Väldigt lätt att ha att göra med, problemlösare, kännts bra att ha haft henne som mäklare.
Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Är det dags för en bostadsaffär i Kinna, Mark eller Svenljunga? Då ska du kontakta oss på Fastighetsbyrån. Vi är marknadsledande här och förmedlar allt mellan gårdar och tomter till villor och bostadsrätter. Vi har lång erfarenhet, stort engagemang och väl utrustade för att ge dig en trygg affär. Vad har du för funderingar...
1870 omdömen om Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Sedan starten hos Reco 2013
Min upplevelse med Karin från fastighetsförmedling är väldigt positiv.
Mycket trevlig, professionell genom bra info och saklig vid genomgång. Lättillgänglig och snabb med besked. Hälsningar Ulf och Marie
Hej Ulf och Marie, Stort tack för er fina återkoppling! Det gläder mig att ni upplevde genomgången som tydlig och informativ, och att ni uppskattade tillgängligheten och snabbheten i kommunikationen. Och sist men inte minst- grattis och välkomna till Svenljunga!
Bra, tydlig och snabb återkoppling. Kan varmt rekommenderas.
Niklas gör ett jättebra jobb som mäklare, hjälpsam och lyhörd!
Enkel jordnära och lättpratad, känns genuin.
Kunnig, super trevligt & man känner sig otroligt trygg! Rekommenderar starkt!
Tusen tack för dina fina ord! Det betyder mycket att du känner dig trygg och nöjd. Jag uppskattar verkligen din rekommendation!
Professionell. Lätt att nå. Trevlig.
Cicilia är väldigt trevlig, tillmötesgående och förtroendeingivande.
Stort tack för din feedback! Jag blev jätteglad att läsa att ni varit nöjda med min insats och igen stort grattis:)!
En fantastisk mäklare. Ärlig, förstående, trygg i sin roll och jobbar stenhårt för sina kunder.
Bra och snabb kommunikation under hela processen.
Trevlig och härlig kille,får saker snabbt gjorda. Kommer väl förberedd på visning ❤️
Bra tydlig, snabb på återkoppling och allmänt trevlig
Jonas är väldigt hjälpsam och svara direkt eller ringer tillbaka strax efter. Han är väldigt duktig.
Mycket noga och positiv underbar mäklare!
Tillmötesgående. Lätt att prata med. Ordning o reda.
Skicklig. Visar omtanke. Realistisk och inbjuder till framtidstro.
Enkel och snabb kommunikation
Igen stort stort grattis, så roligt att ni fann ert smultronställe här i Sverige. Jag önskar er många härliga år där!
Varm, välkomnande och kompetent person. Mycket fint bemötande.
Tack snälla för dina fina ord! Det betyder mycket att du skriver detta, det var ett sant nöje att få hjälpa er genom köpprocessen!
Väldigt tillgänglig och effektiv med både visning och kontrakt vilket krävdes då det blev snabba ryck.
Tack så mycket för din fina recension! Jag är glad att du upplevde processen som både effektiv och smidig – särskilt när det behövdes snabba beslut. Att vara tillgänglig och kunna agera snabbt är något jag alltid strävar efter, så det känns väldigt roligt att det uppskattades!
Mycket nöjda med både service och slutpris – vi rekommenderar varmt Alfred.
Väldigt trevlig och snäll väldigt duktig i sitt jobb
Alltid trevligt med Håkan vi har gjort många affärer.
Upplevde att affären sköttes på ett bra sätt Och är mycket nöjd
Mycket bra, kunnig, trevlig och hjälpsam mäklare 🤗👍
Vi är supernöjda med Cicilia!
Det gör mig väldigt glad över att veta att ni varit nöjd med mig under denna processen:)! Tack för att du delar med dig av detta!
En mäklare som är erfaren och trygg i sin roll. Förutom det även trevlig, tillmötesgående och kunnig.
Alltid trevlig o glad . Man märker att det finns en gedigen kunskap som skapar förtroende , både hos köpare o säljare. Extra plus till mycket god kunskap om den krångliga juridiken
Stort tack för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att du upplevde samarbetet så positivt. Jag strävar alltid efter att skapa trygghet och förtroende för både köpare och säljare – och visst är det extra roligt när juridiken faller på plats utan krångel. Tack för ditt förtroende!
Alfred är en bra och seriös fastighetsmäklare. Alfred är också driven och analytisk. Man känner att man är i goda händer.
Väldigt trevlig, kompetent och lätt att ha med att göra
Peter är lyhörd och resultatinriktad – stort marknadskännedom, pålitlig och trygg
Bra bemötande, gott engagemang. Jag hade inga större förväntningar med tanke på läget på bostadsmarknaden.
Den bästa i Sverige utan tvekan. Har ingenting att klaga på eller något negativ att säga om Alfred. Tack Alfred.
Noggrann och engagerad, en kunnig mäklare med lång erfarenhet
Super proffesionellt bemötande, snabb och bra hantering av vårt hus köp!
Förtroendeingivande, väl påläst, personlig och trevligt sätt. Proffsig behandling av vårt husköp. Kan bara rekommendera 👍🏡
Vi som köpare kan varmt rekommendera Jonas, ett fint och ärligt bemötande. Trygg och lugn i sin yrkesroll. Tack! 🙏
Mycket bra bemötande vid första träffen,levde upp till förväntningarna,lätt att samarbeta med.
Peter är erfaren,hjälpfull, trevlig. Alltid tillgänglig när man har frågor eller behöver hjälp. Jag kan bara rekommendera honom.
Otroligt duktig. Väldigt hjälpsam.
Jag visste att det skulle bli svårt eftersom marknaden är trög. Inför varje visning (6 st blev det) peppade Karin mig.Hoppet fanns hela tiden. Jag fick beröm av Karin att jag hade fin ordning.Karin visste att jag ville sälja eftersom jag fått en ny bostad.När vi fick en köpare var jag var jag mycket nöjd. Karin skötte uppdraget mycket väl
Hej! Jonas har vänligt o snäll bemötande o behjälpligt. Vi kände oss trygg med honom. MVH
Enkel kommunikation och raka svar gav oss en trygghet genom hela processen! Grymt nöjda!
En mycket bra mäklare som är rakt på sak och mycket kunnig. Allt har skett smidigt och vi har haft en nära och mycket bra kontakt hela tiden. Vid problem har mäklaren tagit tag i dessa och löst dem direkt. Han har också haft direkt kontakt med ex städfirma vilket gjort att jag inte behövt bry mig om detta.
Trevlig, pedagogisk, gör sitt yttersta för att köpare och säljare ska få en bra affär. Skulle rekommendera Jonas!
Super! Mycket enkel och trevlig att ha och göra med! Rekommenderar!
Hej, Håkan har vart trevlig, tillgänglig och lugnande i denna stora stund! Kan rekommendera 🙂
Peter har levt upp till de förväntningar och önskemål vi haft. Vi är mycket nöjda.
Han är bäst. Vi är supernöjda med den snabba och professionella servicen. Alfred är väldigt trevlig och kunnig. Rekommenderar starkt den här mannen.
Duktig och välinformerad.Vi är mycket nöjda.