Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

• BadgeTwelveYears
1 717
4.7

Är det dags för en bostadsaffär i Kinna, Mark eller Svenljunga? Då ska du kontakta oss på Fastighetsbyrån. Vi är marknadsledande här och förmedlar allt mellan gårdar och tomter till villor och bostadsrätter. Vi har lång erfarenhet, stort engagemang och väl utrustade för att ge dig en trygg affär. Vad har du för funderingar...

1717 omdömen om Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

Sedan starten hos Reco 2013

Hans D
Köpte sitt hus med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Horred

Väldigt tillmötesgående, lugn och lyhörd. Ställer upp med snabba beslut

Sofia K
Sålde sitt hus med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Horred

En mäklare som ger allt. Jag är supernöjd.

Inga-Lill A
Sålde sitt hus med hjälp av Håkan Andersson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Öxabäck

Bra dialog och återkoppling. Han var lyhörd, omtänksam och var mån om att allt kändes bra för mej som säljare. Jag är mycket nöjd med Håkan som mäklare och rekommenderar honom starkt.

Helene J
Öxnevalla

Alfred är mycket tålmodig och svarar på alla frågor, tar sig tid att förklara när jag inte förstår. Han är mycket tydlig med vad som krävs av mig, som säljare. Jag hade inga förväntningar då jag inte hade någon att jämföra med. Han är lätt att prata med så det känns som att han gör sitt bästa för min skull. Och, han är alltid glad vid möte eller telefonsamtal.

Thomas J
Horred

En fantastisk kille Han är så karimatisk engagerad, hjälpsam Och tillmötesgående i allt. 10/10

Berit E
Horred

Proffsig lugn balanserad lätt att prata med

Annika A
Horred

Han är mycket trevlig och hjälpsam. Lätt att ha att gör med.

David J
Horred

Alfred är mycket trevlig och duktig på att hålla mig informerad under processens gång. Det kändes tryggt och bra att göra affär med Alfred!

Aleksandra D
Horred

Vi är jatenojda i samarbete med Alfred! Vi talar iinte bra på svenska och vi fått translate möte vid skrivit köpkontrakt och på visningdag! Allt på högst nivå tack så mycket !

Elvira S
Skene

Mån om att få till en smidig affär. Otroligt hjälpsam och effektiv. Rekommenderar verkligen Alfred!

Cecilia A
Sålde sitt hus med hjälp av Karin Nydén en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Kinna

Lugn, trevlig och trygg. Lite återhållsam på ett bra sätt för att man inte ska få för höga förväntningar och bli besviken när det inte blir så. Vi är jättenöjda!!

Peter H
Köpte sitt hus med hjälp av Cicilia Odenbrink en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Östra Frölunda

Vi hade mesta kontakten med säljaren direkt då vi är bekanta.

Per Gunnar A
Sålde sitt hus med hjälp av Cicilia Odenbrink en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Östra Frölunda

Jag tycker att det har fungerat jättebra med Cecilia, helt enligt förväntningarna!!

Svar från Cicilia Odenbrink

Härligt att höra Per! Tack för förtroendet och vi ses på tillträdet:)

Tommy F

Positivt, hjälpsam, kunnig, opartisk

Svar från Cicilia Odenbrink

Tusen tack, Tommy, för att du tog dig tid att dela din uppskattning! Det gläder mig att du är nöjd med kontakten och servicen. Stort grattis igen till husköpet, tror du kommer stortrivas!

Kicky M
Hillared

Cicilia är professionell men ändå personlig. Svarar snabbt på telefon, sms och mejl.

Svar från Cicilia Odenbrink

Jag är glad att du är nöjd med servicen. Tack Kicki för dina värmande ord!

Jonas Reinhold M
Hillared

Vi fick sålt vårat hus väldigt smidigt och vi märkte att Cicilia hade väldigt bra koll på marknaden här omkring. Kan varmt rekommendera Cicilia till andra som skall sälja sin bostad.

