Mäklare in Mark

2 reviewed mäklare in Mark municipality

• 4.7
    1,973 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån i Kinna, Mark och Svenljunga! Vi förmedlar allt mellan lägenheter och jordbruk här i området. Kontakta oss.
    Kenneth G
    Kenneth G: Är en av kommunens topp mäklare.skapar en atmosfär av förtroende både för säljare och köpare som är unik. Som säljare valde vi att ge uppdraget efter rekommendationer där vi med facit i hand så överträffade Karin våra förväntningar. Med hennes engagemang sålde vi under rådande tider vår bostadsrätt på mindre än 2 månader. Vi ger Karin våra starkaste rekommendationer när det är dags för er att sälja ert boende. Marknaden är tuff men absolut inte helt död utan även dyrare bostäder går att sälja // Kenneth
  • Driver du mäklarfirma i Mark?

• 4.9
    538 opinions
    Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Kinna! Vi hjälper dig till drömboendet och kan hela Marks kommun. Kontakta oss.
    Christian J
    Christian J: Malin Sörensen är engagerad och effektiv. Hon arbetar medvetet och proffsigt. Malin driver affären med bra kontakt med säljare och köpare. Den enda delen där jag ser utvecklingspotential är mer erfarenhet. Jag kommer att rekommendera Malin Sörensen i framtiden.
Show page: