Har har fått ett väldigt trevligt bemötande av min mäklare och bra återkoppling under hela processen.
Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Är det dags för en bostadsaffär i Kinna, Mark eller Svenljunga? Då ska du kontakta oss på Fastighetsbyrån. Vi är marknadsledande här och förmedlar allt mellan gårdar och tomter till villor och bostadsrätter. Vi har lång erfarenhet, stort engagemang och väl utrustade för att ge dig en trygg affär. Vad har du för funderingar...
1996 omdömen om Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Sedan starten hos Reco 2013
Trevlig. Lätt att ha att göra med. Tror han vet det mesta,🤔 annars tar han väl reda på det 😀
Håkan har kunskap, han är driven och vet vad han håller på med. Alltid lätt att nå, är väldigt nöjd med hur han skötte försäljningen av vårt hus.
Mycket hjälpsam i den ganska stressiga processen.
Professionell och lösningsorienterad som gjorde affären smidigt för alla parter. Rekomenderas
Alfred är en mycket bra mäklare - ärlig, genuin och kompetent. Jag ville att försäljningen skulle gå snabbt och smidigt. Han lyssnade, var tydlig och satte rätt förväntningar direkt. Tack vare hans gedigna förarbete gick allt bra när rätt köpare dök upp. Alfred levererade över förväntan.
Glad, kunnig och tillmötesgående. Allt gick smidigt, från första kontakt, genom förhandlingarna och till kontraktsskrivandet. Kände aldrig att Jonas var stressad utan han tog sig tid att träffas, prata och svara på alla möjliga och omöjliga frågor.
Väldigt bra bemötande Duktig med att förmedla Julius 25 Påläst! 👌😃
Blev bemött på ett mkt bra sätt.ordnade visning efter önskemål. Jonas agerade mkt lugnt o förtroendegivande under hela processen.
Bra bemötande tillgänglig allting funkat jättebra 👍
Jag är väldigt nöjd med Karin som mäklare! Hon har varit öppen o ärlig, lyssnat o varit lyhörd på mina funderingar som säljare. Jag har alltid fått snabba svar. Hon är kunnig inom sitt område o känner marknaden väl. Jag har känt mig väldigt bekväm med Karin.
Bra och smidig kontakt. Klara besked. Vi är jättenöjda med huset.
Vi är supernöjda med Niklas! Han var trevlig, mycket korrekt och skapade stort förtroende genom hela husköpet. Vi kände oss väldigt trygga i affären från start till mål.
En super mäklare, otroligt trevlig, kunnig går inte att en bättre mäklare!
Mycket bra,trovärdig samt lätt att få tag på
Bra och smidig försäljning. Nöjd kund!
Han hjälpte oss med ett svårt läge o enkel standard, på vår stuga hitta en köpare efter vår prissänkning vi är nöjda med Niklas
Som köpare fick jag alltid snabba svar och ett trevligt bemötande. Inget krångel med någonting.
Uppfyllde alla krav vi hade, rekommenderar starkt Jonas som mäklare!
Vi är mycket nöjda med Jonas som mäklare. Redan vid vårt första möte var han lyhörd för våra önskemål och arbetade precis på det sätt som vi hade hoppats på. Bostaden såldes väldigt snabbt, och genom hela processen höll han oss väl informerade. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från start till mål. Vi kan varmt rekommendera Jonas till andra som söker en engagerad och professionell mäklare.
Vi är otroligt nöjda med Niklas Johansson och den hjälp vi fick vid köpet av vår bostad på Körsbärsgatan 4B. Från första kontakten har Niklas varit mycket trevlig, professionell, engagerad och hjälpsam. Han har alltid varit tillgänglig, svarat snabbt på våra frågor och fått oss att känna oss trygga genom hela processen. Vi hade höga förväntningar, och Niklas överträffade dem verkligen. Tack vare hans fina bemötande och engagemang blev bostadsköpet en positiv och trygg upplevelse. Vi rekommenderar honom varmt! 🌟🏡
Trevlig och hjälpsam genom hela köpet!
Trevlig och kunnig. Man kände sig trygg.
Mycket bra bemötande. Beskrev huset på ett professionellt sätt. Berättade även om husets ägare. Vi fick då historik som gjorde att vi ville se det. Redan samma dag. Snabbt agerande uppskattade jag. Vi ser mycket fram emot att bo i huset. Hälsningar Inger
Alfred är en bra mäklare! Vi kan rekommendera honom. Våra möten hittills har varit positiva. Ödmjuk, god lyssnare, effektiv och en god portion humor.