Svar från Cicilia Odenbrink

Tusen tack för din fina recension och rekommendation Jonas, och tack igen för att jag fick hjälpa er med försäljningen :)

Monica I
Köpte sitt hus med hjälp av Karin Nydén en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Kinna

Gott bemötande. Hon tog sig tid på visningen och besvarade alla frågor vi hade. Mycket bra på visning nr 2 av huset där vi tillsammans med sakkunnig gick igenom mer i detalj och hon tog reda på saker genom kontakt med säljaren under genomgången. Mycket nöjd ! Förklarade processen av husköpet på ett bra sätt.

Evelina B
Kinna

Karin var det självklara valet! Så otroligt erfaren och professionell. Allt gick så smidigt med fotografering och visningar. Höll oss uppdaterade hela tiden. Tack Karin för att du gjorde våran husförsäljning så bra och smidig. Du är bäst!

Saga H
Köpte en tomt med hjälp av Cicilia Odenbrink en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Strömsfors

Mycket trevlig och snabb. Lyckades trycka in och förbereda två möten till ett möte på kort tid, trots mycket att göra. 5 av 5 i betyg!

Svar från Cicilia Odenbrink

Vad glad jag blir för att du tog dig tid och skriva detta till mig:) Du gjorde min fredag och igen stort grattis till en FANTASTISK fastighet, ser fram emot att följa er husdröm där koja blir till slott! Kram

Helen M
Mårdaklev

Av Alfred blev vi bemötta med stor förståelse, ödmjukhet och stort engagemang.🙏 Skulle alla gånger rekomendera fler att anlita Alfred med ert bostadsuppdrag. Tack Alfred för all proffsig hjälp, av oss får du FULL pott!!! 👍 Helen & Anders

Anne-Britt S
Öxabäck

Vi blev väldigt väl bemötta och är jätte nöjda. Alfred gjorde en snabb och bra affär.

Anton A
Öxabäck

Alfred är väldigt professionell och förstående till de behov som vi hade och med detta vägledande i att säkerställa så att utfallet på vår bostadsaffär blev så bra som möjligt. Vi är väldigt tacksamma och rekommenderar varmt Alfred till alla som går i tankarna rörande köp eller försäljning av sin bostad.

Ted A

Kan varmt rekommendera Alfred,

Micael H

Jag är väldigt nöjd med affären och att det gick att slutföra husköpet så snabbt. Bara gott att säga Stort tack Med vänlig hälsning, Micael

Pål Sverre R
Mårdaklev

Hon är kunnig, och jag har inte märkt att hon har problem med att svara på frågor och hon får fram alla papper o dyl på ett snabbt sätt. bra på att prata för sig. Den perfekta Mäklaren helt enkelt

Svar från Cicilia Odenbrink

Tusen tack för din fina recension! Det betyder mycket att höra att du uppskattar min kunskap och service. Jag strävar alltid efter att vara snabb, tydlig och tillgänglig för mina kunder, så det gläder mig att du haft en positiv upplevelse. Tack för förtroendet och för dina värmande ord!

Martina Elisabeth A
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Andin en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Örby/övre Krok

Har ett proffsigt och bra bemötande. Väldigt kunnig på sitt yrke och man får stort förtroende för honom som mäklare. Rekommenderar honom starkt till alla som ska köpa eller sälja sin bostad.

Sven T
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Andin en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Örby/övre Krok

Bra relation. Allt gick väldigt fort. Många plus för skötsel av fotografering, visning och återkoppling. Bland de snabbare affärer jag gjort. Totalt mycket nöjd. på en skala 5 av 5.

Micaela M
Mårdaklev

En väldigt trevlig och hjälpsam mäklare, både proffsig, noga och omtänksam.

Svar från Cicilia Odenbrink

Tusen tack Micaela och igen stort grattis till köpet!

Benny A

Trevlig mäklare Enkel, smidig & proffsig på alla sätt Rekommenderas starkt

Alice O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Johansson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Kinna

Mycket bra bemött och lätt att ha att göra med. Bra kommunikation

Gert Rickard Kenny B
Skrev om Jonas Andin en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

Jonas hjälpte oss att omvärdera vårat hus och vi är otroligt nöjda med hjälpen! Trevlig och proffsig!

Christina F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Skene

Alfred är mycket trevlig, påläst och engagerad. Har bara positiva erfarenheter.

Lina E
Håcksvik

Mycket tillmötesgående och flexibel.

