Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

• BadgeThirteenYears
1 962
4.7

Är det dags för en bostadsaffär i Kinna, Mark eller Svenljunga? Då ska du kontakta oss på Fastighetsbyrån. Vi är marknadsledande här och förmedlar allt mellan gårdar och tomter till villor och bostadsrätter. Vi har lång erfarenhet, stort engagemang och väl utrustade för att ge dig en trygg affär. Vad har du för funderingar...

1962 omdömen om Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

Sedan starten hos Reco 2013

Visar 1962 omdömen med 4.7 i snittbetyg
Tobias M
Köpte sitt hus med hjälp av Karin Nydén en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Överlida

Karin was a fantastic agent, she was always available and helpful and made the buying process smooth and easy. It was a pleasure buying our first house with Karin

Christian U
Sålde sitt hus med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Istorp

Drivande och hårt jobbande för sin klient. Tillgänglig och uthållig under processen.

Nathalie A
Sålde sitt hus med hjälp av Karin Nydén en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Överlida

Har bara positivt att säga om Karin. Hjälpte oss hela vägen från värdering till försäljning. Rak och tydlig i kontakten, kunnig, trevlig och tillmötesgående :).

Edvin T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Andin en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Skene

Jättebra. Hjälpsam och snäll och bra på att förklara och gå igenom all info

André F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Andin en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Skene

Jonas gjorde ett fantastiskt jobb. Professionell, engagerad och effektiv. Rekommenderas!

Tony L
Sålde sitt hus med hjälp av Niklas Johansson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Svenljunga

Han var bra och trevlig och duktig

Magnus W
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Rosenqvist en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Tostared

Proffsigt agerande i en speciell situation för säljaren. Klockren!

Iony R
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Andin en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Skene/sandvallsäng

Som kund känner jag väldigt nöjd. Jag och min man fick hjälp om mäklaren om vår behöv. Dessutom ge vi en helt fantastik service. Enastående! Tackar er och jag önskar dig bästa i världen.

Therese L
Torestorp

Toppen! Bra kommunikation, trevlig.

Jan K
Öxnevalla

trevlig jobbade snabbt bra bemötande kanon kille. jag är helnöjd

Reine M
Köpte sitt hus med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Mjöbäck

Jag är mycket nöjd med Alfred. Trevlig, kunnig och engagerad genom hela affären. Rekommenderas varmt!

Kenneth G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Nydén en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Kinna

Är en av kommunens topp mäklare.skapar en atmosfär av förtroende både för säljare och köpare som är unik. Som säljare valde vi att ge uppdraget efter rekommendationer där vi med facit i hand så överträffade Karin våra förväntningar. Med hennes engagemang sålde vi under rådande tider vår bostadsrätt på mindre än 2 månader. Vi ger Karin våra starkaste rekommendationer när det är dags för er att sälja ert boende. Marknaden är tuff men absolut inte helt död utan även dyrare bostäder går att sälja // Kenneth

Olof S
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Andin en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Hajom

Bra bemötande och professionell hantering av försäljningen av min fastighet. Är man osäker på vilken mäklare man ska anlita behöver man inte fundera mer och bara välja Jonas.

Haiat A
Köpte sitt hus med hjälp av Niklas Johansson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Skene

En väldigt trevlig hjälpsam person, hör av sig ofta, stämmer läget. Vi är väldigt nöjda, av hur vi blev bemöta, den hjälp vi har fått.

Tony N
Torestorp

Niklas har varit trevlig, lyhörd och tillmötesgående hela resan till försäljning. Han har svarat på alla våra frågor och telefonsamtal. Mycket professionell och kunning

Gunnar V
Skene

Ett väl bemötande redan vid första kontakten. Vi kunde resonera oss fram till en gemensam plan för försäljningen av vårt hus. Jonas kunde hitta köparen från sin egen kundstock vilket gjorde att vi fick huset sålt redan innan första visningen. Vi har kanske varit lite pådrivande i processen medans Jonas har varit mer lugn i processen vilket visade sig vara rätt med tanke på utfallet. Vi fick vårt fina hus sålt på ett för oss smidigt sätt. Gunnar

Petra J
Örby

Kunnig. Tillmötesgående. Stort tålamod. Okomplicerad. Trevlig. Tydlig. Effektiv. Grym helt enkelt!!!!! Så tacksamma för Alfred<3

Fredrik J
Örby

En fantastisk kille som verkligen vill att både säljare och köpare skall känna sig nöjda efter affären.

Christian B
Köpte sitt hus med hjälp av Håkan Andersson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Svenljunga

Håkan bidrog i hög grad till att vårt köp blev möjligt och svarade alltid mycket snabbt på våra frågor.

Jimmy H
Örby

Väldigt trevligt bemötande och lätt att ha och göra med, kunnig på sin sak och mycket bra koll vad som gällde gården. Haft kontakt med flera mäklare genom åren vid husvisningar och han va den bäste vi träffat! Riktigt mån om både säljare och köpare så att allt skulle gå så smidigt och lätt till som möjligt!

Sebastian H
Svenljunga

Niklas was a very nice and courteous broker. We could rely on him 100%. He always clarified questions. However, if there were any unanswered questions, he was always able to clarify them. We would always buy a house with him as our agent.

Johan B
Sandsjön/lockryd

Väldigt nöjda (kommer från en som har extremt svagt förtroende för mäklare över lag så det är mycket bra)

Kent N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Johansson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Skene

Svårt att veta vad som kunde gjort bättre. Vi har fått all den information man kan begära.

