B
Wrote about Candy Planet Sverige

Hej, fram till leverans inga konstigheter. Sen tappade produkten färg efter 2 dagar, har kontaktat dem utan svar...

Rita P
Wrote about Candy Planet Sverige

Ganska bra utbud. Finns unika produkter dock kostar då en del. Ibland bra rabatter

Angela H
Wrote about Candy Planet Sverige

Snabb att skicka . Bra varor . Önskar dock att ni tog in fler amerikanska varor som flingor och kool aid

Elliot H
Wrote about Candy Planet Sverige

Beställde 6 burkar och betalade för 6 burkar men fick bara 5. Verkar inte få någon riktig hjälp eller pengar tillbaks

Caroline D

Dåliga produkter, lång leveranstid

Saida S
Wrote about Candy Planet Sverige

Den var jättebra och jag är nöjd.

Jonny S
Wrote about Candy Planet Sverige

Jag måsta betala moms på varan jag köpte, när det redan var moms på varan från er. Jag köpte 12 flaskor Fanta Banan/Choklad. Och det var över 68€ för att jag måsta betala dubbel moms.

Linda H
Wrote about Candy Planet Sverige

Liian pitkä toimitus. Pakettia ei ole saatu matkaan kolmenkaan viikon jälkeen. Luulin tilaavani suomesta, koska klikkasin itseni candyplane.FI. en olisi koskaan tilannut mitään ruotsista. En edelleenkään ole saanut tilaustani, eikä sitä ole edes lähetetty. Tilauksesta poistettu tuotteitta, koska myydään huijaavasti eioota. Pettynyt! Koen tulevani huijatuksi

Rose-Marie H
Wrote about Candy Planet Sverige

Bra och mycket bra saker och pris

Binta D
Wrote about Candy Planet Sverige

I don’t understand swedish. And my order hasn’t come yet.

Eetu U
Wrote about Candy Planet Sverige

Kesti 15 päivää tilaukseni tulla ja tuli kaksi energia juomas liisn vähän ihan paska

Naemi R
Wrote about Candy Planet Sverige

Så dåligt. Det saknades färg och resten föll av. Höll inte leveranstid. Betalade extra för att få dumplingen snabbare. Aldrig mer

Zandra B
Wrote about Candy Planet Sverige

Jätte bra. Kul produkter och snabb leverans

Lisa L
Wrote about Candy Planet Sverige

Förbokade monster och det var super smidigt. Leveransen var snabb. Bra packat.

Kieran S
Wrote about Candy Planet Sverige

No hassle delivery, items expected as intended

Danne M
Wrote about Candy Planet Sverige

Snabb leverans och lätt att förstå vad man vill ha och söker.

Patrik S
Wrote about Candy Planet Sverige

Snabbt och smidigt 👍 inget att klaga på.

Emelie L
Wrote about Candy Planet Sverige

Produkten vi köpte, en FIFA dumpling var under all kritik. Färgerna skavdes av direkt.

Amanda H
Wrote about Candy Planet Sverige

Jag är inte helt nöjd då majoriteten av de som fanns i min stora tiktok låda var av samma typ och märke, en av dryckerna hade läkt i lådan, de var inte ens i närheten av vad bilden på sidan visade, vilket är okej men jag hade hoppats på något annat än småa sura godisar med tanke på priset, det positiva är väl att mina barn kommer äta de men ändå.

Jessica N
Wrote about Candy Planet Sverige

Ingen positiv upplevelse tyvärr. Det tar ca 2-3 dagar att få svar från er support. I den mailväxling vi har haft kommer kompletterande frågor som hade kunnat ställas i det första mejlet. Mellan varje mail dröjer det 2-3 dagar. Jag mailade er den 16/7 – en enkel fråga om en saknad vara i leveransen. Ärendet är fortfarande inte löst, och idag är det den 23/7. Jag fick till att börja med bifoga min beställning som en PDF - borde ni inte kunna se min beställning i ert register (jag har såklart meddelat ordernummer i mitt första...

Malin E
Wrote about Candy Planet Sverige

Köpte Peelerz och det var både bra utbud, pris och snabb leverans. Mkt nöjd

Emma B
Wrote about Candy Planet Sverige

Bra leveranstid och hel produkt

Emma N
Wrote about Candy Planet Sverige

Köpte ett packet av 6 stycken fifa squishys och fick 4 Tyskland och 2 Argentina. Väldigt dåligt med variation...

Heidi K
Wrote about Candy Planet Sverige

Lapsi oli tyytyväinen, mutta tuote haisee todella pahalle.

Julius Augustus M
Wrote about Candy Planet Sverige

Bra utbud och leveranstid. Rekommenderas!

Andreas A
Wrote about Candy Planet Sverige

Kundtjänst skulle kunna svara lite snabbare

Andreas J
Wrote about Candy Planet Sverige

Förbeställde monster strawberry lemonade, helnöjd

Ali K
Wrote about Candy Planet Sverige

Undvik denna hemsida; skadade burkar samt fick inte med hela beställningen. Dock fick jag kompensation för det men inget jag rekommenderar

Melker S
Wrote about Candy Planet Sverige

Det var väldigt välpacketerat fast en av alla flaskor jag beställde var repig men inget större

Stina J
Wrote about Candy Planet Sverige

Vi är väldigt nöjda med utbudet och kvaliten, hittar alltid nåt nytt roligt vi vill testa!

Gabriella K
Wrote about Candy Planet Sverige

Snabb leverans och roligt, annorlunda utbud. Helt okej priser

Rasmus M
Wrote about Candy Planet Sverige

Packar grejorna bra och säkert och har ett riktigt intressant utbud för att prova på nytt. Finns förbättringspotential i form utav leverans. Om man betalar för expressleverans (sägs 1-3 dagar) så är det lite surt att det alltid blir leverans dag 3, medan "vanlig" leverans är 2-4 dagar.

Emma Ö
Wrote about Candy Planet Sverige

Tog express frakt och betalade extra. Det tog nästan 2 veckor innan jag fick min leverans. Under ALL KRITIK.

Jesper Å
Wrote about Candy Planet Sverige

Snabb leverans. Seriöst packat! Köpte nästan bara dricka. Varje burk var inlindad med bubbelplast och sedan ihoptejpad.

Anna H
Wrote about Candy Planet Sverige

Köpte en leksaks dumpling men den såg använd ut, förpackning sönder. Kontaktade kundtjänst och fick svar fort samt de skickade en ny dumpling utan problem.

First-Name L
Wrote about Candy Planet Sverige

Snabb leverans och goda varor

Ida L
Wrote about Candy Planet Sverige

Bra sida o snabb leverans. Dock besviken på varan! Höll inte ens 24 h !

Isabella Anastasia H
Wrote about Candy Planet Sverige

Har inte ens fått mina varor och det har gått flera veckor

Shaalan E
Wrote about Candy Planet Sverige

Det va smidigt och snabbt men