Håkan Andersson

Håkan Andersson

Håkan Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

Håkan Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1990-10. Håkan Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 287 omdömen med ett betyg på 4.8. Håkan Andersson har haft 21 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är mötet med alla människor och att få hjälpa mina kunder att köpa och sälja.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Min erfarenhet som fastighetsmäklare. Jag har nu jobbat som mäklare i snart 30 år och har samlat på mig mängder av kunskap och erfarenhet. Jag kan yrket helt enkelt!

Vad gör du helst på fritiden?
Jag har ett stort intresse för basketboll!

Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är en enplansvilla vid en sjö.

2022-10 - 2023-09

287 omdömen om Håkan Andersson

Sedan starten hos Reco 2015
Christina A
Sålde sitt hus med hjälp av Håkan Andersson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Sätila

Jättebra! Återkopplar hela tiden så att man vet vad som händer. Svarar när man ringer/sms.

Marja P
Sätila

Mycket fint bemötande från Håkan. Försäljningen gick över förväntan mycket nöjd.

Mia S
Köpte sitt hus med hjälp av Håkan Andersson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Sätila

Redan vid första kontakten med Håkan upplevde jag Håkan som kompetent, lyhört, kommunikativ, trevlig. Det hus vi då såg på blev inte det vi köpte. Håkan bad mig då sammanställa vad vi letade efter och skicka det till honom för att han skulle kunna ha koll och ge erbjudanden. När vi såg på nästa hus som Håkan ansvarade för ordnade han visning på ett mycket bra och snabbt vis. Det var en del budgivning men han avslutade affären på ett proffsigt sätt och vi känner oss väldigt nöjda med husköp, säljarens bemötande och Håkans...

Ros-Marie H
Skene

Vi blev väldigt bra bemötta av mäklaren. Vi hade inga speciella förväntningar men hoppades att det skulle bli försäljning av huset. Vi tyckte han var jättetrevlig o lätt att prata med. Märkte fort att han kan vad han gör o kan det bra.

David D
Öxnevalla

Håkan var lugn och lät oss titta på huset i lugn och ro. Han var intresserad av att både säljare och köpare var nöjda.

Gunnar E O
Öxnevalla

Håkan hjälpte oss att sälja vårt hus. Med sin långa erfarenhet och sitt lugna sätt gav han oss en oerhört trygg grund att stå på. I varje situation visade han hur en riktigt bra mäklare ska agera. Håkan är på alla sätt en riktig klippa. Vi kan verkligen rekommendera honom för alla mäklartjänster som kan komma ifråga, och vi skulle inte tveka en sekund att anlita honom på nytt, om den situationen skulle uppstå. Vi är oerhört tacksamma för att ha fått lära känna honom.

Birgitta K
Hyssna

Det har känts fantastiskt bra från allra första början, att få ha Håkan Andersson, som vår mäklare. Håkan är så kunnig, positiv och alltid så glad. Det har varit så tryggt,att veta, att vi kunnat lita på Håkan och att han gör det , som blir bäst för oss. Han är toppen, som mäklare!

Göran G
Hyssna

Engagerad, kompetent, positiv och trevlig. Håkan känner marknaden väldigt bra och har gjort ett mycket gott jobb med försäljningen av vårt hus.

Anette A
Rydal

Håkan såg till att jag på bästa sätt fick köpt mitt framtida drömhus! Det var en väldigt smidig och lätt fastighetsaffär där jag kände mig viktig och uppskattad som kund. Tack Håkan! Med vänlig hälsning, Anette

Karin M
Tostared

Vi fick ett bra bemötande. Han tog hand om allt på ett professionellt sätt.Vi är mycket nöjda.