Håkan Andersson

Håkan Andersson

Håkan Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

Håkan Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1990-10. Håkan Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 331 omdömen med ett betyg på 4.8. Håkan Andersson har haft 20 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är mötet med alla människor och att få hjälpa mina kunder att köpa och sälja.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Min erfarenhet som fastighetsmäklare. Jag har nu jobbat som mäklare i snart 30 år och har samlat på mig mängder av kunskap och erfarenhet. Jag kan yrket helt enkelt!

Vad gör du helst på fritiden?
Jag har ett stort intresse för basketboll!

Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är en enplansvilla vid en sjö.

2024-12 - 2025-11

331 omdömen om Håkan Andersson

Sedan starten hos Reco 2015
Tomas S
Sålde sitt hus med hjälp av Håkan Andersson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Berghem

Alltid trevligt med Håkan vi har gjort många affärer.

Bengt N
Skene

Upplevde att affären sköttes på ett bra sätt Och är mycket nöjd

Anna C
Köpte sitt hus med hjälp av Håkan Andersson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Skene

Mycket bra, kunnig, trevlig och hjälpsam mäklare 🤗👍

Håkan R
Sätila

Noggrann och engagerad, en kunnig mäklare med lång erfarenhet

Torun R
Sätila

Förtroendeingivande, väl påläst, personlig och trevligt sätt. Proffsig behandling av vårt husköp. Kan bara rekommendera 👍🏡

Kurt Evert S

En mycket bra mäklare som är rakt på sak och mycket kunnig. Allt har skett smidigt och vi har haft en nära och mycket bra kontakt hela tiden. Vid problem har mäklaren tagit tag i dessa och löst dem direkt. Han har också haft direkt kontakt med ex städfirma vilket gjort att jag inte behövt bry mig om detta.

Sebastian A

Hej, Håkan har vart trevlig, tillgänglig och lugnande i denna stora stund! Kan rekommendera 🙂

Alice K
Ubbhult

Håkan har varit otroligt duktig och tillmötesgående under hela processen, från första uppstarts-mötet till försäljning och kontraktsskrivning. Enkel att kommunicera med, enkel att komma i kontakt med och har alltid varit tillgänglig både via mail, sms och telefon. Får absolut högsta topp-betyg av oss

Jolinde Lisette V
Ubbhult

Tack vare Håkan har vi hittat vårt framtida hem. Vi åkte för att titta på ett annat hus, men det visade sig inte vara det vi letade efter. Håkan frågade oss vad vi letade efter och rekommenderade ett annat hus som han sålde. Så fort vi kom dit visste vi att vi ville ha det huset. Det var precis vad vi letade efter. Under hela budgivningsprocessen och slutligen köpet av huset höll Håkan nära kontakt med oss, vilket var särskilt trevligt med tanke på att vi fortfarande lär oss språket. Tack så mycket, Håkan, för din hjälp!

Amelia K
Fritsla

Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse tillsammans med Håkan. Från första visningen till avslutad affär har han varit mycket tillgänglig, hjälpsam och serviceinriktad. Han har hela tiden funnits där för att svara på våra frågor och guida oss genom processen på ett professionellt och tryggt sätt. Det märks att han bryr sig om både köpare och säljare!