Lars-Eric J
Sandsjön/lockryd

Mycket professionell o saklig o trevlig , inga problem där

Andreas N
Kinna

Mycket trevlig och seriös mäklare, lätt att prata med och bolla tankar med. Trots en lite svår marknad vid tillfället gjorde Niklas ett stort jobb för att hitta spekulanter och lyckades med ganska kort tid få till en försäljning där samtliga parter blev nöjda. Kan varmt rekommendera Niklas på Fastighetsbyrån!

Maria I
Kinna

Niklas är engagerad, pålitlig, tillgänglig, kunnig och mycket lätt att samarbeta med och väldigt trevlig, jag kunde inte fått en bättre mäklare. Du gjorde affären smidig och trygg. Tack för ett fantastiskt arbete./Maria

Parisa A
Örby

Det gick smidigt och han är trevlig!

Martin S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Johansson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Kinna

Niklas har gett bra tips och kunskaper under försäljning och god kommunikation. Jag har kännt mig trygg även när det inte har dykt upp någon köpare under en längre tid.

Lasse S
Torestorp

Efter jag tagit kontakt om hjälp med försäljning av fastigheten gick det väldigt fort och väl genomarbetat fram till försäljningen som slutfördes efter 10 dagar. Jag hade inga förväntningar men efter att träffat honom första gången fick jag uppfattningen om en väldigt seriös, ambitiös mäklare som jag kunde lita på. På frågor och funderingar svarade han på ett mycket bra och förståeligt sätt. Sammantaget så är jag mycket nöjd med honom och kan varmt rekommendera honom till alla som söker en förtroendegivande mäklare.

Lennart N
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Rosenqvist en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Kinna/horndal

Vi har "odlat" kontakten med Peter Rosenqvist under flera år och fått ett stort förtroende för honom och hans sätt att arbeta. I dagens rätt "tröga" bostadsmarknad på vår ort hade vi inte så stora förhoppningar om att kunna sälja vårt radhus just nu. Peter har hittat en köpare och vi är oerhört nöjda med hur han agerat för att få till affären. Jag har en bakgrund inom bank och har under åren gjort en mängd fastighetsaffärer. Har träffat mängder med mäklare. Peter har gjort ett mycket professionellt jobb.

Anne N
Torestorp

Kunnig och påläst mäklare. Väldigt trevlig och naturlig i sitt bemötande till klienterna. Verkade inte enbart intresserad av att sälja till högsta pris . Bästa mäklare jag träffat.

Stina Maj-Britt N
Svenljunga

Allt var super utom ett litet minus. Karin var lite svår att nå på telefon.

Tobias E
Roasjö

Mycket bra kundbemötande! Enkel och smidig att ha att göra med.

Roz M
Fritsla

En mycket lättsam och hjälpsam person

Ted A
Roasjö

Alfred är en mycket bra mäklare som kan sin marknad och har stor kunskap, det gör att man känner sig trygg i att anlita honom.

Gabriela Q
Sålde sitt hus med hjälp av Håkan Andersson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Skene

Vi är väldigt nöjda med samarbetet! Håkan är professionell, kunnig och trygg genom hela processen. En engagerad mäklare som varit tydlig, vägledande och väldigt enkel att samarbeta med.

Annelie R
Fritsla

Tydlig och noggrann med fokus på att göra kunden nöjd

Jonas J
Istorp

Allt känns väldigt naturligt, lätt att förstå och känner mig trygg. Alfred är dessutom väldigt engagerad.

Karin Ä
Hyssna

Jonas är varm, lyhörd och flexibel.

Jesper W
Hällingsjö

Fantastiskt bemötande och ett otroligt engagemang genom hela processen. Kände mig trygg från start till mål. Rekommenderas varmt!

Simon R
Skene

Vi är mycket nöjda med Peter, fick ett väldigt professionellt bemötande på visning, mycket god kommunikation genom hela köpet. Rekommenderas starkt!

Annika F
Svenljunga

En mycket trevlig , jordnära , snäll och noggrann Jonas fick en mycket trevligt intryck som jag har känt honom länge 😀

Helena F
Hällingsjö

Lätt att få tag på & gjorde processen enkel för oss. Hade stor förståelse för våran situation & vad vi behövde ha hjälp med.

Mona J
Skene

Väldigt nöjd med allt. Trevligt bemötande och smidig affär.

Melina D
Skene

Fick ett bra bemötande av Niklas och han hjälpte oss väldigt mycket och snabbt vilket ledde till att vi köpte huset. Bra förklaringar på våra frågor som vi hade på visningen. Han levde upp till alla våra förväntningar som vi hade.

Johan E
Roasjö

Han var tillmötesgående. Lyssnade på våra frågor och kollade upp dessa. Trevligt bemötande och hjälpsam.

Johannna E
Sätila

Jag är mycket nöjd med samarbetet. Håkan är professionell, engagerad och lägger stort fokus på att skapa ett starkt förtroende mellan sig och mig som säljare. Genom tydlig kommunikation, bra vägledning och ett målmedvetet arbete lyckades försäljningen mycket bra. Jag kan varmt rekommendera Håkan på Fastighetsbyrån.

Helen Ö
Skene/sandvallsäng

Helt ok, har inte behövt att jobba stenhårt med vår försäljning

Ulf S
Skene/sandvallsäng

Bra kontakt med oss som säljare och förmedlade råd och tips på ett bra sätt.

Barbro Linnea A
Kinna/brättingstorp

Blev bemött på ett mycket bra sätt . Han levde upp till alla mina förväntningar. Har inget att klaga på