Det var lite trögt i början men sedan gick det väldigt fort allt har fungerat perfekt.
Håkan är en toppenmäklare!!! Lätt att prata med och är bra på att förklara alla klurigheter i mäklarvärlden när vi nu sålde vårat hus! Så nöjda med Håkan!
Vi är väldigt nöjda med det bemötande vi fått från Karin. Vi upplevde ett genuint engagemang och fick bra stöttning under hela processen. Vi hade en bra dialog och fick snabbt svar på våra frågor, även utanför kontorstid. Vi har inget annat än gott att säga om Karin och vill rekommendera henne å det varmaste.
Vi är väldigt nöjda med det bemötandet vi fått av Karin. Hon har gjort mer än vi hade förväntat oss genom att vara väldigt tillgänglig och engagerad även utanför kontorstid. Vi vill gärna rekommendera henne vidare och är väldigt glada att vi haft just henne som mäklare.
Karin var bra att jobba med, hon gjorde ett fantastiskt jobb 👍
Har varit trevlig och enkel att ha med att göra. Har fått svar och hjälp med allt vi undrat över. Kan bara säga positiva saker om Karin. Kan rekommendera henne som mäklare.
Alfred var mycket hjälpsam, kommunikativ och stödjande i en svår situation. Han förklarade avtalet väldigt tydligt och hade mycket god lokalkännedom om området kring huset vi ville köpa. Rekommenderas varmt!
Alfred har en skön stil som mäklare! Han är lugn, lätt att nå på alla veckans dagar. Inkännande och tar reda på frågor som uppkommer under samtalets/visningens gång. Man känner sig trygg.
Jag uppskattade verkligen Alfredos professionalism, förståelse och hjälp med att välja hus. Jag rekommenderar honom som en ansvarsfull och kundorienterad fastighetsmäklare.
Karin was a fantastic agent, she was always available and helpful and made the buying process smooth and easy. It was a pleasure buying our first house with Karin
Drivande och hårt jobbande för sin klient. Tillgänglig och uthållig under processen.
Har bara positivt att säga om Karin. Hjälpte oss hela vägen från värdering till försäljning. Rak och tydlig i kontakten, kunnig, trevlig och tillmötesgående :).
Jättebra. Hjälpsam och snäll och bra på att förklara och gå igenom all info
Jonas gjorde ett fantastiskt jobb. Professionell, engagerad och effektiv. Rekommenderas!
Han var bra och trevlig och duktig
Proffsigt agerande i en speciell situation för säljaren. Klockren!
Som kund känner jag väldigt nöjd. Jag och min man fick hjälp om mäklaren om vår behöv. Dessutom ge vi en helt fantastik service. Enastående! Tackar er och jag önskar dig bästa i världen.
Toppen! Bra kommunikation, trevlig.
trevlig jobbade snabbt bra bemötande kanon kille. jag är helnöjd
Jag är mycket nöjd med Alfred. Trevlig, kunnig och engagerad genom hela affären. Rekommenderas varmt!
Är en av kommunens topp mäklare.skapar en atmosfär av förtroende både för säljare och köpare som är unik. Som säljare valde vi att ge uppdraget efter rekommendationer där vi med facit i hand så överträffade Karin våra förväntningar. Med hennes engagemang sålde vi under rådande tider vår bostadsrätt på mindre än 2 månader. Vi ger Karin våra starkaste rekommendationer när det är dags för er att sälja ert boende. Marknaden är tuff men absolut inte helt död utan även dyrare bostäder går att sälja // Kenneth
Bra bemötande och professionell hantering av försäljningen av min fastighet. Är man osäker på vilken mäklare man ska anlita behöver man inte fundera mer och bara välja Jonas.
En väldigt trevlig hjälpsam person, hör av sig ofta, stämmer läget. Vi är väldigt nöjda, av hur vi blev bemöta, den hjälp vi har fått.
Niklas har varit trevlig, lyhörd och tillmötesgående hela resan till försäljning. Han har svarat på alla våra frågor och telefonsamtal. Mycket professionell och kunning
Ett väl bemötande redan vid första kontakten. Vi kunde resonera oss fram till en gemensam plan för försäljningen av vårt hus. Jonas kunde hitta köparen från sin egen kundstock vilket gjorde att vi fick huset sålt redan innan första visningen. Vi har kanske varit lite pådrivande i processen medans Jonas har varit mer lugn i processen vilket visade sig vara rätt med tanke på utfallet. Vi fick vårt fina hus sålt på ett för oss smidigt sätt. Gunnar