Svar från Cicilia Odenbrink

Tusen tack för fina ord och igen stort grattis till husköpet:) kram

Erik S
Köpte en tomt med hjälp av Håkan Andersson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Hyssna

Kompetent, trevlig och tillmötesgående. Hysénklass!

Eje M
Skene

Kändes verkligen som han försökte det där lilla extra, var lätt att få tag i när man hade frågor och snabb att ta fram svar. Kände stort förtroende för honom, kan varmt rekommendera honom till andra!

Carmen M
Skene

Underbar! Trevlig, lyhörd, engagerad och effektiv. Fick all hjälp jag behövde och lite till.

Bertil F
Kinna/kammarberg

Ung hungrig fast bestämd att det säljer vi lättt

Elvira S
Kinna/kammarberg

Tycker Alfred har kunnat svara på våra frågor och hjälpt oss genom hela processen på ett snyggt sätt. Jag är nöjd med kontakten och bemötande.

Mona S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cicilia Odenbrink en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Fritsla

Cicilia ordnade en förhandsvisning för oss på bostadsrätten. Det fungerade bra vid skrivning av kontraktet. Raka och klara besked av allt. Cicilia ger ett tryggt och trevligt intryck.

Svar från Cicilia Odenbrink

Stort grattis igen till bostadsköpet. Hoppas ni ska trivas.

Göran G
Skene/sandvallsäng

Bra jobbat på en ”trög”marknad!!

Ola K
Öxabäck

Håkan är mycket erfarenhet, lugn och metodisk i sitt arbete. Vi hade en mycket bra dialog med Håkan genom hela vår bostadsförsäljning.

Sandra I
Skene

Jätte trevlig lätt att prata med, Lyssnar på ens önskningar & kommer med bra förslag, försäljning gick både snabbt och otroligt bra. Det är Karin man skall välja. 👍🏼🌸

Mari S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Nydén en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Kinna

Trevlig och tillmötesgående. Engagerad. Tillgänglig.

Eva C
Sexdrega

Mycket trevlig och genuint intresserad att både köpare och säljare blir nöjda.

Eva C
Svenljunga

Otroligt engagerad. Försöker att hitta lösningar som passar just dig. Lyssnar, ger råd, är väldigt trevlig. Jag kan varmt rekommendera Alfred! Mvh Mario och Eva

Ulf N
Sexdrega

Karin var tillmötesgående vid vår första kontakt via telefon, hon ordnade snabbt ett visningsdatum, att ägarna var med ser vi som en extra bonus. Karin uppträdde korrekt och samtidigt lättsamt vid visningen och hade svar på de udda frågorna som vi hade. Vid kontraksskrivningen var hon mycket tydlig vid genomgången av handlingarna. Vi hade ett lättsamt o trevligt möte. Även kontakterna efter detta möte har varit bra. Vår uppfattning av Karin är positiv och vi uppfattar henne som proffessionell. Ewy Gill Ulf Näshammar

Ann-Charlotte J
Hyssna

Jag blev väl bemött och fick en bra genomgång. Allt var väl beskrivet och med ett leende. En öppen och trevlig person som gör att man känner sig välkommen.

Dan-Anders S
Hyssna

Alfred var omhändertagande i den situationen jag befann mig i. Noga med att förklara och inte stressa. Kunde växla om i sin uppgift när det behövdes. Och såg när jag hade stunder som var jobbiga Det kändes tryggt att Alfred hade hand om affären.

Marie-Louise F
Fritsla

Alfred har varit väldigt trevlig, lyhörd och har på ett professionellt och kunnigt sätt förklarat om hur försäljningsprocessen fungerar och tipsat om vad som är bra/viktigt att tänka på. Mina förväntningar har infriats med råge och jag är väldigt nöjd över hanteringen och glad över att det kom i hamn på ett snabbt och smidigt sätt.

Andreas E
Mjöbäck

Bra . Hon bemötte oss på ett professionellt och tydligt sätt.

Svar från Cicilia Odenbrink

Tack så mycket för er fina feedback! Det gläder mig att ni upplevde bemötandet som professionellt och tydligt. Det är precis vad jag strävar efter, och er uppskattning betyder mycket för mig!